Results 61 to 62 of 62
-
07-09-2006, 11:22 #61
Δυστυχώς,
Καμία θετική εξέλιξη. Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου. Και να φανταστείς, το περίμενα πως και πως για να κάνω διακοπές και να ξεκουραστώ.
Συνεχίζονται τα ψυχοσωματικά, οι αδιέξοδες συζητήσεις και οι κατηγορίες για τις μέχρι τώρα επιλογές μου. Το αδιέξοδο συνεχίζει να υφίσταται κι εγώ απλός παρατηρητής. Νιώθω ότι η ζωή με προσπερνάει κι εγώ κάθομαι και την κοιτάω γιατί φοβάμαι μην προκαλέσω κι άλλο πόνο στους δικούς μου. Ίσως η περίπτωσή μου να είναι μία από τις ελάχιστες που ο χρόνος δεν την γιατρεύει. Αναλαμβάνω βέβαι και τις ευθύνες μου, δεν φταίει μόνο ο χρόνός...
- 07-09-2006, 20:07 #62
Μαρίζα, με το ωραίο όνομα...
Πάντα πίστευα ότι είναι καλύτερο να κάνουμε εμείς αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό ακόμα κι αν οι άλλοι το θεωρούν λάθος και επίσης είναι καλύτερο το να μην κάνουμε κάτι που το θεωρούμε εμείς λάθος παρόλο που οι άλλοι το θεωρούν σωστό...
Και το πιστεύω αυτό γιατί αν κανουμε το αντίθετο θα κατηγορούμε και τους άλλους που μας συμβούλεψαν λάθος αλλά και τους εαυτούς μας που δεν είχαμε το θάρρος να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας...
Ακόμα κι αν κάνουμε αυτό που θέλαμε και αποδειχτεί ότι είχαμε τελικά λάθος και οι άλλοι ήταν σωστοί ,ο μόνος που θα επωμιστεί το βάρος της ευθύνης είναι ο εαυτό μας...ʼλλωστε τότε λεγόμαστε υπεύθυνα άτομα...Κάνουμε τις επιλογές μας με την προϋπόθεση ότι αναλογιζόμαστε κάθε τυχόν συνέπεια, κακή αλλά και καλή!
Νομίζω ακόμα ότι δε σημαίνει ότι οι επιλογές μας είναι στατικές αλλά δυναμικές. Μπορείς εσύ τη δεδομένη στιγμή να κάνεις μια επιλογή πχ αυτή που σου λέει η καρδιά σου και αν μετά δεις ότι σύμφωνα με τα δεδομένα που θα ισχύουν αργότερα και τις μελλοντικές σου επιθυμίες η απόφασή σου άλλαξε, παίρνεις διαφορετική πορεία.
Όλα αλλάζουν Μαρίζα κι εμείς οι ίδιοι. Δε σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο πριν από 5 χρόνια, τώρα, μετά από 5 χρόνια. Εγώ θα πρότεινα να κάνεις αυτό που νομίζεις ΕΣΥ ότι είναι το καλύτερο για σένα τη δεδομένη στιγμή:) Ζύγισε τα αρνητικά και τα θετικά της απόφασής σου και κάνε αυτό που πιστεύεις.
Le Meilleur Complément Pour Hommes en 2025 ?(Retour) ???? |...
30-06-2025, 13:49 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα