Results 16 to 30 of 57
Thread: Γαμος και μελαγχολια
-
11-05-2009, 12:57 #16
Μελαγχολώ όταν πάω σε γάμους που πιστεύω ότι γίνονται επειδή \'πρέπει\' και χαίρομαι πολύ όταν βλέπω ζευγάρια ευτυχισμένα που πήραν την απόφαση επειδή πραγματικά το ήθελαν.
- 11-05-2009, 13:01 #17
δεν παω σε γαμους.
Ειναι βαρετοι.
11-05-2009, 13:06 #18
Originally posted by krino
Ειναι βαρετοι.
Αλλά λίγοι γάμοι είναι έτσι η αλήθεια....
11-05-2009, 13:12 #19
Αυτά που λες Nat μου ακούγονται τόσο οικεία...θυμάμαι ανάλογες ατάκες από αρκετά φιλικά ζευγάρια :)
Κατά τ\' άλλα, δεν νομίζω ότι ο γάμος δίνει μια σταθερότητα που δεν υπάρχει σε μια σχέση, ούτε ότι είναι ο βασικός παράγοντας που διατηρεί τη σταθερότητα αν ήδη υπάρχει. Δυστυχώς αρκετοί προσδοκούν ή θεωρούν ότι \'τώρα που παντρευτήκαμε (θα) είναι αλλιώς\'.
Όσο για το διαδικαστικό κομάτι που αναφέρθηκε, ομολογώ ότι προσωπικά το έκανα για χάρη των γονιών, χωρίς τις υπερβολές που μου φέρνουν γέλια (π.χ. κόκκινα χαλιά, κεράκια σε κάθε σκαλί, πόσους πολυέλαιους να ανάψουμε, τρελά γλέντια κλπ). Το θεώρησα μικρή χάρη τη στιγμή που για εμάς δεν άλλαζε κάτι στην ουσία, το διασκεδάσαμε και το θυμάμαι πολύ ευχάριστα!
11-05-2009, 13:12 #20
δεν εχει να κανει με αυτο,
οσο το οτι χρειαζεται η κοινωνικη επικυρωση για να θεωρηθει οτι δυο ατομα εχουν σχεση.
Τελικα ο γαμος δεν ειναι για να πουν δυο ατομα οτι εχουν σχεση, αλλα για να το μαθουν και οι υπολοιποι.
Χειροτερο κουτσομπολιο δεν εχω ξαναζησει.
Αν εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας, ζησε μαζι του και τελος.
Αν θες να καλυφθεις και νομικα, τραβα και 5 λεπτα σε ενα δημαρχειο να το τακτοποιησεις.
Τα υπολοιπα ειναι για το θεατρο που οι περισσοτεροι ψοφανε για λιγα λεπτα δημοσιοτητας και προσοχης.
Τελικα ο γαμος τους, ειναι η μοναδικη ευκαιρια της ζωης τους....
11-05-2009, 13:27 #21
δεν εχει να κανει με αυτο,
οσο το οτι χρειαζεται η κοινωνικη επικυρωση για να θεωρηθει οτι δυο ατομα εχουν σχεση.
Τελικα ο γαμος δεν ειναι για να πουν δυο ατομα οτι εχουν σχεση, αλλα για να το μαθουν και οι υπολοιποι.
Χειροτερο κουτσομπολιο δεν εχω ξαναζησει.
Αν εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας, ζησε μαζι του και τελος.
Αν θες να καλυφθεις και νομικα, τραβα και 5 λεπτα σε ενα δημαρχειο να το τακτοποιησεις.
Τα υπολοιπα ειναι για το θεατρο που οι περισσοτεροι ψοφανε για λιγα λεπτα δημοσιοτητας και προσοχης.
Τελικα ο γαμος τους, ειναι η μοναδικη ευκαιρια της ζωης τους....
Έχω μπει κι εγώ σ\'αυτό το τρυπάκι σκέψης κ το είδα (για μένα) σα μια θεατρική παράσταση κ με κουστούμια κιόλας!
Βέβαια αν μπορούν κάποιοι να το παίξουν ή γιατί πρέπει ή γιατί έτσι το βλέπουν (π.χ. θρησκευτικοί λόγοι,παραδοσιακοί κ.λ.π.) αλλά συγχρόνως να το ζήσουν κιόλας κ να χαρούν κανένα πρόβλημα.Γενικώς ο γάμος κατοχυρώνει κάποια πράγματα νομικά κ συμβολίζει(απλά συμβολίζει κ τίποτα άλλο)το πέρασμα μιας σχέσης σε άλλη φάση.
Καλό θα ήταν ο καθένας να το ζήσει όπως αυτός θέλει κ όχι επειδή έτσι γίνεται.
Αλλά πέρα απ\'τον τρόπο με μελαγχολεί πολύ ο γάμος όταν είναι τόσο στημένος ως κ στην επιλογή του συντρόφου μόνο κ μόνο για την κοινωνία.Κ γιατί απλά επειδή έτσι γίνεται.
11-05-2009, 13:31 #22
Originally posted by Arsi
το πέρασμα μιας σχέσης σε άλλη φάση.
το εχω δει το περασμα σε αλλη φαση,
λεγεται διαζυγιο.
Ασε καλα ειμαστε και ετσι.
11-05-2009, 13:38 #23
το εχω δει το περασμα σε αλλη φαση,
λεγεται διαζυγιο.
Ασε καλα ειμαστε και ετσι.
Εντάξει σε πολλές περιπτώσεις το πέρασμα σε άλλη φάση είναι καθημερινότητα,έλειψη επικοινωνίας,τριβή,σβήσιμο του ερωτικού κομματιού....αλλά υπάρχει κ η θετική αλλαγή φάσης.Το θέμα είναι πως κ ποιοι μπορούν να την πετύχουν...
Όπως κ στις σχέσεις βέβαια....
11-05-2009, 13:42 #24
γιατι δεν μπορεις να πας σε ενα ξωκκλήσι;
μάλιστα η υποχρέωση του να σαι κ καλεσμένος, ειναι too much! αποφευγω να παρευρισκομαι γιατι εκνευριζομαι με τους λοιπους καλεσμενους κ το μπλα μπλα.. δεν μελαγχολω, αλλοι κρεμιούνται, όχι εγω.. χεχε
11-05-2009, 13:44 #25
Originally posted by mstrouf
μάλιστα η υποχρέωση του να σαι κ καλεσμένος, ειναι too much!
11-05-2009, 13:52 #26
γαμος-εκκλησια... χμμμ.. κλειστος χωρος.. πολυς κοσμος.. επι το πλειστον γνωστοι σχολιαστες κ οχι ειδησεων, αλλα κουτσομπολιών.. τι τα θες μωρε.. γυρεύοντας για κρίση πας;
11-05-2009, 13:58 #27
Originally posted by Arsi αρκει το ξαναλέω να ξέρουν τι κάνουν κ γιατί γαμπρός κ νύφη.....
Εξαλλου αλλοι φτιαχνουν ολοκληρο σκηνικο για μια προταση γαμου λες και εχει κανενα νοημα (βεβαια οι πιο πολλες απο αυτες δεν εχουν γινει ποτε και ειναι μονο στο μυαλο μερικων ωστε απλα και μονο να εντυπωσιασουν τους γυρω τους αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια )Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
11-05-2009, 14:02 #28
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Originally posted by Arsi αρκει το ξαναλέω να ξέρουν τι κάνουν κ γιατί γαμπρός κ νύφη.....
Εξαλλου αλλοι φτιαχνουν ολοκληρο σκηνικο για μια προταση γαμου λες και εχει κανενα νοημα (βεβαια οι πιο πολλες απο αυτες δεν εχουν γινει ποτε και ειναι μονο στο μυαλο μερικων ωστε απλα και μονο να εντυπωσιασουν τους γυρω τους αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια )
11-05-2009, 14:37 #29
Originally posted by mstrouf
εγω δεν μπορω....
δεν μπορω να πηγαινω σε χωρους που δεν αντιπροσωπεύουν κατι για μενα, το θεωρω υποκρισια.
11-05-2009, 14:39 #30
Originally posted by Arsi
να ξέρουν τι κάνουν κ γιατί γαμπρός κ νύφη.....
αλλα μην αγχωνεσαι και αν δεν ξερουν συντομα το μαθαινουν.
Τα διαζυγια οπως και οι γαμοι ειναι επισης γνωστοποιησημα....
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή