Αποτελέσματα 1 μέχρι 15 από 15
Θέμα: σχεδόν 19 χρόνια πόνου
-
17-05-2021, 02:50 #1
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2019
- Μηνύματα
- 6
σχεδόν 19 χρόνια πόνου
Είμαι 18 χρονών , μένω μόνη από δική μου επιλογή λόγω κακών συνθηκών στο σπίτι. Η μητέρα μου με επισκέπτεται μία φορά την εβδομάδα και θέλει να ελέγχει το κάθε τι στη ζωή μου , από το τι φοράω στο σε πιο ράφι θα μπει η γλάστρα , στο τι θα κάνω με τη ζωή μου.Δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις με τους γονείς μου και ο πατέρας μου έκανε μόνο κακό στο σπίτι. Πάσχω από αχγώδεις και καταθλιπτική διαταραχή εδώ και χρόνια αλλα από τότε που έφυγα από το σπίτι και γενικά τον τελευταίο χρόνο έχει χειροτερεύσει σε μεγάλο βαθμό. Όλοι νομίζουν ότι επειδή έφυγα από το σπίτι επιτέλους ,πράγμα που πάντα ήθελα, ότι όλα είναι τέλεια αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω φτάσει το τέλος της υπομονής μου. Δεν έχω καλές σχέσεις με την οικογένεια μου , δεν ήταν ποτέ νορμαλ οικογένεια και δεν αναγνωρίζουν την αρρώστιά μου ,νομίζουν ότι θέλουν (είναι όλοι άνθρωποι χωριού ,δεν έχουν ιδέα) αν και ψυχολόγοι και ψυχίατροι έχουν μιλήσει με την μαμά μου. Μένω σε επαρχεία και νιώθω πραγματικά παγιδευμένη . Δεν έδωσα πέρσι πανελλήνιες και εδώ και καιρό ψάχνω δουλειά αλλά τίποτα. Δεν έχω φίλους και με το ζόρι μιλάω σε ανθρωπο. Θέλω να πεθάνω αλλά δεν έχω τη δύναμη να το κάνω. Μιλάω με την ψυχίατρο μου αλλά δεν βοηθάει τίποτα. Η καθημερινότιτα μου είναι να κοιμάμαι , να τρώω , να κάθομαι στον υπολογιστή και μετά το ίδιο κάθε μέρα . Δεν έχω ενέργεια για τίποτα και όλα φαίνονται βούνο. Εύχομαι να με σκοτώσει κάποιος άλλος γιατί εγώ δεν μπορώ. Πολλές φορές θέλω να έχω κάποιον να με κακοποιεί γιατί θέλω να νιώσω κάτι , θέλω να νιώσω σημαντική σε κάποιον έστω και με αυτό τον τρόπο. Θέλω κάποιος να με τιμωρίσει για την άχριστη ύπαρξή μου.Δεν μπορώ άλλο αυτόν τον σιωπιλό πόνο. όποτε σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια νιώθω μεγάλη θλίψη . Δεν έπρεπε ποτέ να είχα έρθει σε αυτόν τον μαύρο κόσμο . Με έχουν απογοητέυσει όλοι και όλα , και εγώ μάλλον αυτούς . Απλά σαπίζω μέσα στο σπίτι μου ,περιμένοντας τον θάνατό μου. Μισώ τον εαυτό μου για πολλούς λόγους. Δεν μπορώ άλλες ασήμαντες κουβέντες αλλά νιώθω απολύτως μόνη σε αυτον τον κόσμο. Δεν βλέπω καμία σωτηρία για τον εαυτό μου και πιστεψέ με έχουν σκεφτεί και προσπαθήσει πολλά . Αυτός είναι ένας τρόπος έκφρασης για μένα ,Ευχαριστώ.
- 17-05-2021, 02:55 #2
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2012
- Μηνύματα
- 5,782
Μένεις κοντά με τους γονείς? σε τι απόσταση?
17-05-2021, 13:30 #3
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2021
- Μηνύματα
- 121
Καλησπερα εισαι πολυ μικρη για να εχεις ολα αυτα στο μαυλο
σου ευχομαι να βρεις δυναμη να τα πολεμησεις και να σταθεις
στα ποδια σου
17-05-2021, 14:28 #4
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2017
- Μηνύματα
- 101
Καλησπέρα! Το να σε ελέγχουν οι γονείς σου είναι ότι χειρότερο αυτά τραβούσα εγώ με τον πατέρα μου και σε καταλαβαίνω δεν με άφηνε σε ησυχία έλεγχε από το τι φορούσα όταν θα έβγαινα έξω μέχρι και ποια φίλη πρέπει να έχω. Υπήρχε πάρα πολύ πίεση στα πάντα και δεν άντεχα άλλο έλεγα πάντα να σπουδάσω να βρω μια δουλειά μακριά από το πατρικό μου και αυτό έγινε μετά από δύσκολες στιγμές να βρω δουλειά και φυσικά είχα πίεση να επιστρέψω πίσω αφού δεν τα κατάφερνα ευτυχώς όμως βρήκα! Δεν το έβαλα ποτέ κάτω όσο δύσκολα και αν περνούσα ψυχολογικά και παρόλο που τότε είχα περάσει κατάθλιψη μόνη μου χωρίς να πάω καν σε ειδικό! Θέλει πολύ δύναμη σωματικά και ψυχικά για να τα καταφέρεις στο τέλος! Θα υπάρξουν στιγμές που θα απελπίζεσαι και θα σου φαίνεται αδύνατο να βρεις δουλειά και να φύγεις μακριά από αυτό το περιβάλλον αλλά να ξέρεις πάντα υπάρχει μια μικρή ελπίδα!
17-05-2021, 15:21 #5
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2020
- Μηνύματα
- 2,211
Παίρνεις κάποια αγωγή ή η ψυχίατρος δεν το κρίνει απαραίτητο; Μπορεί να βοηθούσε να βρεις την ψυχραιμία και τη διάθεση να δεις τι επιλογές υπάρχουν γιατί τώρα σου φαίνονται όλα μαύρα, ότι εισαι σε αδιέξοδο. Να θυμάσαι ότι όλα περνούν, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα
17-05-2021, 17:41 #6
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2011
- Τοποθεσία
- athens
- Μηνύματα
- 4,129
καλησπερα μικρη μας φιλη!
Για να μενεις μονη σου χρειαζεσαι καποια χρηματα,συγνωμη για το θαρρος αλλα αν τα εξοδα αυτά ερχοντε από τους γονεις σου όπως καταλαβαινεις τους δινει μια παραπανω δικαιολογια να επεμβαινουν στα του σπιτιου σου. Όμως και παλυ πρεπει να σεβοντε την ιδιοτικοτητα σου και με ευγενικο τροπο να το κανουν.Αυτο μπορεις να τους το απαιτησεις αλλα με διπλοματικο τροπο,όχι με τσαμπουκα!
Λες ότι θες νααυτοκτωνησεις! Και δεν θα θελεςνα σου γραφουμε τα συνηθες λογια αποτρωπης,και καλα λες. Εγω σεβομαι τα ανθρωπινα δικαιωματα και το δικαιωμα αυτοδιαθεσης του σωματος σου! εξαλου είναι πλεον κι Ε.Ε νομος! Δεν θα σου πω λοιπον τι θα κανεις διοτις είναι ασκοπο ειτε σου πω καντωειτε μην το κανεις το ιδιο θα είναι!Θα σου πω όμως πρωταα από όλα ότι λογο της ασθενειας σου εχουν δικαιωμα οι γονεις σου να σε βαλουν σε ψυχιατρικη κλινικη,και ο γιατρος σου μπορει ακομα και αυτεπαγκελτα.Ο λογος είναι ότι το δηλωνεις κατω από μη υγειες πνευματικη κατασταση,αρα δεν είναι καθαρης η κριση σου και φερεις αναγκη θεραπειας και προσοχης για αποφυγη οποιας βιας στον εαυτο σου,οπου παει να πει ότι θα σε κλεισουν μεσα χωρις την υπογραφη σου ,σε θαλαμο με δεμενα χερια κι φαρμακα αβερτα! Δευτερον ,επειδη η αυτοκτωνια μπορει να περιμενει!δεν εχεις προβλημα χρονου, θα σου πρωτεινα λοιπον πρωτα να εκπληρωσεις τις οποιες επυθιμειες εχεις, φαντασιωσεις κι αποθυμενα! Κανε όλα αυτά και επισης ας περιμενες λιγακι να καλητερευση η παθηση σου για να είναι συνειδητη η επυλογη ,αντικειμενικα θα είναι πολύ κριμα να βαλεις τελος στην ζωη σου χωρις καθαρη και υγειες αποφαση! Δεν θα είναι κριμας να εισαι μετα πνευμα κι να λες τι βλακεια εκανα? Θα γινεις ένα πνευμα με κομπλεξ, σαν αυτά που ενοχλουνε τις οικογενειες στα σπιτια τους, σαν τις ταινειες,θα γινεις πνευμα που θα κανεις συνεχως μπουλινγκ στο κοσμο και θα βρεις και το μπελα σου διοτις σαν κανεις κακο ονομα μπορει και να σε κυνηγαναι μετα λευκοι μαγοι να σε εξαγνησουν και να σε κλεισουν μεσα σε στοιχειομενα αντικειμενα. Δεν αστειευομαι θα σε αποφευγουν τα αλλα πνευματα διοτις θα εισαι κακη παρεα κι θα σε πλησιασουν οι κακες παρεες, τα δαιμονια δλδ, οπου εάν εισαι και λιγο επηρεπεις ευκολα μπορει να κανεις καποια τετοι σχεση και να σε παρουν τα δαιμονισμενα πνευματα μαζι τους!
Δεν νομιζω ότι σου αξιζει τετοια μεταθανατοιος ζωη!
29-05-2021, 16:31 #7
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2020
- Μηνύματα
- 107
Στείλε μου αν θες! ❤️ Τα ίδια περνάω!
06-06-2021, 14:21 #8ErinGuestΘα σε ενδιέφερε κάποιο χόμπι, εθελοντική εργασία ή ίσως αν φρόντιζες κάποιο ζωάκι;
Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε να έφευγες από το μέρος όπου ζεις ή αν γινόταν να φτιάξουν οι σχέσεις με τους γονείς σου.
Προσπαθώ να προτείνω κάτι που θα σε ευχαριστούσε, αλλά δεν ξέρω τα ενδιαφέροντα σου.
08-06-2021, 12:11 #9
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2020
- Μηνύματα
- 107
19-06-2021, 15:42 #10
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2019
- Μηνύματα
- 6
μένω μόνη μου και γενικά δεν έχω κανέναν. μένω σε σπίτι μισή ώρα μακρία από τους γονείς μου. ναι η μάνα μου μου δίνει χρήματα αλλά μπροστά στα μόνιμα ψυχολογικά προβλήματα που μου προκάλεσε τα χρήματα δεν διορθόνουν τίποτα . + δεν μπορώ να βρω δουλεία όσο και αν προσπαθώ, δεν μένω σε μεγάλη πόλη και είμαι άσχημη εμφανισιάκα . κανείς δεν θέλει να με προσλάβει , μου λένε ψέματα με χαμόγελο. τους έχω σηχαθεί ολους.
19-06-2021, 15:46 #11
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2019
- Μηνύματα
- 6
19-06-2021, 15:55 #12
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2019
- Μηνύματα
- 6
20-06-2021, 18:14 #13
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2020
- Μηνύματα
- 107
23-06-2021, 15:15 #14
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2020
- Μηνύματα
- 107
03-07-2021, 03:19 #15
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2020
- Μηνύματα
- 107
Παρόμοια Θέματα
-
Δεν έχω φίλους εδώ και 5 χρόνια (σχεδόν)...
Από κουρασμενος στο forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαΜηνύματα: 32Τελευταίο μήνυμα: 15-02-2025, 01:50 -
Πριν 2,5 σχεδόν χρόνια...
Από Erdinam στο forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική ΔιαταραχήΜηνύματα: 2Τελευταίο μήνυμα: 23-01-2021, 18:55 -
Σχεδόν 20 χρόνια πανε..
Από Akostakis78 στο forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαΜηνύματα: 29Τελευταίο μήνυμα: 03-09-2020, 16:13 -
Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια
Από kokko στο forum ΠαχυσαρκίαΜηνύματα: 23Τελευταίο μήνυμα: 18-03-2011, 09:45 -
Σχεδόν 3 Χρονια Αργότερα...
Από Natalia_ed στο forum Ψυχογενής ΑνορεξίαΜηνύματα: 33Τελευταίο μήνυμα: 04-02-2011, 17:22
Ετικέτες γι'αυτό το Θέμα
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 στο Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή