εκτρωση - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 33 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 491

Thread: εκτρωση

Senior Member
    Originally posted by boubourina
    συγνωμη που παρεμβαινω αλλα μηπως ειχατε δει το ρεποσταζ στους \"Πρωταγωνιστες\" για τα εγκαταλλελειμενα παιδια του Αλεξανδρα;
    το ειδα: προσωπικα ήταν απο τις στιγμες που ενιωσα αηδια για το ειδος μας. Ηταν απο τις φορες που ενιωσα ντροπη....κ τοση λυπη....Θυμασαι που τα παιδακια, φωναζαν οποιον εβλεπαν μαμα ή μπαμπα?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia

το ειδα: προσωπικα ήταν απο τις στιγμες που ενιωσα αηδια για το ειδος μας. Ηταν απο τις φορες που ενιωσα ντροπη....κ τοση λυπη....Θυμασαι που τα παιδακια, φωναζαν οποιον εβλεπαν μαμα ή μπαμπα?
    Σοφια με συγκλονισε, ελεγα με τον ανδρα μου οτι αν ηθελα αλλο παιδι δεν θα γενναγα αλλα θα επαιρνα ενα απο αυτα αν ηταν δυνατον.
    Οχι ομως ενα απο τα παιδια που γεννουνται απο γυναικες εμπορους τεκνοποιησης και ανταλλασονται στην Θηβων εναντι 5-10.000€. το ξερω γιατι 2 φιλες αποκτησαν παιδακια με αυτο τον τροπο. Καλα να ειναι τα παιδια και σιγουρα θα παρουν το καλυτερο δυνατο στην ζωη τους αλλα το εμποριο ειναι εμποριο.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Σοφια με συγκλονισε, ελεγα με τον ανδρα μου οτι αν ηθελα αλλο παιδι δεν θα γενναγα αλλα θα επαιρνα ενα απο αυτα αν ηταν δυνατον.
    ειναι κατι που το σκεφτομαι κι εγω. λυπαμαι τοσο πολυ πραγματικα...εκει ομως που χανω την υπομονη μου ειναι οταν βλεπω γυναικες με μανια να θελουν να τεκνοποιησουν, επικαλουμενες την τεραστια αγαπη τους για τα παιδια. Σε μια ομως ερωτηση για το γιατι αντι να παιδευονται, αφου για διαφορους λογους δεν μπορουν πλεον να γεννησουν, δεν υιοθετουν...τοτε λενε \"ξενο\"?.....πραγματικα απορω: τί ειδους αγαπη ειναι αυτη?????
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Δεν ξερω Σοφακι ποια παιδια ειναι \"ξενα\"
    Εγω με τα παιδια του αντρα μου, που δεν με θεωρουν μανα τους, νιωθω τετοιο δεσιμο που αυτη την λεξη δεν μπορω να την πω.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    εγω ανατριχιαζω στο ακουσμα του χαρακτηρισμου απο οποιαδηποτε λεει πώς λατρευει τα παιδια....τελος παντων....μαλλον δινει ο καθενας μας διαφορετικη βαρυτητα σε καθε λεξη.

Senior Member
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!!

πολυ ομορφα boubourina!

Senior Member
    Originally posted by researcher
    Κι έλεγα εγώ τίνος μοιάζουν , βρε τίνος μοιάζουν τα παιδιά μου...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Originally posted by sabb

πολυ ομορφα boubourina!
    ειναι ομορφο το συναισθημα που δημιουργειται απο το να σου μοιαζει το παιδακι σου?

Senior Member

πολυ ομορφα boubourina!
    ειναι ομορφο το συναισθημα που δημιουργειται απο το να σου μοιαζει το παιδακι σου?
    Τα παιδιά μου είναι υγιέστατα και κατά πως τα βλέπω εγώ και η σύζυγος μου πανέμορφα...

Δεν μοιάζουν, ούτε σε μένα ούτε στη γυναίκα μου. Άλλοι λένε πως μοιάζει ο γιός μου στη γιαγιά του ( η άλλη γιαγιά, η μητέρα μου έχει πεθάνει εδώ και χρόνια και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, μια και οι φωτογραφίες δεν αποτελούν ασφαλές κριτήριο..) και η κόρη μου στο παπού της ( τον πατέρα μου εν προκειμένω, γιατί ο άλλος της παπούς, ο πατέρας της γυναίκας μου, έχει συγχωρεθεί επίσης από πολύ καιρό..).

Το θέμα είναι πως δεν μοιάζουν στους γονείς τους. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, ένα βράδυ συζητώντας με τη γυναίκα μου, μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να έγινε κάποιο λάθος στο μαιευτήριο και να μας δώσαν άλλο παιδί - δεν έχει ημασία ποιο από τα δύο - και κάποτε ανακαλύπτονταν το λάθος κι ερχόταν κάποιος και με εξετάσεις DNA κλπ, αποδείκνυε πως ένα από τα δυο μας παιδιά δεν είναι τελικά δικό μας αλλά δικό του...

(Έχει συμβεί..)

Τι θα κάναμε σε μια τέτοια περίπτωση ?

Η φιλοσόφηση μου είναι, μετά από τόσα χρόνια συνύπαρξης με τα παιδιά μου, είτε δικά μου παιδιά σαν βιολογικός γονέας είτε σαν θετός γονέας εν αγνοία μου,πως δεν θα μπορούσα να τα αποχωριστώ με τίποτε. Η διεκδίκηση μου για τη κηδεμονία , θα ήταν μέχρις εσχάτων και βέβαια θα εξαντλούσα κάθε νομικό μέσο για να πετύχω το σκοπό μου...

Πράγμα που δεν θάκανα, αν ερχόταν κάποιος αμέσως μετά τη γέννα και με εξετάσεις DNA μου αποδείκνυε πως το μαιευτήριο έκανε κάποιο λάθος και μου έδωσε το δικό του παιδί. Θα πικραινόμουν, αλλά θα υποχωρούσα...

Ο απλός λόγος γι\' αυτή τη διαφοροποίηση είναι πως ..

Το παιδί, είναι το παιδί σου όταν ζήσεις μαζί του, είτε σαν βιολογικός είτε σαν θετός γονέας...

Για το κύημα - περί ου ο λόγος - είτε μοιάζει στο θεό είτε σε μένα, δεν υπάρχει ηθικό θέμα, αν πρόκειται μέσω ασθένειας, ή ανεπάρκειας, να δυστυχήσει το ίδιο ή οι γονείς του...

Senior Member
    sabb

πολυ ομορφα αυτα που γραφεις

σε ευχαριστω που μοιραστηκες τις σκεψεις σου...

τα παιδια αυτα ειναι παιδια σου γιατι η σχεση που εχεις μαζι τους ειναι πατρικη!

να τα χαιρεσαι κ να σε χαιρονται κι εκεινα....

οσο για το κυημα

αυτο αποτελει την προσωπικη σου θεση. οκ

εγω το συζητω εδω θετοντας το θεμα επι ταπητος

οχι μονο αν προκειται για ασθενη

αλλα και στο πλειστο των περιπτωσεων για υγειη παιδια που τεμαχιζονται και αναρροφωνται μεσα απο την μητρα της μητερας τους...

επειδη καποιος αποφασισε γι αυτα...

Senior Member
    ..Θέτεις πρώτα απ\' όλα μια ανατριχιαστική εικόνα περί τεμαχισμών παιδιών και τα λοιπά, κι αυτό δημιουργεί εντυπώσεις..

Νομίζω πως το θρέντ ανοίχτηκε και αφορά μια μειοψηφία ανεγκέφαλων που χωρίς σοβαρό λόγο, αποποιούνται των ευθυνών τους απέναντι στο προιόν της συνουσίας τους, ενώ θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους σαν οικογένεια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...

15 σελίδες για καμιά 100 - 200 ηλιθίους σ\' όλο το πλανήτη ?

Δεν είναι υπερβολικό ?

Senior Member
    ..Θέτεις πρώτα απ\' όλα μια ανατριχιαστική εικόνα περί τεμαχισμών παιδιών και τα λοιπά, κι αυτό δημιουργεί εντυπώσεις..

Νομίζω πως το θρέντ ανοίχτηκε και αφορά μια μειοψηφία ανεγκέφαλων που χωρίς σοβαρό λόγο, αποποιούνται των ευθυνών τους απέναντι στο προιόν της συνουσίας τους, ενώ θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους σαν οικογένεια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...

15 σελίδες για καμιά 100 - 200 ηλιθίους σ\' όλο το πλανήτη ?

Δεν είναι υπερβολικό ?

sabb

θεωρω οτι δεν ειναι τοσο λιγοι

1 στις 5 εφηβες εχει στατιστικα κανει εκτρωση στην Ελλαδα

τωρα αυτο παιζει γιατι απλα ισως λιγοτερες κοπελες κανουν περισσοτερες σε αριθμο εκτρωσεις

θεωρω οτι δεν υπαρχει σαφης πληροφορηση

και δεν υπαρχει ουτε

η διαθεση απο μερους των ειδικων

δηλ.των γιατρων να προβουν σε απαραιτητες ενεργειες παραπομπης σε συμβουλευτικη και πληροφορηση πριν την εκτρωση

δε το θεωρω θεμα ηλιθιοτητας

αλλα θεμα αγνοιας για το τι εστι εμβρυο

και του τι εστι εκτρωση τοσο για το σωμα οσο και για τον ψυχισμο της γυναικας.

Senior Member
    ..Μα μου λες έφηβες...Πρόσεχε λίγο...ΕΦΗΒΕΣ...Μέχρι πριν λίγο παιδιά....

Με ποια υπευθυνότητα μια έφηβη θα αναλάβει να μεγαλώσει ένα παιδί ?? Γιατί να δεσμεύσει τη ζωή της για ένα στραβοπήδημα ? Για ποια αιτία να δέσει τη ζωή της μ\' έναν βλαμένο που δεν τραβήχτηκε στην ώρα του ή δεν φορούσε προφυλακτικό ?

Πριν από ένα εξάμηνο περίπου, στην Αγγλία έγινε μητέρα μια 11χρονη !! Με κίνδυνο της ζωής της κράτησε το παιδί της...

Ένα παιδί κράτησε το παιδί του !!!

Συγγνώμη αλλά νομίζω πως χάνουμε το μέτρο τελικά, στο τι είναι ηθικά σωστό ή όχι...

Senior Member
    ..Μα μου λες έφηβες...Πρόσεχε λίγο...ΕΦΗΒΕΣ...Μέχρι πριν λίγο παιδιά....

Με ποια υπευθυνότητα μια έφηβη θα αναλάβει να μεγαλώσει ένα παιδί ?? Γιατί να δεσμεύσει τη ζωή της για ένα στραβοπήδημα ? Για ποια αιτία να δέσει τη ζωή της μ\' έναν βλαμένο που δεν τραβήχτηκε στην ώρα του ή δεν φορούσε προφυλακτικό ?

Πριν από ένα εξάμηνο περίπου, στην Αγγλία έγινε μητέρα μια 11χρονη !! Με κίνδυνο της ζωής της κράτησε το παιδί της...

Ένα παιδί κράτησε το παιδί του !!!

Συγγνώμη αλλά νομίζω πως χάνουμε το μέτρο τελικά, στο τι είναι ηθικά σωστό ή όχι...
    σωστος ο προβληματισμος σου...

ωστοσο δεν μιλω μονο για τις εφηβες......

δεν ειναι μονο οι εφηβες

ειναι και αλλες γυναικες

και αλλοι ανθρωποι

και παλι....

θεωρω οτι δεν υπαρχει σαφης πληροφορηση

και δεν υπαρχει ουτε

η διαθεση απο μερους των ειδικων

δηλ.των γιατρων να προβουν σε απαραιτητες ενεργειες παραπομπης σε συμβουλευτικη και πληροφορηση πριν την εκτρωση

δε το θεωρω θεμα ηλιθιοτητας

αλλα θεμα αγνοιας για το τι εστι εμβρυο

και του τι εστι εκτρωση τοσο για το σωμα οσο και για τον ψυχισμο της γυναικας.

Senior Member
    Άμβλωση ή έκτρωση είναι η αφαίρεση του εμβρύου από τη μήτρα, με συνέπεια τον θάνατό του. Αυτό μπορεί να προκληθεί τεχνητά μέσω των χημικών, χειρουργικών ή άλλων μέσων. Συνήθως, «η άμβλωση» αναφέρεται σαν μια προκληθείσα διαδικασία που συνέβη έντος των πρώτων είκοσι εβδομάδων κύησης, εντός των οποίων το έμβρυο δεν θεωρείται βιώσιμο (κατά κάποια λογική).

Έχουν υπάρξει διάφορες μέθοδοι άμβλωσης καθ\' όλη τη διάρκεια της Ιστορίας. Οι ηθικές και νομικές πτυχές της άμβλωσης αποτελούν το αντικείμενο της έντονης συζήτησης σε πολλά μέρη του κόσμου.

Το κύριο ζήτημα είναι κατά πόσο το έμβρυο μπορεί να χαρακτηριστεί ως άνθρωπος και ως εκ τούτου η έκτρωση ως ανθρωποκτονία. Ταυτόχρονα τίθεται και το ζήτημα της αυτοδιάθεσης της εγκύου, το δικαίωμά της να διαθέτει το σώμα της όπως αυτή νομίζει.

Νεώτερες έρευνες έχουν δείξει ότι ο αριθμός των εκτρώσεων δεν επηρεάζεται από την νομική αναγνώριση ή μη του δικαιώματος της έκτρωσης

Page 15 of 33 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast