Δεν ξέρω τι να κάνω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 77
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Vass View Post
    Έχεις δίκιο σε αυτά που λες και σε καταλαβαίνω απόλυτα απλά θέλω και εγώ να προχωρήσουμε και ας με πιέζει και αυτός λίγο . Επίσης τον θέλω τόσα χρόνια δεν θα είναι βλακεία να τον αφήσω τώρα που τον βρήκα ; Τώρα για τον σεβασμό της ηλικία δεν το θεωρώ κάτι τόσο τραγικό γιατί δεν είμαι και 13 και ούτε έχουμε και 20 χρόνια διαφορά . Για εμένα είναι οκ το θέμα ηλικίας. Σίγουρα θα προτιμούσα η πρώτη μου φορά να είναι πιο ρομαντική αλλά δεν αποφασίζω μόνο εγώ σε όλο αυτό είναι και ο άλλος και από την στιγμή που ο χαρακτήρας του άλλου είναι κάπως έτσι δεν πρέπει να υποχωρήσω και εγώ σε κάποια θέματα ;Το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουμε και δεν θα είμαστε για πάντα μαζί αλλά δεν νομίζω να με παρατήσει αμέσως τι στο καλό τόσους μήνες μιλάμε θα με παρατήσει έτσι ; Επίσης έχω μιλήσει με μια φίλη μου για το θέμα και μου είπε να μείνω μακριά του και ότι το παιδί είναι τρελό . Αλλά αυτή δεν με καταλαβαίνει . Έχει κάνει κάποιες σχέσεις στο παρελθόν με αγόρια και τώρα έχει αγόρι . Δεν ξέρει πως είναι τόσα χρόνια να μην νοιάζεται κανένας για εσένα . Προσπαθώ να προσέχω γενικά όχι μόνο μαζί του γιατί όπως είπα έχω μια κακή εμπειρία στο θέμα αλλά θέλω να το ζήσω και είναι κρίμα να τα χαλάσω όλα εξαιτίας των ανασφαλειών μου .

Στην πρώτη σου φορά κορίτσι μου και γενικά ,για την κάθε σου φορά σε αυτό το θέμα θα το αποφασίζεις εσύ και μόνο εσύ .
    Κανένας άλλος ..Ίσα ίσα ο τύπος και ο κάθε άντρας που θα επιλεγεί να είναι δίπλα σου θα πρέπει να σε σέβεται και να σε ακολουθεί σε αυτό το θέμα .

Άλλο να ερχόσουν εδώ και να μας έλεγες ναι τον αγαπώ και θέλω όσο και εκείνος να βρεθούμε και να προχωρήσουμε και άλλο αυτό που λες ...

Φυσικά και έχετε θέμα με την ηλικία ..
    Τα τέσσερα χρόνια σίγουρα δεν είναι τίποτα .
    Η δεδομένη χρονική διαφορά είναι αυτό που καθορίζει την όλη κατάσταση ..

16 είσαι κοριτσάκι μου ..κοινός παιδί ακόμα ..
    Ξέρεις τι έχεις να ζήσεις ακόμα?
    Γνωρίζεις ότι ακόμα το σώμα σου δεν έχει τελειοποιηθεί ώστε να ζήσεις αυτό που θέλεις στο βαθμό που πρέπει για να έχεις μια περαιτέρο υγιή και όμορφη σεξουαλική πορεία ?

Η πρώτη φορά οπότε και να είναι πρέπει να είναι μοναδική για εσένα και να γίνει με ήρεμο και αβίαστο τρόπο .
    Αυτό να το θυμάσαι ...

Παραδέχεσαι πιο πάνω ότι ο τύπος είναι χειριστικος και εκβιαστικος απέναντι σου ...
    Είσαι σίγουρη αν πας σπίτι του ότι θα σεβαστεί την απόφαση σου να μην προχωρήσεις ?
    Είσαι απόλυτη σε αυτό?Νοιωθεις ασφάλεια να πας και να πετάξεις μια απλή δικαιολογία και ότι μπορεί να είσαι καλυμμενη με αυτή ?

Πρόσεχε μην παρασύρεσαι εφόσον αναγνωρίζεις πολύ σοβαρά θέματα που έχει αυτός ο ανθρωπος ...

Γράφεις κάτι που ίσως δεν δόθηκε και πολύ σημασία ..
    Τι εμπειρία έχεις ζήσει η οποία σε έχει σημαδέψει?
    Μήπως αφορά αυτό το κομμάτι?

Member
    Quote Originally Posted by End_of_an_era View Post
    Αγάπη μου γλυκιά αλήθεια στεναχωριέμαι που δεν μπορείς να δεις καθαρά. Τι πάει να πει θα προσπαθήσεις να τον ηρεμήσεις κάνοντάς του την χάρη και να δεχτείς το σεξ; Δεν είναι έτσι η αγάπη, να έχει νεύρα ο άλλος και να σε απειλεί. Δηλαδή στο σεξ πιστεύεις θα είναι πιο ήρεμος όταν πριν κάνει σαν τρελός; Γλυκό μου κορίτσι ειλικρινά εμπιστεύσου τι σου λέμε, παράτα τον, αν γίνεται μην του στείλεις καμία φωτογραφία πιο προσωπική γιατί αυτός όπως κάνει στο τέλος αν θέλει να σε εκδικηθεί μπορεί να το στρέψει εναντίον σου. Μην κάνεις αυτό το λάθος. Δεν ακούγεται καλή επιλογή εκείνος. Καλά σου είπε η φίλη σου.
    Εντάξει ίσως όντως να μην βλέπω καθαρά . Είμαι και το τελευταίο διάστημα σε μια δυσκολη κατάσταση με τον αυτοτραυματισμό οπότε όταν μου πρότεινε να τα φτιάξουμε τον θεώρησα ως τον "σωτήρα " που θα με βοηθήσει να νιώσω καλύτερα και πάνω από όλα να νιώσω ότι αξίζω. Και για εμένα σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση που θα μπορούσε να μου τύχει (το τελευταίο διάστημα με την συμπεριφορά του) αλλά τον αγαπώ χρόνια . Θέλω λίγο πρώτα να του δώσω μια ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά και αν τον δω ότι είναι παραπάνω επιθετικός μαζί μου δεν θα συνεχίσω . Θέλω όμως να του δώσω μια ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά χωρίς απαραίτητα να κάνουμε κάτι . Αυτό θα του το προτείνω και μάλιστα άμεσα . Θέλω απλά να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί μάλλον είμαστε και οι δυο πολύ μπερδεμένοι . Άμα τα ξεκαθαρίσουμε και νιώσω και εγώ έτοιμη δεν βλέπω τον λόγο να μην προχωρήσουμε .

Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Στην πρώτη σου φορά κορίτσι μου και γενικά ,για την κάθε σου φορά σε αυτό το θέμα θα το αποφασίζεις εσύ και μόνο εσύ .
    Κανένας άλλος ..Ίσα ίσα ο τύπος και ο κάθε άντρας που θα επιλεγεί να είναι δίπλα σου θα πρέπει να σε σέβεται και να σε ακολουθεί σε αυτό το θέμα .

Άλλο να ερχόσουν εδώ και να μας έλεγες ναι τον αγαπώ και θέλω όσο και εκείνος να βρεθούμε και να προχωρήσουμε και άλλο αυτό που λες ...

Φυσικά και έχετε θέμα με την ηλικία ..
    Τα τέσσερα χρόνια σίγουρα δεν είναι τίποτα .
    Η δεδομένη χρονική διαφορά είναι αυτό που καθορίζει την όλη κατάσταση ..

16 είσαι κοριτσάκι μου ..κοινός παιδί ακόμα ..
    Ξέρεις τι έχεις να ζήσεις ακόμα?
    Γνωρίζεις ότι ακόμα το σώμα σου δεν έχει τελειοποιηθεί ώστε να ζήσεις αυτό που θέλεις στο βαθμό που πρέπει για να έχεις μια περαιτέρο υγιή και όμορφη σεξουαλική πορεία ?

Η πρώτη φορά οπότε και να είναι πρέπει να είναι μοναδική για εσένα και να γίνει με ήρεμο και αβίαστο τρόπο .
    Αυτό να το θυμάσαι ...

Παραδέχεσαι πιο πάνω ότι ο τύπος είναι χειριστικος και εκβιαστικος απέναντι σου ...
    Είσαι σίγουρη αν πας σπίτι του ότι θα σεβαστεί την απόφαση σου να μην προχωρήσεις ?
    Είσαι απόλυτη σε αυτό?Νοιωθεις ασφάλεια να πας και να πετάξεις μια απλή δικαιολογία και ότι μπορεί να είσαι καλυμμενη με αυτή ?

Πρόσεχε μην παρασύρεσαι εφόσον αναγνωρίζεις πολύ σοβαρά θέματα που έχει αυτός ο ανθρωπος ...

Γράφεις κάτι που ίσως δεν δόθηκε και πολύ σημασία ..
    Τι εμπειρία έχεις ζήσει η οποία σε έχει σημαδέψει?
    Μήπως αφορά αυτό το κομμάτι?
    Πιστεύω ότι θα είναι ωραία η ορ πρώτη μου φορά μαζί του γιατί τον αγαπάω από το δημοτικό. Είναι λίγο επιθετικός μαζί μου ώρες ώρες το ξέρω αλλά ίσως φταίω και εγώ που δεν του δίνω μια ξεκάθαρη απάντηση και τον αφήνω να περιμένει . Θέλω να πάω σπίτι για να μιλήσουμε σε πρώτη φάση . Δεν θέλω από την πρώτη φορά που θα πάω σπίτι του να κάνω και σεξ μαζί του . Θέλω πρώτα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Για την εμπειρία που ανέφερα εννοούσα κάτι που είχε γίνει στο Γυμνάσιο με έναν καθηγητή μου που με εκβίαζε με βαθμούς και με παρενοχλούσε και λεκτικά με εμετικά "αστεία " μες την τάξη αλλά και με σωματική επαφή . Ευτυχώς δεν έγινε κάτι άλλο. Αυτό το περιστατικό ίσως να με κρατάει πίσω αλλά πρέπει να το ξεπεράσω και να προχωρήσω.

Senior Member
    Έχεις τάσης αυτοτραμαυτισμου;

Member
    Ναι , και ειδικά τους τελευταίους μήνες το έκανα σχεδόν καθημερινά . Αλλά τον τελευταίο μήνα είμαι κάπως καλύτερα . Δεν το έχω κόψει τελείως αλλά κάπως το έχω μειώσει .

Senior Member
    Το ξέρει κανείς αυτό; το έχεις πει πουθενά; αφού δεν αγαπάς εσύ τον εαυτό σου περιμένεις να σε αγαπήσει ο άλλος;

Marilou
    Guest
    Πιστεύω ότι θα είναι ωραία η ορ πρώτη μου φορά μαζί του γιατί τον αγαπάω από το δημοτικό. Είναι λίγο επιθετικός μαζί μου ώρες ώρες το ξέρω αλλά ίσως φταίω και εγώ που δεν του δίνω μια ξεκάθαρη απάντηση και τον αφήνω να περιμένει . Θέλω να πάω σπίτι για να μιλήσουμε σε πρώτη φάση . Δεν θέλω από την πρώτη φορά που θα πάω σπίτι του να κάνω και σεξ μαζί του . Θέλω πρώτα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Για την εμπειρία που ανέφερα εννοούσα κάτι που είχε γίνει στο Γυμνάσιο με έναν καθηγητή μου που με εκβίαζε με βαθμούς και με παρενοχλούσε και λεκτικά με εμετικά "αστεία " μες την τάξη αλλά και με σωματική επαφή . Ευτυχώς δεν έγινε κάτι άλλο. Αυτό το περιστατικό ίσως να με κρατάει πίσω αλλά πρέπει να το ξεπεράσω και να προχωρήσω.
    Μην δικαιολογείς ποτέ και για κανέναν λόγο τον οποιαδήποτε εκδηλώνει βίαιες συμπεριφοράς απέναντι σου .

Φυσικά και δεν φταις εσύ ,τι είναι αυτά που λες .
    Είσαι ξεκάθαρη θέλεις να είστε μαζί αλλά όχι με τον τρόπο που θέλει και μάλιστα όχι τόσο γρήγορα .
    Το ότι του λες όχι στην σεξουαλική επαφή επιφέρει και αυτό το αποτέλεσμα ....

Πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ και επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να πας να τον βρεις να είσαι προετοιμασμένη και για μια άλλη δική του προσέγγιση.
    Μην του επιτρέψεις το οτιδήποτε αν δεν το θες και το κυριότερο να φύγεις όταν νοιωθεις ότι πιέζεσαι ...
    Ενημέρωσε τους δικούς σου ότι θα πας να τον δεις εφόσον λες ότι γνωριζεσται από παιδιά και να του πεις ότι θα πας εκεί και θα το ξέρουν οι δικοί σου .
    Έχει σημασία αυτό που σου λέω .

Τώρα για το περιστατικό με τον καθηγητή σου έχεις μιλήσει σε κάποιον ?
    Δεν υπάρχει λόγος να σε κρατάει γιατί φυσικά δεν φταις εσύ πουθενά σε όλο αυτό .
    Πρέπει να το ξεπεράσεις και θα το κάνεις γιατί δεν έχεις κανένα μερίδιο ευθύνης εσύ σε όλο αυτό ..
    Έχεις επαφές ακόμα με αυτό τον καθηγητή?

Senior Member
    Το κάνεις όλο και χειρότερο με αυτά που περιγράφεις για αυτόν Vass. Εντελώς χειριστικός τριμάλαξ! Θα πληγωθείς πολύ άσχημα με όλο αυτό, φόρα καλά αθλητικά παππούτσια και φύγε τρέχοντας. Μη προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα!!!

Και ξαναλέω αυτό που σου είπα και στο άλλο σου θέμα, χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού. Μίλα με τους γονείς σου σε παρακαλώ να δείτε κάποιον ψυχολόγο να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά και να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Μην δικαιολογείς ποτέ και για κανέναν λόγο τον οποιαδήποτε εκδηλώνει βίαιες συμπεριφοράς απέναντι σου .

Φυσικά και δεν φταις εσύ ,τι είναι αυτά που λες .
    Είσαι ξεκάθαρη θέλεις να είστε μαζί αλλά όχι με τον τρόπο που θέλει και μάλιστα όχι τόσο γρήγορα .
    Το ότι του λες όχι στην σεξουαλική επαφή επιφέρει και αυτό το αποτέλεσμα ....

Πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ και επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να πας να τον βρεις να είσαι προετοιμασμένη και για μια άλλη δική του προσέγγιση.
    Μην του επιτρέψεις το οτιδήποτε αν δεν το θες και το κυριότερο να φύγεις όταν νοιωθεις ότι πιέζεσαι ...
    Ενημέρωσε τους δικούς σου ότι θα πας να τον δεις εφόσον λες ότι γνωριζεσται από παιδιά και να του πεις ότι θα πας εκεί και θα το ξέρουν οι δικοί σου .
    Έχει σημασία αυτό που σου λέω .

Τώρα για το περιστατικό με τον καθηγητή σου έχεις μιλήσει σε κάποιον ?
    Δεν υπάρχει λόγος να σε κρατάει γιατί φυσικά δεν φταις εσύ πουθενά σε όλο αυτό .
    Πρέπει να το ξεπεράσεις και θα το κάνεις γιατί δεν έχεις κανένα μερίδιο ευθύνης εσύ σε όλο αυτό ..
    Έχεις επαφές ακόμα με αυτό τον καθηγητή?
    Έχω αποφασίσει να πάω να τον δω αύριο κιόλας . Εκείνος δέχτηκε παρόλο που του ξεκαθάρισα ότι θέλω απλά να μιλήσουμε και αυτό μου δίνει ελπίδες . Δεν υπάρχει περίπτωση να πω στους γονείς μου που πραγματικά πηγαίνω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να πάω θα με σκοτώσουν αν το μάθουν οπότε θα τους πω ότι πάω απλά μια βόλτα με μια φίλη μου . Επίσης να πω ότι οι γονείς μου και ο αδελφός δεν γνωρίζουν ότι εγώ κρατάω επαφή με αυτόν . Δεν φοβάμαι μήπως γίνει κάτι με αυτόν αύριο . Άλλωστε μένει με τους γονείς του οι οποίοι λογικά θα είναι εκεί εκτός και αν δουλεύουν οπότε δεν νομίζω να τολμήσει να κάνει κάτι .
    Τώρα για το περιστατικό με τον "καθηγητή " μου (ο Θεό να τον κάνει ) είχα μιλήσει και στην διευθύντρια και στους γονείς μου και δεν με πίστεψε κάνεις . Βέβαια τους είχε πει ο "καθηγητής " ένα κάρο ψέματα ότι και καλά εγώ είμαι επιθετική απέναντι του και άλλα τέτοια ενώ υπήρχαν παιδιά που επιβεβαίωναν τα όσα έλεγα γιατί πολλές φορές και με σήκωνε στο πίνακα και έβαζε το χέρι του στην μέση μου και πετούσε σχόλια απαίσια για εμένα . Πραγματικά ανατριχιαζω και μόνο που τα θυμάμαι .

Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Το κάνεις όλο και χειρότερο με αυτά που περιγράφεις για αυτόν Vass. Εντελώς χειριστικός τριμάλαξ! Θα πληγωθείς πολύ άσχημα με όλο αυτό, φόρα καλά αθλητικά παππούτσια και φύγε τρέχοντας. Μη προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα!!!

Και ξαναλέω αυτό που σου είπα και στο άλλο σου θέμα, χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού. Μίλα με τους γονείς σου σε παρακαλώ να δείτε κάποιον ψυχολόγο να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά και να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
    Θέλω να του δώσω πρώτα μια ευκαιρία και αν δω ότι συνεχίζει να είναι επιθετικός μαζί μου θα φύγω .
    Περίπου τις τελευταίες 2 εβδομάδες κάνω συνεδριάσεις με ψυχολόγο διαδικτυακά αλλά δεν μπορώ να πω ότι με έχει βοηθήσει και πολύ . Σίγουρα είναι αρχή ακόμα αλλά δεν νιώθω καθόλου καλύτερα . Τουλάχιστον όμως έκανα το πρώτο βήμα. Βέβαια στους γονείς μου είπα ότι θέλω να πάω σε ψυχολόγο για να με βοηθήσει με τις πανελλήνιες και γενικά να με κατευθύνει σε επάγγελμα κάτι το οποίο δεν είναι και εντελώς ψέμμα αλλά έχω πιο σοβαρά προβλήματα με τον εαυτό μου που πρέπει να λύσω .

Member
    Quote Originally Posted by menis_644 View Post
    Το ξέρει κανείς αυτό; το έχεις πει πουθενά; αφού δεν αγαπάς εσύ τον εαυτό σου περιμένεις να σε αγαπήσει ο άλλος;
    Όχι δεν το ξέρει κανείς αλλά προσπαθώ να το διαχειριστώ . Όχι με μεγάλη επιτυχία προς το παρόν .

Banned
    Έχεις δίκιο σε αυτά που λες και σε καταλαβαίνω απόλυτα απλά θέλω και εγώ να προχωρήσουμε και ας με πιέζει και αυτός λίγο . Επίσης τον θέλω τόσα χρόνια δεν θα είναι βλακεία να τον αφήσω τώρα που τον βρήκα ; Τώρα για τον σεβασμό της ηλικία δεν το θεωρώ κάτι τόσο τραγικό γιατί δεν είμαι και 13 και ούτε έχουμε και 20 χρόνια διαφορά . Για εμένα είναι οκ το θέμα ηλικίας. Σίγουρα θα προτιμούσα η πρώτη μου φορά να είναι πιο ρομαντική αλλά δεν αποφασίζω μόνο εγώ σε όλο αυτό είναι και ο άλλος και από την στιγμή που ο χαρακτήρας του άλλου είναι κάπως έτσι δεν πρέπει να υποχωρήσω και εγώ σε κάποια θέματα ;Το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουμε και δεν θα είμαστε για πάντα μαζί αλλά δεν νομίζω να με παρατήσει αμέσως τι στο καλό τόσους μήνες μιλάμε θα με παρατήσει έτσι ; Επίσης έχω μιλήσει με μια φίλη μου για το θέμα και μου είπε να μείνω μακριά του και ότι το παιδί είναι τρελό . Αλλά αυτή δεν με καταλαβαίνει . Έχει κάνει κάποιες σχέσεις στο παρελθόν με αγόρια και τώρα έχει αγόρι . Δεν ξέρει πως είναι τόσα χρόνια να μην νοιάζεται κανένας για εσένα . Προσπαθώ να προσέχω γενικά όχι μόνο μαζί του γιατί όπως είπα έχω μια κακή εμπειρία στο θέμα αλλά θέλω να το ζήσω και είναι κρίμα να τα χαλάσω όλα εξαιτίας των ανασφαλειών μου .
    Και πιστεύεις ότι αν του κάνεις το χατήρι θα τον κερδίσεις δίπλα σου και θα γίνει έτσι όπως τον θες; τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; από τη στιγμή που κοιτάει μόνο τη πάρτυ του και δεν αναγνωρίζει τις ανάγκες σου τώρα που ακόμα σε έχει ανάγκη απ την απόψη ότι έχει κάτι να κερδίσει απο σένα...τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα αλλαξει και θα γίνει αγαπησιαρης μετά αφού πάρει αυτό που θέλει και δεν θα έχει άλλο όφελος;

Αυτός ότι θέλει μπορεί να κάνει...μπορεί και να το κάνετε μια φορά και να μην τον ξαναδείς μετά...μπορει να το κάνετε λίγες φορές και μετά να δείξει αδιαφορία.....οτιδήποτε. Δεν είναι απίθανο. Εσένα θα σου άρεσε να κάνεις σεξ μαζί του και μετά να σε γράψει;

Φυσικά και δεν πρέπει να υποχωρήσεις σε κάτι τόσο σημαντικό. Αν η πρώτη σου φορά θες να είναι ρομαντική και σε σχέση θα βρεις αυτόν που θα κάνει υπομονή και πίστεψε με υπάρχουν αγόρια που θα σε γνωρίσουν και θα το κάνουν αυτό. Τώρα εάν εσύ δεν πιστεύεις καθόλου στον εαυτό σου και νομίζεις ότι θα μείνεις μόνη και για αυτό πρέπει να κάνεις ότι λένε οι άλλοι...τι να πω.

Μόνο αν το θες εσύ να το κάνεις. Είναι λάθος σκεπτικό να το κάνεις πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα τον χάσεις. Γιατι κανένας δεν στο εγγυάται αυτό. Και ναι..να σκεφτείς και το ενδεχόμενο αφού πάρει αυτό που θέλει να εξαφανιστεί....δεν είναι τόσο απίθανο όσο νομίζεις. Έχε το στο μυαλό σου και αυτό μην κλαις μετά....και είναι αργά

Banned
    Δεν φτάνει μόνο να ελκεσαι από κάποιον. Και να τον "αγαπας" όπως λες. Για να είναι ωραία η πρωτη φορά.

Αν εκείνος δεν το χειριστεί σωστά..... Όχι μόνο απο πρακτική άποψη πάνω στο σεξ αλλα κυρίως από ψυχολογική άποψη ότι είσαι παιδί και ότι πρέπει να σε προσεγγίσει με ευαισθησία με υπομονή και σεβασμό στα θέλω σου (κάτι που δεν κάνει προς το παρόν καθώς λειτουργεί εγωιστικά κοιτώντας τα θέλω του) μπορεί να σε ξενερώσει.

Πίστεψε με εσύ μπορεί να τον θες αλλά εκείνος αν δεν το χειριστεί σωστά και φανεί εγωιστής και χειρίστικος όπως δείχνει τώρα χωρίς να τον νοιάζει τι θες ...θα σε κάνει να το μετανιώσεις και να απογοητευτείς. Ακόμα και καλός να είναι μαζί σου προκειμένου να κάνεις σεξ μαζί του μετέπειτα μπορεί να δεις ένα ψυχρό και αδιάφορο πρόσωπο...

Θα σου αρέσε να κάνεις μαζί του σεξ και αύριο μεθαύριο να μάθεις ότι μιλάει με κάποια άλλη.. ; Ή να σου πει ότι δεν θέλει να είστε μαζί γιατί δεν γίνεται για διάφορους λόγους;

Senior Member
    Θέλω να του δώσω πρώτα μια ευκαιρία και αν δω ότι συνεχίζει να είναι επιθετικός μαζί μου θα φύγω .
    Περίπου τις τελευταίες 2 εβδομάδες κάνω συνεδριάσεις με ψυχολόγο διαδικτυακά αλλά δεν μπορώ να πω ότι με έχει βοηθήσει και πολύ . Σίγουρα είναι αρχή ακόμα αλλά δεν νιώθω καθόλου καλύτερα . Τουλάχιστον όμως έκανα το πρώτο βήμα. Βέβαια στους γονείς μου είπα ότι θέλω να πάω σε ψυχολόγο για να με βοηθήσει με τις πανελλήνιες και γενικά να με κατευθύνει σε επάγγελμα κάτι το οποίο δεν είναι και εντελώς ψέμμα αλλά έχω πιο σοβαρά προβλήματα με τον εαυτό μου που πρέπει να λύσω .
    Ευκαιρία δεν δίνεις στους επιθετικούς κοριτσάκι, ούτε σε αυτούς που έχεις σημάδια πως δεν σε σέβονται. Ακριβώς γιατί δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο και προσέχουμε για να έχουμε. Βάλτο καλά στο μυαλό σου!
    Κάτι τέτοιες λογικές σε άλλη κλίμακα καταλήγουν σε υποθέσεις Τοπαλούδη, συγγνώμη κιόλας.

Που περιστρέφονται οι συζητήσεις σας με τον ειδικό; Αν άλλο είναι το θέμα σου και άλλα συζητάτε πως θα σε βοηθήσει δηλαδή;

Marilou
    Guest
    Έχω αποφασίσει να πάω να τον δω αύριο κιόλας . Εκείνος δέχτηκε παρόλο που του ξεκαθάρισα ότι θέλω απλά να μιλήσουμε και αυτό μου δίνει ελπίδες . Δεν υπάρχει περίπτωση να πω στους γονείς μου που πραγματικά πηγαίνω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να πάω θα με σκοτώσουν αν το μάθουν οπότε θα τους πω ότι πάω απλά μια βόλτα με μια φίλη μου . Επίσης να πω ότι οι γονείς μου και ο αδελφός δεν γνωρίζουν ότι εγώ κρατάω επαφή με αυτόν . Δεν φοβάμαι μήπως γίνει κάτι με αυτόν αύριο . Άλλωστε μένει με τους γονείς του οι οποίοι λογικά θα είναι εκεί εκτός και αν δουλεύουν οπότε δεν νομίζω να τολμήσει να κάνει κάτι .
    Τώρα για το περιστατικό με τον "καθηγητή " μου (ο Θεό να τον κάνει ) είχα μιλήσει και στην διευθύντρια και στους γονείς μου και δεν με πίστεψε κάνεις . Βέβαια τους είχε πει ο "καθηγητής " ένα κάρο ψέματα ότι και καλά εγώ είμαι επιθετική απέναντι του και άλλα τέτοια ενώ υπήρχαν παιδιά που επιβεβαίωναν τα όσα έλεγα γιατί πολλές φορές και με σήκωνε στο πίνακα και έβαζε το χέρι του στην μέση μου και πετούσε σχόλια απαίσια για εμένα . Πραγματικά ανατριχιαζω και μόνο που τα θυμάμαι .
    Αυτό το πείσμα και η επιμονή που βγάζετε σε αυτή την ηλικία ξέρω ότι προσπερνά ότι και να σας πούμε .

Εφόσον θα κάνεις συνάντηση σήμερα θέλω μόνο να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα .
    Ενημέρωσε μια φίλη σου ότι θα πας τουλάχιστον εκεί και με την παραμικρή περίεργη συμπεριφορά του σε παρακαλώ πολύ να σηκωθείς να φύγεις .
    Να παρακαλάς να είναι οι γονείς του εκεί .Μόνο έτσι θα κάνεις συζήτηση μαζί του .
    Αλλιώς θα το πάει αλλού να το ξέρεις και ελπίζω να σεβαστεί την άρνηση σου .

Τώρα για τον καθηγητή σου αν ενεργεί έτσι και σε άλλα παιδιά το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα πληρώσει για όλο αυτό .
    Μείνε μακρυά του όσο μπορείς και πραγματικά συζήτησε και αυτό το κομμάτι με την ψυχολόγο σου .
    Θα σου πει πως να διαχειριστείς τις σκέψεις σου και θα σε βοηθήσει να το βγάλεις όλο αυτό από μέσα σου .

Στο άλλο θέμα σου μίλησες για μια φίλη σου που περνούσατε πάνω κάτω τα ίδια και εκείνη πήγαινε πολύ καλά ..
    Σε αυτή έχεις μιλήσει για τον τύπο?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast