αποτυχημενες σεξουαλικες σχεσεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Καλό βράδυ παιδιά. Βλέπω οτι η ζέστη έχει αρχίσει να βαράει στο κεφάλι.

Panikoula & Skiaxtro καλά να περάσετε..

Banned
    Μια πλακα εκανα για να τον κανω να γελασει.σκιαχτρο συγνωμη δεν ηθελα να σε τσαντησω.:(
    εχω φαει το βρισιμο της ακρουδας 2 μερες τωρα ελεος!!!να πας να γαμηθεις εσυ !!!

Senior Member
    Νομίζω πως καλό είναι, να έχουμε περισσότερη ευαισθησία στο τι μπορεί να είναι αστείο και τι όχι για τον άλλο, γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και αν μη τι άλλο η ευαισθησία θα έπρεπε να περισσεύει, ειδικά σε εμάς.

Αφήστε τις ...ευχές μεταξύ σας λοιπόν:) και δώστε τα χέρια
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Νομίζω πως καλό είναι, να έχουμε περισσότερη ευαισθησία στο τι μπορεί να είναι αστείο και τι όχι για τον άλλο, γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και αν μη τι άλλο η ευαισθησία θα έπρεπε να περισσεύει, ειδικά σε εμάς.
    γιατι θα πρεπει? ειδικα σε εμας?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Εμείς δεν οφείλουμε να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι, έχοντας βιώσει στο παρελθόν ή βιώνοντας στο παρόν ανάλογα ή παρόμοια προβλήματα στον ψυχισμό μας;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi

Αφήστε τις ...ευχές μεταξύ σας λοιπόν:) και δώστε τα χέρια
    Δυστυχώς δεν είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι όσο εσύ..ούτε αξίζουν όλοι την ευαισθησία των άλλων..τουλάχιστον όχι πάντα..

Θα έλεγα μάλιστα πως μερικοί αξίζουν αυτό που θα πάθουν..

Senior Member
    Θα έλεγα ότι μερικοί αφήνουν να τους ταλαιπωρεί αυτό που έπαθαν, το χρησιμοποιούν και δε βλέπουν πιο πέρα.
    Σαν να αποποιούνται την ευθύνη του εαυτού τους μου μοιάζει.
    Τώρα το κατά πόσο αξίζουν ή όχι την ευαισθήσία μας, το σημαντικότερο είναι οι ίδιοι πρώτα να σέβονται τον εαυτό τους...
    Από την άλλη, ίσως αν δουν ευαισθησία ή και σεβασμό που δεν διεκδίκησαν, ίσως αυτό να επιφέρει μια αλλαγή...Αν το θέλουν.

Senior Member
    Originally posted by Skiaxtro
    Λοιπον θελω να ακουσω εμπειριες απο τις ερωτικες σας σχεσεις που αποτυχαν λογο της ψυχωσεις σας.Εγω να σας πω μια εμπειρια απο διαφορες που ειχα.Σε μια κοπελα μου της εβαψα την πορτα με εναν πουτσο και το γαμιεσαι υστερα απο μια κριση που εφαγα.Αυτο ηταν στα σταδια που δεν ειμουν καλα.Αυτα βεβεα εχουν περασει μιας και ειμε σε αρκετα καλη κατασταση και μπορω και κανω μια χαρα σχεσεις
    ΧΑΑ0ΧΑ0ΧΑ οχι μονο μου αρεσε η ιδεα...θα την επερνα και τηλεφωνο 5 η ωρα το πρωι να της βαλω το παρακατω τραγουδι!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eP_JwU5Avcg&feature=related
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Page 2 of 2 FirstFirst 12