Ένα ακόμα θέμα που μοιάζει με chat - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 203
    Senior Member
    Και φυσικά όποιος ακόμα θέλει.

Senior Member
    Οπως τα περισσότερα Σάββατα είμαι στο σπίτι.Ασε τις Κυριακές που είναι και κλειστά τα μαγαζιά.Vince αν θες γράψε τι θέματα σε απασχολούν να κάνουμε παρέα διαδικτυακά.Εχω κλειστεί στην κουζίνα με τον υπολογιστή και παρακολουθώ μήπως γράψετε τίποτε γιατί το μάτι είναι γαρίδα παιδιά.Μίλησα πριν λίγο με τον άνδρα μου τι κάνεις τι κάνω αυτό λέγεται ανδρόγυνο.Ερχεται μέσα της επόμενης εβδομάδας και να δείτε ότι δεν θα έχουμε να πούμε και πολλά άσχετα αν λείπει 6-7 μήνες.Να γελάς ή να κλαίς;

Senior Member
    εισαι ευεξαπτος

και λιγο ευθικτος

πραγματα που εγω τα θεωρω αντιφατικα σε σχεση με το επιπεδο των οσων γραφεις

ετσι εγω βρε παιδι μου δε λεω οτι ειναι

δεν σε κρινω(οχι πολυ τουλαχιστον)

απλα θεωρω οτι το hotemper σου καποιες φορες σου κλεβει ποντους απο το ολο σκηνικο

της ποιοτητας σου ως ανθρωπος

εννοω συγκεκριμενα

υπαρχουν φορες που θα ηθελες εκ των υστερων να δωσεις αν μπορουσες δευτερη ευκαιρια στην κατασταση για την οποια νευριασες και εκδηλωθηκες εντονα?

Senior Member
    Originally posted by giota
    Οπως τα περισσότερα Σάββατα είμαι στο σπίτι.Ασε τις Κυριακές που είναι και κλειστά τα μαγαζιά.Vince αν θες γράψε τι θέματα σε απασχολούν να κάνουμε παρέα διαδικτυακά.Εχω κλειστεί στην κουζίνα με τον υπολογιστή και παρακολουθώ μήπως γράψετε τίποτε γιατί το μάτι είναι γαρίδα παιδιά.Μίλησα πριν λίγο με τον άνδρα μου τι κάνεις τι κάνω αυτό λέγεται ανδρόγυνο.Ερχεται μέσα της επόμενης εβδομάδας και να δείτε ότι δεν θα έχουμε να πούμε και πολλά άσχετα αν λείπει 6-7 μήνες.Να γελάς ή να κλαίς;
    Νομίζω πως τα περισσότερα ζευγάρια που καταλήγουν στον γάμο ξεχνούν ότι κάποτε ερωτεύτηκαν τον ίδιο άνθρωπο σε πιο μικρή ηλικία...

Αυτό βέβαια μπορεί να το ανακαλύψει ο κάθε σχετιζόμενος προτού καν παντρευτεί.......οι άνθρωποι αλλάζουν.....τελικά δεν ερωτευόμαστε κάτι περισσότερο από ένα παρόν....

Senior Member
    Originally posted by vince
    Νομίζω πως τα περισσότερα ζευγάρια που καταλήγουν στον γάμο ξεχνούν ότι κάποτε ερωτεύτηκαν τον ίδιο άνθρωπο σε πιο μικρή ηλικία...

Αυτό βέβαια μπορεί να το ανακαλύψει ο κάθε σχετιζόμενος προτού καν παντρευτεί.......οι άνθρωποι αλλάζουν.....τελικά δεν ερωτευόμαστε κάτι περισσότερο από ένα παρόν....
    ρε συ vince....πραγματικα βρε παιδι μου...ενα παρον....

Senior Member
    Originally posted by researcher
    εισαι ευεξαπτος

και λιγο ευθικτος

πραγματα που εγω τα θεωρω αντιφατικα σε σχεση με το επιπεδο των οσων γραφεις

ετσι εγω βρε παιδι μου δε λεω οτι ειναι

δεν σε κρινω(οχι πολυ τουλαχιστον)

απλα θεωρω οτι το hotemper σου καποιες φορες σου κλεβει ποντους απο το ολο σκηνικο

της ποιοτητας σου ως ανθρωπος

εννοω συγκεκριμενα

υπαρχουν φορες που θα ηθελες εκ των υστερων να δωσεις αν μπορουσες δευτερη ευκαιρια στην κατασταση για την οποια νευριασες και εκδηλωθηκες εντονα?
    Δεν είμαι παντα ευέξαπτος. Γίνομαι όταν με πειράζει κάτι και θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από αυτό που με πειράζει.

Στην προκειμένη περίπτωση με πείραξε η μοναξιά που αισθάνθηκα...

Πάντως δεν μπορώ να πω οτι καταδικάζω παντελώς και οτι δεν δίνω και άλλες ευκαιρίες..μια φορά μόνο στην ζωή μου δεν έδωσα δεύτερη ευκαιρία σε μια κοπέλα...πάνε αρκετά χρόνια απο τότε και όμως δεν το έχω ξεχάσει...

Senior Member
    Το θέμα είναι πως ανακαλύπτουν ότι παντρεύτηκαν αλλον άνθρωπο και συνήθως πέφτεις σε περιπτώσεις που έχεις κάνει σοβαρές δηλώσες π.χ έλεγα θα προτιμούσα να μείνω ελεύθερη αλλά ναυτικό δεν πρόκειται να παντρευτώ.Οσα απέφευγα τα έπαθα.

Senior Member
    Το θέμα είναι πως ανακαλύπτουν ότι παντρεύτηκαν αλλον άνθρωπο και συνήθως πέφτεις σε περιπτώσεις που έχεις κάνει σοβαρές δηλώσες π.χ έλεγα θα προτιμούσα να μείνω ελεύθερη αλλά ναυτικό δεν πρόκειται να παντρευτώ.Οσα απέφευγα τα έπαθα.
    Διαφωνώ. Ο ίδιος ήταν πάντα αλλά δεν τον έβλεπες με τα ίδια μάτια....

Senior Member
    θα ηθελες να τη βρεις και να της το πεις?

εγω πιστευω πως ο χρονος δεν ειναι και τοσο καλος γιατρος οσο λενε...

ιδιως οταν κατι σε αγγιζει βαθεια...

ωστοσο ειναι κιολας.

θα ηταν ευκολο να της το ελεγες τωρα?

ξερεις αισθανομαι πως εκανα λαθος τοτε

απλα συγγνωμη

με το τωρινο μου μυαλο οπωσδηποτε θα σου εδινα μια ευκαιρια //κατι τετοιο...

Senior Member
    καλημέρα κι από εμένα!
    Πραγματικά ζόρικη μέρα και για μένα...μόλις έφαγα ένα παγωτάκι..έτσι να μου φτιάξει η διάθεση!:Ρ:Ρ

Να ρωτήσω..έχει πανσέληνο απόψε?Επηρεάζει όντως την διάθεση?Κάτι είχα ακούσει για μαγνητικά πεδία αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα να σας πω!

Senior Member
    giota

τι κανεις?

πως γινεται ρε παιδι μου ετσι σιγα σιγα σιγα και χανεται η γλυκα της σχεσης?

πως γινεται αυτη η μεταβαση?

Senior Member
    Originally posted by researcher
    θα ηθελες να τη βρεις και να της το πεις?

εγω πιστευω πως ο χρονος δεν ειναι και τοσο καλος γιατρος οσο λενε...

ιδιως οταν κατι σε αγγιζει βαθεια...

ωστοσο ειναι κιολας.

θα ηταν ευκολο να της το ελεγες τωρα?

ξερεις αισθανομαι πως εκανα λαθος τοτε

απλα συγγνωμη

με το τωρινο μου μυαλο οπωσδηποτε θα σου εδινα μια ευκαιρια //κατι τετοιο...
    Κακώς που το ανέφερα... Η συγκεκριμένη δεν μου είχε κάνει καλό έτσι και αλλιώς. Ηταν ένας παράφορος έρωτας που με οδήγησε στην καταστροφή.

Ξέρεις απο τότε έχω πάψει να πιστεύω σε έρωτες με τη πρωτη ματιά και τέτοιες αηδίες. Το βίωσα μια φορά και ήταν σαν να άνοιγα τις πόρτες της κολάσεως...

Senior Member
    δε γίνεται πάντα να δοθεί δεύτερη ευκαιρία και είναι μετά αυτό το \"αν\" που σε βασανίζει για αρκετά χρόνια αν όχι για πάντα.

πολλές φορές στενοχωριέμαι που δεν είχα καλύτερη οπτική των πραγμάτων όταν όντως μπορούσα να αλλάξω κάποιες αποφάσεις..

Senior Member
    Originally posted by iberis
    καλημέρα κι από εμένα!
    Πραγματικά ζόρικη μέρα και για μένα...μόλις έφαγα ένα παγωτάκι..έτσι να μου φτιάξει η διάθεση!:Ρ:Ρ

Να ρωτήσω..έχει πανσέληνο απόψε?Επηρεάζει όντως την διάθεση?Κάτι είχα ακούσει για μαγνητικά πεδία αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα να σας πω!
    Καλώς ήρθες στην συζήτηση μας. Για πανσέληνο δεν έχω να σου δώσω κάποια επιστημονική εξήγηση αλλά αφού είναι έτσι ας το απολαύσουμε..

Senior Member
    Originally posted by εσωτερική_σήψη
    δε γίνεται πάντα να δοθεί δεύτερη ευκαιρία και είναι μετά αυτό το \"αν\" που σε βασανίζει για αρκετά χρόνια αν όχι για πάντα.

πολλές φορές στενοχωριέμαι που δεν είχα καλύτερη οπτική των πραγμάτων όταν όντως μπορούσα να αλλάξω κάποιες αποφάσεις..
    Τι ακριβώς είχε συμβεί?

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast