ποτε θα περασει.....ποσο χρονο θελει...help!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Banned
    και εγω πιεση μεταω συχνα κ παλμους.υποφερω εδω και εναμισι χρονο.πειδια πρεπει να το δεκτουμε κ αυτο σαν κομματι της ζωης μας οσο κιαν μας κανει να τα χανουμε και να απελπιζομαστε..τουλαχιστον ουτε θα πεθανουμε απο αυτο ουτε θα τρελλαθουμε.αν ηταν να γινει θα γινοταν απο τους πρωτουςμηνες π μας παρουσιαστικαν οι κρησεις πανικου.Παντως βρε παιδια εδω κ ενα χρονο δεν χαιρομαι με τπτ οπως παλια π χερομουνα εντονα κλπ.τωρα οταν χαρω για κατι θα ειναι γα λιγο και λιγοστο.απο την μια το εχω δεκτει αυτο που μου συνβενει αλλα απο την αλλη σκευτομαι ποσο διαφορετικη ηταν η ζωη μου πριν απο αυτο και νιωθω θλυψη,,πρωτα ουτε να φοβαμαι τπτ.ουτε να κολαει το μυαλο ....σαν να επαθα μεταλαξη προς το χειροτερο.

Senior Member
    panikoula, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΜΟΥ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ , ΔΗΛ. ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ

Page 2 of 2 FirstFirst 12