εκτρωση - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 33 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 491

Thread: εκτρωση

Senior Member
    @KRINO: ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΤΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ONE NIGHT STAND, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΗ.
    ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! (ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΕ - ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΑΠ\'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΜΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ).
    ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Banned
    Εχω δει αρκετες περιπτωσεις - και καποιες σε προσωπικο επιπεδο.

Θα μεινω σε 2 περιπτωσεις κοντινων μου φιλων.
    Ατομα που ηξεραν τι ηθελαν στην ζωη τους, δεν παιζανε τις κουμπαρες,
    αφου εκαναν διαφορες σχεσεις, τελικα κατεληξαν με γυναικες που εκαναν καθαρες και τιμιες συμφωνιες στο τι ακριβως θελουν και ζητανε.

Σημερα ειναι με το παιδι τους η καθε μια σχεση.
    Στην ολη πορεια της εγκυμοσυνης, τους εβλεπα παροντες, να ειναι διπλα στη συζυγο τους,
    να πηγαινουν ΠΑΝΤΑ μαζι στο γυναικολογο και να ειναι διπλα τους στις ανησυχιες που ειχαν.
    Τους θεωρω υπευθυνους ανθρωπους και οτι θα μεγαλωσουν τα παιδια τους χωρις κομπλεξ και ψυχαναγκασμους.
    Θεωρω απιθανο να γινουν παιδια με εστω και το παραμικρο ψυχολογικο προβλημα καθως το σημαντικο ειναι να μπορει να υπαρχει αμφιδρομη και αληθινη επικοινωνια απο και προς ολες τις μεριες.

Εν κατακλειδι,
    το θεμα δεν ειναι να πρεπει να επιβαλεις καταστασεις οπως πανω κατω γραφει η ερευνητρια - γιατι αυτο ειναι το νοημα των ποστ της.
    Αλλα ο συντροφος να θελει να ειναι εθελοντικα παρον σε οτι συμβαινει ανα πασα στιγμη.
    Απο την στιγμη που η καθε ερευνητρια θετει τετοια ερωτηματα,
    πολυ απλα θα επρεπε πρωτίστως να αναρωτηθει αν ειναι με τον σωστο ανθρωπο.

Η επιλογη του σωστου ανθρωπου ειναι μια πολυ περιεργη υποθεση....
    Εχει να κανει με το τι ιεραρχει ο καθενας ως σημαντικο.
    Πολυ πιθανον μια γυναικα, να πει οτι εφοσον εχει μπλε ματια, δεν με νοιαζει και ας με κοπαναει.
    Απλα θα του κανω παραπονα να μην με δερνει γιατι δεν ειναι σωστο και ετσι λυνει το προβλημα της.
    Απο οσο μπορω να συνδυάσω σκεψεις και καταστασεις,
    αυτο που μας βαζει σε μπελαδες συχνα - πυκνα, ειναι οι μυθοι που εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας στο τι ειθιστε να θελουμε ως σημαντικο απο τον συντροφο μας.
    Ειναι σαφες οτι αν καποια πραγματα δεν εχουν απολυτα ξεκαθαριστει ειτε απο την μια πλευρα ειτε απο την αλλη,
    θα ερθει καποια στιγμη που αυτες τις ασημαντες λεπτομεριες θα τις λουστουμε σαν καταιγιδα....

Τι μπορεις να πεις λοιπον για ζευγαρια που ειναι αντιθετικα μεταξυ τους,
    αλλα παρολα αυτα συνεχιζουν να μενουν μαζι ταλαιπωρωντας καταρχην τους εαυτου τους,
    και στην συνεχεια τα παιδια τους?

θα εκλεινα με το εξης,
    οποιος θελει να κανει ευτυχισμενη σχεση,
    ας προσπαθησει να ληξει πρωτα τους ψυχαναγκασμους του:
    Θα βρει τον σωστο ανθρωπο που θα του κανει γιατι και αυτος αντιστοιχα θα ειναι χωρις ψυχαναγκασμους.
    Δεν ξερω αν φαινεται ρατσιστικο αυτο, αλλα αν θελεις ειναι σιγουρα ανθρωπινο.
    Χωρισα με μια σχεση για τετοιους λογους γιατι αν θες ειμαι και εγω ανθρωπος και δεν θα μπορουσα να παλευω για την υπολοιπη ζωη μου με τις χιμαιρες κανενος.

Καλημερα και ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Banned
    Originally posted by Remedy
    οταν λες, \"απαιτησα\", υποθετω πως εννοεις οτι την ΕΠΕΙΣΕΣ να κανει την εκτρωση, διοτι δεν βλεπω με ποιον τροπο θα μπορουσες να το απαιτησεις...αλλα ουτε και και θα συμφωνουσα ποτε στο να μπορει ο αντρας να απαιτησει κατι τετοιο...

αυτο που ειπα ηταν,
    οτι δεν ηταν κοινη μας συμφωνια να γεννηθει ενα παιδι και ως εκ τουτου να κανει εκτρωση, αναλαμβανοντας ολα τα εξοδα εγω. (αν και δεν μου επεφτε αυτο το βαρος)

Κοιτα remedy,
    δεν ειμαι σπερματοδοτης καμιας γυναικας,
    και αν θελω να κανω παιδι,
    αυτο θα ειναι κατι που θα προκυψει μεσα απο μια σχεση την οποια θα θεωρουμε και οι δυο σωστη εξισου.

Δεν θα υποκυψω σε κανενα εκβιασμο καμιας γυναικας,
    και το οτι εμεινε εγκυος μαζι μου, δεν της δινει κανενα δικαιωμα να γεννησει αυτο το παιδι χωρις την δικη μου συναινεση.

Με αυτη την εννοια,
    ΝΑΙ απαιτησα να κανει εκτρωση.

Banned
    κατα τα αλλα,
    εκτος απο αυτη την περιπτωση που ανεφερα στο παραπανω ποστ,
    στις σχεσεις μου κανω ελευθερο ερωτα χωρις καμια προφυλαξη.
    Ποτε αλλοτε δεν εχει τεθει θεμα εγκυμοσυνης.

Με αυτο θελω να πω οτι ξερω και τι κανω και που βαζω τι και ποτε βγαζω τι.
    Αν δεν ηταν ετσι τα πραγματα και δεν ημουν ικανος για αυτο,
    φυσικα θα επαιρνα αλλες προφυλαξεις.

Senior Member
    Η απαντηση σου με καλυψε απολυτα, και να σου πω την αληθεια το περιμενα γι\'αυτο και σου απευθυνα την ερωτηση.

Με οσα ειπες μου δινεις το δικαιωμα να προσθεσω τα εξης:

Οπως ειπες και εσυ, χωρισες απο μια σχεση γιατι θεωρουσες οτι υπηρχαν ή θα προεκυπταν ψυχαναγκασμοι που δεν θα την αφηναν να λειτουργησει μεσα σε ενα υγιες πλαισιο, απαραιτητο για το μεγαλωμα ενος παιδιου, που γινεται το πιο λατρευτο πλασμα και των δυο συντροφων απο την στιγμη που ερχεται στον κοσμο.

Και εγω ειμαι με εναν αντρα 10 χρονια, με ολα τα καλα και τα ασχημα που προκυπτουν απο μια καθημερινη σχεση και συμβιωση.
    Οταν εκανα την εκτρωση, ημουν 3 χρονια μαζι του. Δεν ηταν one night stand.
    Ομως υπηρχαν καποια δεδομενα και απο τις δυο πλευρες.
    Ακομα δεν ειχε ξεκαθαρισει το διαζυγιο, και ειχε δυο παιδια που λατρευε και το ηξερα.
    Εαν τοτε κραταγα το παιδι, (που μου το προτεινε και μου ειπε οτι ειναι διατεθειμενος να κανει οτι χρειαστε) ηξερα οτι οι συνθηκες δεν ηταν καταλληλες. Ο χρονος δεν ηταν ο καταλληλος για τα δυο του παιδια που ακομα καλα-καλα δεν ειχαν χωνεψει οτι η μαμα και ο μπαμπας χωριζουν, θα επρεπε να δεχτουν στην ζωη τους και το εξωγαμο παιδι του μπαμπα με την γκομενα;
    Τοτε δεν θα κατακρεουργουσα δυο παιδια εν ζωη;
    Δεν θεωρω οτι επρεπε να συζητησω και πολλα τοτε με τον τωρινο συζυγο μου. Ηξερα τα δεδομενα, δεν χρειαζομουν φιλοσοφικες συζητησεις, ουτε ειδικους, ουτε θεοφοβουμενες αποψεις. Θεωρω οτι ηταν πολυ ωριμη αποφαση να μην κρατησω το παιδι και να προφυλαξω τον εαυτο μου απο εναν δυστυχισμενο γαμο, εναν δυστυχισμενο συζυγο και 2 κατεστραμενα παιδια.
    Οπως ειπες και εσυ δεν κανεις παιδι με εναν γαλανοματη bodybilder. Κανεις παιδι με καποιον που ξερεις οτι θα γινει καλος και ισσοροπημενος πατερας.
    Ξερω οτι ακομα και αν αυριο χωρισουμε, αυτος ο ανθρωπος θα ειναι διπλα στο παιδι μας οπως ηταν και στα δυο πρωτα παιδια του και αυτο το ξερω με αποδειξεις.

@researcher: Πες μου σε παρακαλω, δεν επρεπε να κατακρεουργησω το εμβρυο \"μου\", το \"DNA\" μου, αλλα θα ηταν σωστο να κατακρεουργησω δυο παιδια που δεν βγηκαν απο την δικη μου κοιλια αλλα μιας αλλης;
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Originally posted by krino
    οταν λες, \"απαιτησα\", υποθετω πως εννοεις οτι την ΕΠΕΙΣΕΣ να κανει την εκτρωση, διοτι δεν βλεπω με ποιον τροπο θα μπορουσες να το απαιτησεις...αλλα ουτε και και θα συμφωνουσα ποτε στο να μπορει ο αντρας να απαιτησει κατι τετοιο...

αυτο που ειπα ηταν,
    οτι δεν ηταν κοινη μας συμφωνια να γεννηθει ενα παιδι και ως εκ τουτου να κανει εκτρωση, αναλαμβανοντας ολα τα εξοδα εγω. (αν και δεν μου επεφτε αυτο το βαρος)

Κοιτα remedy,
    δεν ειμαι σπερματοδοτης καμιας γυναικας,
    και αν θελω να κανω παιδι,
    αυτο θα ειναι κατι που θα προκυψει μεσα απο μια σχεση την οποια θα θεωρουμε και οι δυο σωστη εξισου.

Δεν θα υποκυψω σε κανενα εκβιασμο καμιας γυναικας,
    και το οτι εμεινε εγκυος μαζι μου, δεν της δινει κανενα δικαιωμα να γεννησει αυτο το παιδι χωρις την δικη μου συναινεση.

Με αυτη την εννοια,
    ΝΑΙ απαιτησα να κανει εκτρωση.
    ετσι οπως το περιγραφεις, εγω το θεωρω \"επεισες\".
    για τον απλουστατο λογο, οτι αν η κοπελα διαφωνουσε, οσο και να \"απαιτουσες\" οπως λες εσυ, θα μπορουσε να το εχει γεννησει....τι θα εκανες δλδ? θα την πηγαινες δεμενη με εισαγγελικη παραγγελια για εκτρωση?

εαν δεν εισαι σπερματοδοτης γυναικων με θολα κινητρα, ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ.
    απαξ και το δωσεις, σου πεφτει μεν λογος, να το συζητησεις, να το διαπραγματευτεις, να προσπαθησεις,αλλα μεχρι εκει..καμια απαιτηση δεν μπορεις να προταξεις πανω σε ενα ξενο σωμα για μια επεμβαση που πρεπει να γινει πανω του..
    σου αρεσει δεν σου αρεσει, ετσι ειναι τα πραγματα....
    ενας αντρας το μονο που μπορει ειναι να προσεχει για να εχει...
    δεν μπορει να απαιτει μια εκτρωση (δλδ, μπορει να \"απαιτει\" και να του πεσει το λαχειο αν θελει, το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να το επιτυχει )
    κι αν οπως λες, δεν ηταν ακριβως απροσεξια, αλλα στην ουσια ατυχημα, δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο παρα να υποστεις τις συνεπειες ειτε ειναι για σενα πιο βαριες ειτε πιο ελαφριες απ οτι της κοπελας..
    κι αν θες τη γνωμη μου, η κοπελα της ιστοριας σου, δεν εκανε την εκτρωση επειδη \"απαιτησες\", αλλα επειδη απο την αντιδραση σου καταλαβε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να την παντρευτεις λογω του παιδιου...εαν ηθελε αυτο το παιδι ασχετως εσου, θα το εκανε μια χαρα κι εσυ ακομα θα χοροπηδουσες..
    ηθελε απλα να τσεκαρει αν μπορει να σε δεσμευσει μεσω της εγγυμοσυνης..οταν ειδε οτι δεν....συμφωνησε μαζι σου..

λες :\"δεν θα υποκυψω σε κανεναν εκβιασμο\"
    κι αν η αλλη ειναι , ακομα και εκβιαστρια αν το θες, και επιμεινει παρα τις αντιρρησεις σου,τι μπορεις να κανεις?
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.

Banned
    για να μην κανω κουτ ξανα, σου απαντω απευθειας.

Αν το επιασες,
    το εμβρυο επαιξε το ρολο του εκβιαστη επειδη ετσι θελησε να το κανει ενας ανθρωπος.
    Το οτι εδωσα το σπερμα μου απροσεκτα, ειναι μια δικη μου ευθυνη και την ανελαβα στο ακεραιο.

Λες δεν μπορω να εχω απαιτηση σε ενα ξενο σωμα.
    Αν μιλαμε για μια κουνελα εχεις δικαιο.
    Αν μιλαμε για νοημον ανθρωπους διαφωνω.

Επειδη λοιπον δεν μου αρεσει, φροντισα να διεκδικήσω οτι θα με αδικουσε,
    εμενα και ενδεχωμενα ενα ασχετο - τριτο - ανθρωπο.
    Νομιζεις οτι δεν μπορει να επιτυχεις μια εκτρωση, φυσικα και μπορεις.
    Με την καταλληλη ψυχολογικη πιεση μπορεις να καταφερεις τα παντα.
    Και στην πουστια δεν εχω κανενα φραγμο σε οτι αφορα να πιεσω.

Τι μπορουσα να κανω λοιπον?
    Μα αυτο που εκανα,
    την πληρωσα λιγο παραπανω για να παει και διακοπες και την εστειλα εκει που της επρεπε:
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

Banned
    Οσο για την εξυπναδα των γυναικων,
    εγω κυοφορω και εσυ ο αντρας δεν εχεις καμια σχεση - οπερ κατσε και περιμενε,
    καλο ειναι σαν εξυπναδα, μονο που δεν δινει λυσεις....
    αντιθετα δημιουργει προβληματα.

Senior Member
    ωραια ολα αυτα που αναφερεις, αλλα το θες,δεν το θες, ανηκουν ολα στην κατηγορια \"καταφερες να την πεισεις\"
    δεν μου απαντας σε αυτο που ρωταω:
    αν θεωρεις οτι εχεις τροπο να απαιτησεις ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ
    πες μου τι θα εκανες, αν αυτη επεμενε παρολες τις ψυχολογικες πιεσεις...

ειναι απλο..
    δεν θα μπορουσες να κανεις τιποτε
    και ειναι και προφανες γιατι υποχωρησε στις \"πιεσεις\" σου...
    γιατι δεν ηθελε το παιδι σου αλλα γαμο....

Senior Member
    δεν ειναι εξυπναδα, ειναι βιολογικο δεδομενο...

δεν συμφωνω με το κατσε και περιμενε βεβαια, πιστευω οτι αυτα πρεπει να γινονται με συμφωνια των δυο και αγαπη, αλλα ναι, αν προκυψει εγγυμοσυνη, η αποφαση ειναι της γυναικας..

Senior Member
    για να μην κανω κουτ ξανα, σου απαντω απευθειας.

Αν το επιασες,
    το εμβρυο επαιξε το ρολο του εκβιαστη επειδη ετσι θελησε να το κανει ενας ανθρωπος.
    Το οτι εδωσα το σπερμα μου απροσεκτα, ειναι μια δικη μου ευθυνη και την ανελαβα στο ακεραιο.

Λες δεν μπορω να εχω απαιτηση σε ενα ξενο σωμα.
    Αν μιλαμε για μια κουνελα εχεις δικαιο.
    Αν μιλαμε για νοημον ανθρωπους διαφωνω.

Επειδη λοιπον δεν μου αρεσει, φροντισα να διεκδικήσω οτι θα με αδικουσε,
    εμενα και ενδεχωμενα ενα ασχετο - τριτο - ανθρωπο.
    Νομιζεις οτι δεν μπορει να επιτυχεις μια εκτρωση, φυσικα και μπορεις.
    Με την καταλληλη ψυχολογικη πιεση μπορεις να καταφερεις τα παντα.
    Και στην πουστια δεν εχω κανενα φραγμο σε οτι αφορα να πιεσω.

Τι μπορουσα να κανω λοιπον?
    Μα αυτο που εκανα,
    την πληρωσα λιγο παραπανω για να παει και διακοπες και την εστειλα εκει που της επρεπε:
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

εκτρωτικη κλινικη *ΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ*

σας χαριζουμε αμεση εξυπηρετηση

και τωρα για λιγο καιρο μοναδικα προνομια:

το βαζακι με το εκτρωμενο εμβρυο θα το παιρνετε σπιτι σας

χωρις επιπλεον επιβαρυνση

ναι! γιατι εχετε και σεις δικαιωμα

στο σωμα του εμβρυου

Senior Member
    Originally posted by researcher

εκτρωτικη κλινικη *ΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ*

σας χαριζουμε αμεση εξυπηρετηση

και τωρα για λιγο καιρο μοναδικα προνομια:

το βαζακι με το εκτρωμενο εμβρυο θα το παιρνετε σπιτι σας

χωρις επιπλεον επιβαρυνση

στο σωμα του εμβρυου
    Στον Κρινο απαντησες αμεσως. Στο ερωτημα μου που στο ξαναπαραθετω ακομα περιμενω απαντηση. Ισως δεν το ειδες ακομα.

(...........
    @ Krino:Η απαντηση σου με καλυψε απολυτα, και να σου πω την αληθεια το περιμενα γι\'αυτο και σου απευθυνα την ερωτηση.

Με οσα ειπες μου δινεις το δικαιωμα να προσθεσω τα εξης:

Οπως ειπες και εσυ, χωρισες απο μια σχεση γιατι θεωρουσες οτι υπηρχαν ή θα προεκυπταν ψυχαναγκασμοι που δεν θα την αφηναν να λειτουργησει μεσα σε ενα υγιες πλαισιο, απαραιτητο για το μεγαλωμα ενος παιδιου, που γινεται το πιο λατρευτο πλασμα και των δυο συντροφων απο την στιγμη που ερχεται στον κοσμο.

Και εγω ειμαι με εναν αντρα 10 χρονια, με ολα τα καλα και τα ασχημα που προκυπτουν απο μια καθημερινη σχεση και συμβιωση.
    Οταν εκανα την εκτρωση, ημουν 3 χρονια μαζι του. Δεν ηταν one night stand.
    Ομως υπηρχαν καποια δεδομενα και απο τις δυο πλευρες.
    Ακομα δεν ειχε ξεκαθαρισει το διαζυγιο, και ειχε δυο παιδια που λατρευε και το ηξερα.
    Εαν τοτε κραταγα το παιδι, (που μου το προτεινε και μου ειπε οτι ειναι διατεθειμενος να κανει οτι χρειαστε) ηξερα οτι οι συνθηκες δεν ηταν καταλληλες. Ο χρονος δεν ηταν ο καταλληλος για τα δυο του παιδια που ακομα καλα-καλα δεν ειχαν χωνεψει οτι η μαμα και ο μπαμπας χωριζουν, θα επρεπε να δεχτουν στην ζωη τους και το εξωγαμο παιδι του μπαμπα με την γκομενα;
    Τοτε δεν θα κατακρεουργουσα δυο παιδια εν ζωη;
    Δεν θεωρω οτι επρεπε να συζητησω και πολλα τοτε με τον τωρινο συζυγο μου. Ηξερα τα δεδομενα, δεν χρειαζομουν φιλοσοφικες συζητησεις, ουτε ειδικους, ουτε θεοφοβουμενες αποψεις. Θεωρω οτι ηταν πολυ ωριμη αποφαση να μην κρατησω το παιδι και να προφυλαξω τον εαυτο μου απο εναν δυστυχισμενο γαμο, εναν δυστυχισμενο συζυγο και 2 κατεστραμενα παιδια.
    Οπως ειπες και εσυ δεν κανεις παιδι με εναν γαλανοματη bodybilder. Κανεις παιδι με καποιον που ξερεις οτι θα γινει καλος και ισσοροπημενος πατερας.
    Ξερω οτι ακομα και αν αυριο χωρισουμε, αυτος ο ανθρωπος θα ειναι διπλα στο παιδι μας οπως ηταν και στα δυο πρωτα παιδια του και αυτο το ξερω με αποδειξεις.

@researcher: Πες μου σε παρακαλω, δεν επρεπε να κατακρεουργησω το εμβρυο \"μου\", το \"DNA\" μου, αλλα θα ηταν σωστο να κατακρεουργησω δυο παιδια που δεν βγηκαν απο την δικη μου κοιλια αλλα μιας αλλης

Banned
    ωραια ολα αυτα που αναφερεις, αλλα το θες,δεν το θες, ανηκουν ολα στην κατηγορια \"καταφερες να την πεισεις\"
    δεν μου απαντας σε αυτο που ρωταω:
    αν θεωρεις οτι εχεις τροπο να απαιτησεις ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ
    πες μου τι θα εκανες, αν αυτη επεμενε παρολες τις ψυχολογικες πιεσεις...

ειναι απλο..
    δεν θα μπορουσες να κανεις τιποτε
    και ειναι και προφανες γιατι υποχωρησε στις \"πιεσεις\" σου...
    γιατι δεν ηθελε το παιδι σου αλλα γαμο....

αν μπορεις να πεισεις, τοτε μπορεις να καταφερεις τα παντα.

Ωστοσο οπως λες,
    μπορει και να μην γινουν οπως τα λεω εδω και να γεννηθει ενα παιδι ετσι οπως τα λες.

Τι θα εκανα λοιπον,
    θα σου πω οτι τετοιους ανθρωπους που αποκτουν παιδι,
    τους φωναζουν μπαμπαδες.

Σε καλυψα?
    :P

Banned
    δεν ειναι εξυπναδα, ειναι βιολογικο δεδομενο...

δεν συμφωνω με το κατσε και περιμενε βεβαια, πιστευω οτι αυτα πρεπει να γινονται με συμφωνια των δυο και αγαπη, αλλα ναι, αν προκυψει εγγυμοσυνη, η αποφαση ειναι της γυναικας..

ειναι μια μονιμη διαφωνια που εχω εδω και πολλα χρονια.
    Το βιολογικο δεδομενο δεν μου λεει τιποτα.

Οταν εχεις μεσα στη κοιλια σου κατι που εχω συμβαλει κατα 50%,
    η αποφαση δεν ειναι μονο της γυναικας και εληξε.

Αυτα τα φασιστικα εγω δεν τα δεχομαι
    τελεια παυλα.

Banned
    Originally posted by researcher

στο σωμα του εμβρυου

ποιος σου ειπε οτι ηθελε κανεις εμβρυο ειτε σε βαζο ειτε σε πακετο?

Page 22 of 33 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast