Results 436 to 450 of 491
Thread: εκτρωση
-
01-06-2009, 11:54 #436
Originally posted by researcher
Η έκτρωση -ανεκδοτο
Μια φορά, ήταν μια έγκυος δεκαοχτάρα, και ήθελε να κάνει έκτρωση στο παιδί της, γιατί δεν ήξερε τι να το κάνει.
Πάει τέλος πάντων στο νοσοκομείο και κάνει την έκτρωση. Μετά απο λίγες μέρες, ενώ κοιμότανε ακούει έναν παράξενο ήχο\"
\"Ταραραραν τσικ τσικ τσικ...\" αναρωτιέται τι είναι, αλλά ξανακοιμάται.
Την άλλη μέρα τα ίδια, μετά από μια βδομάδα τα ίδια!
\"Θα πάω στο γιατρό\" σκέφτηκε.
Πάει στο γιατρό, και του λέει το και το!
\"...ναι γιατρέ, ακούστε και μόνος σας!\"
\"Ταραραραν, τσικ τσικ τσικ...\"
Παραξενεμένος ο γιατρός, λέει να κάνουν έναν υπέρηχο.
Κάνουν τον υπέρηχο, και στην κοιλιά της κοπέλας, βλέπουν ένα έμβρυο να κρατάει μικρόφωνο και να λέει\"
\"You killed my brother but you didnt me! ταραραραν τσικ τσικ τσικ\"...
- 01-06-2009, 11:57 #437
Originally posted by vince
Originally posted by sabb
Vince , 48,5 σε παρακαλώ...
Έχει τεράαααστια διαφορά....
Ξέρεις και εγώ όταν ήμουν έφηβος έβλεπα 30αρηδες και μου φαίνονταν πολύ μεγάλοι σε ηλικία.. τώρα που είμαι 30άρης δεν μπορώ να πω το ίδιο...!
Βέβαια γέρος είναι από 80 και πάνω...η ηλικία του πραγματικού φιλόσοφου..έχουμε άραγε κάποιον τόσο μεγάλο εδώ μέσα...?
Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
01-06-2009, 12:12 #438
Τελικά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση...
Σέβομαι τους ανθρώπους που έγιναν γονείς παιδιών με σύνδρομο DOWN και στέκονται με αξιοπρέπεια δίπλα τους και κάνουν ότι είναι εφικτό για να ζήσουν τα παιδιά τους καλά.
(τυχαίο το παράδειγμα με το παραπάνω σύνδρομο)
ΑΠΑΙΤΩ (ναι απαιτώ με κεφαλαία) όμως αντίστοιχα να σεβαστούν αντίστοιχα την επιλογή μου στο να διακόψω την κύηση στην περίπτωση που θα υπάρχει πρόβλημα.
Η σωστή, εμπεριστατωμένη ενημέρωση, ανεπηρεάστη από ήθη και έθιμα, ταμπού και προκαταλήψεις, θα με κερδίσει ώστε να την \"ακούσω\" και αναλόγως να πράξω.
Θέλω να ακούω και να ενημερώνομαι για τα πάντα, για την καλή και την άσχημη πλευρά...
Εμπνευστή μπορείς να μου πεις γιατί η γνωστή σου επιλέγει να κάνει έκτρωση αντί να βάλουν προφυλακτικό ή να πάρει χάπι αντισύλληψης? (7 φορές άμβλωση?)
Σε ποια κριτήρια βασίστηκε ώστε να κάνει αυτή την επιλογή?
01-06-2009, 12:16 #439
Originally posted by boubourina
Originally posted by sabb
Vince , 48,5 σε παρακαλώ...
Έχει τεράαααστια διαφορά....
Ξέρεις και εγώ όταν ήμουν έφηβος έβλεπα 30αρηδες και μου φαίνονταν πολύ μεγάλοι σε ηλικία.. τώρα που είμαι 30άρης δεν μπορώ να πω το ίδιο...!
Βέβαια γέρος είναι από 80 και πάνω...η ηλικία του πραγματικού φιλόσοφου..έχουμε άραγε κάποιον τόσο μεγάλο εδώ μέσα...?
Δεν έχω πρόβλημα με τους ηλικιωμένους..στο μέλλον μπορεί να γίνω και εγώ ένας ηλικιωμένος
01-06-2009, 12:45 #440
Originally posted by Nora
Τελικά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση...
Σέβομαι τους ανθρώπους που έγιναν γονείς παιδιών με σύνδρομο DOWN και στέκονται με αξιοπρέπεια δίπλα τους και κάνουν ότι είναι εφικτό για να ζήσουν τα παιδιά τους καλά.
(τυχαίο το παράδειγμα με το παραπάνω σύνδρομο)
ΑΠΑΙΤΩ (ναι απαιτώ με κεφαλαία) όμως αντίστοιχα να σεβαστούν αντίστοιχα την επιλογή μου στο να διακόψω την κύηση στην περίπτωση που θα υπάρχει πρόβλημα.
Η σωστή, εμπεριστατωμένη ενημέρωση, ανεπηρεάστη από ήθη και έθιμα, ταμπού και προκαταλήψεις, θα με κερδίσει ώστε να την \"ακούσω\" και αναλόγως να πράξω.
Θέλω να ακούω και να ενημερώνομαι για τα πάντα, για την καλή και την άσχημη πλευρά...
Εμπνευστή μπορείς να μου πεις γιατί η γνωστή σου επιλέγει να κάνει έκτρωση αντί να βάλουν προφυλακτικό ή να πάρει χάπι αντισύλληψης? (7 φορές άμβλωση?)
Σε ποια κριτήρια βασίστηκε ώστε να κάνει αυτή την επιλογή?
Οσο για το προφυλακτικό, πάλι αν το δούμε ρεαλιστικά δεν το προτιμάει ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών... Φυσικά δεν σημαίνει ότι εμείς οι γυναίκες δεν πρέπει να επιμένουμε γι\' αυτό.
01-06-2009, 13:38 #441
To γνωρίζω αυτό περί των ανδρών και των προφυλακτικών και το θεωρώ απαράδεκτο, ανώριμο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο
Δλδ πάνω από όλα η ευχαρίστηση...
01-06-2009, 13:58 #442
Κορίτσια, ως γνωστό οι άντρες διαθέτουν δυο κεφάλια, το πάνω και το κάτω..
Και πολλές φορές το κάτω αποφασίζει αντί για το πάνω..
Εσείς που έχετε μόνο ένα κεφάλι, το πάνω,κι αποκλείεται να μπερδέψετε τις αρμοδιότητες μια που λείπει το κάτω κεφάλι, μην μπαίνετε στο τριπάκι να συναινείτε στην ανωριμότητα των αντρών κι αυτό δυστυχώς συμβαίνει πολλές φορές...
Με το σκεπτικό πως δεν βαριέσαι που δεν υπάρχει το προφυλακτικό, με μια φορά δεν τρέχει τίποτε, σε μένα θα τύχει ? Και πολλές φορές το πάθος υπερισχύει της λογικής...
Έχετε ΠΑΝΤΑ ένα-δύο προφυλακτικά στη τσάντα σας, αν ο τυπάκος σας πει δεν έχω μαζί μου και που να τρέχω τώρα κλπ...
Κι αν παρ\' όλα αυτά σας ζητήσει να μην το χρησιμοποιήσει για χάρη της μεγαλύτερης ευχαρίστησης να μην \"κουκουλώσει\" το κάτω κεφάλι - θαρρείς και θα πεθάνει από ασφυξία το βλαμμένο του - πείτε του να πάει να κάνει ένα κρύο ντουζάκι να συνέλθει...
Το σώμα είναι δικό σας και έχετε την υποχρέωση να το προφυλάξετε πρώτα απ\' όλους από ανεπιθύμητες επιπτώσεις...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
01-06-2009, 14:01 #443
Στην τελική τι να τον κάνεις και τον άντρα που σκέφτεται μόνο την πάρτυ του και δεν ενδιαφέρεται και για σένα?:P
Εκτός αν δεν ενδιαφέρονται και οι 2, οπότε ας κυλιστούν στο πάθος ΓΥΜΝΟΙ, κυριολεκτικά και μεταφορικά
01-06-2009, 14:12 #444
Originally posted by Sofia
Originally posted by researcher
Originally posted by Sofia
πραγματικα προσπαθώ να καταλαβω πώς στο ονομα της αξιας της ζωης, της αγαπης κ του σεβασμου μπορει καποια να φερει στον κοσμο ενα παιδι κ στην συνεχεια να το αφησει σε ενα ορφανοτροφειο, αγνοωντας το πώς θα μεγαλωσει κ σε τί κινδυνους μπορει να περιελθει....
εκει εξω δε φανταζεσαι σε τι κινδυνους μπορει να περιελθεις.....
απο κει κ περα, επειδη δεν μου αρεσει να μου συμπεριφερονται μη ισοτιμα σε αφηνω να συνεχισεις τον διαλογο με τους ορους που προτιμας.
καλη συνεχεια λοιπον
εγραψα κατι αυθορμτο
τοσες μερες το φερνω απο δω το φερνω απο κει ακρη δε βρισκω σχετικα με το πως θα το ελεγα αλλιως
η ειρωνια δε μ αρεσει αλλα το συγκεκριμενο δε θεωρω πως θα με πληγωνε
ωστοσο καταλαβαινω πως σε πειραξε πραγματικα
δεδομενου οτι το σκεφτομαι τοσες μερες
και οτι θα το δεχθω αν με πεις ακατεργαστη αξεστη αγραμματη
μηπως να δωσουμε τα χερια;
θα το ηθελα εαν και εσυ το θελεις.
φυσικα αυτο δε σημαινει οτι θα δωσουμε τα χερια για να ξαναγραφεις σονυ και καλα εδω,εννοειται αυτο. οπως θελεις οπου θελεις.
απλα δεν ξερω ετσι , δε θα ηθελα να μεινει αυτο μεταξυ μας
01-06-2009, 14:13 #445
Originally posted by nature
Οσο για το προφυλακτικό, πάλι αν το δούμε ρεαλιστικά δεν το προτιμάει ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών... Φυσικά δεν σημαίνει ότι εμείς οι γυναίκες δεν πρέπει να επιμένουμε γι\' αυτό.
Αλλα και παλι,
εγω σου λεω οτι οσα χρονια εχω σχεσεις,
δεν χρησιμοποιησα ποτε προφυλακτικο και εγκυμοσυνη δεν ειχα ποτε μου, εκτος μια περιπτωση που ειπα πανω κατω τις συνθηκες.
Δεν πιστευω οτι εγω ειμαι ο μοναδικος σωστος ενω οι υπολοιποι, οι λαθος.
01-06-2009, 14:19 #446
Sabb, θαρρώ πως η υπογραφη σου με το παρόν θέμα πάνε κουτί. Όσον αφορά τα δύο κεφάλια.. μερικοί προτιμούν να τους κόψουν το πάνω παρά το κάτω..εσύ τι πιστεύεις γι\'αυτό?
01-06-2009, 14:19 #447
Κρινο, σαφώς και υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις και δεν είναι κατακριτέες
Ούτε εγώ χρησιμοποιούσα σε 2 μακροχρόνιες σχέσεις μου και ποτέ δεν συνέβη κάτι
Έλα όμως που οι περισσότεροι είναι καρπεροί
Δεν ειναι δα και ψύλλου πήδημα να πιάσεις παιδί....
Μόνο με τον κρίνο πιάνεις αμέσως:P:P
Απλά αναρωτιέμαι..αφού σε κάποιον συμβαίνει συνέχεια, γιατί το επιτρέπει?
01-06-2009, 14:24 #448
δεν ειναι θεμα καρπεροτητας, αλλα προσοχης η προπονησης αν θες....
ξερεις τι καρπερα ειναι τα κρινα???
και παναγιες αφηνουν εγκυες....
01-06-2009, 14:24 #449
Originally posted by nature
ένας λόγος που πολλές κοπέλλες διστάζουν για το χάπι- αν εξαιρέσουμε την άγνοια- είναι οι παρενέργειες.
01-06-2009, 14:27 #450
Sabb, θαρρώ πως η υπογραφη σου με το παρόν θέμα πάνε κουτί. Όσον αφορά τα δύο κεφάλια.. μερικοί προτιμούν να τους κόψουν το πάνω παρά το κάτω..εσύ τι πιστεύεις γι\'αυτό?
Μη έχοντας το πάνω όμως (θυσία για τον πετεφρή τον γλυκούλη) θα είμαι dead meat , πράγμα που δεν με συμφέρει καθόλου...
Άσε που δεν θα μπορώ να ξαναφορέσω και γραβάτα...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....