Results 46 to 53 of 53
-
21-05-2009, 10:04 #46
βινς,
οταν εκτιθεσαι στο ιντερνετ, υπαρχει το ενδεχωμενο να δεχτεις επιθεσεις απο μικροψυχους ανθρωπους.
Ολα μεσα στην ζωη ειναι και ετσι πρεπει να το βλεπεις.
Το βρισκω ομως λαθος για να γινει αυτο αφορμη να κλειστουμε στους εαυτους μας.
Οσο με αφορα,
ειναι σαφες οτι μερικοι θα με βρουν ως το χειροτερο σκουπιδι, αλλοι αδιαφορα, και αλλοι ως σαν ενα ενδιαφερον ανθρωπο που συναντησαν. Πιστευω οτι ολες οι εκδοχες ειναι θεμιτες και πρεπει να τις αποδεχτουμε.
Να σαι καλα, για το φιλικο και αληθινο σου μυνημα.
:)
- 21-05-2009, 13:07 #47
Κι εγώ ένιωσα άσχημα με αυτή την επίθεση.
Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στην θέση του Κρίνου.
δεν άντεχα να διαβάζω κάποια στιγμή απλά το έκλεισα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-05-2009, 13:13 #48
Αγαπητή θεματοθέτρια,
θα ήθελα να σου πω πως θα το χειριζόμουν εγώ προσωπικά, κι απο εκεί και πέρα, αν κάτι σου κάνει, το κρατάς...
Θα του φερόμουν με το μαλακό, θα πήγαινα με τα νερά του, γιατί λες οτι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπάς και ο ποίος είναι αρκετά παρορμητικός απο ότι περιγράφεις ( βλ. που έσπασε το χέρι του).
Αυτό όμως που θα ήθελα κυρίως να τον κάνω να νιώσει ( χωρίς να του το πώ άμεσα) θα ήταν το οτι πλέον τον λυπάμαι.
Κι επειδή τον θεωρώ άξιο οίκτου, μένω μαζί του.
Απο φοβο κι απο οίκτο κι όχι απο έλξη ή αγάπη..
Θα του έδινα λοιπόν να καταλάβει, οτι αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να ξαναείμαστε όπως πριν, αυτή πλέον αφανίστηκε ολοκληρωτικά.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις αυτό.
Με τις πράξεις σου, με την συζήτηση, με λίγη μαεστρία.
Αλλά θα το πετύχεις και κάποια στιγμή θα δει κι αυτός τη ματιότητα του εγχειρήματος...
Πάντως θέλει τον τρόπο του, τον χρόνο του και πολύ κουράγιο απο εσένα φίλη μου,
σου εύχομαι, καλή υπομονη και τύχη!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-05-2009, 14:48 #49
Originally posted by weird
Κι εγώ ένιωσα άσχημα με αυτή την επίθεση.
Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στην θέση του Κρίνου.
δεν άντεχα να διαβάζω κάποια στιγμή απλά το έκλεισα.
δεν αξιζει να ξαναασχοληθω μαζι του.
21-05-2009, 15:13 #50
Originally posted by kyknos25
πρεπει να μαθεις αγαπητη/ε μου οτι ο κρινος επιλεγει τη θεση που θελει να βρισκεται με αυτα που λεει κ με το να εναντιωνεται στο οτιδηποτε.αλλα δε με νοιαζει δε γινεται να λεει διαφορα κ μετα ναναι ο καλος.
1. οταν ψιλοβρεχει μην νομιζεις οτι φταιει παντα ο καιρος.
2. δυστυχως γινεσαι απαραδεκτα εμπαθης και καρφωνεσαι,
αν το φροντιζες αυτο, ενδεχωμενα να σε υποστηριζε καποιος κοσμος.
3. Δεν ξερω πως αποκτησες το προβλημα, αλλα φερεσαι σαν μικρο παιδι, ψαχνωντας για καλους και για κακους στη ζωη σου.
Δεν υπαρχουν ουτε καλοι ουτε κακοι, απλα διαφορετικες γνωμες.
Εσυ δυσκολευεσαι να το αποδεχτεις αυτο, πιστευω οτι θα πεθανεις ετσι οποτε δεν εχει νοημα περαιτερω συζητησης.
4. Το οτι δεν θα ξανασχοληθεις μαζι μου, το εχεις γραψει καμποσες φορες. Περα του οτι κατανταει ρετρο να το επαναλαμβανεις, γινεται και πολυ παιδικο.
Κατα βαθος πιστευω οτι δεν φταις εσυ για τα λαθη σου, αλλα δεν μπορω να ασχολουμε και συνεχεια μαζι σου επειδη ειτε πληγωθηκες ειτε εισαι κακομαθημενη ειτε οτι αλλο συμβαινει.
5. Μην ξανασχοληθεις μαζι μου να ησυχασω και εγω και το υπολοιπο φορουμ που δεν φταιει σε τιποτα να διαβαζει τετοιους διαλογους.
Αν δεν σε ενδιαφερει η παρτη μου (και καλα κανεις) τοτε σκεψου τα υπολοιπα μελη, που δειγματοληπτικά δυο ατομα σχολιασαν τα οσα εγραψες.
21-05-2009, 16:11 #51
Weird υπαρχει καποια αληθεια σε αυτο που λες οτι με αυτα που ειπε πλεον με εχει κανει ακομα περισσοτερο να μην θελω να ειμαστε μαζι.
Εν μερει το εχει καταλαβει αλλα δεν το βαζει κατω..Ειναι δυσκολη η κατασταση και πιστευω θα παρει καμποσο χρονο μεχρι να λυθουν ολα.
Πρεπει οσο μπορω να κανω υπομονη και να προσεχω μην κανω λαθη.
Οσο για τα αλλα που εχουν συμβει στο τοπικ και εννοω για τον κρινο και τον κυκνο25 στην αρχη νομιζα οτι κανανε πλακα μεταξυ τους αλλα αργοτερα καταλαβα οτι οντως υπαρχει καποια απαθεια χωρις ομως να καταλαβαινω τον λογο.
Και νομιζω οτι κυκνε εισαι λιγο αποτομος και βγαζεις μια κακια χωρις λογο..Δεν υπαρχει λογος να εισαι επιθετικος.
Νομιζα οτι ο καθενας λεει την γνωμη του αλλα αυτο να γινεται σεμνα και με σεβασμο.
Δεν σε ξερω ουτε και τον κρινο ξερω αλλα νομιζω εσυ το ξεκινησες απο οτι ειδα να γινεται στο τοπικ αυτο.
Δεν ξερω τα προηγουμενα που εχετε μεταξυ σας αλλα δεν νομιζω οτι το να κοντραριζεστε και να αλλαζετε κακιες ωφελει κανεναν ισα ισα το αντιθετο.
21-05-2009, 16:13 #52
Α και ελπιζω να μην αρχισει τωρα επιθεση και σε μενα..
21-05-2009, 21:10 #53
Originally posted by krino
Originally posted by kyknos25
πρεπει να μαθεις αγαπητη/ε μου οτι ο κρινος επιλεγει τη θεση που θελει να βρισκεται με αυτα που λεει κ με το να εναντιωνεται στο οτιδηποτε.αλλα δε με νοιαζει δε γινεται να λεει διαφορα κ μετα ναναι ο καλος.
1. οταν ψιλοβρεχει μην νομιζεις οτι φταιει παντα ο καιρος.
2. δυστυχως γινεσαι απαραδεκτα εμπαθης και καρφωνεσαι,
αν το φροντιζες αυτο, ενδεχωμενα να σε υποστηριζε καποιος κοσμος.
3. Δεν ξερω πως αποκτησες το προβλημα, αλλα φερεσαι σαν μικρο παιδι, ψαχνωντας για καλους και για κακους στη ζωη σου.
Δεν υπαρχουν ουτε καλοι ουτε κακοι, απλα διαφορετικες γνωμες.
Εσυ δυσκολευεσαι να το αποδεχτεις αυτο, πιστευω οτι θα πεθανεις ετσι οποτε δεν εχει νοημα περαιτερω συζητησης.
4. Το οτι δεν θα ξανασχοληθεις μαζι μου, το εχεις γραψει καμποσες φορες. Περα του οτι κατανταει ρετρο να το επαναλαμβανεις, γινεται και πολυ παιδικο.
Κατα βαθος πιστευω οτι δεν φταις εσυ για τα λαθη σου, αλλα δεν μπορω να ασχολουμε και συνεχεια μαζι σου επειδη ειτε πληγωθηκες ειτε εισαι κακομαθημενη ειτε οτι αλλο συμβαινει.
5. Μην ξανασχοληθεις μαζι μου να ησυχασω και εγω και το υπολοιπο φορουμ που δεν φταιει σε τιποτα να διαβαζει τετοιους διαλογους.
Αν δεν σε ενδιαφερει η παρτη μου (και καλα κανεις) τοτε σκεψου τα υπολοιπα μελη, που δειγματοληπτικά δυο ατομα σχολιασαν τα οσα εγραψες.
ασχολουμε επειδη απαντας σε οτι κ να γραψω δεν εισαι τελειος απλα δεν εχεις τη να κανεις κ περνας την ωρα σου.
τελικα βλακας γεννιεσαι δε γινεσαι αχ κ να χαρεις μη ξανα απαντησεις.γελοιε παπουλη
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)