2 ΧΙΛΟΠΙΤΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Banned
    Οκ σας ευχαρηστω.Εχετε δικιο κ ο Σαββας επισης.Αλλα Σαββα εσενα αν σου καθοταν η σκλεναρικοβα αλλα σου φεροταν σκατα τι θα εκανες?

Senior Member
    Έχω κ μια απορία.Αφού στην ουσία το πρόβλημά σου είναι οι ανικανοποίητες ορμές σου γιατί πάντα φτιάχνεις κ ένα love story κ δεν το βλέπεις απλά ικανοποίηση.
    Ας πούμε με το Δημήτρη αυτό που έβλεπα είναι πως στην ουσία θες να καλύψεις κάποιες ανάγκες βιολογικές γιατί σώνει κ ντε να φτιάξεις στο μυαλό σου έναν έρωτα?

Banned
    oxi 8ελω σχεση οχι μονο σεξ.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    Οκ σας ευχαρηστω.Εχετε δικιο κ ο Σαββας επισης.Αλλα Σαββα εσενα αν σου καθοταν η σκλεναρικοβα αλλα σου φεροταν σκατα τι θα εκανες?
    Όταν λες αν μου καθόταν τι εννοείς ? Να είναι πίσω από μια κάμερα και αφού μου πει πως περιμένουν σειρά άλλοι (άρα να πάρω σειρά προτεραιότητας για το κελεπούρι) ,μετά να με βρίσει κιόλας κι εγώ να την ποθώ μετά από μια τέτοια συμπεριφορά ? Αν είναι έτσι, χάρισμα της κι οι ουρες που περιμένουν κι η ματαιοδοξία της..

Εγώ δεν θα πάρω...

Άλλο να μιλάμε για one night stund κι άλλο να πλάθουμε love stories με ανεγκέφαλους...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    Προσφατα γνωρισα ενα παιδι σε καποιο σαιτ και οπως φανικε τεσπα μ ειπε να μην τον ξαναενοχλησω ποτε κλπ ,εγω ομως τον σκευτομαι πολυ κ τον θελω.
    panikoula, τί ακριβως θελεις απο τον αντρα αυτο?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    Μια νορμαλ σχεση.

Senior Member
    Πιστευεις πώς ενας τετοιος αντρας που σε αντιμετωπισε με τον συγκεκριμενο τροπο μπορει να σου δωσει αυτο που ζητας? την νορμαλ σχεση δλδ?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    οχι δεν το πυστευω.8α βρω αλλον:P

Senior Member
    Originally posted by Sofia

panikoula, πολλες φορες στην εντονη αναγκη που εχουμε να νιωσουμε κοντα με καποιον αλλο ανθρωπο ξεχναμε τί βλεπουμε κ κυριως τί ακουμε..
    ειπαμε η αναγκη για ψευδαισθηση ειναι πολυ βαθια καμια φορα..[αναστεναγμος]

οσο για σενα πανικουλα μια προταση θα σου πω ..τι να τον κανεις τον κουκλο οταν μεσα ειναι πανουκλος?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by Helena
    Originally posted by Sofia

panikoula, πολλες φορες στην εντονη αναγκη που εχουμε να νιωσουμε κοντα με καποιον αλλο ανθρωπο ξεχναμε τί βλεπουμε κ κυριως τί ακουμε..
    ειπαμε η αναγκη για ψευδαισθηση ειναι πολυ βαθια καμια φορα..[αναστεναγμος]
    :)...

Banned
    ναι απο μεσα κουλα π λενε και απο εξω πανουκλα.

Senior Member
    Panicula μηπως στο μυαλο σου εχει κατασκηνωσει ενα μεγαλο ανδρικο μοριο; Αυτή την εικονα εχω σχηματισει για σενα οποτε διαβαζω post σου. Μπορει να κανω και λαθος γι\' αυτο και ρωταω.
    Φιλικα
    Τασος

Senior Member
    Σε μια σχεση δεν παιζει ρολο μονο το σεξ.

Πρεπει ο αλλος να σου φερετε καλα, να σε αγαπαει, να σε φροντιζει, και πανω απο ολα να ειναι το αλλο σου μισο ψυχικα και συναισθηματικα.

Τι να το κανω το σεξ αν ο αλλος μου φερετε ασχημα , αν με κακοποιει, αν με δερνει , αν μου μιλαει ασχημα....

Κατα τη γνωμη μου , εχεις ανασφαλεια με τον εαυτο σου, νομιζεις ισως πως δεν μπορεις καποιον καλο ανδρα και πεφτεις παντα στους λαθος.

Βαλε ενα στοχο και μεινε εκει γιατι αλλιως κανεις κακο στον εαυτο σου.

Banned
    Originally posted by mariap
    Σε μια σχεση δεν παιζει ρολο μονο το σεξ.

Πρεπει ο αλλος να σου φερετε καλα, να σε αγαπαει, να σε φροντιζει, και πανω απο ολα να ειναι το αλλο σου μισο ψυχικα και συναισθηματικα.

Τι να το κανω το σεξ αν ο αλλος μου φερετε ασχημα , αν με κακοποιει, αν με δερνει , αν μου μιλαει ασχημα....

Κατα τη γνωμη μου , εχεις ανασφαλεια με τον εαυτο σου, νομιζεις ισως πως δεν μπορεις καποιον καλο ανδρα και πεφτεις παντα στους λαθος.

Βαλε ενα στοχο και μεινε εκει γιατι αλλιως κανεις κακο στον εαυτο σου.

Sυνφωνω μαζι σου.Αυτο ζηταω και τπτ αλλο.Θελω εναν ανθρωπο να με στηριξει να τον φροντιζω να μπορω να μιλισω μαζι του για ολα τα θεματα και να κανω και σεξ.Τασος κανεις λαθος απλα ειμαι παθιαρα γυναικα αλλα με τπτ δεν μου φτανει μονο το σεξ.σεξ κανουν και τα ζωα....

Senior Member
    εμενα με καλυψε ο σαββας αν κ τις περισοοτερες φορες οι αποψεις μας ειναι αντιθετες.
    σαυτο το θεμα θα συμφωνησω με το σαββα;)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast