φοβια με καρδια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 216
    to xeirotero p mporeis n patheiw apo tin taxikardia einai to tipota:):)apolotws tipota:):)

Banned
    ektos kai an einai h paroksusmikh pou lene alla apo oti eida kai katalaba den thn exoume emeis...den exei sxesh me agxos dne eimai sigourh omws.

den to kserw ayto alla apo ti stesogona taxikardia den pathaineis tipota:)fantasoy diladi toys athlites poy logo epagelmatos anevazoyn sinexeia sfigmoys ti pathainoun??tipota:):)

Banned
    asta giati egw gia ayto ton logo den anebainw eykola se kati tetoio pou asxoloymai kai lew krima giati exw ta fonta eleos tha prospathsw omws pali!

prospathise kai afoy exeis kinitro tha to petixeis:):)

Banned
    πως στο καλο ετρεχα στα 19 μου στο στιβο και ενω ακουγα τους χτυπους μου μαρεσε και συνεχιζα κα μετα για καποιο διαστημα βαρη μεχρι που σταματησα μεχρι να τα κανω και τωρα δεν ξερω?με την διαφορα οτι τωρα αγχωνομαι πολυ,,

Senior Member
    κοριτσια αν ειναι να παθουμε κατι θα το παθουμε...τοσα χρονια ειχα το φοβο μην παθω καρδια κ δεν επαθα το παραμικρο...τσαμπα αγχος κ στεναχωρια ετρωγα.ολα εναι στο μυαλο.ολα ειναι συμπτωματα αγχους που εμεις οι ιδιες τα προκαλουμε.δεν εχει τιποτα η καρδια.ο γιατρος μου το ελεγε χιλιαδες φορες οτι δεν εχω τιποτα κ να φανταστειτε δεν τον πιστευα!!!!ελεος πιστευα το χειροτερο συνεχια.οτι κατι εχει η καρδια μου....ηταν ομως μια φοβια την οπια πια την ξεπερασαα κ δεν φοβαμαι τωρα!:)
    |:):):):)

Banned
    ελεος σημερα δεν φτανει που περιμενω να αδιαθετησω και εμαι καπως πριν λιγο παλι ειχα ενα δυο πονακια πανω απο την καρδια οχι ακριβως εκει και εχω αγχωθει πολυ λετε να το παθω τωρα το καρδιακο/?πειτε κατι

Banned
    εγω σε γιατρο δεν παω τωρα ..αν και μια χαρα θα παω αθηνα που μου κλεισαν γυναικολογικο τσεκαπ που δεν κανω συχνα...μα τι στο καλο ολα αυτα απο το αγχος?

σανσετ ακροβως απο το αγχος ειναι μπορει να ναι και πονακια απο τεντωμενες φλεβες.δεν παθαινεις κανενα καρδιακο γλυκεια μ..πο πο ειχα ενα 2ωρο υπνο σα να μεσα σε ληθαργο 1 φορα κοιμηθηκα τοσο καλα μεσημερι

Banned
    πρεπει μου φαινεται να το ακουω συνεχεια!υπνακος εεε?ναι ειναι ωραια το μεσεμρακι ο υπνος εγωε χω δουλιτσες σπιτι και το εχω ανοιχτο να σας μιλαωααα ολγακι σας εχω κατιιι πηγαινε στα γενικα θεματα και ψαξε ενα που λεγεται σατιρικα βιντεο!ετσι για να ξυονησεις ΚΑΛΑ!

κανω παγωμενο φραπεδακι και παω!!!

Member
    γεια σας παιδια ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα .και εμενα με βασανιζουν κοιλιακες αρυθμιες μου εχουν σπασει τα νευρα.εχω και θυρεοειδη εχω και μια ηπια προπτωση μητροειδους εχω και κρισεις πανικου και ηρθε και εγινε το \"γλυκο \" οσο για να αθληθω με τιποτα πια, μολις ακουσω τους παλμους να ανεβενουν λεω τωρα θα σταματησει η καρδια μου και απο το στες παθενω αρυθμιες .ετσι σταματησα και το τεςτ κοπωσεως στα 10\' ενω μου ελεγε ο γιατρος να συνεχισω και οτι ειμαι μια χαρα αρχισα να κλαιω και να τον παρακαλαω να το σταματησει.πριν λιγες μερες ειχαμε βγει με τον αντρα μου μετα απο παρα πολυ καιρο και με τραβαγαν να χορεψω, τι να κανω ντραπικα και σηκωθηκα μολις εγινε πιο γρηγορος ο χορος λαχανιασα και αρχισα να ακουω παλμους ε αυτο ηταν !!!!!!!! με πιασανε ολα μαζι αρυθμιες τρεμουλο ζαλη κτλ .ετρεχα στην τουαλετα.οσο για μερη που δεν εχει νοσοκομειο κοντα ουτε που το σκεφτομε να παω . τι κακο ειναι και αυτο ρε παιδια να μην μπορω να παω καπου αν δεν εχω ρωτησει πριν απ΄εξω απ\' εξω τους αλλους αν εχει νοσοκομειο ντρεπομε πια !!!!!!!!

Originally posted by sunset
    ειναι τρομακτικο και αηδοαστικο ενω ξερουμε οτι δεν θα πεθανουμε απο καρδια με το που νιωσω την καρδια μου λιγο πιο δυνατα ακομα και απο ασκηση λεω κατι δεν παει καλα ημαρτον και ενω δενε χω παει σε γιατρο τωρα τελευεταια φανταζομαι οτι αν εχεις καρδια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα μα μετραω ολη την ωρα σφυγμο δεν ειμαι καλα μ φαινεται τι κολλημα και αυτο πια...
    υτο σανσετ συνδεεται αμεσα με το αλλο θεμα της αδρεναλινης
    το πρωτο που κανει η αυξηση της αδρνελαινης ειναι αυτο γιαυτο δεν λειπει ποτε απο τα κεντρα παροχης αμεσης βοηθειας στα εφημερευοντα νοσοκομεια
    εσυ θες μαλλον το αντιθετο.....
    ηρεμιστικη δραση...

Senior Member
    εγω εχω φυσιμα στην καρδια απο τοτε που γεννηθηκα.
    αυτο συνεπαγεται αρυθμιες,ταχυκαρδιες και πονακια μυικα..μεχρι περυσι δεν με ενοχλουσε το χα συνηθισει εεεε μετα τις κρισεις πανικου φοβηθηκα τοσο πολυ και παρεξηγησα κατι με το οποιο εχω μεγαλωσει..ας μην δινουμε σημασια απλα και ειδικα εμεις οι γυναικες εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες,αχ αυτες οι ορμονες!!

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast