Results 271 to 285 of 491
Thread: εκτρωση
-
28-05-2009, 00:42 #271
Originally posted by anwnimi
Νομίζω πως όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε. Και ισχύει αυτό για όλους μας ανεξαιρέτως - και για μένα - όσο αντίθετες απόψεις κι αν έχουμε.
Νομίζω πως η Άρσι είπε όσα έπρεπε να ειπωθούν...
anwnimi συμφωνω
και νομιζω πως η Αρσι τα ειπε ολα
εμενα παντως με συγκλονισε
εν τελει δεν εχω να πω κατι αλλο
και αυτο μαλλον ειναι το τελευταιο μου ποστ εδω
(εκτος αν βρω καποια λινκς που εχουν να κανουν με ενημερωση και βοηθεια σε εγκυους που θελουν να κρατησουν το παιδι)
κατανοω πως ισως προκληθηκαν νευρα και απο τη φυση του θεματος
και απο τον τροπο μου
και απο το γεγονος οτι αυτο το ενεχει η συνναντηση εστω κ η διαδυκτυακη με τοσο διαφορετικους ανθρωπους.
προσωπικα δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω
αλλα να προβληματισθω με αλλους
πανω σε καποια θεματα που αφορουν την εκτρωση και της παραμετρους της γνωστες και αγνωστες
αυτο εγινε κατα καποιο τροπο.
θα τα λεμε απο αλλα ποστ σε αλλα θεματα.
καλη δυναμη σε ολους μας!
- 28-05-2009, 00:51 #272
Originally posted by researcher
Νομίζω πως όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε. Και ισχύει αυτό για όλους μας ανεξαιρέτως - και για μένα - όσο αντίθετες απόψεις κι αν έχουμε.
anwnimi συμφωνω
(εκτος αν βρω καποια λινκς που εχουν να κανουν με ενημερωση και βοηθεια σε εγκυους που θελουν να κρατησουν το παιδι)
και απο τον τροπο μου
και απο το γεγονος οτι αυτο το ενεχει η συνναντηση εστω κ η διαδυκτυακη με τοσο διαφορετικους ανθρωπους.
πανω σε καποια θεματα που αφορουν την εκτρωση και της παραμετρους της γνωστες και αγνωστες
Αν δεν αντέχεις να αηδιάσεις και άλλο εδω μέσα καλά κάνεις και φεύγεις..
Χάρηκα με την παρουσία σου.
28-05-2009, 01:43 #273
Originally posted by Remedy
η μονη διαθεση που μου προκαλει ο κουτοπονηρος χειρισμος του θεματος εκ μερους της, ειναι να την σκυλοβρισω
το να εκφρασεις τη διαφορα σου, μπορεις να το κανεις κ με αλλους τροπους. αν βρισκεις μονο αυτον ειναι κριμα. για σενα κυριως.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-05-2009, 01:47 #274
και απο τον τροπο μου
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-05-2009, 08:03 #275
Originally posted by weird
συμφωνω απολυτα..
αυτου του τυπου οι απαντησεις δεν προαγουν τον διαλογο..
δεν με ενδιαφερει ο διαλογος με την ρισερτσερ.
θεωρω ακραια ανηθικο τον συναισθηματικο βουρκο στον οποιο προσπαθει να συρει τους συνομιλητες της, χρησιμοποιωντας εικονες φρικης ανυποστατες εντελως, και επιστημονικα ψεματα οπως οτι διαμελιζονται παιδια!!!!! λες και υπαρχουν παιδια η λες και εχουν μελη!!!!
πραγματικα θα συμφωνησω μαζι σου...
η μονη διαθεση που μου προκαλει ο κουτοπονηρος χειρισμος του θεματος εκ μερους της, ειναι να την σκυλοβρισω
Εχω την αίσθηση οτι μπορείς να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου με έναν πιο κομψό τρόπο, για χάρη του δημοσίου διαλόγου.
Τέλος, θα έλεγα, ας μην είμαστε και σίγουροι για τις προθέσεις της ερευνήτριας...
Γιατί δεν την ρωτάς καλύτερα τί προθέσεις είχε ανοίγοντας το θέμα απο το να τις συμπεραίνεις?
Εϊναι κρίμα γιατί αν οι απόψεις σας επικοινωνηθούν μπορεί να προκύψει κάτι καλό.
εγω δεν αντεδρασα σε αποψεις αλλα σε απεχθεις προς εμενα χειριστικες μεθοδους, ανθρωπων που επιχειρουν διαλογο οχι με γνωσεις, ουτε με επιχειρηματα αλλα με αιμα και βια...παιδια της εκπαιδευσης οχι απο δασκαλους και μελετη, αλλα απο μεσημεριαναδικα,τατιανες και τριανταφυλλοπουλους
απο την ακαμψια με την οποια εκανε τον οποιο διαλογο εκανε (=αποφασισε να μην απανταει σε οποιαδηποτε ουσιαστικη ερωτηση σε οποιονδηποτε, συνεχιζε να παπαγαλιζει αντιεπιστημονικες ΤΑΧΑ εμπεριστατωμενες αποψεις και να σερβιρει εμεσματα λεκτικα και οπτικα στα μουτρα ολονων)
ΕΓΩ εκρινα οτι δεν υπαρχει διαυλος επικοινωνιας ουτε διαθεση επικοινωνιας.
θεωρησα λοιπον οτι ηταν η αρμοζουσα σταση για την συγκεκριμενη συνομιλητρια να πω απροκαλυπτα τις σκεψεις μου για τον τροπο αυτο,χωρις να φροντισω για καποια καλυψη κοσμιοτητας...
δεν ξερω, απλα αυτο μου εβγαλε η συγκεκριμενη και ειλικρινα δεν μου προκληθηκε καμια αναγκη να αυτολογοκριθω...
ΕΑΝ καποτε διαβασει κανενα βιβλιο αντι να πεταγεται απο λινκ σε λινκ στο νετ, μαθει οτι ο διαλογος γινεται με απαντησεις κι οχι με παπαγαλια, και οτι ο συνομιλητης αξιζει να ανταποκρινεσαι κι οχι να μιλας με τον τοιχο λεγοντας την κασετα που βρηκες στο τυχαρπαστο και αβεβαιης προελευσης λινκ σου, ευχαριστως να συζητησω...
μεχρι τοτε θα μιλαω για εμεσματα και αποψεις του κωλου...
Κανείς δεν μίλησε να αυτολογοκριθείς.
Ηθελα απλά να δω τί συμβαίνει και αντιδράς έτσι.
Να επικοινωνήσουμε καλύτερα, αφού σε δημόσιο διάλογο βρισκόμαστεΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
28-05-2009, 10:13 #276
Originally posted by Sofia
αν ειναι η μονη σου απαντηση σε εναν κουτοπονηρο χειρισμο το βρισιμο, με χαμογελο....κοροϊδευεις μαλλον τον εαυτο σου. Το βρισιμο εχει θυμο.Κ αν σε θυμωνει μια ποταπη συμπεριφορα, μαλλον σε ακουμπαει.
το να εκφρασεις τη διαφορα σου, μπορεις να το κανεις κ με αλλους τροπους. αν βρισκεις μονο αυτον ειναι κριμα. για σενα κυριως.
απαντας με κουτοπονηριες εξισου?
Καποια στιγμη θα πρεπει να ξεκαθαρισουμε τι σοι διαλογο κανουμε,
του κωλου, του κλωτσου η τι αλλο....
Εμενα προσωπικα δεν με θυμωνει,
αλλα με πικραινει οταν διαπιστωνω οτι βλεπω τον απεναντι μου με ισους ορους ενω αυτος - για δικους του λογους που τους αγνοω - πιστευει οτι μπορει να κανει απιστευτες τριπλες για να φερει μια συζητηση εκει που τον βολευει - θελει.
Ολα αυτα ομως εχουν κοντα ποδαρια,
οσες τριπλες και να κανεις καποτε θα μεινεις εκτος.
Ισως δεν ειναι το μοναδικο θρεντ,
που το λογικο (ακομα και εκτος οριων) πηγε να βαφτιστει νορμαλ.
Εαν η συζητηση ηταν σε κλειστο κυκλο (πχ σε ενα καφε) δεν θα εδινε κανεις σημασια.Ισως να μην ειχε εξελιχθει καθολου ετσι, γιατι οταν εισαι f2f, οι απαντησεις ειναι αμεσες και η συζητηση γινεται αλλιως.
Ομως εδω ειναι αλλιως,
εισαι αναγκασμενος να παρακολουθεις συζητησεις που ξεπερνουν καθε βαση και να απαντας η και να πιεζεις να παρεις απαντησεις χωρις ποτε να τις παιρνεις - οπως εκανα εγω 3 φορες ρωτωντας την ερευνητρια αν εχει κανει εκτρωση και αποφυγε να απαντησει.
Αγαπητη ερευνητρια (αλλα και καθε μελος)
για να μεινεις σε ενα χωρο,
πρεπει να εχεις την ικανοτητα οτι μπορεις να προσφερεις.
Αν δεις οτι αυτο σου ειναι αδυνατο,
τοτε ο χωρος σε ξερναει απο μονος του.
Με αυτη την εννοια δεν ειναι καθολου παραλογο αν καποιος πει οτι εμενα αυτος ο χωρος δεν με εκφραζει και παω με τα μπογαλακια μου αλλου.
Εδω θα ελεγα οτι πριν καποιος ερθει σε αυτη την κατασταση, να μπορουσε να κανει την αυτοκριτικη του για την δομη σκεψης που εχει, μπορει να του αποβει χρησιμο χωρις καν να το γνωριζει...
28-05-2009, 10:25 #277
Μια τελευταια ερωτηση.
Researcher, μηπως εισαι εγκυος;
Θα μου πειτε εδω δεν απαντησε σε αλλες ερωτησεις, θα απαντησει σε αυτη;
Αν δεν εισαι εγκυος και αν δεν εχεις κανει εκτρωση, τοτε...
Νομιζω οτι το θεμα εξαντληθηκε.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
28-05-2009, 10:28 #278
δεν νομιζω πώς ειναι αναγκαιο να απαντησει κανεις σε μια τοσο προσωπικη ερωτηση. ειναι δικαιωμα στον καθενα να εχει την αποψη του. ο τροπος που την εκφερει ειναι το θεμα. κ προσπαθει να την επιβαλει.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-05-2009, 10:31 #279
δεν νομιζω πώς ειναι αναγκαιο να απαντησει κανεις σε μια τοσο προσωπικη ερωτηση. ειναι δικαιωμα στον καθενα να εχει την αποψη του. ο τροπος που την εκφερει ειναι το θεμα. κ προσπαθει να την επιβαλει.
Απλα μια ενδεχομενη θετικη απαντηση, θα με εκανε να αλλαξω γνωμη για την RESEARCHER, γιατι θα σημαινε οτι κανει ολη αυτη τη συζητηση προκειμενου να εκθεσει την αποψη του \"δικηγορου του Διαβολου\" και να βοηθηθει να αποφασισει.
Απλα μου περασε απο το μυαλο.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
28-05-2009, 11:05 #280
το να εκφρασεις τη διαφορα σου, μπορεις να το κανεις κ με αλλους τροπους. αν βρισκεις μονο αυτον ειναι κριμα. για σενα κυριως.
Πιο απόλυτα, δεν γίνεται να συμφωνήσω μαζί σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
28-05-2009, 12:07 #281
Πιο απόλυτα, δεν γίνεται να συμφωνήσω μαζί σου.
το φανταζομουν αυτο.....
28-05-2009, 12:26 #282
Originally posted by krino
αν ειναι η μονη σου απαντηση σε εναν κουτοπονηρο χειρισμο το βρισιμο, με χαμογελο....κοροϊδευεις μαλλον τον εαυτο σου. Το βρισιμο εχει θυμο.Κ αν σε θυμωνει μια ποταπη συμπεριφορα, μαλλον σε ακουμπαει.
απαντας με κουτοπονηριες εξισου?
Καποια στιγμη θα πρεπει να ξεκαθαρισουμε τι σοι διαλογο κανουμε,
του κωλου, του κλωτσου η τι αλλο....
Εμενα προσωπικα δεν με θυμωνει,
αλλα με πικραινει οταν διαπιστωνω οτι βλεπω τον απεναντι μου με ισους ορους ενω αυτος - για δικους του λογους που τους αγνοω - πιστευει οτι μπορει να κανει απιστευτες τριπλες για να φερει μια συζητηση εκει που τον βολευει - θελει.
Ολα αυτα ομως εχουν κοντα ποδαρια,
οσες τριπλες και να κανεις καποτε θα μεινεις εκτος.
Ισως δεν ειναι το μοναδικο θρεντ,
που το λογικο (ακομα και εκτος οριων) πηγε να βαφτιστει νορμαλ.
Εαν η συζητηση ηταν σε κλειστο κυκλο (πχ σε ενα καφε) δεν θα εδινε κανεις σημασια.Ισως να μην ειχε εξελιχθει καθολου ετσι, γιατι οταν εισαι f2f, οι απαντησεις ειναι αμεσες και η συζητηση γινεται αλλιως.
Ομως εδω ειναι αλλιως,
εισαι αναγκασμενος να παρακολουθεις συζητησεις που ξεπερνουν καθε βαση και να απαντας η και να πιεζεις να παρεις απαντησεις χωρις ποτε να τις παιρνεις - οπως εκανα εγω 3 φορες ρωτωντας την ερευνητρια αν εχει κανει εκτρωση και αποφυγε να απαντησει.
Αγαπητη ερευνητρια (αλλα και καθε μελος)
για να μεινεις σε ενα χωρο,
πρεπει να εχεις την ικανοτητα οτι μπορεις να προσφερεις.
Αν δεις οτι αυτο σου ειναι αδυνατο,
τοτε ο χωρος σε ξερναει απο μονος του.
Με αυτη την εννοια δεν ειναι καθολου παραλογο αν καποιος πει οτι εμενα αυτος ο χωρος δεν με εκφραζει και παω με τα μπογαλακια μου αλλου.
Εδω θα ελεγα οτι πριν καποιος ερθει σε αυτη την κατασταση, να μπορουσε να κανει την αυτοκριτικη του για την δομη σκεψης που εχει, μπορει να του αποβει χρησιμο χωρις καν να το γνωριζει...
συχνά αναλωνόμαστε στο οι άλλοι φταίνε.
Δεν στήνουμε τον εαυτό μας, απέναντι απο τον εαυτό μας.
ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
28-05-2009, 13:01 #283
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι με ακουμπαει και η συμπεριφορα αυτη και το συγκεκριμενο θεμα, οπως υποθετω οτι ακουμπαει καθε γυναικα αναπαραγωγικης ηλικιας η οποια ειτε εχει βρεθει ειτε εχει σκεφτει την θεση αυτη...
αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι η καθεμια θα αντιδρουσε με τον ιδιο τροπο...
δεν καταλαβες καλα...τροπους γνωριζω και χρησιμοποιω πολλους για να εκφραζω την διαφορα μου με οποιονδηποτε...
αυτον επελεξα για την συγκεκριμενη/νο οτιδηποτε ειναι, μιας και δεν γνωριζομαστε εδω που τα λεμε, διοτι το θεωρησα, σωστο και δικαιο και αρμοζον.
καταλαβαινω οτι διαφωνεις .συμβαινουν αυτα..
28-05-2009, 13:06 #284
Originally posted by vince
anwnimi συμφωνω
και απο τον τροπο μου
Αν δεν αντέχεις να αηδιάσεις και άλλο εδω μέσα καλά κάνεις και φεύγεις..
Χάρηκα με την παρουσία σου.
και γω χαιρομαι γενικως με την παρουσια σου εδω vince
ομως το οτι δεν εχω κατι αλλο να πω δεν ενεχει καθολου το οτι αηδιασα η κατι τετοιο
απλα ειπωθηκαν αρκετα
οποτε δεν μου βγαινει αυθορμητα κατι αλλο
τωρα που το σκεπτομαι εχω μια παραμετρο που δεν συζητηθηκε απλα θα μου βγει μολις εχω ορεξη κ χρονο
ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον η την μικροσυμπαρασταση ας το πουμε
δεν αισθανομαι ομως ετσι
περιεγραψα σαφως πως ειμαι σε σχεση με ολο αυτο στο ποστ μου χωρις να αποκρυψω η να υπονοησω κατι που παραμενει κρυφο.
28-05-2009, 13:54 #285
Βρίσκω εξαιρετικής χρησιμότητας και πολύ εύστοχα τα λόγια σου, ιδίως περί της αυτοκριτικής...
συχνά αναλωνόμαστε στο οι άλλοι φταίνε.
Δεν στήνουμε τον εαυτό μας, απέναντι απο τον εαυτό μας.
ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
αν μπορω να προσθεσω κατι γενικα χρησιμο,
αυτο θα ειναι οτι για την κακη μας μοιρα,
δεν μας φταιει κανεις αλλος περα απο ΕΜΑΣ.
Ειτε το συνειδητοποιουμε και το δουλευουμε (κατι οχι πολυ ευκολο)
ειτε λεμε οτι φταιει η κριση, το οτι λιωνουν οι παγοι, το κοζλοντουι και αλλα παρομοια φαινομενα.....
Οτιδηποτε αλλο, εκτος απο τις επιλογες μας.
Οταν εισαι ενηλικας πια,
και χτιζεις την ζωη σου,
παντρευεσαι καποιον πχ και μετα απο λιγα χρονια λες τι εκανα.....
μα το εκανες,
παρε την ευθυνη της πραξης σου βαλε μυαλο και προχωρα.
Οοοοοοοοοοοοχι, φταιει αλλος....
παντα φταιει αλλος στα παντα,
να μην παρει ποτε κανεις την ευθυνη της ζωης του......
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία