Results 16 to 25 of 25
Thread: Η αρχη του κακου μου!
-
18-05-2009, 16:47 #16
Αυτοδιάγνωση ίσως...αυτοθεραπεία λίγο πιο δύσκολα
Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση, εξαρτάται από την περίπτωση. Τουλάχιστον έχουμε εύκολη πρόσβαση σε συναδέλφους
Καλή τύχη κι είναι πολύ θετικό που έχεις ισχυρό κίνητρο!
- 18-05-2009, 19:55 #17
Μεγάλο όφελος αυτή η πρόσβαση...
Από κίνητρα έχουμε πολλά και σημαντικά. Αλλά το πρόβλημά είναι βαθύτερο και δυστυχώς δεν καταλαβαίνει από κίνητρα..... σίγουρα έπρεπε να το αντιμετωπίσω πολύ ποιο νωρίς αλλά το έδινα διάφορες ηλίθιες αναβολές έπαψα να το συζητάω εδώ και πολύ καιρό με την αδερφή μου, που ηταν και ο μόνος άνθρωπος που το συζητούσα και ευτασα σε αυτήν την σύνθετη και δύσκολη κατάσταση..
Η αλήθεια είναι οτι το προ τελευταίο μήνυμά σου με προβλημάτισε αρκετά...... Είδα στυχεία του εαυτού μου και δεν μου άρεσαν καθόλου.....
ΔΓΜ Αύριο είναι η συνέντευξη και δεν θα είναι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταία, ΧΑΛΑΡΑ που λέμε και εμείς οι βόρειοι(
))))
19-05-2009, 18:27 #18
Φαντάζομαι θα έχει γίνει πλέον η συνέντευξη ε?
20-05-2009, 00:25 #19
Και λοιπον ναι, ειμαι μετα την συνεντευξη και τα πειγα ΠΟΛΥ καλα.... Ειμουν Φυσικα σφυγμενος και φανηκε οταν μου ειπαν να κανω κατι πραξεις με το κομπιουτερακι, τους ειπα οτι στα μαθηματικα δεν κανω και παπαδες γιαυτο, το πειραν στο χαβαλε και ολλα καλα
)))) Νιωθω τοσο καλα λες και με πηραν στην δουλεια. Ειδαν και αλλους φυσικα θα μας πουν σε 10 μερες....
Το αλλο που ηθελα να ρωτήσω. Εκανα το πρωι η αιματολογικές εξετασεις μετα απο 2,5 χρονια και η χολιστερινη μου ειναι ελαφρος ανεβασμενη, τα κιλα μου ειναι κανονικοτατα, κανω κακή διατροφή δεν λεω αλλα δεν δικαιολογεί και χοληστερίνη. Καπου ακουσα οτι το άγχος την ανεβάζει, στέκει αυτό???
20-05-2009, 10:06 #20
Μπράβο, μπορείς λοιπόν πλέον να μιλάς για την \'αρχή του καλού\'!
Ναι στέκει αυτό που λες για τη χοληστερίνη. Κι όχι μόνο, το χρόνιο στρες επηρεάζει δυσμενώς πολλά συστήματα του οργανισμού, οπότε οι αρνητικές συνέπειες στη σωματική υγεία είναι άλλος ένας καλός λόγος να το αντιμετωπίσουμε.
20-05-2009, 14:29 #21
) Ναι έτσι θα έπρεπε να μιλαω για την αρχή του καλού μου, αλλα το οτι τα πήγα καλα χθες και νιώθω καλα δεν σημαίνει τιποτα και σε αλλες συνεντεύξεις πήγα καλα αλλα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο... Αν με παρουν θα ειναι πραγματικά η αρχή του καλου μου
))
Σε οποιαδήποτε περίπτωση ειμαι αποφασισμενος να το αντιμετωπίσω δραστικά παντος. Εχω και καποια προβλήματα με το στομαχι μου που ειναι σίγουρα απο αυτο. Εχω πολυ συχνές αναγουλες, ρεύομαι συνέχεια (το καταπίνω βέβαια) και διαφορα κατα καιρους..
Όλα τα καμπανάκια χτυπάνε δηλαδή)))
Και το θεμα πρέπει να το αλλάξω αλλα εκτός οτι δεν ξερω τη θεμα να βαλω, δεν ξερω και πως αλλάζει)
20-05-2009, 15:02 #22
Το βέβαιο είναι ότι αν κινείσαι, τα πηγαίνεις καλά στις συνεντεύξεις και νιώθεις καλά, κάποια στιγμή κάπου θα σε πάρουν. Φυσικά σου εύχομαι καλή τύχη και για το τωρινό, αλλά ήδη σημαίνει πολλά ότι κατάφερες ν\' αντεπεξέλθεις στη διαδικασία της συνέντευξης και άρχισες να προσπαθείς να αντιμετωπίσεις το άγχος. Που φυσικά ναι, υπάρχει συγκεκριμένος βιολογικός μηχανισμός όπου ξεκινώντας από το στρες επηρεάζεται και το στομάχι
20-05-2009, 17:18 #23
Απο τοτε που γράφτηκαν και συμμετέχω στο φορουμ η αλήθεια ειναι οτι εχω ανεβεί κιαλο ψυχολογικα, αυτο που μιλάω για το πρόβλημα μου και βρίσκω ανταποκριση και κατανόηση μου κανει πολυ καλο, οσο καιρο ουτε και εγω ξερω τι περίμενα και δεν το έψαχνα παραπανω. Καθόμουν και βασανιζόμουν απ τις σκέψεις μέχρι να μου περάσουν και να μου ξανα έρθουν μετα απο λιγες μερες. Παίρνω και εισπνοές λεβαντας και πρεπει να βοηθεί τελικά, δεν νομίζω να ειναι ιδέα μου ε;
)) Τωρα πρέπει να δω που θα ψαξω καποιον καλό ειδικο, αν και αυτον τον μηνα δεν μπορώ λογο εκτάκτων οικονομικών εξοδων. Τουλάχιστον να των εχω έτοιμο
Πρεπει να βγω παλη για να φυγω θα ξαναμπω το βράδυ!!!
20-05-2009, 17:32 #24
Δεν είναι ιδέα σου, τα αιθέρια έλαια είναι πράγματι δραστικά. Υπάρχουν πολλές \'εναλλακτικές\' θεραπείες που είναι της πλάκας και με αποτελέσματα που βασίζονται μόνο στην πίστη ότι θα βοηθηθείς, αλλά το \'φαρμακείο της φύσης\' μπορεί να προσφέρει πολλά.
21-05-2009, 20:00 #25
Ελπίζω όταν πάω κάποια στιγμή στον γιατρό να μην μου γράψει τίποτα χειμίες να παίρνω, και να μου πρωτινή τέτοια σκευάσματα (πράγμα δύσκολο βέβαια)
Πάντως ευχαριστώ.... Η βοήθειά σου έπαιξε κταλυτικό ρόλο αυτές τις μέρες!!!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....