Results 136 to 150 of 203
-
12-05-2009, 00:04 #136
Εξαρτάται
Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι
Άλλοι που θα ανταποκριθούν και άλλοι που δε θα το κάνουν
Ωστόσο δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άσπρο ή μαύρο, όπως το διατύπωσα στην προηγούμενη πρόταση. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή του καθενός που ανταποκρίνονται όταν τους το ζητάς αλλά κάποιες δεδομένες στιγμές δε θα το κάνουν, για δικούς τους λόγους, για δικά τους θέματα.
Όπως και ο τρόπος με τον οποίο εμείς ζητάμε την ανταπόκριση του άλλου πάιζει ρόλο...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 12-05-2009, 00:07 #137
Originally posted by anwnimi
Vince γιατί πολλές φορές πιστεύεις ότι μια προσπάθειά σου δε θα βρει ανταπόκριση;
12-05-2009, 00:07 #138
Εξαρτάται
Ωστόσο δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άσπρο ή μαύρο, όπως το διατύπωσα στην προηγούμενη πρόταση. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή του καθενός που ανταποκρίνονται όταν τους το ζητάς αλλά κάποιες δεδομένες στιγμές δε θα το κάνουν, για δικούς τους λόγους, για δικά τους θέματα.
Όπως και ο τρόπος με τον οποίο εμείς ζητάμε την ανταπόκριση του άλλου πάιζει ρόλο...
εμενα πολυ μου αρεσει αυτη (αυτες μαλλον) η εκδοχη που αναφερεις
της παροχης βοηθειας.
12-05-2009, 00:10 #139
vince αν ο καθενας κοιττουσε μονο τον εαυτο του, με τον τροπο που εννοεις, (του να αδιαφορω για τον αλλο) πιστεύεις πώς θα γινοταν τπτ ομορφο σ αυτον τον κοσμο? Ξερω οτι δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα κ ομορφα, αλλα υπάρχουν ανθρωποι με διαθεση να ακουσουν και εσενα προσωπικα. Αλλος οχι, αλλο ναι, δεν λεω ολος ο κοσμος...Μοιαζει ομως να μην πειθεσαι με τίποτα...και μοιαζει να απογοητευεσαι ευκολα απο τους ανθρωπους...πώς φτανεις σ αυτο το σημειο?
Σε μια παρομοια κουβεντα ειχες πει πώς δεν ειναι ετσι....θα ηθελα να μην ειναι ετσι. Αλλα οι αντιδρασεις σου, παλι με οδηγουν στο ιδιο συμπερασμα.
Συγγνωμη αν μιλαω πολυ ανοιχτα, αλλα η συχνη μας παρουσια στο φορουμ και τα οσα εχουμε πει στον χωρο αυτο δημοσιως, μου δινουν το ελευθερο να το κανω, χωρις να νιωθω οτι θιγω καποιο προσωπικο σου θεμα που δεν θα θελες να συζητηθει.... Αλλα αν κανω λαθος, σε παρακαλω πες μου....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
12-05-2009, 00:12 #140
Originally posted by vince
Τώρα το είδα vince:)))
Καλό!
Το χιούμορ, το καλοπροαίρετο, το χαμόγελο, το γέλιο είναι ευεργετικό. Πάντα χρειάζεται ένα διάλειμμα.
Όπως και το ότι το χιούμορ μπορεί να δώσει αφορμή να συνειδητοποιήσει κανείς κάποια πράγματα. Πχ άραγε τι να συνειδητοποιούμε βαθύτερα για τη Βικτόρια και τι για το Μπέκαμ; (μπορώ να υποθέσω κάποια πράγματα :) )
Είναι πάντως ένα πολύ διάσημο ζευγάρι...
Να προσθέσω. Πώς έχει αξίωση μια γυναίκα ο άλλος να μη κοιτάξει όταν όμορφες μαζορέτες λικνίζονται μπροστά του; Τρομερή ανασφάλεια μου βγάζει. Από την άλλη ανθρώπινο είναι φυσικά να αιστανθεί κάπως, γυναίκα είναι όχι άγαλμα.
Από την άλλη η εν λόγω κυρία έχει πάτημα να ζηλέψει λόγω του άστατου συζύγου της. Αφού έκαναν και οι δύο την επιλογή τους να μείνουν και τη συνεχίζουν θα πρέπει να ξέρει πως πολύ πιθναό είναι να εκνευρίζεται ακόμα και για ψίλου πήδημα όπως και εκείνος να αντέχει το θυμό της:)
Αμάν όμως με αυτές τις κίτρινες ειδήσεις. Αυτό είχε γίνει τόσο σούσουρο που ακόμα και ειδήσεις να θες να δεις θα ενημερωθείς ντε και καλά και για αυτά!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
12-05-2009, 00:15 #141
Vince γιατί πολλές φορές πιστεύεις ότι μια προσπάθειά σου δε θα βρει ανταπόκριση;
Ίσως γιατί το συναίσθημα μας εμπλέκει πιο πολύ. Ενώ μια λογική επεξεργασία όχι τόσο.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
12-05-2009, 00:16 #142
Originally posted by researcher
Εξαρτάται
Όπως και ο τρόπος με τον οποίο εμείς ζητάμε την ανταπόκριση του άλλου πάιζει ρόλο...
εμενα πολυ μου αρεσει αυτη (αυτες μαλλον) η εκδοχη που αναφερεις
της παροχης βοηθειας.
Και μια και μιλάμε για ανταπόκριση, σ\'ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
12-05-2009, 00:17 #143
τι κανεις σε περιπτωσεις σαν τη σημερινη;
η συγκατοικος μου
γυριζοντας απο τη δουλεια
βρηκε ετοιμο φαγητο...παρεπιμτοντως αλληλομαγειρευομαστε...
και επειδη ειχε αλλα δικα της ενιωσα να με μαλωσε....ηθελε να το μαγειρεψει εκεινη αλλα δεν προλαβε εδω και μερες κ αφου το μαγειρεψα εγω τα ακουσα κι απο πανω
αν δεν μαγειρευα παλι θα ακουγα μεταξυ αστειου και σοβαρουη μαλλον σιβαρου καλα γαιδουρι μονο για παρτι σου?
εντωμεταξυ
δεν ειμαι ανθρωπος που προκαλω
κι εκεινη απλα μου λεει μετα ε μη δινεις σημασια ειμαι πιεσμενη και τετοια
και οντως ειναι οικονομικα κυριως.
αλλα με χαλασε πολυ
δεν ηθελα να μαλωσουμε και ουτε μαλωσαμε
ειναι ανθρωπος που εχει μαθει με φωνες κ λογομαχιες κ αμα φωναζα χαρη θα της εκανα
αλλα μου ειναι και συνηδητη επιλογη να μην φωναζω
χαλιεμαι απιστευτα οταν το κανω
απλα πολυ με επηρεασε το ολο σκηνικο
οταν με μαλωνουν μουδιαζω μαζευομαι γινομαι χαλια
γιατι ρε γαμωτο μερικοι ανθρωποι εχουν μαθει με φωνες κ κινησεις στο κενο?
δεν ειναι κακος ανθρωπος η κοπελα
αλλα χαλαστηκα
και μιας κ ειναι τσατ ειπα να το πω
12-05-2009, 00:18 #144
Originally posted by Sofia
vince αν ο καθενας κοιττουσε μονο τον εαυτο του, με τον τροπο που εννοεις, (του να αδιαφορω για τον αλλο) πιστεύεις πώς θα γινοταν τπτ ομορφο σ αυτον τον κοσμο? Ξερω οτι δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα κ ομορφα, αλλα υπάρχουν ανθρωποι με διαθεση να ακουσουν και εσενα προσωπικα. Αλλος οχι, αλλο ναι, δεν λεω ολος ο κοσμος...Μοιαζει ομως να μην πειθεσαι με τίποτα...και μοιαζει να απογοητευεσαι ευκολα απο τους ανθρωπους...πώς φτανεις σ αυτο το σημειο?
Σε μια παρομοια κουβεντα ειχες πει πώς δεν ειναι ετσι....θα ηθελα να μην ειναι ετσι. Αλλα οι αντιδρασεις σου, παλι με οδηγουν στο ιδιο συμπερασμα.
Συγγνωμη αν μιλαω πολυ ανοιχτα, αλλα η συχνη μας παρουσια στο φορουμ και τα οσα εχουμε πει στον χωρο αυτο δημοσιως, μου δινουν το ελευθερο να το κανω, χωρις να νιωθω οτι θιγω καποιο προσωπικο σου θεμα που δεν θα θελες να συζητηθει.... Αλλα αν κανω λαθος, σε παρακαλω πες μου....
Δεν ξέρω ειλικρινά δεν ξέρω....χθες έθεσα μια ερώτηση στον εαυτό μου καταρχάς και έγραψα κάποια πράγματα και στο φορουμ.
Τι είναι ευτυχία για κάποιον?
Τελικά μπορούμε να τα έχουμε όλα στην ζωή ή κάπου θα υστερούμε?
12-05-2009, 00:21 #145
Τώρα το είδα vince:)))
Καλό!
Το χιούμορ, το καλοπροαίρετο, το χαμόγελο, το γέλιο είναι ευεργετικό. Πάντα χρειάζεται ένα διάλειμμα.
Όπως και το ότι το χιούμορ μπορεί να δώσει αφορμή να συνειδητοποιήσει κανείς κάποια πράγματα. Πχ άραγε τι να συνειδητοποιούμε βαθύτερα για τη Βικτόρια και τι για το Μπέκαμ; (μπορώ να υποθέσω κάποια πράγματα :) )
Είναι πάντως ένα πολύ διάσημο ζευγάρι...
Να προσθέσω. Πώς έχει αξίωση μια γυναίκα ο άλλος να μη κοιτάξει όταν όμορφες μαζορέτες λικνίζονται μπροστά του; Τρομερή ανασφάλεια μου βγάζει. Από την άλλη ανθρώπινο είναι φυσικά να αιστανθεί κάπως, γυναίκα είναι όχι άγαλμα.
Από την άλλη η εν λόγω κυρία έχει πάτημα να ζηλέψει λόγω του άστατου συζύγου της. Αφού έκαναν και οι δύο την επιλογή τους να μείνουν και τη συνεχίζουν θα πρέπει να ξέρει πως πολύ πιθναό είναι να εκνευρίζεται ακόμα και για ψίλου πήδημα όπως και εκείνος να αντέχει το θυμό της:)
Αμάν όμως με αυτές τις κίτρινες ειδήσεις. Αυτό είχε γίνει τόσο σούσουρο που ακόμα και ειδήσεις να θες να δεις θα ενημερωθείς ντε και καλά και για αυτά!
12-05-2009, 00:21 #146
Νομίζω πάντως οτι η χειρότερη δυστυχία όλων είναι το να είναι κανείς τυφλός ως προς το πώς σαμποτάρει την ευτυχία του...
Μια καληνύχτα απο εμένα παιδια :))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-05-2009, 00:24 #147
Originally posted by weird
Νομίζω πάντως οτι η χειρότερη δυστυχία όλων είναι το να είναι κανείς τυφλός ως προς το πώς σαμποτάρει την ευτυχία του...
Μια καληνύχτα απο εμένα παιδια :))
καλα ειστε απιστευτοι!
καληνυχτα weird!
12-05-2009, 00:24 #148
\"Καλά συγνώμη κιόλας αλλά αν δεν κοιτούσε καθόλου την μαζορέτα μάλλον δεν θα είχε και ιδιαίτερη επιθυμία για το γυναικείο φύλλο...ή θα αναγκαζόταν να τον παίρνει συνεχώς αγκαλιά η γυναίκα του σαν μωράκι εξαιτίας της αποκλειστικής ενασχόλησης του με εκείνη...:p \"
Ακριβώς:)))-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
12-05-2009, 00:25 #149
Originally posted by researcher
τι κανεις σε περιπτωσεις σαν τη σημερινη;
η συγκατοικος μου
γυριζοντας απο τη δουλεια
βρηκε ετοιμο φαγητο...παρεπιμτοντως αλληλομαγειρευομαστε...
και επειδη ειχε αλλα δικα της ενιωσα να με μαλωσε....ηθελε να το μαγειρεψει εκεινη αλλα δεν προλαβε εδω και μερες κ αφου το μαγειρεψα εγω τα ακουσα κι απο πανω
αν δεν μαγειρευα παλι θα ακουγα μεταξυ αστειου και σοβαρουη μαλλον σιβαρου καλα γαιδουρι μονο για παρτι σου?
εντωμεταξυ
δεν ειμαι ανθρωπος που προκαλω
κι εκεινη απλα μου λεει μετα ε μη δινεις σημασια ειμαι πιεσμενη και τετοια
και οντως ειναι οικονομικα κυριως.
αλλα με χαλασε πολυ
δεν ηθελα να μαλωσουμε και ουτε μαλωσαμε
ειναι ανθρωπος που εχει μαθει με φωνες κ λογομαχιες κ αμα φωναζα χαρη θα της εκανα
αλλα μου ειναι και συνηδητη επιλογη να μην φωναζω
χαλιεμαι απιστευτα οταν το κανω
απλα πολυ με επηρεασε το ολο σκηνικο
οταν με μαλωνουν μουδιαζω μαζευομαι γινομαι χαλια
γιατι ρε γαμωτο μερικοι ανθρωποι εχουν μαθει με φωνες κ κινησεις στο κενο?
δεν ειναι κακος ανθρωπος η κοπελα
αλλα χαλαστηκα
και μιας κ ειναι τσατ ειπα να το πω
Η συγκατοίκηση είναι δύσκολο πράγμα αλλά εφόσον ταιριάζουν δυο άνθρωποι περνάνε και οι δύο καλύτερα...
Δεν μου είναι άγνωστη η συγκατοίκηση....σε μερικά θέματα μάλιστα θα έλεγα πως είναι καλύτερα με φίλους ή σχέση παρά με γονείς στο ίδιο σπίτι...
12-05-2009, 00:28 #150
ευχαριστω vince...
ναι βρε παιδι μου δυσκολο πραγμα η συγκατοικηση
μερικες φορες ειναι και ωραιο βεβαια...
με τους γονεις εκει ειναι που χανομαι τελειως...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή