Results 31 to 45 of 55
Thread: 2 ΧΙΛΟΠΙΤΑ
-
25-05-2009, 16:32 #31
Originally posted by Arsi
Το λάθος που κάνεις είναι ότι κολάς σε λάθος άντρες.
- 25-05-2009, 17:00 #32
ε αν διαβασεις παραπανω θα καταλαβεις.
25-05-2009, 19:03 #33
Αυτο που βλεπω διαβαζοντας ολα τα ποστ, ειναι οτι και παλι κολλας στην εμφανιση...
για καποιο λογο εχεις βαλει στο κεφαλακι σου οτι, οταν καποιος ειναι ωραιος στην εμφανιση, τοτε θα ειναι ωραιος και στην ψυχη....
ασε που μπορει να σε εχουν επηρεασει και τα βλαμμενα τα βιπερ, στα οποια ο πλουσιος, σκληρος κουκλος με το ρολεξ ερωτευεται παραφορα μια μεση, κοκκινομαλα πρασινοματα με καλλιγραμο σωμα (κατα τα αλλα μεση) κοπελα η οποια ειναι απελπισμενη γιατι εχει οικονομικες και οικογενειακες δυσκολιες...
ψαχνεις να βρεις εναν πριγκηπα του παραμυθιου......δυσκολο εως αδυνατο καλη μου...υπαρχουν και αυτες οι καταστασεις αλλα....οπως και να το κανουμε αλλη ειναι η πραγματικοτητα...
θες να συναψεις σχεσεις με ανθρωπους που ειναι κουκλοι και ας σου φερονται σκατα....γιατι πιστευεις οτι κατα βαθος (20000 λευγες κατω απο τη θαλασσα) αυτος ο κουκλος ειναι μια ευγενικη ψυχη που ζηταει να αγαπηθει...δυστυχως για ολους μας το ανδρικο και γυναικειο σκεπτικο για τον ερωτα, ειναι οπως ο ελεφαντας και μια γατα (καμμια σχεση)....
ο εν λογω κυριος αν απο τη στιγμη που θα μου ελεγε εμενα οτι περιμενει και ενα ξελιγωμενο γυναικειο τσουρμο απο πισω θα ξενερωνα τη ζωη μου ολοκληρη, θα του πεταγα ενα αντε γεια και θα συνεχιζα τη ζωουλα μου μεσα στην τρελη χαρα που δεν μπλεχτηκα με εναν κομπλεξικο χαζογκομενο.
Πολυ low self esteem παρατηρω και δεν θα επρεπε....την επομενη φορα που θα γνωρισεις καποιον αντρα....θα τον περασεις απο κοσκινο μεχρι να καταληξεις οτι μπορει να σου σταθει σε μια σχεση (το ιδιο ισχυει και για τους αντρες)....
Ααααα.και κατι αλλο....γνωριμια απο ιντερνετ....ειναι 99% εγγυημενη αποτυχια...(δε λεω 100% γιατι εχω ακουσει και ενα δυο καλες περιπτωσεις)...απλουστατα γιατι εκει γνωριζεις καθε καρυδιας καρυδι, χωρις βιογραφικο και ποινικο μητρωο.
Συνηθως ο καλυτερος τροπος για να γνωρισεις καποιον ειναι μεσω φιλων οι οποιοι κλασσικα ξερουν τι σου πασαρουν και δευτερον μπορουν να εγγυηθουν για την ψυχικη του ισορροπια.Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
25-05-2009, 21:27 #34
Originally posted by sabb
Έχεις σοβαρό πρόβλημα εσύ, μην την ψάχνεις..
Αν κάποιος ηλίθιος, λέει πως κάνει καλό κρεβάτι κι όλες τον θυμούνται γι\' αυτό (!!!) , το πιθανότερο είναι να έχει προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Το χειρότερο είναι, όταν αυτή του η συμπεριφορά γίνεται τελικά και σημείο έλξης του αντίθετου φύλου...
Το πρόβλημα τότε μετατίθεται στον άλλον....
Και όλοι οι άνδρες δεν έχουν πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου..
Αλίμονο αν ο μαλακομπούρδουλας που εσύ θεωρείς μεγάλο εραστή, είναι και σημείο αναφοράς για το ανδρικό φύλο...
25-05-2009, 22:04 #35
remedy δεν περιμενα να πεις κατι καλο για μενα....ναι εχω σοβαρο προβλημα μαρεσουν οι μαλακες φαινεται.
26-05-2009, 01:14 #36
Originally posted by panikoula
remedy δεν περιμενα να πεις κατι καλο για μενα....ναι εχω σοβαρο προβλημα μαρεσουν οι μαλακες φαινεται.
απλα δεν βοηθαει καθολου το θεμα να μιλησω για κατι τετοιο.
νομιζω οτι στις σχεσεις σου βγαζεις τον χειροτερο εαυτο σου , ολες τις ελλειψεις και τα ελαττωματα σου και μαλιστα με ορμη...
26-05-2009, 11:54 #37
.δεν ξερω πως ηρθαμε σε αυτο το σημειο αλλα απο την στιγμη π αρχηζε πραγματικα να με σκιλοβριζει εγω τον θελω σαν τρελλη.ειναι κουκλος τον εβλεπα ψαμ καθε μερα.τετιον αντρα δεν πυστευα ποτε οτι θα εχω.τελικα πυστεω οτι εχω προβλημα.κατι κανω κατι λεω π κανει τους αντρες ενω στην αρχη με θελουν τρελλα μετα να με σιχενονται ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω?τεσπα μ ειπε να μην τον ξαναενοχλησω ποτε κλπ ,εγω ομως τον σκευτομαι πολυ κ τον θελω.δλδ η εγω εχω σοβαρο προβλημα η ολοι οι αντρες εχουν παθει μαλακιση εγκεφαλου.
Οκ, βίτσιο και καπέλο σου.
ΑΛΛΑ....
Εϊναι άλλο να έχετε συμφνωνήσει έστω και χωρίς λόγια, να έχετε ρόλους εξουσίας και υποταγής μεταξύ σας,
κι άλλο ο άλλος, χωρίς να σε ξέρει, να σου φέρεται υποτιμητικά.
Πιστεύω δηλ οτι πρέπει να του κάνεις σαφές, οτι μπορεί να κάνετε dirty talking για να περνατε καλά, μπορεί στο κρεβάτι να έχετε διάφορους ρόλους, αλλά μέχρι εκεί. Κατα τα άλλα, ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Στα λέω αυτά, γιατί βλέπω ( μπορεί να κάνω και λάθος) οτι θέλεις να χωρέσεις το σεξουαλικό σου κομμάτι μέσα σε μια σχέση με σεβασμό και κατανόηση και οι ορμές και ιδιαίτερες ορέξεις που εμπεριέχει ( το σεξουαλικό σου στοιχέιο) μοιάζεουν φαινομενικά να συγκρούονται με τις έννοιες της δεσμευσης και του σεβασμού.
Ενα καλό ξεκαθάρισμα του τί θέλεις και πως να το εξωτερικεύεις είναι απαραίτητο πιστεύω...
Απο πιό σημείο και μετά άρχισε να σε γράφει?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
26-05-2009, 11:57 #38
Originally posted by Remedy
απλα δεν βοηθαει καθολου το θεμα να μιλησω για κατι τετοιο.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
26-05-2009, 12:03 #39
remedy εκει θα συνφωνησω μαζι σου.γουειρντ εχω ακουσει για τετια παιχνιδια εξουσιας και υποταγης ομως δεν το εχω δοκιμασει να ξερω.λες μαρεεσει να με σκλαβα και να μην το καταλαβα?η αληθεια ειναι οτι στο κρεβατι μαρεσει ο αντρας να ειναι αγριος αλλα μονο στο κρεβατι!!
26-05-2009, 12:04 #40
Originally posted by weird
.δεν ξερω πως ηρθαμε σε αυτο το σημειο αλλα απο την στιγμη π αρχηζε πραγματικα να με σκιλοβριζει εγω τον θελω σαν τρελλη.ειναι κουκλος τον εβλεπα ψαμ καθε μερα.τετιον αντρα δεν πυστευα ποτε οτι θα εχω.τελικα πυστεω οτι εχω προβλημα.κατι κανω κατι λεω π κανει τους αντρες ενω στην αρχη με θελουν τρελλα μετα να με σιχενονται ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω?τεσπα μ ειπε να μην τον ξαναενοχλησω ποτε κλπ ,εγω ομως τον σκευτομαι πολυ κ τον θελω.δλδ η εγω εχω σοβαρο προβλημα η ολοι οι αντρες εχουν παθει μαλακιση εγκεφαλου.
Οκ, βίτσιο και καπέλο σου.
ΑΛΛΑ....
Εϊναι άλλο να έχετε συμφνωνήσει έστω και χωρίς λόγια, να έχετε ρόλους εξουσίας και υποταγής μεταξύ σας,
κι άλλο ο άλλος, χωρίς να σε ξέρει, να σου φέρεται υποτιμητικά.
Πιστεύω δηλ οτι πρέπει να του κάνεις σαφές, οτι μπορεί να κάνετε dirty talking για να περνατε καλά, μπορεί στο κρεβάτι να έχετε διάφορους ρόλους, αλλά μέχρι εκεί. Κατα τα άλλα, ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Στα λέω αυτά, γιατί βλέπω ( μπορεί να κάνω και λάθος) οτι θέλεις να χωρέσεις το σεξουαλικό σου κομμάτι μέσα σε μια σχέση με σεβασμό και κατανόηση και οι ορμές και ιδιαίτερες ορέξεις που εμπεριέχει ( το σεξουαλικό σου στοιχέιο) μοιάζεουν φαινομενικά να συγκρούονται με τις έννοιες της δεσμευσης και του σεβασμού.
Ενα καλό ξεκαθάρισμα του τί θέλεις και πως να το εξωτερικεύεις είναι απαραίτητο πιστεύω...
Απο πιό σημείο και μετά άρχισε να σε γράφει?
απο το σημειο π του μιλησα ασχημα.
26-05-2009, 12:13 #41
Kάλά εντάξει, κι εμένα μου έχει τύχει στις σχέσεις μου με άντρες να βγάζω τον χειρότερο μου εαυτό, με όλα τα κόμπλεξ, τις ανασφάλειες, τις ομρές και τις ελλείψεις μου...
Οπότε δεν με εκπλήσσει που κάτι τέτοιο βλέπω κι απο εσένα Μαρία.
Του μίλησες άσχημα λοιπόν.
Ας το κοιτάξουμε πιο προσεκτικά.
Μπορεί κάτι μέσα σου να γούσταρε να μιλήσετε λίγο πρόστυχα κάι άσχημα ο ένας στον άλλο.
Ωραία ως εδώ.
Εσύ όμως, πώς του το δείχνεις ???
Αρχίζεις και τον βρίζεις, ΑΛΛΑ καθώς δεν σε γνωρίζει και δεν τον γνωρίζεις, μπορεί να παρεξηγηθεί η πρόθεσή σου.
Τί ήθελες να πετύχεις και ποιά πρόθεση είχες, όταν του μίλησες άσχημα??Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
26-05-2009, 12:40 #42
Originally posted by weird
ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
κανεις δεν προκειται να σε σεβαστει,
αν δεν σεβεσαι πρωτα απο ολα εσυ τον εαυτο σου.
Αυτος ειναι νομος που ισχυει απο την εποχη του Νεάντερταλ.
26-05-2009, 14:16 #43
Re oust esy den se rothse kaneis.
26-05-2009, 14:19 #44
Re oust esy den se rothse kaneis.
ολα τα ουστ που λεμε προς τους αλλους
κατα βαση στρεφονται προς τον εαυτο μας
αυτο το εσωτερικευμενο ουστ
ειναι που εμποδιζει
τις πραγματικες σχεσεις σεβασμου
κατα τη γνωμη μου
27-05-2009, 00:03 #45
Originally posted by Sofia
Originally posted by Remedy
απλα δεν βοηθαει καθολου το θεμα να μιλησω για κατι τετοιο.
δεν με βοηθαει το θεμα στο να συζητησω για οτι θετικο βλεπω στην πανικουλα.
διοτι αφορα μονο ελαττωματα της.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....