εκτρωση - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 33 FirstFirst ... 212930313233 LastLast
Results 451 to 465 of 491

Thread: εκτρωση

Banned
    Το προφυλακτικό το έχω απαιτήσει σε όλες τις περιπτώσεις και ειλικρινά μου είναι ακατανόητη η υπερίσχυση του \'πάθους\' έναντι της λογικής, ειδικά όταν γίνεται εκ συστήματος. Απορώ πώς είναι δυνατόν όσο κι αν ένας άντρας δεν το επιθυμεί, να μην το ζητά η γυναίκα που εκτός από τον επιπρόσθετο κίνδυνο της εγκυμοσύνης, είναι λόγω φυσιολογίας πιο ευάλωτη σε κάθε είδους θέματα υγείας.

Αν κάποιος άντρας είναι ανένδοτος προτιμώ να του \'πάρω\' το κεφάλι γενικώς....και ας χρησιμοποιήσει και το πάνω και το κάτω όπως επιθυμεί, μακριά από εμένα όμως.

Senior Member
    Εγώ είμαι παντρεμένη και πολύτεκνη (4 παιδιά) και έτσι μπαίνω σε άλλη κατηγορία αντισύλληψης από αυτή που συζητάτε.
    Ομως, ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά που λένε, αν ήμουν ελεύθερη και είχα σχέσεις με ένα φυσιολογικό αριθμό αντρών το χρόνο, ο κυριότερος λόγος που θα χρησιμοποιούσα το προφυλακτικό είναι το AIDS, μακράν....

Senior Member
    Originally posted by researcher
    Originally posted by Sofia
    πραγματικα προσπαθώ να καταλαβω πώς στο ονομα της αξιας της ζωης, της αγαπης κ του σεβασμου μπορει καποια να φερει στον κοσμο ενα παιδι κ στην συνεχεια να το αφησει σε ενα ορφανοτροφειο, αγνοωντας το πώς θα μεγαλωσει κ σε τί κινδυνους μπορει να περιελθει....
    ελα παιδακι μου να σε σκοτωσω εγω...

εκει εξω δε φανταζεσαι σε τι κινδυνους μπορει να περιελθεις.....
    researcher δεν νομιζω σε καμια φαση του διαλογου που ειχαμε εμεις οι δυο, να σε αντιμετωπισα ειρωνικα.

απο κει κ περα, επειδη δεν μου αρεσει να μου συμπεριφερονται μη ισοτιμα σε αφηνω να συνεχισεις τον διαλογο με τους ορους που προτιμας.

καλη συνεχεια λοιπον
    Sofia

εγραψα κατι αυθορμτο
    τοσες μερες το φερνω απο δω το φερνω απο κει ακρη δε βρισκω σχετικα με το πως θα το ελεγα αλλιως

η ειρωνια δε μ αρεσει αλλα το συγκεκριμενο δε θεωρω πως θα με πληγωνε

ωστοσο καταλαβαινω πως σε πειραξε πραγματικα

δεδομενου οτι το σκεφτομαι τοσες μερες
    και οτι θα το δεχθω αν με πεις ακατεργαστη αξεστη αγραμματη

μηπως να δωσουμε τα χερια;
    θα το ηθελα εαν και εσυ το θελεις.

φυσικα αυτο δε σημαινει οτι θα δωσουμε τα χερια για να ξαναγραφεις σονυ και καλα εδω,εννοειται αυτο. οπως θελεις οπου θελεις.

απλα δεν ξερω ετσι , δε θα ηθελα να μεινει αυτο μεταξυ μας
    καταρχην σ ευχαριστω για το μνμ

να σου πω, πώς σκεφτηκα αν ειναι σωστο να μιλησουμε απο εδω ή μεσω προσωπικων μνμ...κι αυτο γιατι ειναι το θεμα σου κ νιωθω λιγο αβολα αν καταλαμβανω χωρο για προσωπικο θεμα. αλλα προχωρησα στην απαντηση μου δημοσια, αφου δημοσια μου μιλησες.και αν χρειαστει συνεχιζουμε μεσω π.μ.

δεν σκεφτηκα πώς εισαι αξεστη ή κατι αναλογο. σκεφτηκα ομως πώς εισαι σ αυτο εδω το θεμα απολυτη. Αισθανθηκα αβολα, βλεποντας σε να υπερασπιζεσαι την γνωμη σου τοσο φανατικα. Αισθανθηκα πώς δεν προσπαθεις να νιωσεις τον αλλο. Αλλα οτι πας να επιβαλεις την αποψη σου ως σωστη. Κ την αντιθετη ως λαθος. Αισθανθηκα πώς θελεις να πεισεις πώς εισαι σωστη κ αναρωτηθηκα αν σκεφτηκες εστω κ στιγμιαια πώς το δικο σου σωστο ειναι τοσο λαθος για καποια αλλη γυναικα με αλλα δεδομενα.

Κ μπορω να σου πω πώς αισθανθηκα πολυ ασχημα κ με το παραπανω ανεκδοτο, κ με μια φραση του τυπου \"δεν ξερουν τοσο καλα εκεινοι... οσο αυτοι που δεν κανουν εκτρωση\". Οι ανθρωποι που θα προχωρουσαν σε μια εκτρωση παρουσιαστηκαν ως κοινοι δολοφονοι, αγραμματοι, αξεστοι, ανευθυνοι, μη ενημερωμενοι, αναισθητοι...ακομα κ οταν ακουστηκαν λογοι ψυχικης/σωματικης υγειας της εγγυου...ή και του εμβρυου. Ειδα να παρουσιαζονται ολοι οι ανθρωποι αυτοι (ανεξαιρετως) ως ασυνειδητοι ανθρωποι, αναισθητοι που πηγαινουν για εκτρωση με μεγαλη ευκολια, περιπου οπως για εναν καφε, επειδη τους ετυχε μια στραβη.

Υπηρξαν ανθρωποι που προχωρησαν σε εκτρωση με πονο, πολυ συνειδητα γιατι πιστεψαν ειτε πώς δεν ειναι ικανοι να μεγαλωσουν ενα παιδι με σοβαροτατο προβλημα υγειας, ειτε γιατι συνειδητοποιησαν πώς δεν μπορουν να το μεγαλωσουν εξαιτειας δικης τους ανεπαρκειας. Ισως επειδη θεωρησαν πως ευθυνη τους δεν ειναι μονο η γεννα αλλα κ η ανατροφη ενος παιδιου.

Μπορω να σεβαστω πώς πιθανοτατα εσυ θα κρατουσες στον κοσμο ενα παιδι που εβλεπες πώς δεν εχει ποδια κ χερια...γιατι θεωρεις το δωρο της ζωης ανεκτιμητο. Εγω μπορω να σου πω με μεγαλη σιγουρια πώς δεν θα το εκανα. Ακριβως γιατι την ζωη μου δεν θα την ηθελα ετσι για τον εαυτο μου, ...κ δεν εχω σκοπο να δοκιμασω τα ορια κανενος ανθρωπου. Ουτε κ θελω να τα μαθω. Δεν πιστεύω πώς η ζωη ειναι ΠΑΝΤΑ δωρο ανεκτιμητο, κ εχω τοσα παραδειγματα γυρω μου που πιστοποιουν την ασχημια, την αδικια κ την \"σταυρωση\" του ανθρωπου. Κάποια απο αυτα τα εζησα κ απο πολυ κοντα....
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    sofia ,

παρακαλω! το μυνημα ηταν ειλικρινες και μετα απο σκεψη

την εκτρωση τη θεωρω παντα ιδια

ως τεμαχισμο και αναροφηση εμβρυου

πιστευω πως δεν υπαρχει ενημερωση

εχω ακουσει απο φιλη μου μαια οτι πηγαινουν οι κοπελιτσες εκει αναποφασιστες και με δακρυα

και αντιμετωπιζουν την πληρη αδιαφορια των ανθρωπων(επαγγελματιων) στο εκτρωτηριο

ε δεν ειναι κι οτι καλυτερο η εκτρωση ουτε για το εμβρυο που δεν γυριζει πισω

ουτε για τη μανα που μενει πισω και το σκεφτεται

δε θα ηταν ωραιο να υπαρχει ενημερωση και στηριξη;

και στο μυαλο μου απο αυτα που εχω διαβασει γενικως

με την Ελλαδα να βρισκεται στην πρωτη θεση σε σειρα καταταξης εχω φρικαρει πολυ!

η αδελφη μου ειναι τελειοφοιτη μαια

ρε συ τωρα το θυμηθηκα αυτο...

εκεινη λοιπον μου ελεγε πως βλεπει παντρεμενες γυναικες με 10 -15 εκτρωσεις στο ιστορικο τους μεσα στο γαμο χωρις καμια εγνοια γι αυτο

και δεν ειναι λιγες.

μια γυναικα μιλησε για 45 εκτρωσεις! δεν κανω πλακα

λοιπον

εσυ καταλαβαινω πως με θεωρεις απολυτη

και ισως να ειμαι

ομως ετσι το βλεπω

εσυ το βλεπεις αλλιως

αυτο που με χαροποιει

ειναι πως εσυ που το βλεπεις αλλιως μπορεις ισοτιμα να γραφεις για τον δικο σου τροπο θεωρησης και εληξε η ιστορια.

οπως για ολα τα θεματα που μας νευριαζουν. η που δεν τα βλεπουμε το ιδιο

δεν μπηκα στο σπιτι σου με τη ντουντουκα : κρατα το παιδι

ειμαι εδω γραφω

εσυ γραφεις

αυτος γραφει

τωρα πες πως εχω διαστρεβλωμενες ιδεες

ε καποιος που θα διαβασει το φορουμ θα διαβασει και τις υπολοιπες ιδεες περι του θεματος

και μεσα του θα δει θα συγκρινει θα διακρινει

αν προκειται να παρει καποια αποφαση

ειτε σε επιπεδο σκεψης ειτε σε επιπεδο πραξης

ενταξει με αυτο;

Senior Member
    Βρισκω πολυ ακαμπτη τη θεση σου. Κ αδικη. Κ ειναι απλα αυτο που εγω υποστηριζω....νομιζω πως απο κει κ μετα, δεν μπορει να βρεθει καποιος κοινος τοπος.

Κατα τα αλλα συμφωνω πώς οποιος μπει στο φορουμ σαφως κ μπορει να κρινει κατα τις αναγκες του κ τις ιδεες του...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=7jCRl_1OwRA

παραθετω το πιο πανω βιντεο επειδη πολλες κ διαφορες οι αποψεις γιαυτο το θεμα..
    αν δεν επιτρεπονται τετοια βιντεο να με συγχωρεσετε κ παιδια-αντιμ-μπορειτε να το διαγραψετε,δεν κανω τιποτα σκοπιμα απλα ειλικρινα δεν εχω ιδεα για το αν επιτρεπονται τετοια ειδους βιντεο

Banned

ως τεμαχισμο και αναροφηση εμβρυου

πιστευω πως δεν υπαρχει ενημερωση

εχω ακουσει απο φιλη μου μαια οτι πηγαινουν οι κοπελιτσες εκει αναποφασιστες και με δακρυα

και αντιμετωπιζουν την πληρη αδιαφορια των ανθρωπων(επαγγελματιων) στο εκτρωτηριο

ε δεν ειναι κι οτι καλυτερο η εκτρωση ουτε για το εμβρυο που δεν γυριζει πισω

ουτε για τη μανα που μενει πισω και το σκεφτεται

δε θα ηταν ωραιο να υπαρχει ενημερωση και στηριξη;

και στο μυαλο μου απο αυτα που εχω διαβασει γενικως

με την Ελλαδα να βρισκεται στην πρωτη θεση σε σειρα καταταξης εχω φρικαρει πολυ!

η αδελφη μου ειναι τελειοφοιτη μαια

ρε συ τωρα το θυμηθηκα αυτο...

εκεινη λοιπον μου ελεγε πως βλεπει παντρεμενες γυναικες με 10 -15 εκτρωσεις στο ιστορικο τους μεσα στο γαμο χωρις καμια εγνοια γι αυτο

και δεν ειναι λιγες.

μια γυναικα μιλησε για 45 εκτρωσεις! δεν κανω πλακα

Μερικες φορες αναρωτιεμαι σε ποιον αιωνα ζουμε, ποια χιλιετηριδα και σε ποια χωρα.

Οντως στην ελλαδα του σημερα εχω πεισθει οτι η αντισυλληψη ειναι ενα θεμα λιγο - πολυ ταμπου.
    Μολις προσφατα αποφασιστηκε να εισαχθει στα σχολεια η σεξουαλικη υγεια σε ολες τις βαθμιδες της εκπαιδευσης.
    Ενα θεμα που μεχρι και εγω διδαχτηκα στα κρυφα, στο ψουμουμου και χωρις καμια εγκυρη ενημερωση.
    Ενα κρατος μεχρι στιγμης εντελως ανυπαρκτο στο συγκεκριμενο κομματι για δεκαετιες.

Απο αυτο το κομματι δεν εξαιρεισαι εσυ αγαπητη ερευνετρια.
    Γιατι εχεις πεισθει οτι ξερεις τα παντα για την εκτρωση οπως λες, αλλα δεν λες τι ξερεις για την αντισυλληψη.

Φυσικα δεν σου περναει απο το μυαλο οτι καθε οικογενοια που της τυχαινε να μεινει εγκυος (ειτε λογω λαθος αντισυλληψης ειτε για οποιο λογο) αν θα ειχε τους οικονομικους πορους για να ζησει τα βασικα το παιδι που θα ερχοταν στο κοσμο.
    Βλεπεις τα πραγματα με μια ανθρωπινη λογικη που δεν παταει πουθενα στη γη.
    Ενω εχω γραψει οτι καθε παιδι δικαιουτε να εχει σαν απαραιτητα μερικα πραγματα (σωστη οικογενοιακη θαλπωρη, οικονομικη υποδομη κ.α.)

Αληθεια που ζεις?
    στην εκαλη?
    Φανταζεσαι τι σκεφτεται ενα ζευγαρι οταν διαβαζει αυτα που γραφεις, που ειναι G700??
    Η μηπως θεωρεις οτι ενα παιδι εχει εξοδα οπως ο γατος μου??
    2 κιλα ξηρα τροφη το μηνα + 2 εμβολια το χρονο?

Μιλας για τεμαχισμα εμβρυου και αναρρόφηση του, χωρις να μιλας για αναρροφηση προσωπικοτητας, διαπλασης, δικαιωματων ενος παιδιου που μεγαλωνει.

Εχει φτασει στο τελευταιο σταδιο απογνωσης μιας οικογενοιας, χωρις να ασχοληθουμε καθολου ουτε με αντισυλληψη, με προγραμματισμο κλπ κλπ....
    Τι μπορει να σκεφτει κανεις για ενα ζευγαρι που φτανει στην εκτρωση και μαλιστα κατ επαναληψη οπως γραφεις, οπως ενα σφραγισμα??
    Οτι ειναι ανευθυνοι??? το πιο πιθανο θα ελεγα....
    ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?
    αυτο το ανευθυνο ζευγαρι να παρει την ευθυνη να μεγαλωσει ενα παιδι?

Μιλας για κοπελίτσες που πηγαν με δακρυα στα ματια....
    Ποσο δακρυζαν οι κοπελιτσες οταν ανοιγαν τα ποδια τους, τις ρωτησε ποτε κανεις?
    Εγω θα ελεγα οτι εχουν παθει αναρροφηση μυαλου, και οχι του εμβρυου....

Ολες αυτες οι γυναικες που εκαναν εκτρωση χωρις να εχουν ασχοληθει με αντισυλληψη, μειωσαν το βαθμο ηλιθιοτητας που τις δερνει: την σταματησαν στο δικο τους εγκεφαλο - τοσο απλα.

Senior Member
    Originally posted by kyknos25
    http://www.youtube.com/watch?v=7jCRl_1OwRA

παραθετω το πιο πανω βιντεο επειδη πολλες κ διαφορες οι αποψεις γιαυτο το θεμα..
    αν δεν επιτρεπονται τετοια βιντεο να με συγχωρεσετε κ παιδια-αντιμ-μπορειτε να το διαγραψετε,δεν κανω τιποτα σκοπιμα απλα ειλικρινα δεν εχω ιδεα για το αν επιτρεπονται τετοια ειδους βιντεο
    Αν συνεχιστεί η δημιουργία εντυπώσεων με βίντεο b-movies δεκαετίας 70 , η συζήτηση καλό θα ήταν να τελείωνε εδώ, η έκτρωση με τη σταύρωση του Χριστού δεν μπορώ να καταλάβω τι συσχέτιση μπορεί να έχει...

Το να περνάει μήνυμα κατηχητισμού ο κάθε βλαμένος που γυρίζει αυτού του είδους τις ταινίες, θεωρώντας πως σώνει και καλά όσοι το κάνουν αυτό για να ΜΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - για χίλιους δυο λόγους που έχουμε αποδεχτεί πως μπορεί να υπάρχουν - τελικά είναι οι σχιζοφρενείς δολοφόνοι με το αναρροφητήρι, σόρι αλλά δεν υπάρχει κανείς απολύτως λόγος να συνεχίζεται αυτό το θρέντ...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    krino,

καμια φορα ισως αισθανεσαι πως αγνοω τις ερωτησεις σου

η αυτα που γραφεις

να ξερεις πως παντα τα διαβαζω και τα σκεφτομαι

εαν συμφωνω η διαφωνω ειναι μια αλλη ιστορια

(η διαφωνω versus διαφωνω θα ελεγα καλυτερα....)

ειλικρινα δεν αισθανομαι υποχρεωμενη να απαντω σε ολες τις ερωτησεις που προκυπτουν

στην συνναντηση μας εδω

δεν το θεωρω αυτο αδιαφορια

υποστηριζω μια αποψη με καποια επιχειρηματα (λεμε τωρα.... οπως λες και συ)

υποστηριζεις και συ μια αποψη με καποια επιχειρηματα

το χαροποιο ειναι πως εχουμε ολοι δικαιωμα στην εκφραση της αποψης μας σε αυτο το χωρο

αυτο ειναι ενταξει για μενα

αυτες περιπου ειναι οι σκεψεις μου...και ηθελα να τις μοιραστω

βεβαιως και ακουω την αποψη σου

διαφωνω η δεν πειθομαι..

ισως δεν πειθομαι γιατι δε θελω να πεισθω

ισως γιατι δε βλεπω καποιο δυνατο επιχειρημα

το ιδιο ισως ισχυει και για σενα

δε θεωρω ομως μη γονιμο ολο αυτο που γινεται...

λες να προκυψει τεκνο φορουμικο;

ας μη του κανουμε εκτρωση παρακαλω...

αλλα αυτο ειναι η αποψη μου

Senior Member
    Βρισκω πολυ ακαμπτη τη θεση σου. Κ αδικη. Κ ειναι απλα αυτο που εγω υποστηριζω....νομιζω πως απο κει κ μετα, δεν μπορει να βρεθει καποιος κοινος τοπος.

Παρολα αυτα δεν θεωρω υποχρεωτικο το να συμφωνησουμε, ουτε να παραδεχτει ο ενας λαθη στη συμπεριφορα ή τον τροπο του αλλου. Ειναι πολυ σχετικα ολα αυτα...

Κατα τα αλλα συμφωνω πώς οποιος μπει στο φορουμ σαφως κ μπορει να κρινει κατα τις αναγκες του κ τις ιδεες του...
    και γω δεν το θεωρω υποχρεωτικο να συμφωνησουμε

και οποιος μπει στο φορουμ μπορει οχι μονο να κρινει αλλα να γραψει και την αποψη του

κι αυτο ειναι πολυτιμο

τωρα δινουμε τα χερια η οχι; εγω θελω παντως στο εχω πει....

Senior Member
    Βάλτε έναν θεό ρε παιδιά στην συζήτηση. Για όνομα του θεού δηλαδή...

Μήπως να αρχίσουμε να βάζουμε βιντεάκια και από το youpXXX...?

Senior Member
    Originally posted by vince

τι εννοεις vince;

εαν θελεις βαλε εσυ αυτο που θελεις να βαλεις

εισαι ελευθερος.

δεν ειδα το βιντεακι του κυκνου

εννοεις για αυτο; τι εχει; θα το δω τωρα

μολις το ειδα. ξερω περι τινος προκειται. το ειχα δει παλαιοτερα.

Senior Member
    Originally posted by vince

τι εννοεις vince;

εαν θελεις βαλε εσυ αυτο που θελεις να βαλεις

εισαι ελευθερος.

δεν ειδα το βιντεακι του κυκνου

εννοεις για αυτο; τι εχει; θα το δω τωρα
    Το μήνυμα μου ήταν η στιγμιαία αντίδραση αηδίας για το βίντεο που είδα.

Σε καλό μας.

Senior Member
    οκ. vince. σε καταλαβαινω νομιζω.

Banned

ισως δεν πειθομαι γιατι δε θελω να πεισθω

το ισως στην προταση σου,
    περισευει.

Και οση επιχειρηματολογια και να βαλω,
    εσυ θα λες οτι προκειται για δολοφονια.

Ωστοσο το οτι σου απαντω,
    δεν ειναι οτι προσπαθω να πεισω εσενα,
    (καλυτερα να παω να μετακινησω κανενα βουνο....)
    οσο οτι θα πεισω τον τυχαιο αναγνωστη που διαβαζει τις απαντησεις που σου δινω.

Ισως (η και χωρις ισως) του φανουν χρησιμες καποια στιγμη.

Page 31 of 33 FirstFirst ... 212930313233 LastLast