Results 1 to 15 of 55
Thread: 2 ΧΙΛΟΠΙΤΑ
-
24-05-2009, 18:55 #1
2 ΧΙΛΟΠΙΤΑ
Προσφατα γνωρισα ενα παιδι σε καποιο σαιτ και οπως φανικε ηταν πολυ γλικος και ηθελε καπου να αραξει οπως κ εγω.Μιλαγαμε καθε μερα μεχρι της 3 το βραδυ πολλες φορες και ειμασταν ολο γλικολογα.Καπια στιγμη μ ειπε οτι θελει να ερθει να βγουμε και οτι αν δεν δεκτω θα βγει με αλλες γιατι περιμενουν ουρα και παντα τον θυμουντε γιατι κανει καλο κρεβατι κλπ.εγω οταν ειδα να μ γραφει αυτες τις αιδιες του λεω και τι μ το λες>στο μ--μου του λεω.και μενα λεει στα @@ μου.του λεω ειναι μεγαλα?μ λεει ναι του λεω βαλτα στο κωλο σου .δεν ξερω πως ηρθαμε σε αυτο το σημειο αλλα απο την στιγμη π αρχηζε πραγματικα να με σκιλοβριζει εγω τον θελω σαν τρελλη.ειναι κουκλος τον εβλεπα ψαμ καθε μερα.τετιον αντρα δεν πυστευα ποτε οτι θα εχω.τελικα πυστεω οτι εχω προβλημα.κατι κανω κατι λεω π κανει τους αντρες ενω στην αρχη με θελουν τρελλα μετα να με σιχενονται ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω?τεσπα μ ειπε να μην τον ξαναενοχλησω ποτε κλπ ,εγω ομως τον σκευτομαι πολυ κ τον θελω.δλδ η εγω εχω σοβαρο προβλημα η ολοι οι αντρες εχουν παθει μαλακιση εγκεφαλου.
- 24-05-2009, 19:03 #2
Έχεις σοβαρό πρόβλημα εσύ, μην την ψάχνεις..
Αν κάποιος ηλίθιος, λέει πως κάνει καλό κρεβάτι κι όλες τον θυμούνται γι\' αυτό (!!!) , το πιθανότερο είναι να έχει προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Το χειρότερο είναι, όταν αυτή του η συμπεριφορά γίνεται τελικά και σημείο έλξης του αντίθετου φύλου...
Το πρόβλημα τότε μετατίθεται στον άλλον....
Και όλοι οι άνδρες δεν έχουν πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου..
Αλίμονο αν ο μαλακομπούρδουλας που εσύ θεωρείς μεγάλο εραστή, είναι και σημείο αναφοράς για το ανδρικό φύλο...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
24-05-2009, 19:07 #3
αρα εχω προβλημα ετσι?γιατι ενω δεν μαρεσει να μ φερονται ασχημα κολαω μετα?μεχρι π ειπε αυτην την βλακια ειμουν μια χαρα μαζι του.μετα του μιλαγα και γω χωρις σεβασμο.λολικα επρεπε μολις ειδα το αλλο του προσωπο π δεν γνωριζα να σταματησω καθε επαφη μαζι του.
24-05-2009, 19:22 #4
Πανικούλα εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα πιο πολλά σου προβλήματα δημιουργούνται απ\'τους λάθους άντρες.
Το λάθος που κάνεις είναι ότι κολάς σε λάθος άντρες.
Σαν να σε εξιτάρει η άσχημη συμπεριφορά κ κολάς.Γιατί διαλέγεις τέτοιους άντρες?(βάλε κ τον πρώην άντρα σου μέσα κ τον Δημήτρη..).Δε φταις εσύ για τα συναισθήματά σου αφού τα νιώθεις αλλά γιατί έρχονται?πως θα αλλάξει αυτό?σ\'αυτό πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει η ψυχοθεραπεία.Κάνεις?
24-05-2009, 19:25 #5
Αυτός πάντως δεν πήγαινε καλά με τις βλακείες που έλεγε,συμφωνώ με τον sabb.
24-05-2009, 19:39 #6
δεν κανω αλλα σκοπευω αυριο να κελισω ραντευου.δεν ειναι οτι κολαω επειδη μου φερονται ασχημα.ειναι και πεδαροι.αυτος ο συγκεκριμενος τον εβλεπα καμ και ανατριχιαζα.ειναι 1.92 98 κιλα κουκλιστικο προσωπο,ωραια μαλια και παραπολυ γυμνασμενος .ειχε ενα στηθος πιο φουσκοτο κ απο το δικο μου απο την γυμναστικη.εχει ωραια φωνη δλδ δεν εχει τπτ ασχημο σε εμφανηση ..ρε γμτ πως διαολο κολαω με παδαρους π ειναι μαλακες?δεν εψω καθολου αξιοπρπειαπως αφηνω να μ φερονται ετσι απλα επειδη ειναι ομορφαντρες?
24-05-2009, 19:41 #7
να προσθεσω οτι του ανοικτικα με την μια κ αυτουνου.οσο δεν θελω να δενομε και να τα δινω ολα σε εναν αντρα τοσο πιο πολυ το κανω.γαμοτη μου!
24-05-2009, 19:54 #8
Originally posted by panikoula
να προσθεσω οτι του ανοικτικα με την μια κ αυτουνου.οσο δεν θελω να δενομε και να τα δινω ολα σε εναν αντρα τοσο πιο πολυ το κανω.γαμοτη μου!
Τέτοιοι άντρες σαν αυτόν που μιλούσες μόνο κακό μπορεί να σε κάνουν...μα είναι δυνατόν?να συναντηθούμε γιατί αλλιώς περιμένουν ουρά?ας πάρει σειρά η ουρά λοιπόν!
Πάντως η αλήθεια είναι πως στις μέρες μας η μαλάκυνση πάει σύννεφο...εννοείται όχι όλοι οι άντρες κ οι γυναίκες βάβαια,αλλά πολλοί.
Καλά θα κάνεις που θα πάρεις τηλ.αύριο σε ψυχολόγο.Θα σε βοηθήσει να δεις που κάνεις λάθος κ κολάς σε λάθος άντρες κ σε άλλα θέματα για τον εαυτό σου.
24-05-2009, 20:02 #9
αρα εχω προβλημα ετσι?γιατι ενω δεν μαρεσει να μ φερονται ασχημα κολαω μετα?μεχρι π ειπε αυτην την βλακια ειμουν μια χαρα μαζι του.μετα του μιλαγα και γω χωρις σεβασμο.λολικα επρεπε μολις ειδα το αλλο του προσωπο π δεν γνωριζα να σταματησω καθε επαφη μαζι του.
Πιστευω θα σε βοηθουσε να δεις πώς κ γιατι κολλας σε αντρες που δεν εχουν να σου προσφερουν κατι παραπανω απο μια ωραια εικονα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
24-05-2009, 20:02 #10
Απλα πυστευω πως πρεπει να εχω περισσοτερη αυτοπεπηθηση και να μην αφηνω τους αλλους να με εκμεταλευονται.πρεπει να γινω πιο σκληρη.αλλα δεν μπορω προσπαθω πολι.εχω και πολλες ορμεςδεν μπορω να αντησταθω στα χαδια ενως ωραιαου αντρα,νιωθω απελπισμενα την αναγκη να του δοθω .γιατι να μην υοαρχει ωραιος κ νορμαλ αντρας?γιατι?
24-05-2009, 20:04 #11
ναι νιω8ω εντονα την αναγκη να δεθω με καποιον ειδκα ωραιο παιδι κιας ειναι σκαρτος.μου λυπει το σεξ τα χαδια η αγαπη ενος αρσενικου.
24-05-2009, 20:14 #12
Απλα πυστευω πως πρεπει να εχω περισσοτερη αυτοπεπηθηση και να μην αφηνω τους αλλους να με εκμεταλευονται.πρεπει να γινω πιο σκληρη.αλλα δεν μπορω προσπαθω πολι.εχω και πολλες ορμεςδεν μπορω να αντησταθω στα χαδια ενως ωραιαου αντρα,νιωθω απελπισμενα την αναγκη να του δοθω .γιατι να μην υοαρχει ωραιος κ νορμαλ αντρας?γιατι?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
24-05-2009, 20:14 #13
ναι νιω8ω εντονα την αναγκη να δεθω με καποιον ειδκα ωραιο παιδι κιας ειναι σκαρτος.μου λυπει το σεξ τα χαδια η αγαπη ενος αρσενικου.
24-05-2009, 20:15 #14
Δεν ξέρω αλλά είμαι χίλια τα εκατό σίγουρος πως το παράδειγμα αρρενωπότητας που περιγράφεις panikoula,κατά πάσα πιθανότητα δεν χρησιμοποιεί και τόσο το πάνω κεφάλι για να σκέφτεται, μάλλον στο κάτω είναι το μυαλό του...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
24-05-2009, 20:20 #15
Απλα πυστευω πως πρεπει να εχω περισσοτερη αυτοπεπηθηση και να μην αφηνω τους αλλους να με εκμεταλευονται.πρεπει να γινω πιο σκληρη.αλλα δεν μπορω προσπαθω πολι.εχω και πολλες ορμεςδεν μπορω να αντησταθω στα χαδια ενως ωραιαου αντρα,νιωθω απελπισμενα την αναγκη
Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη που σε τυφλώνει να δεις τις συνέπειες εκείνη τη στιγμή.
Κ η αλήθεια είναι πως κ αυτές πρέπει να ικανοποιηθούν.
ψάξε για έναν άντρα που να σου αρέσει αλλά να είναι κ καλό παιδί.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία