Results 196 to 203 of 203
-
13-05-2009, 01:58 #196
Originally posted by εσωτερική_σήψη
ναι και στα 2.
κάνω θεραπεία και σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο
Ναι, γιατί το να νιώθεις \"αβοήθητη\", \"χωρίς ελπίδα\" και ότι \"τίποτα δεν θα αλλάξει\" είναι τα ποιο κλασσικά συμπτώματα. Φαντάζομαι στο είπαν αυτό οι ειδικοί που πας έτσι?
Με τα φάρμακα η/και την θεραπεία δεν έχεις δει κάποια βελτίωση? Δεν ξέρω και πόσο καιρό πας βέβαια και αυτά τα πράγματα θέλουν τον καιρό τους. Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις αλλαγές πίστεψε το. Θα θυμάσαι τον εαυτό σου σε αυτές τις φάσεις και θα αναρωτιέσαι \"καλά πως αισθανόμουν έτσι\". Έχεις καιρό που είσαι έτσι?
- 13-05-2009, 02:24 #197
Originally posted by PETRAN
ναι και στα 2.
κάνω θεραπεία και σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο
Ναι, γιατί το να νιώθεις \"αβοήθητη\", \"χωρίς ελπίδα\" και ότι \"τίποτα δεν θα αλλάξει\" είναι τα ποιο κλασσικά συμπτώματα. Φαντάζομαι στο είπαν αυτό οι ειδικοί που πας έτσι?
Με τα φάρμακα η/και την θεραπεία δεν έχεις δει κάποια βελτίωση? Δεν ξέρω και πόσο καιρό πας βέβαια και αυτά τα πράγματα θέλουν τον καιρό τους. Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις αλλαγές πίστεψε το. Θα θυμάσαι τον εαυτό σου σε αυτές τις φάσεις και θα αναρωτιέσαι \"καλά πως αισθανόμουν έτσι\". Έχεις καιρό που είσαι έτσι?
στα φάρμακα πήγαινα από αύξηση σε αύξηση τελικά κατέληξα πριν ένα μήνα στην τελική δόση είχα μία μικρή βελτίωση αλλά τώρα έχω ξανακυλήσει εδώ και καιρό..
μου είπε ο γιατρός μου ότι η θεραπεία θα είναι αργή γιατί έμεινα πολύ καιρό χωρίς φάρμακα..
νιώθω ότι δεν έχω δυνάμεεις πλέον ότι δεν μπορώ να κάνω υπομονή,δε ζητάω πολλά μόνο να περάσει αυτή η αίσθηση απελπισίας που νιώθω τώρα...
δεν παλεύεται.
13-05-2009, 03:17 #198
Originally posted by vince
Originally posted by anwnimi
Originally posted by weird
Νομίζω πάντως οτι η χειρότερη δυστυχία όλων είναι το να είναι κανείς τυφλός ως προς το πώς σαμποτάρει την ευτυχία του...
Μια καληνύχτα απο εμένα παιδια :))
Γιατί δεν την εκλαμβάνεις αλλιώς, πιο δημιουργικά για σένα και όχι αποθαρρυντικά;
σου απάντησε η weird
Είναι γεγονός πως ο καθένας συμβάλει στην προσωπική του ευτυχία ή δυστυχία. Ο καθένας έχει την ευθύνη της ζωής του, των επιλογών του.
Φυσικά, η ζωή πολλές φορές είναι πολύ σκληρή με κάποιους ανθρώπους και εδώ μέσα σε τούτο το φόρουμ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι...
Σίγουρα όταν η ζωή σου τα φέρνει δύσκολα έως πολύ δύσκολα συμβάλει στη δυστυχία...
Μα πάλι στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε τα πράγματα, να κυνηγήσουμε το όνειρό μας...
Αξίζει τον κόπο...Καλύτερα να αγωνιστούμε παρά να πούμε ότι δεν αγωνιστήκαμε ποτέ.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
13-05-2009, 04:18 #199
κ νιώθω αδύναμη, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι το αποδεχτώ πως δε θα αλλάξει
Όχι το μόνο που μπορείς να κάνεις δεν είναι να αποδεχτείς ότι δε θα αλλάξει,αλλά ένα απ\'τα πράγματα που κατά τη γνώμη μου μπορείς να κάνεις είναι να αποδεχτείς πως είναι απλά σύμπτωμα της ασθένειας.Ένα τεράστιο ψέμα.Κ η αδυναμία κ οι μαύρες σκέψεις κ όλα τα συναφή...Άστο να κυλήσει κ ακολούθησε τη θεραπεία σου.Είναι πως όταν έχουμε πυρετό...περιμένουμε να περάσει αλλά νιώθουμε απαίσια.
Απλά σκέψου αυτές τις στιγμές τι σου απαλύνει τον πόνο κ κάντο...π.χ. στον πυρετό ένα παγωμένο πανάκι....στην κατάθλιψη...ίσως μια γλυκιά κουβέντα συμπαράστασης,λίγη παρέα με κάποιον που αγαπάς,ένα μπάνιο,μια βόλτα...εσύ ξέρεις...φιλιά κ εύχομαι να είσαι καλύτερα αύριο:)
13-05-2009, 07:07 #200
Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται Σοφία. Χθές την είχα την μύγα και μυγιάστηκα.
Αλίμονο αν ήμουν τόσο παράφρονας να κατηγορώ άτομα που δεν φταίνε για την δική μου δυστυχία. Η ευθύνη της πτώσης μπορεί να μην είναι ξαθαρά προσωπική (είναι βέβαια στο μεγαλύτερο μέρος της) αλλά συνήθως έχει να κάνει με το πως βλέπουμε εμείς τα πράγματα. Βέβαια δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά εμείς οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε τραγικοί. ΑΚόμα και άκαρδοι και εγωιστές. Ένα μυαλό απο μόνο του δεν λεει τίποτα...η αλληλεπίδραση με άλλα μυαλά λεει πολλά..
Έχω μάθει πολλά εδω μέσα για τον εαυτό μου κυρίως απο την ανταπόκριση των υπόλοιπων μελών και θα ήμουν αχάριστος αν δεν το έβλεπα αυτό.
Κι εμένα, η αλληλέπίδραση με άλλα μέλη μου δίνει κάποιες φορές, εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες.
Ολοι έχουμε υπάρξει και τραγικοί και άκαρδοι και εγωιστές, κάτι φορές.
Το θέμα είναι, για μένα, να δούμε ολοκάθαρα πώς και γιατί το πράξαμε, και τουλάχιστον, όσο περνά απο το χέρι μας, με τη βελτίωση του εαυτού μας, να φέρουμε την ευτυχία πιο κοντά μας.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-05-2009, 00:21 #201
Θα επανέλθω στο chat...κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση του Beckham είναι του Obama!
Έχει γίνει της μόδας φαίνεται...
http://static.pyzam.com/img/funnypics/c/obamagame.jpg
13-06-2009, 01:32 #202
Χεχε μπήκα εδώ μέσα με χαμηλή διάθεση αλλά είδα το παλιό μου post και ευθύμησα λιγάκι..
:)
13-06-2009, 01:58 #203
Ένα ενδιαφέρον test..
http://www.9types.com/rheti/homepage.actual.html
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή