Ένα ακόμα θέμα που μοιάζει με chat - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 203
    Senior Member
    Την συζήτηση για Beckam & Victoria γιατι δεν την συνεχίσαμε...φάση είχε..χεχε μια άπληστη γυναίκα σαν την Victoria και με πολλές εκκεντρικότητες μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο θέμα φήμης...αρκεί βέβαια να έχει έναν Beckham πλάι της..

Senior Member
    καληνυχτα!

καλο ξημερωμα!

νυσταξα πααααααρα πολυ!

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Originally posted by vince
    Originally posted by weird
    Νομίζω πάντως οτι η χειρότερη δυστυχία όλων είναι το να είναι κανείς τυφλός ως προς το πώς σαμποτάρει την ευτυχία του...

Μια καληνύχτα απο εμένα παιδια :))
    Να υποθέσω πως αυτό πηγαίνει για μένα...ότι είμαι ο χειρότερα δυστυχισμένος όλων?
    Vince εγώ βλέπω πως εξέλαβες την παρατήρηση αυτή ότι είσαι ο χειρότερος όλων;

Γιατί δεν την εκλαμβάνεις αλλιώς, πιο δημιουργικά για σένα και όχι αποθαρρυντικά;
    Μπορείς να γίνεις πιο κατανοητή..?

Senior Member
    Originally posted by researcher
    καληνυχτα!

καλο ξημερωμα!

νυσταξα πααααααρα πολυ!
    Καλή νύχτα.

Το ξημέρωμα να δούμε αν θα δούμε..(δεν μιλάω για σένα)

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Νομίζω πάντως οτι η χειρότερη δυστυχία όλων είναι το να είναι κανείς τυφλός ως προς το πώς σαμποτάρει την ευτυχία του...

Μια καληνύχτα απο εμένα παιδια :))
    Να υποθέσω πως αυτό πηγαίνει για μένα...ότι είμαι ο χειρότερα δυστυχισμένος όλων?
    Vince εγώ βλέπω πως εξέλαβες την παρατήρηση αυτή ότι είσαι ο χειρότερος όλων;

Γιατί δεν την εκλαμβάνεις αλλιώς, πιο δημιουργικά για σένα και όχι αποθαρρυντικά;
    Μπορείς να γίνεις πιο κατανοητή..?

Θα γίνω εγώ πιο κατανοητή.
    Με αυτό μου το μήνυμα, δεν ήθελα να σε παρουσιάσω ως τον χειρότερο όλων, προς θεού.
    Δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους, και ειδικά, μέσα απο υπνονοούμενα.
    Είναι ένα μήνυμα που δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά γενικά, τον κάθε ένα μας.
    Η πρότασή μου, έχει το νόημα, οτι το να μην μπορούμε να δούμε, πως εμείς οι ίδιοι, με τις πράξεις, τις επιλογές, τη συμπεριφορά μας μπορεί να μας οδηγούμε στην δυστυχία μας είναι η χειρότερη παγίδα
    .
    Δεν είναι πάντα οι άλλοι άκαρδοι κι εγωιστές, είμαστε κι εμείς, μόνο που στους άλλους, είναι πολύ πιο έυκολο να το δούμε απο ότι στον εαυτό μας ή και να προβάλλουμε πάνω τους, τον εαυτό μας.

Το θετικό μήνυμα, που ήθελα να περάσω με την φράση αυτή,
    είναι ότι, αν καταλάβουμε με ποιόν τρόπο μας απομακρύνουμε απο την ευτυχία μας, στο χέρι μας είναι, να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο.

Με παρανόησες λοιπόν, και βιαστικά, έβγαλες ένα συμπέρασμα, οτι θέλω να σου μειώσω την υπερηφάνια και να σε θίξω...
    Εσύ, έτσι ένιωσες, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η πρόθεση μου ήταν εχθρική, αλλά απλά ερμήνευσες λάθος τα λεγόμενά μου...
    Στο λέω με κάθε καλή διάθεση.

:)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    δεν καταλαβα διαβαζοντας τα οσα γραφτηκαν εδω, πώς ειπωθηκε με διαθεση του να απευθυνθει η weird προσωπικα σε καποιον. Αλλα ως απαντηση στο ερωτημα που τεθηκε.

Αλλωστε, πώς μπορει να μετρηθει η δυστυχια κ πώς να συγκριθει? οχι μονο για την δυστυχια αλλα καθε συναισθημα...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται Σοφία. Χθές την είχα την μύγα και μυγιάστηκα.

Αλίμονο αν ήμουν τόσο παράφρονας να κατηγορώ άτομα που δεν φταίνε για την δική μου δυστυχία. Η ευθύνη της πτώσης μπορεί να μην είναι ξαθαρά προσωπική (είναι βέβαια στο μεγαλύτερο μέρος της) αλλά συνήθως έχει να κάνει με το πως βλέπουμε εμείς τα πράγματα. Βέβαια δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά εμείς οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε τραγικοί. ΑΚόμα και άκαρδοι και εγωιστές. Ένα μυαλό απο μόνο του δεν λεει τίποτα...η αλληλεπίδραση με άλλα μυαλά λεει πολλά..

Έχω μάθει πολλά εδω μέσα για τον εαυτό μου κυρίως απο την ανταπόκριση των υπόλοιπων μελών και θα ήμουν αχάριστος αν δεν το έβλεπα αυτό.

Senior Member
    οσο κ να μας δειχνουν κατι, αν εμεις δεν ειμαστε ετοιμοι κ δεν θελουμε να το δουμε, πραγματικα δεν θα το δουμε ποτε....
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Εδώ μέσα σε αυτό το forum συστήθηκα ως σχιζοφρενής.
    Μετά από χίλια τριακόσια και κάτι μηνύματα πως με βλέπετε? Ως σχιζοφρενή ή ως ισότιμο άνθρωπο? Η συμπεριφορά σας απέναντι μου ποια είναι...η συμπεριφορά απέναντι σε έναν σχιζοφρενή (ψυχωτικό αν δεν σας αρέσει η λέξη της σχιζοφρένειας) αλλάζει μέσα απο την γνωριμία σας με αυτόν...

Μάλλον δεν θα μάθω..τουλάχιστον όχι όπως περίμενα...

στο βαθμο που μπορει καποιος να σε κρινει μεσα απο ενα φορουμ βινς σαν ενα ατομο που δηλωσε σχιζοφρενης οταν γραφτηκε ωστοσο που συμμετεχει και σε αλλα θεματα με ευφραδεια λογου και συγκροτημενη σκεψη..εσυ πως θεωρεις οτι σε αντιμετωπιζουμε ?η πως θα ηθελες να σε αντιμετωπιζουμε?ως ισοτιμο μελος η καπως πιο ιδιαιτερα?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    )
    κι αν υποθεσουμε οτι εχουμε ενα τετοιο ατομο τι πρεπει να κανουμε βλεποντας οτι μπαινει σε αδιεξοδα μονοπατια?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by Helena
    εσυ πως θεωρεις οτι σε αντιμετωπιζουμε ?η πως θα ηθελες να σε αντιμετωπιζουμε?ως ισοτιμο μελος η καπως πιο ιδιαιτερα?
    και εγω θα ηθελα να ρωτησω τα ιδια...

Senior Member
    )
    κι αν υποθεσουμε οτι εχουμε ενα τετοιο ατομο τι πρεπει να κανουμε βλεποντας οτι μπαινει σε αδιεξοδα μονοπατια?
    θα σου πω τί εκανα εγω: καταρχην ξεκιναω με την παραδοχη οτι αυτο που παρατηρω ειναι δικο μου συμπερασμα για το τί ειναι δυστυχια. Αν υποθεσουμε οτι ειναι κοινος ο ορισμος της δυστυχιας που βλεπω και που εχει κ το ατομο που θελω να βοηθησω....τοτε αυτο που εκανα ηταν να μιλησω. Παραπανω απο μια φορα, ολοενα κ πιο ξεκαθαρα...Νομιζα αρχικα πώς τα λογια μου ηταν ασκοπα...αλλα ηταν τελικα ακαιρα! Ηρθε ομως η στιγμη, που ηρθε ο ανθρωπος αυτος να με ευχαριστησει για το τοτε.

Δεν ξερω αν υπάρχουν περιθωρια για κατι παραπανω απο την εκφραση των συναισθηματων που εχουμε για το ατομο που περναει δυσκολα. Κ για να παρεχουμε βοηθεια με απλα πραγματα: μια κουβεντα, μια βολτα...που ισως να ακουγονται αστεια. Αλλα δεν ειναι.

Senior Member
    Εδώ μέσα σε αυτό το forum συστήθηκα ως σχιζοφρενής.
    Μετά από χίλια τριακόσια και κάτι μηνύματα πως με βλέπετε? Ως σχιζοφρενή ή ως ισότιμο άνθρωπο? Η συμπεριφορά σας απέναντι μου ποια είναι...η συμπεριφορά απέναντι σε έναν σχιζοφρενή (ψυχωτικό αν δεν σας αρέσει η λέξη της σχιζοφρένειας) αλλάζει μέσα απο την γνωριμία σας με αυτόν...

Μάλλον δεν θα μάθω..τουλάχιστον όχι όπως περίμενα...

στο βαθμο που μπορει καποιος να σε κρινει μεσα απο ενα φορουμ βινς σαν ενα ατομο που δηλωσε σχιζοφρενης οταν γραφτηκε ωστοσο που συμμετεχει και σε αλλα θεματα με ευφραδεια λογου και συγκροτημενη σκεψη..εσυ πως θεωρεις οτι σε αντιμετωπιζουμε ?η πως θα ηθελες να σε αντιμετωπιζουμε?ως ισοτιμο μελος η καπως πιο ιδιαιτερα?
    Καλή ερώτηση.

Δύσκολο να απαντήσω. Γενικά πάντως μου έχετε δείξει οτι δεν βγάζετε συμπεράσματα εκ των προτέρων αλλά εκ των υστέρων.

Senior Member
    πολύ δύσκολο το σημερινό βράδυ και δεν υπάρχει κίνηση στο φόρουμ

ελπίζω να είναι πιο ήρεμα τα πράγματα για εσάς.

Senior Member
    καποτε υπηρχε και ενα τσατ εδω αλλα δεν παιζει να επαναλειτουργησει...θα θελες να μοιραστεις εστω κι απο δω τι σε ταλαιπωρει?

(και για μενα ηταν δυσαρεστη μερα)
    Dum spiro spero (?)

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast