Bespar και Xanax - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    ναι βέβαια φοβάμαι και το ποτό, αλλά επειδή διάβασα ότι αν διακόψεις τα χάπια, είναι σαν να κόβεις τα ναρκωτικά. Και το αλκοόλ είναι ναρκωτικό, αλλά τώρα που είμαι σπίτι και δεν έχω υποχρεώσεις, δεν θα πάω πουθενά, δεν το θέλω καθόλου.
    Μόνο αν πρέπει να είμαι σε κόσμο, είναι βέβαια σχεδόν καθημερινό, οπότε τι να λέω...

Senior Member
    Θέλω να πάρω π.χ αύριο ένα χαναξ και να μην πιω, θα είμαι καλύτερα ή θα τρέμω επειδή θα βρεθώ σε μια παρέα ξανα?

Senior Member
    Ασε τι διαβάζεις εγώ έπινα χρόνια λεξοτανιλ το σταματούσα εύκολα άλλες φορές έπινα περιστασιακά.εδώ σου μιλάμε εκ πείρας.Πρώτα να ξέρεις ότι τα αντικαταθληπτικά δεν δημιουργούν εξάρτηση, τα αγχωλιτικά τα κ\'οβεις σιγά σιγά σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.Εγώ τώρα πίνω τραξεν ολόκληρα επί δύο μήνες όταν κρίνει ο γιατρός θα μου μειώνει την δόση.Τα αντικαταθληπτικά θέλουν το λιγότερο 2 εβδομάδες για να δεις βελτίωση γι\'αυτό οι περισσότεροι παίρνουν το αγχωλιτικό μέχρι να δράσει το αντικαταθληπτικό.Φυσικά αν εγώ σταματήσω απότομα τα χάπια θα έχω πρόβλημα.Απλώς να ξέρεις ότι όσο καθυστερείς μεγαλώνει και το διάστημα της θεραπείας.

Senior Member
    Πριν καν μπω σε αυτό το forum κοιτούσα γενικα στο ιντερνετ και έβλεπα για τις βενζοδιαζεπίνες, ότι είναι σαν ναρκωτικά κτλ. και επειδή χτες που είδα το φυλλάδιο του xanax
    διάβασα αυτή την ουσία αναστατώθηκα..
    Τελευταία ερώτηση τελικά αυτά είναι αγχωλυτικά? έτσι κατάλαβα, θα ήθελα και κάτι να μου φτιάξει την διάθεση όμως.
    Ξέρω ψυχολόγο χρειάζομαι να δει τι ακριβώς έχω. Ο παθολόγος τι να ξέρει, ρώτησε μόνο πως αισθάνομαι, με τι άγχωνομαι κάτι τέτοια...

Senior Member
    άσε που όταν τα είδε χτες ο άντρας μου, άρχισε να μου φωνάζει και ήθελε να τα πετάξει..

Senior Member
    σε ψυχίατρο να πας καλύτερα είναι πιο ειδικός από τον παθολόγο.
    οι βενζοδιαζεπίνες προκαλούν εξάρτηση αλλά δεν είναι ναρκωτικά.
    οποιοδήποτε φάρμακο έχει συμπτώματα στέρησης αν κόβεται απότομα.
    πρέπει σταδιακά να μειώνεις τη δόση.

Member
    καλησπερα επειδη εχω επισκεφτει και ψυχιατρο και ψυχολογο και νευρολογο.....καλο ειναι οταν εχουμε αναγκη απο αγωγη να πηγαινουμε στον ψυχιατρο....ο νευρολογος ασχολειται περισσοτερο με ασθενειες των νευρων πχ επιληψια σκληρυνση κατα πλακας ογκους στο κεφαλι κ.α ...ο ψυχολογος τωρα νομιζω οτι χρειαζεται αφου σταθεροποιηθει η κατασταση σου με τα ψυχοσωματικα και υπαρχει βελτιωση οποτε να μπορεις να δουλεψεις καποιες τεχνικες ψυχοθεραπειας ...σε καμια περιπτωση ομως παθολογο για προβληματα που χρηζουν ψυχολογικης βοηθειας..δεν ειμαι αρμοδια αλλα το εχω ακουσει και διαβασει απειρες φορες...
    καλη συνεχεια...

Junior Member
    hi

Banned
    Originally posted by chrissy
    άσε που όταν τα είδε χτες ο άντρας μου, άρχισε να μου φωνάζει και ήθελε να τα πετάξει..

συγνωμη π θα στο πω αλλα πας για αυτοκτονια.διαβαζω τοσο καιρο οτι πινεις.ειναι δυνατον να περνεις τετια φαρμακα και να πινεις?

Senior Member
    Panikoula μου, τα Bespar έπαιρνα μόνο μέχρι τώρα. τα xanax δεν τα άνοιξα ακόμα. Έχεις δίκιο, για αυτό δεν τόλμισα να τα πάρω ακόμα. Βέβαια και με τα bespar είπια μια φορά αρκετά και ένιωθα την καρδιά μου να χτυπάει περίργα όλο το βράδυ. Το πολύ πολύ να ισυχάσω μία και καλή...

Senior Member
    chrissy ποιος σου ειπε ότι με το bespar μπορείς να πίνεις; ειναι λίγο πιο ελαφρύ απο τοα χαναχ ούτε αντιβίωση όταν παίρνεις δεν επιτρέπεται το αλκοόλ για να μην σου πω και με ένα ντεπόν.Προσεξέ το γιατί είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις.Βοήθησε τον εαυτό σου ο άνδρας σου μπορεί να μην γνωρίζει πως να σε βοηθήσει

Member
    Ρε παιδιά μην πανικοβάλλετε την chrissy!!!!
    γλυκιά μου
    1ον : αν σε πονούσε η καρδιά σου θα πήγαινες σε ορθοπεδικό;; μα γιατί τις παίρνουν τις ρημάδες τις ειδικότητες βρε;; ψυχιατρούλης για θεραπεία και φαρμακάκια. ραντεβουδάκι ΑΜΕΣΑ!
    20ν : μίλησε στον άντρα σου γι αυτά που νιώθεις και αν σου πει \"είναι βλακείες , φαντασιώσεις κλπ, δεν χρειάζονται φάρμακα, μόνη σου θα το ξεπεράσεις\" πες του ότι τον κατανοείς που δε σε καταλαβαίνει αφού τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζουν μόνο οι ευφυείς άνθρωποι.
    3ον: ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ...ακόμη και αν παίρνεις χάπια...άσε τι λένε .φυσικά και το ιδανικό είναι να αποφεύγεις τελείως το αλκοόλ...αλλά άνθρωποι είμαστε , όλο και κάπου θα βρεθούμε. ένα ποτηράκι πού και που δεν είναι και το τέλος του κόσμου. ( εγώ δηλαδή που πίνω και στα 10 χρόνια που παίρνω φάρμακα, έπρεπε να ήμουν φάντασμα τώρα!) . ειδικά το ζάναξ θέλει προσοχή με το αλκοόλ , αλλά αν πιεις το βράδυ που θα βγεις ενα ποτηρι κρασι ή καμια μπύρα -δεν στο συνιστώ - αλλά ΑΝ , εκ πείρα ςσου λέω ότι δεν είδα καμία διαφορά. όσο για τις ταχυπαλμίες σου μάλλον από άγχος ήταν εκτός αν κατέβασες κανα μπουκάλι, που δεν το νομίζω εε;;

με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ΜΗ ΜΑΣΑΣ..!

Senior Member
    Originally posted by antara
    Ρε παιδιά μην πανικοβάλλετε την chrissy!!!!
    γλυκιά μου
    1ον : αν σε πονούσε η καρδιά σου θα πήγαινες σε ορθοπεδικό;; μα γιατί τις παίρνουν τις ρημάδες τις ειδικότητες βρε;; ψυχιατρούλης για θεραπεία και φαρμακάκια. ραντεβουδάκι ΑΜΕΣΑ!
    20ν : μίλησε στον άντρα σου γι αυτά που νιώθεις και αν σου πει \"είναι βλακείες , φαντασιώσεις κλπ, δεν χρειάζονται φάρμακα, μόνη σου θα το ξεπεράσεις\" πες του ότι τον κατανοείς που δε σε καταλαβαίνει αφού τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζουν μόνο οι ευφυείς άνθρωποι.
    3ον: ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ...ακόμη και αν παίρνεις χάπια...άσε τι λένε .φυσικά και το ιδανικό είναι να αποφεύγεις τελείως το αλκοόλ...αλλά άνθρωποι είμαστε , όλο και κάπου θα βρεθούμε. ένα ποτηράκι πού και που δεν είναι και το τέλος του κόσμου. ( εγώ δηλαδή που πίνω και στα 10 χρόνια που παίρνω φάρμακα, έπρεπε να ήμουν φάντασμα τώρα!) . ειδικά το ζάναξ θέλει προσοχή με το αλκοόλ , αλλά αν πιεις το βράδυ που θα βγεις ενα ποτηρι κρασι ή καμια μπύρα -δεν στο συνιστώ - αλλά ΑΝ , εκ πείρα ςσου λέω ότι δεν είδα καμία διαφορά. όσο για τις ταχυπαλμίες σου μάλλον από άγχος ήταν εκτός αν κατέβασες κανα μπουκάλι, που δεν το νομίζω εε;;

με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ΜΗ ΜΑΣΑΣ..!

Σε ευχαριστώ για αυτά που έγραψες, με έκανες να γελάσω κιόλας.
    Όχι δεν με καταλαβαίνει ο άντρας μου, με τίποτα. Μου φωνάζει που πίνω, δίκιο έχει αλλά θα ήθελα να με στηρίξει διαφορετικά και όχι με φωνές.
    Ότι δεν με καταλαβαίνει είναι δεκτό, όταν ακούμε κάποιο πρόβλημα που δεν το ζήσαμε πώς να το καταλάβουμε?

Καλή σας μέρα, Thanks για τα μην. σας..

Page 2 of 2 FirstFirst 12