Results 46 to 49 of 49
Thread: δεν θελω να δουλεψω!
-
18-04-2021, 09:18 #46MarilouGuest
Καλημέρα Αντωνία !!
Αρχικά θέλεις να τα πάρεις όλο ένα ένα και να βρίσκεις τις λογικές, τις πραγματικές λύσεις για το κάθε τι που σε απασχολεί ώστε να αποσυμφοριζεσαι λιγάκι για να μπορέσεις να οδηγηθείς στον στόχο σου όσο το δυνατόν πιο δυνατή???
Καταρχήν χρησημοποιεις μια λέξη τόσο βλαβερή για την ψυχική μας υγεία που είμαι χίλια τα εκατό σίγουρη πως αν καθήσεις με ηρεμία και την αναλύσεις ,θα δεις ότι δεν είναι η τοξικότητα αυτή που σε μπλοκάρει αλλά κάτι πολύ πιο απλό και όταν το αναγνωρισεις θα το αποβάλεις με πολύ ευκολία ...
Τι σημαίνει για εσένα έχω τοξικούς γονείς .
Θέλεις να μου πεις ένα πολύ συγκεκριμένο περιστατικό που σε έχει σημαδέψει και σου έχει βάλει στο μυαλό σου αυτή την ταμπέλα δίπλα από την λέξη γονεις ?
- 18-04-2021, 15:28 #47
Δυστυχχως για μενα, δεν ειναι μονο ενα αλλα παρα πολλα τα περιστατικα που με εχουν κανει να τους βαλω αυτη τη ταμπελα. Πολλα απο αυτα ντρεπομαι ακομα και να τα γραψω. οποτε ας το αφησουμε καλυτερα... ισως ηθελαν το καλο μου και το σωστο για μενα αλλα παντα με τον πιο λαθος τροπο..
18-04-2021, 16:58 #48MarilouGuestΟπότε,μήπως είχες πολύ αυστηρούς ή απόλυτους γονείς και όχι τοξικούς ?
Αν αφηνεις το ένα ,αφήνεις το άλλο πως περιμένεις να πας παρακάτω ?
Αν δεν θες μην απαντάς εδώ ..
Δώσω αυτές τις απαντησεις στον ευατο σου ..
Μην περιμένεις όμως να φτάσεις να είσαι δυνατή αποφεύγοντας γεγονότα και μνήμες που μπορεί να είναι οδυνηρές ..
Είναι οδυνηρές γιατί τις έχεις τοποθετήσει λάθος στο μυαλό σου ,αυτό να το θυμάσαι ..
Άλλαξε τες θέση και ίσως δεις την πραγματική τους μορφή ..
Μέσα από αυτά θα περάσεις για να βγεις δυνατή ...
20-04-2021, 03:35 #49
Αντωνια αν αντεξες 10 μηνες, μεχρι να ολοκληρωθει η πρακτικη σου σε ενα περιβαλλον που δεν σου αρεσε αυτο ειναι πολυ καλο. Εοσαι πιο δυνατη απ'οτι νομιζεις, Δεν τα παρατησες ουτε εφυγες. Ξερεις ποσοι τα παρατησαμε στο πρωτο 2μηνο.;
2ο σε αυτη τη δουλεια ποσα ατομα εισασταν; σε κοροϊδευαν ολοι; τι ηλικιες ηταν; υπηρχε καποιος που ενιωθες πιο ανετα να μιλατε;
Μη χασεις την ευκαιρια για τη καινουργια δουλεια; εχεις μια ιδεα απο ενα περιβαλλον που δεν ηταν καλο, οι επομενες προσπαθειες σου μονο καλυτερες μπορει να ειναι.