εκτρωση - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 33 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 491

Thread: εκτρωση

Senior Member
    @researcher: Πες μου σε παρακαλω, δεν επρεπε να κατακρεουργησω το εμβρυο \"μου\", το \"DNA\" μου, αλλα θα ηταν σωστο να κατακρεουργησω δυο παιδια που δεν βγηκαν απο την δικη μου κοιλια αλλα μιας αλλης

θα κατακρεουργουσες ποτε τον σημερινο πριγκηπα σου? οχι!(υποθετω)

τι ηταν το αλλο? το μουλικο της ανεπισημης τοτε σχεσης?

για μενα ειναι εξισου παιδια!

για σενα οχι

αυτη ειναι η γνωμη μου

η δικη σου παλι ειναι αλλη

απλα διαφωνουμε

Banned
    Originally posted by boubourina

Στον Κρινο απαντησες αμεσως. Στο ερωτημα μου που στο ξαναπαραθετω ακομα περιμενω απαντηση. Ισως δεν το ειδες ακομα.

ειδες ειδες????
    :P:P:P

ειμαι περιεργος να δω που θα καταληξει αυτη η συζητηση.....
    το τραβαω μονο και μονο για να δω το τελος της.

Banned
    Originally posted by researcher

για σενα οχι

αυτη ειναι η γνωμη μου

απλα διαφωνουμε

τι διαφωνουμε καλη μου κοπελα?
    τραβαμε τα μαλλια μας αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι....
    Εδω πριν ελεγες οτι ενα παιδι που θα προερχοταν απο ενα βιασμο,
    θα το κραταγες....

συγνωμη αλλα στο συγκεκριμενο θεμα, εχεις μυαλο κουνελας....

Senior Member
    \"αν μπορεις να πεισεις, τοτε μπορεις να καταφερεις τα παντα.\"

Eγώ Κρίνο, θα ήθελα να μάθω, τι εννοείς \"τα πάντα\".
    Να τροποποιήσεις δηλ την θέληση του άλλου, παραπλανώντας τον ή καταπατώντας την δική του ελευθερία, προσαρμόζοντάς την στη δική σου?

Η απλά να του υποδείξεις κάτι που δεν έβλεπε και να τον πείσεις για το ορθο?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by researcher
    @researcher: Πες μου σε παρακαλω, δεν επρεπε να κατακρεουργησω το εμβρυο \"μου\", το \"DNA\" μου, αλλα θα ηταν σωστο να κατακρεουργησω δυο παιδια που δεν βγηκαν απο την δικη μου κοιλια αλλα μιας αλλης

για σενα οχι

αυτη ειναι η γνωμη μου

απλα διαφωνουμε
    Δεν σε ενοχλουν λοιπον κατακρεουργημενα παιδια 6-8-10-12 χρονων αλλα κατακρεουργημενα εμβρυα 4 εβδομαδων.
    Ο.κ το καταλαβα.
    Ειναι εγωιστικο απο μερους μιας γυναικας και ενος ανδρα, που κυοφορουν ενα εμβρυο, να σκεφτονται πως θα ζησουν με τις τυψεις της εκτρωσεις. Αν εχεις τυψεις, κλεισε θεση για την ΚΟΛΑΣΗ και δεξου οτι ηταν λαθος σου που εμεινες εγκυος.
    Αλλιιως μην ετοιμαζεσαι να φερεις στον κοσμο ενα μωρο ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. (ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΠΟ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ)
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member

......... Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΡΙΜΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ.
    ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΗΣΩ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥ!
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...........
    ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΓΙ\'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.
    ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ....... ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Member
    Εγώ παλι μετά από όλες αυτές τις συζητήσεις ένα πράγμα δεν καταλαυένω! Γιατί μια γυναίκα που είναι πραγματικά αντίθετη με την έκτρωση δεν έχει την οριμότητα να σκευθεί αν πραγματικά θέλει ένα παιδί κ όχι να προβάλει την δικαιολογία ότι έτυχε. Αν ξέρει πως δεν θέλει να κάνει έκτρωση τότε θα πρέπει εκείνη να αναλάβει όλες τις ευθύνες! Δεν έχει το δικαίομα να επιβάλει τα θέλω της σε κανένα. Θα πρέπει η ίδια να αναλάβει όλες τις ευθύνες όποιες και αν είναι αυτές προκειμένου να το φέρει στον κόσμο κ να μην έχει την απαίτηση από κανένα να είναι δίπλα της. Είναι δική της επιλογή.

Banned
    Originally posted by weird

Να τροποποιήσεις δηλ την θέληση του άλλου, παραπλανώντας τον ή καταπατώντας την δική του ελευθερία, προσαρμόζοντάς την στη δική σου?

everything,
    means everything....

οταν καταπατιεται η δικη μου ελευθερια απο τις πραξεις καποιου,
    πρεπει να ασχοληθω με το τι κανει η δικη του?

Αυτα σε χριστιανους,
    οχι σε εμενα.

επιπλεον,
    ποιος σου ειπε οτι μπορεις παντα να πεισεις για το ορθο?

Senior Member
    Originally posted by ΜΑΡΙΑΠ
    Εγώ παλι μετά από όλες αυτές τις συζητήσεις ένα πράγμα δεν καταλαυένω! Γιατί μια γυναίκα που είναι πραγματικά αντίθετη με την έκτρωση δεν έχει την οριμότητα να σκευθεί αν πραγματικά θέλει ένα παιδί κ όχι να προβάλει την δικαιολογία ότι έτυχε. Αν ξέρει πως δεν θέλει να κάνει έκτρωση τότε θα πρέπει εκείνη να αναλάβει όλες τις ευθύνες! Δεν έχει το δικαίομα να επιβάλει τα θέλω της σε κανένα. Θα πρέπει η ίδια να αναλάβει όλες τις ευθύνες όποιες και αν είναι αυτές προκειμένου να το φέρει στον κόσμο κ να μην έχει την απαίτηση από κανένα να είναι δίπλα της. Είναι δική της επιλογή.
    MARIA AN KAI JUNIOR EISAI GREAT!

Member
    Σ\'ευχαριστώ boubourina! Απλώς βλέπω πως οι περισσότεροι λενε κάτι αλλά στην ουσία δεν μπορούν να το υποστηρίξουν αφού δεν έχουν την οριμότητα να το κάνουν! Κρίμα.....

Senior Member
    Originally posted by krino

everything,
    means everything....

Αυτα σε χριστιανους,
    οχι σε εμενα.

επιπλεον,
    Κανένας, απλά αναρωτήθηκα, αν υπάρχουν κάποια όρια στο να πείσουμε τον άλλο.

Μου απάντησες, λέγοντας,μέχρι εκεί που χρειάζεται για να προστατεύσω την ελευθερία μου.

Βέβαια, το που αρχίζει η ελευθερία του ενός και που τελιεώνει και αρχίζει τού άλλου, είναι ένα μεγάλο θέμα, ξεχωριστού τόπικ

Senior Member
    Originally posted by krino

everything,
    means everything....

Αυτα σε χριστιανους,
    οχι σε εμενα.

επιπλεον,
    Κανένας, απλά αναρωτήθηκα, αν υπάρχουν κάποια όρια στο να πείσουμε τον άλλο.

Μου απάντησες, λέγοντας,μέχρι εκεί που χρειάζεται για να προστατεύσω την ελευθερία μου.

Βέβαια, το που αρχίζει η ελευθερία του ενός και που τελιεώνει και αρχίζει τού άλλου, είναι ένα μεγάλο θέμα, ξεχωριστού τόπικ
    και η ελευθερια η τα δικαιωματα του εμβρυου

ειναι οντως μεγαλο θεμα

Senior Member
    Βασικά δεν αναφερόμουν στο έμβρυο αλλά γενικότερα στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.

Senior Member
    Οπως καταλαβαινουμε ολοι, 5-6 ατομα εχουμε βαλθει να αλλαξουμε ο ενας την συνειδηση του αλλου.
    Τουλαχιστον εγω και ο Κρινο, το εχουμε βιωσει, αναγκαστηκαμε να παρουμε αποφασεις και λεμε και οι δυο οτι με την συνειδηση μας ειμαστε ενταξει.
    Το θεμα εχει τεθει εδω και πολλες δεκαετιες και υπαρχουν υπερμαχοι και επικριτες και των δυο πλευρων.
    Σε αυτους που δεν το εχουν βιωσει, τους ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να το περασουν.
    Εαν ομως τους τυχει και πρεπει να αποφασισουν πρεπει να ειναι ικανοι ο καθενας απο μονος του, αντρας ή γυναικα, να ζησουν με την οποια αποφαση παρουν, και να μην πουν αργοτερα ,ουτε αναθεμα για το παιδι που εφεραν στον κοσμο, ουτε για το παιδι που του στερησαν αυτον τον κοσμο.

Senior Member
    Επιπλέον, έχει δικαιώματα το έμβρυο, αλλά τα δικαιώματά του δεν εξαντλόυνται στο να εξέλθει της μήτρας ζωντανό, αλλά και πιο πέρα, στο να ζήσει με αγάπη και ισορροπία.
    Εξάλλου, υπάρχει και το δικαίωμα της μητέρας να γεννήσει όποτε αυτή ( και ο σύντροφος) κρίνει κατάλληλα, γι αυτό και καλύτερα να αντιμετωπίζει με κάθε δυνατή υπευθυνότητα, κάθε σεξουαλική επαφή της..

Page 23 of 33 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast