Results 16 to 22 of 22
-
10-05-2009, 21:41 #16
Κ για να γινω κ πιο σαφης: υπηρχαν φορες που προσπερασα, που εκανα οτι δεν ειδα, γεγονοτα που εβγαζαν ματι απο μονα τους, μα πλεον δεν το βρισκω κ ωριμο απο μερους μου ολο αυτο. Να κανω οτι δεν βλεπω.Δεν με παει πουθενα: με ξαναγυριζει στα ιδια.
Εχει ενα βαρος ολο αυτο που λεω, αλλα βρηκα το κουραγιο να πω την αληθεια στον εαυτο μου. Αλλωστε οι πραξεις μιλανε πιο δυνατα απο τα λογια...δεν με επαιρνε αλλο να μενω μονο στα λογια.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 10-05-2009, 21:46 #17
Originally posted by Helena
οχι προς θεου δεν τιθεται θεμα αγιοσυνης κτλ
.απλα κατι μου θυμιζει μια τετοια περιπτωση γι αυτο σε ρωταω..
πληροφοριακα..ουτε η αλλη πλευρα συγχωρεσε..αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο μενει σαν ανοιχτη πληγη ακομα :(:(:(
Καποτε ενα αλλο θεμα ηταν το οτι φευγω εκτος Ελλαδας για σπουδες. Ανεπιτρεπτο κ τοτε.
Στην συνεχεια το να μεινω μονη μου. Επισης.
Πολλα....αλλα αυτα που αναφερω ειναι τα πιο \"απαλα\" ζητηματα. Αυτα που εκαναν λιγοτερο θορυβο. Η οπτικη μας ηταν παντα διαφορετικη. Αυτο δεν με πειραζε. Η διαθεση επιβολης μιας αποψης απο μακρυα, με βαση την δικη του βολη, αυτο με πειραζε.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
10-05-2009, 21:56 #18
μπραβο για μενα που υπηρξες πολυ καλη κορη αλλοι ισως μονο και μονο απο αντιδραση να μην αντιδρουσαν τοσο καλα..
οσο για το τελεια..αυτο το ονειρο το εχουν γενικοτερα οι γονεις.. αλλα ειναι ολωσδιολου ανεδαφικο και ουτοπικο να περιμενεις στ αληθεια το παιδι σου να ειναι ετσι!! ..τιποτα δεν ειναι τελειο κι αυτο ειναι το ωραιο..Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 22:01 #19
Helena, οι αντιδρασεις των δυο μου γονιων ευτυχως υπηρξαν διαφορετικες. Σε πολλα σημεια. Και αυτο αν κ καποτε με μπερδεψε, τελικα με εσωσε.
Οσο για το τελειο: απεχει km το ενα τελειο, με το τελειο του αλλου...Φανταζεσαι ενα παιδι, να τρεχει να προλάβει την τελεια εικονα που εχουν οι γονεις του? θα ειναι παντα ερμαιο της γνωμης των αλλων...
ναι η ομορφια δεν ειναι στην τελειοτητα:) ειναι στην πολλαπλοτητα.αλλα υπάρχουν μοντελα ζωης που πολλοι απο μας τρεχουμε να τα κοπιαρουμε, χωρις να σκεφτουμε ποσο μας πανε τελικα...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
10-05-2009, 22:05 #20
ω τι θεμα ανοιγεις τωρα και ειναι και κυριακη βραδυ :P
τα μοντελα ..η υπακοη στα στερεοτυπα της κοινωνιας..ειμαι τοσων ετων αρα πρεπει να ειμαι ετσι και ετσι και αλιως..να διασκεδαζω με αυτο τον τροπο να κανω αυτα τα πραγματα να καταλανωνω αυτα τα αγαθα....Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 22:22 #21
Ναι βρέθηκε η παιδική μου φίλη που πλέον με θεωρεί και τη θεωρώ αδελφη.Στην αγκαλιά της έκλαψα και άνοιξα την καρδιά μου.
10-05-2009, 23:21 #22
Originally posted by giota
Ναι βρέθηκε η παιδική μου φίλη που πλέον με θεωρεί και τη θεωρώ αδελφη.Στην αγκαλιά της έκλαψα και άνοιξα την καρδιά μου.
πραγματικα πολυ ωραιο πραγμα!
πολυ χαρηκα με αυτη τη φραση σου...
ειμαι πληρης χαρας και αγαλιασεως....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια