Results 61 to 75 of 216
Thread: φοβια με καρδια
-
05-09-2009, 17:14 #61
- Join Date
- Jul 2009
- Posts
- 3,062
Originally posted by melene
εγω εχω φυσιμα στην καρδια απο τοτε που γεννηθηκα.
αυτο συνεπαγεται αρυθμιες,ταχυκαρδιες και πονακια μυικα..μεχρι περυσι δεν με ενοχλουσε το χα συνηθισει εεεε μετα τις κρισεις πανικου φοβηθηκα τοσο πολυ και παρεξηγησα κατι με το οποιο εχω μεγαλωσει..ας μην δινουμε σημασια απλα και ειδικα εμεις οι γυναικες εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες,αχ αυτες οι ορμονες!!
αλλα επαψαν οι γιατροι να μου λενε κατι σχετικο που σημαινει οτι με την παροδο των χρονων, ισως εξαλειφεται απο μονο του...
αλλο βεβαια το αγχος ...
- 05-09-2009, 17:23 #62
- Join Date
- Jul 2009
- Posts
- 1,407
και εμενα μου ειχαν πει πανο οτι θα μου εφευγε μεχρι τα 14 ομως γινοταν και χειροτερα αλλα δεν με ενοχλει πια καθολου!
07-09-2009, 20:15 #63
- Join Date
- Aug 2009
- Posts
- 86
.lola. ακριβως τα ιδια παθαινω κι εγω.προχθες ειχα παει σε ενα γλεντι και με σηκωσαν να χορεψω και ενιωθα ταχυπαλμιες και λεω τωρα θα παθω την αρρυθμια και τις παυσεις και αμεσως απο τον φοβο μου εκατσα κατω...ασε που και μετα ενιωθα οτι κουραστικα και θα με πιασει..εδω η χθεσινη βροχη εκει που ημουν(εκτος αθηνων) ειχε αστροπελεκια και φρικαρα με επιασε ταχυπαλμια και νομιζα οτι δεν μπορω να παρω σωστες ανασες και οτι θα με πιασει απο ωρα σε ωρα η αρρυθμια..ρε γαμωτο πως θα το κανουμε να σταματησει αυτο το ανχος με την καρδια?
22-01-2011, 18:38 #64
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 416
Το ξερω οτι ειναι παλιο το θεμα αλλα εγω τωρα το ειδα!Εχω παθει πλακα.....κι ομως,υπαρχουν & αλλοι σαν εμενα,δεν το πιστευω!!!!Παιδια,αυτες οι αρρυθμιες μ εχουν τσακισει εδω & εναμιση χρονο!Τις εχω καθε μερα(παιρνω & φαρμακα αλλα δεν κανουν πολλα πραγματα)το εψαξα πολυ & ολοι μου ειπαν οτι ειναι ακυνδυνες.Εγω ομως δεν λεω να το καταλαβουν & με βασανιζουν,οπως & το παραμικρο τσιμπιμα η βαρος η πονος,αμεσως λεω....τωρα θα πεθανω!!Βασανο!!!!
22-01-2011, 19:00 #65
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 416
Κατι που ξεχασα,θελω απο Δευτερα να ξεκινησω γυμναστηριο,εχω ρωτησει την καρδιολογο & μου ειπε κανενα προβλημα,ισα ισα που θα κανω καλο αλλα εγω μπορει σημερα να ψωνισα αθλητικα και να ρωτησα τις ωρες στο γυμναστηριο αλλα φοβαμαι πως με το λαχανιασμα θ αναιβουν οι παλμοι & θα "μεινω" στον τοπο!!!Τι λετε βρε παιδια εσεις????Θελω ομως να ξεκινησω(χωρις να μ αρεσει καθολου η γυμναστικη!!)με το ζορι γιατι ξεκινησα κυτταριτιδα!
23-01-2011, 15:15 #66
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 41
Είναι σαν ακούω εμένα. Ολη μέρα ασχολούμαι με την καρδιά μου. Κάθε λίγο μετράω πίεση και παλμούς αλλά εγώ έχω και αλλο ένα κόλλημα. Φοβάμαι και το εγκεφαλικό!!!! Μην με πονέσει το κεφάλι αμέσως το μυαλό μου πάει στο χειρότερο!!! Τελικά δεν έχω καταλήξει τι είναι καλύτερο; Καρδιά ή κεφάλι;
23-01-2011, 15:46 #67
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 416
Μου φαινεται οτι λιγο πολυ ολοι εμεις τα ιδια εχουμε,εγω δηλαδη εχω κολλημα με την καρδια αλλα εχω περασει & καποιες περιοδους που για κατι μικροενοχλησεις στο κεφαλι μ εκαναν να σκεφτομαι ΟΛΗ μερα οτι μαλλον εχω....ογκο!!!Και μην νομιζετε οτι δεν εχω τιποτα αλλο να κανω & ασχολουμε ολο μ αυτα,η μερα μου ειναι γεματη,απλα το κολλημα δεν λεει να φυγει!!Γιατι το αλλο με την θαλασσα το καλοκαιρι?Αν ειναι κρυα τα νερα δεν υπαρχει περιπτωση να μπω γιατι νομιζω πως θα σταματισει η καρδια μου....
23-01-2011, 18:41 #68
- Join Date
- Mar 2008
- Posts
- 110
ρε παιδια εδω και ενα μηνα που εχω παθει τις φοβιες με την υγεια μου,μια το κεφαλι,μια σκληρηνση κατα πλακας,εξετασεις συνεχεια κλπ ηρθε να προστεθει η φοβια με την καρδια μου
αλλες φορες νιωθω οτι εχει ακανονιστο ρυθμο,αλλες φορες ποναει η πλατη μου και στα χερια και πριν λιγο ενιωσα ενα πονο στο στηθος αριστερα σουβλιες για κανα λεπτο.τι στο διαλο γινεται
εχω κανει τριπλεξ καρδιας πριν 6 μηνες και πριν 15 μερες που πηγα στα επειγοντα καρδιογραφημα,και υπερηχο για 1-2 λεπτα.ο γιατρος ειπε δεν εχεις τιποτα.
βεβαια δεν ειχα τοτε τους πονους στην πλατη και στα χερια.το εχω πει σε 4-5 ανθρωπους γυρω μου,στον κολλητο μου,την κοπελα μου,τον αδερφο μου και τους γονεις μου και μου λενε δεν εχεις τιποτα.αμα ειχες σιγα μη σ αφηναμε εδω στο σπιτι
εγω βεβαια φοβαμαι.να παω παλι σε νοσοκομειο..?ειναι χασιμο χρονου και κατα πασα πιθανοτητα ειναι ψυχολογικο
23-01-2011, 19:04 #69
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 416
Τι γινεται βρε παιδια....& εγω που νομιζα οτι μονο εγω τα ζω αυτα....
24-01-2011, 10:17 #70
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 41
Έτσι ακριβώς κι εγώ. Και καμιά φορά σκέφτομαι και λέω γιατί με πονάει αριστερά και όχι δεξιά
24-01-2011, 10:21 #71
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 41
Έτσι ακριβώς κι εγώ. Και καμιά φορά σκέφτομαι και λέω γιατί με πονάει αριστερά και όχι δεξιά; Αρα μήπως είναι πράγματι η καρδιά; Και γιατί με πονάει το χέρι και καμιά φορά ζαλίζομαι μήπως είναι σκλήρηνση κατα πλάκας; Και όλα αυτά γίνονται ένας φάυλος κύκλος....Εχω περάσει όλες τις θανατηφόρες αρρώστιες απο μια φορά τουλάχιστον. Μόνο για προστάτη δεν ανησυχω γιατί είμαι γυναίκα...(πρέπει να το διακωμοδούμε και λίγο). Τα γυναικολογικά όμως τα έχω κατα νου.
24-01-2011, 13:19 #72
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 44
Και εγω αυτο παθαινω..Η θα ακουω την καρδια μου και νομιζω οτι εχω πιεση μεχρι να μετρηθω και τελικα βλεπω οτι ειναι χαμηλη και μου περναει η οταν κουραζομαι , σκυβω , τρωω , πινω πολυ κτλ νομιζω οτι απο την πιεση θα παθω εγκεφαλικο και θα στραβωσω και θα μεινω στον τοπο .. Ειδικα οταν τρωω λεω τωρα ερχεται τωρα ερχεται ..
Τελικα ολοι τα ιδια παθαινουμε και τις ιδιες σκεψεις κανουμε χε χε χε...
Εγω αν κρυωσω το μεγαλωνω τοσο που κανω λες και ειμαι εγκεφαλο-καρκινοπαθης ... Οσο και να προσπαθω οι σκεψεις υπαρχουν...Θέλω να ζώ!!!
24-01-2011, 16:11 #73
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 416
Τελικα,μου εκανε καλο που βρηκα ανθρωπους που ζουν το ιδιο με μενα!Οταν για πρωτη φορα διαβασα τα κειμενακια μεσα στο forum,πηγα να βαλω τα κλαματα...& ειπα "δεν το πιστευω..."!Νομιζα οτι ημουν η μοναδικη σ αυτο τον κοσμο που το μυαλο μου ειναι κολλημενο με το οτι θα παθω καρδια(η κατα καιρους διαφορα...)πραγματικα!!
24-01-2011, 16:21 #74
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 41
Τελικά δεν είμαστε μόνοι μας και αυτό είναι κάτι.. Αν ξέρεις πως υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα και πως μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε καταλάβουν είναι καλύτερα....Τουλάχιστον εγώ νοιώθω ανακούφιση και η φοβία μου πως ίσως είμαι σχοιζοφρενής περιορίζεται στο γεγονός πως άπλά έχω λίγο παραπάνω άγχος για την υγεία μου και δεν θα αποτρελλαθώ!!!
24-01-2011, 16:22 #75
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 41
Να σκεφτώ την μεταμόσχευση ή όχι;
29-06-2025, 17:20 in Χρόνιος Πόνος, Ψυχολογία Ασθένειας/Υγείας