Το ψέμα του έρωτα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    2 πραγματικοι ανθρωποι που ερωτευονται μεταξυ τους θα εχουν εναν πραγματικο ερωτα.οτιδηποτε αλλο θα ειναι ενας μονομπαντος η ψευτικος ερωτας ...

Junior Member
    Δεν αποτρέπω κάποιον από τον έρωτα. Ούτε υποτιμώ τον έρωτα. Σϊγουρα είναι η πιο συγκλονιστική ανθρώπινη εμπειρία.
    Αγκαλιάζω και χαίρομαι την άποψη της Arsi. Καταλαβαίνω όμως και πονάω με την εμπειρία του Agnostos.
    Ως ψυχολόγος ζω έντονα στη δουλειά μου την οδύνη από τις ερωτικές ματιώσεις των συνομιλητών μου. Γι αυτό και υπογραμμίζω την επικινδυνότητα του ερωτικού εγχιρήματος.

Συγκρίνεται και εσείς τα δύο μηνύματα τα οποία θεωρώ συμπληρωματικά:

Arsi
    Είναι άδικο να τον παρουσιάζουμε με σκούρο πρόσωπο...
    Άδικο για την ομορφιά που μας χαρίζει...φαντάζεσαι μια ζωή χωρίς έρωτα?
    \'η αλήθεια του έρωτα\' είναι πως είναι θεικός,η πιο ισχυρή κ ανεξερεύνητη δύναμη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας κ να της δώσει ένα διαφορετικό νόημα.

agnostos
    ειμαι ακομα ερωτευμενος μαζι της. τωρα πιο πολυ απο ποτε. αυτη δεν ειναι καν. της περασε αυτος ο ενθουσιασμος. ειναι μακρια μου πλεον. δεν μπορω να την αγγιζω και να της μηλαω. ειναι λυπηρο απο τα συνεφα που πετας να θαβεσαι βαθια στη γη. καλη δυναμη σε οσους για αλλο ενα καλοκαιρι θα πανανε απο ερωτα.

-----------
    Agnostos θα ήθελα να σου πω ότι το να \"θαβεσαι βαθια στη γη\" ποτέ δεν κρατάει για πάντα. Συμφιλιώσου με την θλίψη, αναζήτησε φίλους, γέμισε το πρόγραμμά σου με δραστηριότητες και σύντομα όλα θα πάνε καλά!
    Αν θες ρίξε και μια ματιά σε ένα κείμενο με θετικές-υποστηρικτικές σκέψεις:
    http://www.psyche.gr/psyaffirm.htm

Page 2 of 2 FirstFirst 12