Γαμος και μελαγχολια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Senior Member
    Μελαγχολώ όταν πάω σε γάμους που πιστεύω ότι γίνονται επειδή \'πρέπει\' και χαίρομαι πολύ όταν βλέπω ζευγάρια ευτυχισμένα που πήραν την απόφαση επειδή πραγματικά το ήθελαν.

Banned
    δεν παω σε γαμους.
    Ειναι βαρετοι.

Senior Member
    Originally posted by krino

Ειναι βαρετοι.
    Ανάλογα το γάμο....Έτυχα σε γάμο(βέβαια δούλευα τότε) που η νύφη πήρε το ψαλίδι έσκισε το νυφικό για να την βολεύει κ γενικώς γαμπρός κ νύφη το δώσαν να καταλάβει.....σε κλαμπ-εστιατόριο.Φαινόταν όντος ότι ήταν η πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής τους κ μόνο βαρετά δεν ήταν...
    Αλλά λίγοι γάμοι είναι έτσι η αλήθεια....

Banned
    Αυτά που λες Nat μου ακούγονται τόσο οικεία...θυμάμαι ανάλογες ατάκες από αρκετά φιλικά ζευγάρια :)

Κατά τ\' άλλα, δεν νομίζω ότι ο γάμος δίνει μια σταθερότητα που δεν υπάρχει σε μια σχέση, ούτε ότι είναι ο βασικός παράγοντας που διατηρεί τη σταθερότητα αν ήδη υπάρχει. Δυστυχώς αρκετοί προσδοκούν ή θεωρούν ότι \'τώρα που παντρευτήκαμε (θα) είναι αλλιώς\'.

Όσο για το διαδικαστικό κομάτι που αναφέρθηκε, ομολογώ ότι προσωπικά το έκανα για χάρη των γονιών, χωρίς τις υπερβολές που μου φέρνουν γέλια (π.χ. κόκκινα χαλιά, κεράκια σε κάθε σκαλί, πόσους πολυέλαιους να ανάψουμε, τρελά γλέντια κλπ). Το θεώρησα μικρή χάρη τη στιγμή που για εμάς δεν άλλαζε κάτι στην ουσία, το διασκεδάσαμε και το θυμάμαι πολύ ευχάριστα!

Banned
    δεν εχει να κανει με αυτο,
    οσο το οτι χρειαζεται η κοινωνικη επικυρωση για να θεωρηθει οτι δυο ατομα εχουν σχεση.
    Τελικα ο γαμος δεν ειναι για να πουν δυο ατομα οτι εχουν σχεση, αλλα για να το μαθουν και οι υπολοιποι.
    Χειροτερο κουτσομπολιο δεν εχω ξαναζησει.

Αν εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας, ζησε μαζι του και τελος.
    Αν θες να καλυφθεις και νομικα, τραβα και 5 λεπτα σε ενα δημαρχειο να το τακτοποιησεις.
    Τα υπολοιπα ειναι για το θεατρο που οι περισσοτεροι ψοφανε για λιγα λεπτα δημοσιοτητας και προσοχης.
    Τελικα ο γαμος τους, ειναι η μοναδικη ευκαιρια της ζωης τους....

Senior Member
    δεν εχει να κανει με αυτο,
    οσο το οτι χρειαζεται η κοινωνικη επικυρωση για να θεωρηθει οτι δυο ατομα εχουν σχεση.
    Τελικα ο γαμος δεν ειναι για να πουν δυο ατομα οτι εχουν σχεση, αλλα για να το μαθουν και οι υπολοιποι.
    Χειροτερο κουτσομπολιο δεν εχω ξαναζησει.

Αν εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας, ζησε μαζι του και τελος.
    Αν θες να καλυφθεις και νομικα, τραβα και 5 λεπτα σε ενα δημαρχειο να το τακτοποιησεις.
    Τα υπολοιπα ειναι για το θεατρο που οι περισσοτεροι ψοφανε για λιγα λεπτα δημοσιοτητας και προσοχης.
    Τελικα ο γαμος τους, ειναι η μοναδικη ευκαιρια της ζωης τους....
    Έχεις σημαντικό δίκιο σ\'αυτά που λες.
    Έχω μπει κι εγώ σ\'αυτό το τρυπάκι σκέψης κ το είδα (για μένα) σα μια θεατρική παράσταση κ με κουστούμια κιόλας!
    Βέβαια αν μπορούν κάποιοι να το παίξουν ή γιατί πρέπει ή γιατί έτσι το βλέπουν (π.χ. θρησκευτικοί λόγοι,παραδοσιακοί κ.λ.π.) αλλά συγχρόνως να το ζήσουν κιόλας κ να χαρούν κανένα πρόβλημα.Γενικώς ο γάμος κατοχυρώνει κάποια πράγματα νομικά κ συμβολίζει(απλά συμβολίζει κ τίποτα άλλο)το πέρασμα μιας σχέσης σε άλλη φάση.
    Καλό θα ήταν ο καθένας να το ζήσει όπως αυτός θέλει κ όχι επειδή έτσι γίνεται.
    Αλλά πέρα απ\'τον τρόπο με μελαγχολεί πολύ ο γάμος όταν είναι τόσο στημένος ως κ στην επιλογή του συντρόφου μόνο κ μόνο για την κοινωνία.Κ γιατί απλά επειδή έτσι γίνεται.

Banned
    Originally posted by Arsi

το πέρασμα μιας σχέσης σε άλλη φάση.

το εχω δει το περασμα σε αλλη φαση,
    λεγεται διαζυγιο.
    Ασε καλα ειμαστε και ετσι.

Senior Member
    το εχω δει το περασμα σε αλλη φαση,
    λεγεται διαζυγιο.
    Ασε καλα ειμαστε και ετσι.
    καλό.....

Εντάξει σε πολλές περιπτώσεις το πέρασμα σε άλλη φάση είναι καθημερινότητα,έλειψη επικοινωνίας,τριβή,σβήσιμο του ερωτικού κομματιού....αλλά υπάρχει κ η θετική αλλαγή φάσης.Το θέμα είναι πως κ ποιοι μπορούν να την πετύχουν...
    Όπως κ στις σχέσεις βέβαια....

Senior Member
    γιατι δεν μπορεις να πας σε ενα ξωκκλήσι;
    μάλιστα η υποχρέωση του να σαι κ καλεσμένος, ειναι too much! αποφευγω να παρευρισκομαι γιατι εκνευριζομαι με τους λοιπους καλεσμενους κ το μπλα μπλα.. δεν μελαγχολω, αλλοι κρεμιούνται, όχι εγω.. χεχε

Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    μάλιστα η υποχρέωση του να σαι κ καλεσμένος, ειναι too much!
    Δεν είναι πάντα υποχρέωση.Προσωπικά χαίρομαι κ είναι τιμή μου να είμαι καλεσμένη αρκει το ξαναλέω να ξέρουν τι κάνουν κ γιατί γαμπρός κ νύφη.....

Senior Member
    γαμος-εκκλησια... χμμμ.. κλειστος χωρος.. πολυς κοσμος.. επι το πλειστον γνωστοι σχολιαστες κ οχι ειδησεων, αλλα κουτσομπολιών.. τι τα θες μωρε.. γυρεύοντας για κρίση πας;

Senior Member
    Originally posted by Arsi αρκει το ξαναλέω να ξέρουν τι κάνουν κ γιατί γαμπρός κ νύφη.....
    Αυτη ειναι η ουσια να ειναι πραγματικη επιθυμια του ζευγαρια και επειδη εχουν συνειδητοποιησει τι κανουν. Αν ειναι να παντρευτουν για το θεαμα ας μεινουν απλο ζευγαρι για οσο κρατησει.
    Εξαλλου αλλοι φτιαχνουν ολοκληρο σκηνικο για μια προταση γαμου λες και εχει κανενα νοημα (βεβαια οι πιο πολλες απο αυτες δεν εχουν γινει ποτε και ειναι μονο στο μυαλο μερικων ωστε απλα και μονο να εντυπωσιασουν τους γυρω τους αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια )
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Originally posted by Arsi αρκει το ξαναλέω να ξέρουν τι κάνουν κ γιατί γαμπρός κ νύφη.....
    Αυτη ειναι η ουσια να ειναι πραγματικη επιθυμια του ζευγαρια και επειδη εχουν συνειδητοποιησει τι κανουν. Αν ειναι να παντρευτουν για το θεαμα ας μεινουν απλο ζευγαρι για οσο κρατησει.
    Εξαλλου αλλοι φτιαχνουν ολοκληρο σκηνικο για μια προταση γαμου λες και εχει κανενα νοημα (βεβαια οι πιο πολλες απο αυτες δεν εχουν γινει ποτε και ειναι μονο στο μυαλο μερικων ωστε απλα και μονο να εντυπωσιασουν τους γυρω τους αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια )
    Συμφωνώ απόλυτα.

Banned
    Originally posted by mstrouf

εγω δεν μπορω....
    δεν μπορω να πηγαινω σε χωρους που δεν αντιπροσωπεύουν κατι για μενα, το θεωρω υποκρισια.

Banned
    Originally posted by Arsi

να ξέρουν τι κάνουν κ γιατί γαμπρός κ νύφη.....
    νομιζεις οτι ξερουν??
    αλλα μην αγχωνεσαι και αν δεν ξερουν συντομα το μαθαινουν.
    Τα διαζυγια οπως και οι γαμοι ειναι επισης γνωστοποιησημα....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast