Results 76 to 90 of 116
Thread: φοβος
-
03-06-2009, 19:49 #76
γιατι ειναι ασχετος δε καταλαβαινει ειναι μικρος σε ηλικια και ειδικευομενος στη γνωσιακη στο 2ο ετος.Θελει 4 χρονια για να παρεις πτυχιο.Βεβαια ειναι ψυχολογος και μια φορα τη βδομαδα 15 ευρω εχουν οι δικοι μου περισσοτερα δε μπορουν.Δε ξερω ειλικρινα εχω τρελλαθει.Κοροιδευα το krino πιο πανω παω και σε αλλα χρωματα και λεω υπαρχει αυτο το χρωμα στον ανθρωπο ?Η κατασταση εχει ξεφυγει.Αυριο παω στο ψυχιατρο μου που μαλλον θα με κλεισει μεσα γιατι προσπαθω να κανω αποπειρες αλλα ειμαι δειλη και τρεμω τη κολαση.Απο την αλλη θελω να νιωσω αναλαφρη και ας μεινω και αστεγη.Δεν αντεχεται.weird πρωτη φορα συμβαινει αυτο και φοβαμαι που παω ?Οδευω προς αλλη ασθενεια?Ειμαι τρελλη ενα τιποτα και αορατη μακαρι να μην ειχα γεννηθει ολη μου η ζωη ειναι μια αποτυχια.Ποτε δεν εζησα κατι και το απολαυσα με ολη μου τη ψυχη.Εσυ κοριτσι μου να σεχει καλα ο Θεος παντα καλα και την οικογενεια σου αλλα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ.Ας μη κανω ονειρα ειμαι τρελλη και θα παω ειτε ψυχιατρειο ειτε κολαση.Αρκετα ως εδω ξεφτιλιστηκε το ταχα πανεξυπνο μυαλο μου,η ψυχουλα μου.Εσενα σε πρηζω χωρις να χω το δικαιωμα αυτο και ειμαι μια ντροπη για ολους .Παιδια σας ευχαριστω γιατι δε τολμουσα να τα πω αυτα σε αλλους γιατι θα με παιρναν για τρελλη πρεγμα που ειναι αληθεια.Αυτη η μερα θα ναι η τελευταια.Θα παρω ολα τα χαπια και δε με νοιαζει τιποτα.Απλως δε θελω να αισθανομαι τιποτα ουτε αγχος ουτε φοβο και δε με νοιαζει ουτε η ευτυχια και η χαρα.Θελω να πεθανω μονο.Τι φταιτε εσεις οι γονεις μου ο αδερφος μου που εχει ψυχωση να τον τρελλαινω με ολα αυτα.Αντιο και θα σας θυμαμαι παντοτε τωρα που θα παω δε ξερω .Ας καιγομαι τι να πω .
- 03-06-2009, 20:01 #77
δεν βλεπω το λογο να ταλαιπωριεσαι ετσι για κατι που μπορεις να λυσεις - ισως οχι αμεσα αλλα μετα απο καποιες συνεδριες.
Το οτι εχεις επαφη με ενα ψυχολογο ο οποιος (οπως γραφεις) δεν εχει την εμπειρια οχι μονο δεν βοηθαει αλλα σε σπρωχνει και σε αλλο τελμα.
Βρες ενα ψυχολογο εμπειρο κατα την γνωμη σου και σταματα τους ερασιτεχνισμους.
Εχεις ενα απλο κολλημα εδω καμποσους μηνες και πιστευω οτι εισαι μια απλη συνηθισμενη περιπτωση, που ομως το εχεις χειριστει λανθασμενα.
Το να πας στο ψυχιατρο δεν θα σου δωσει λυση - αν ηταν θα το ειχε ηδη κανει,
για αυτο σου ξαναλέω οτι θα πρεπει να βρεις ενα σωστο ειδικο, εμπειρο να σε καθοδηγησει και να σου δωσει απαντησεις σε ολα αυτα που σε βασανιζουν.
Καντο γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωριεσαι ετσι αδικα....
03-06-2009, 20:28 #78
Dum spiro spero (?)
03-06-2009, 21:05 #79
Originally posted by afrula
γιατι ειναι ασχετος δε καταλαβαινει ειναι μικρος σε ηλικια και ειδικευομενος στη γνωσιακη στο 2ο ετος.Θελει 4 χρονια για να παρεις πτυχιο.Βεβαια ειναι ψυχολογος και μια φορα τη βδομαδα 15 ευρω εχουν οι δικοι μου περισσοτερα δε μπορουν.Δε ξερω ειλικρινα εχω τρελλαθει.Κοροιδευα το krino πιο πανω παω και σε αλλα χρωματα και λεω υπαρχει αυτο το χρωμα στον ανθρωπο ?Η κατασταση εχει ξεφυγει.Αυριο παω στο ψυχιατρο μου που μαλλον θα με κλεισει μεσα γιατι προσπαθω να κανω αποπειρες αλλα ειμαι δειλη και τρεμω τη κολαση.Απο την αλλη θελω να νιωσω αναλαφρη και ας μεινω και αστεγη.Δεν αντεχεται.weird πρωτη φορα συμβαινει αυτο και φοβαμαι που παω ?Οδευω προς αλλη ασθενεια?Ειμαι τρελλη ενα τιποτα και αορατη μακαρι να μην ειχα γεννηθει ολη μου η ζωη ειναι μια αποτυχια.Ποτε δεν εζησα κατι και το απολαυσα με ολη μου τη ψυχη.Εσυ κοριτσι μου να σεχει καλα ο Θεος παντα καλα και την οικογενεια σου αλλα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ.Ας μη κανω ονειρα ειμαι τρελλη και θα παω ειτε ψυχιατρειο ειτε κολαση.Αρκετα ως εδω ξεφτιλιστηκε το ταχα πανεξυπνο μυαλο μου,η ψυχουλα μου.Εσενα σε πρηζω χωρις να χω το δικαιωμα αυτο και ειμαι μια ντροπη για ολους .Παιδια σας ευχαριστω γιατι δε τολμουσα να τα πω αυτα σε αλλους γιατι θα με παιρναν για τρελλη πρεγμα που ειναι αληθεια.Αυτη η μερα θα ναι η τελευταια.Θα παρω ολα τα χαπια και δε με νοιαζει τιποτα.Απλως δε θελω να αισθανομαι τιποτα ουτε αγχος ουτε φοβο και δε με νοιαζει ουτε η ευτυχια και η χαρα.Θελω να πεθανω μονο.Τι φταιτε εσεις οι γονεις μου ο αδερφος μου που εχει ψυχωση να τον τρελλαινω με ολα αυτα.Αντιο και θα σας θυμαμαι παντοτε τωρα που θα παω δε ξερω .Ας καιγομαι τι να πω .
τώρα μόλις είδα το μνμ σου.
Δεν με πρήζεις ούτε εμένα ούτε κανεναν άλλο. Οι περισσότεροι εδώ έχουμε διάθεση να σε ακούσουμε και να σε βοηθήσουμε.
Θα μου κάνεις μια χάρη?
Σταμάτα να αισθάνεσαι ένοχη για την κατάστασή σου.
Δεν φταις εσύ για αυτό που περνάς, δεν είναι δικό σου το λαθος.
Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να βρεις έναν σωστό ειδικό που θα σε καλύπτει.
\"Οδευω προς αλλη ασθενεια?Ειμαι τρελλη ενα τιποτα και αορατη μακαρι να μην ειχα γεννηθει ολη μου η ζωη ειναι μια αποτυχια.\"
Αφρο μου, αυτές είναι σκέψεις εν ώρα κρίσεις! Για την ακρίβεια, δεν είναι καν σκέψεις, είναι συναισθήματα, μην τις ακούς! Ετσι νιώθεις τώρα, δεν είναι αλήθεια οτι θα νιώθεις έστι για πάντα.
Αυτό που έχεις λέγεται ιδεοληψία και έχει να κάνει με το άγχος και τις εσωτερικες σου συγκρούσεις.
Δεν είναι τρέλα κοπέλα μου και το καταλαβαίνω να φοβάσαι λόγω του αδερφού σου την τρέλα, αλλά καμία σχέση!
Κι εγώ και η ανταρα και άλλα μέλη έχουμε περάσει απο παρόμοια! Χρειάζεσαι καλή ψυχοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή. Αλήθεια, παίρνεις φάρμακα? κι αν ναι τί αποτέλεσμα έχεις δει?
ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ!
Πίστεψε το καλή μου,
και κάποια μέρα, θα ζήσεις αυτό που ονειρεύεται η ψυχούλα σου.
Γράφεις \"δεν θέλω να αισθάνομαι άγχος και φόβο\"
Να ξερες, πόσο σε καταλαβαίνω.
Να ξερες, κι εγώ έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω παλιότερα, αλλά το βρήκα ανούσιο.
Σου έχω στείλει u2u.
Ηρεμησε, μια κρίση είναι, θα περάσει!
:))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
03-06-2009, 21:17 #80
Αφρούλα
σε παρακαλούμε όλοι εδώ
γιατί σε νοιαζόμαστε
θα έρθουν πάλι καλύτερες μέρες
είμαι σίγουρη!
Κι εμείς περάσαμε ιδεοληψίες καλή μου, δεν είσαι η μόνη, πίστεψέ το!
Θα γίνεις καλά!
Η μέρα αυτή θα έρθει
αν αποφασίζεις να ζήσεις
κρίμα δεν είναι να επιλέξεις το αντίθετο
και να μη γίνεις όπως ονειρεύεσαι;
Η Αφρούλα των ονείρων σου
που ζει, γελά, ερωτεύεται, αγαπά και αγαπιέται...
Αρκεί να βρεις τον κατάλληλο ψυχολόγο
και όταν αισθάνεσαι έτσι
να παίρνεις τον ψυχίατρο κατευθείαν τηλέφωνο να τον συμβουλευτείς.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
03-06-2009, 21:34 #81
Afrula να μας μιλήσεις όσο θέλεις... ότι σκέψη έχεις βγάλε την από μέσα σου.
Μίλησε μας!
03-06-2009, 22:46 #82
Νομίζω πως έχει πάρει το μάτι μου, κάτι τηλεφωνικές γραμμές που σου προσφέρουν 24ωρη ψυχολογική υποστήριξη δωρεάν αν βρίσκεσαι σε ανάγκη. Τις ξέρει κανείς? Υπάρχουν πράγματι ή το μπερδεύω με άλλη χώρα? Μήπως θα βοηθούσε τη φίλη μας την αφρούλα σε κάτι στιγμές σαν αυτές?
03-06-2009, 23:08 #83
Ναι έχει ο Ασκήτης ένα τηλέφωνο 24 ώρες για υποστήριξη.Δεν θυμάμαι το τηλέφωνο ίσως στις πληροφορίες το δίνουν.Σαν ψυχίατρο δεν τον συνιστώ καλύτερα ένα νοσοκομειακό γιατρό,ή σε κάποιον καλό ψυχίατρο.
03-06-2009, 23:20 #84
Βρήκα στο νετ. Είναι σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας. Λέγεται Γραμμή παρέμβασης και έχει αστική χρέωση. 24ώρες/7μέρες τη βδομάδα
http://www.olimazi.eu/common/popup_article.php?articleid=16961
03-06-2009, 23:37 #85
afrula εχω να σου πω κατι καλο.οταν κανεις αυτες τις ασχημες σκεψεις εκεινη τι στιγμη σκεψου απλα οτι πιο ωραιο σου ερχεται στο μυαλο.πχ θαλλασα ηλιος οτιδηποτε σε ευχαριστει εσενα.πιστεψε με πιανει δοκιμασε το
04-06-2009, 23:18 #86
βρε παιδια και που θα βρω τον ειδικο ψυχολογο?Πηγαινα σε μια με βοηθησε αλλα ενιωθα 6 στα 10 οτι δεν εχει πειρα .Που να παω επιτελους???????Δεν αντεχεται η κατασταση
04-06-2009, 23:35 #87
Αφρούλα,
χαίρομαι που είσαι καλα!
Σε σκεφτόμουν κι έλεγα, τι να κάνεις.
Μου αρέσει πολύ που άλλαξες τον τίτλο του θρεντ, σε κάτι πιο βαθύ.
Τον φόβο.
Αυτόν τον φόβο πρέπει να δουλέψετε με τον ειδικό.
Θα σου έλεγα, εμπιστεύσου την αίσθησή σου, οτι η προηγούμενη δεν σε \"έπιανε\",
όσο για το πού να απευθυνθείς, πραγματικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, σίγουρα όμως άλλα παιδιά που είναι στην περιοχή σου, θα ξέρουν να σου προτείνουν κάποιον.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
05-06-2009, 00:13 #88
ειμαι καλυτερα ναι .Με βοηθησε πολυ να μην ειμαι αχαριστη αλλα κατι δε μεπειθε .Δε ξερω βαριοταν δε ξερω δε μου μαθε τεχνικες δεν ειχε παρει ιστορικο ενω ο κακομοιρος ο ανειδικευτος πηρε.Δε ξερω δεν ηταν μπορω να πω η επιστημονας που επιτελους θα αφηνα τη ψυχουλα μου σε αυτην και θα ημουν ασφαλης οπως με τον ψυχιατρο.Αν και σκεφτομαι να ξαναπαω να τη δω να τη ρωτησω και γενικα να δω τι μπορει να μου προσφερει .Αλλα παω 3 χρονια σαυτη τωρα θα με βοηθησει?Η θα μαναλαβει απο την αρχη?Παιδια δε ξερω ειδικα τωρα δε ξερω.Θελω τις αποψεις σας.Ηρεμησα λιγο.weird παιρνω 3 effexor των 150 3 tranxene των 20 και μισο ταβορακι των 2,5 γιατι δε μπορω να το κοψω.Και αποψε μου εβαλε το entact το οποιο εμαθα ειναι σαν το cipralex.Τι ειναι αυτο παλι φοβαμαι και με τουτο αχ αυτα τα φαρμακα η σωτηρια και η δυστυχια μας ταυτοχρονα ειναι.weird εσυ που εκανες ψυχοθεραπεια η η antara ?Εκτος αθηνων ?
05-06-2009, 00:17 #89
Κορίτσι μου είμαι Θεσσαλονίκη και η θεραπεύτριά μου το ίδιο.
Αν θέλεις, μπορώ να της πω να μου συστήσει κάποιον που εμπιστεύεται στην Αθήνα. Μπορείς να ρωτήσεις και τον διαχειριστή, τον Νίκο, θα ξέρει να σου πει υποθέτω.
Απλά η δική μου, δεν ειδικεύεται στην γνωσιακή και κατά πάσα πιθανότητα και αυτή που θα σου συστήσει, θα είναι της προσέγγισης gestalt.
Εχω αναρτήσει πληροφορίες στα γενικά αλλά και στο θέμα με την αντάρα.
Πάντως απόψε, είσαι ήρεμη, φαίνεται.
Μπράβο κοπέλα μου,
θα βρεις κάποιον, στα χέρια του, να αποθέσεις την ψυχούλα σου!
Το νιώθω και το πιστεύω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
05-06-2009, 00:34 #90
πότε ομως βρε weird ?εκανα τη βλακεια και την εκοψα και εχασα 2 μηνες και τρελλαθηκα, ενω ημουν σε μια σταθερη κατασταση ,τις ειχα τις ιδεες αλλα γελαγα.Τωρα μεχρι εξωγηινους εφτασα ,παιρνω και αλλα χρωματα να συγκρινω .ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.Το ενστικτο μου ειναι να γυρισω σε αυτην και βλεπουμε μετα .ΤΟ ΝΑ ξαναγυρισω ομως εκει που ημουν με τη ψυχολογο αυτο με τρομαζει.Ξεφυγα απο τα ορια τι να πω.Πρεπει να γελαγατε τουλαχιστον σας εκανα να γελατε.Δεν επρεπε να φτασω και να ξεφυγω τοσο !!!Πως θα την αντικρυσω ?Τι βλακειες ελεγα Θεε μου.Τουλαχιστον πιστευω οτι με ολα αυτα που περναω ,κατι καλο θα γινει στο μελλον.Μακαρι να γινω καλα ,τουλαχιστον οπως πριν το να νιωσω μια ομορφη πεταλουδα αμεριμνη απο βλακειες ειναι ανεκδοτο μου το πε ο γιατρος και γελαγα.Μου ειπε θα γινεις καλα και σου βαζω και στοιχημα χαριτολογωντας και εσκασα στο γελιο.Πηγα να του πω το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
Φωταψιες στα μάτια
26-06-2025, 07:53 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή