Ψυχοσωματικά εμβοές
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    27

    Ψυχοσωματικά εμβοές

    Γνώμη αν μπορείτε
    Γεια σας! Επέστρεψα..η ιστορία μου είναι στο προφίλ μου.. Ψυχοσωματικά, αγχώδη διαταραχή, κατάθλιψη, ιδςοψυχαναγκαστικη.Ειχα δει αποτέλεσμα με αντικαταθλιπτικά ενλιφτ κατά μεγάλο μέρος, είχα κάπως μπει σε μια σειρά και αποφάσισα μετά από τρία χρόνια αγωγής σταδιακά και τα έκοψα.Την τριτη μέρα μετά από άπειρη αϋπνία και κλάματα έκανα πολύ δυνατά βουητά.Βουητα είχα και παλαιότερα και είχαν χαμηλώσει σε σημείο να μην με ενοχλούν.Επαθα πάλι κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή, κάθε μέρα σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω και άκουγα ένα εργοστάσιο στο κεφάλι.Ξανα άρχισα την αγωγή την ανέβασα τπτ.Πηγα σε άλλο ψυχίατρο μου έδωσε κάτι άλλο χάλια.Μετα Μ έδωσε ρεμερον,χάλια.εν τω μεταξύ έπεφταν φουλ τα μαλλιά μου, είχα λιποθυμίκες τάσεις και ζαλάδες και υπνηλία.Εξανα εξετάσεις αίματος και είχα αναιμία.Σκατα αιματοκρίτης, φερριτινη, κάτω b12, πάτος φυλλικό οξύ, καθόλου d3. Ήμουν 4 μήνες με αντικαταθλιπτικά και καμία βελτίωση στο βουητό και στα άλλα μόνο στην διάθεση.τον Πέμπτο μήνα που βρήκα την αναιμία άρχισα ενέσεις b12,σιδηρο,φυλλικό,d3 και μου πέρασε η υπνηλία , δεν λαχανιαζω και δεν ζαλίζομαι αλλά ακόμη νιώθω περίεργα και λίγο κούραση και το βουητό πιο αντεχτο αλλά ακόμη εκνευριστικο.Θα το ξεπεράσω άραγε αν συνεχίσω την αγωγή για αναιμία στην οποία είμαι είκοσι μέρες και σε συνδιασμό με τα αντικαταθλιπτικά; Η θα ακούω αυτό το βασανιστήριο μια ζωή;Δεν μπορώ να καταλάβω πως μου έφυγε και την πρώτη φορά βασικά δεν έφυγε απλά έφτασε να είναι σιγανό και δνε το παρατηρούσα καν.Και όταν ξεκίνησαν όλα ξανά είχα αναιμία παράλληλα και είχα κάνει ενδοφλέβια σίδηρο.Ισως οι ελλείψεις που είχα και ήταν πολλές συνδυαστικά με τις διαταραχές μου ήταν καταστροφικές και όταν έκοψα τα χάπια έσκασαν όλα..νιώθω αδιέξοδο, ειλικρινά.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1,338
    Νομίζω πρέπει να συνεχίσεις όπως πας για λίγο καιρό ακόμη και θα δεις βελτίωση!

    Τώρα τα θέματά σου είναι πολλά και πρέπει να τα χειριστείς ένα προς ένα.

    Η κατάστασή σου πιστεύω είναι ανατρέψιμη και γρήγορα θα γυρίσεις όπως ήσουν καλά!
    Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    27
    Μακάρι!σε ευχαριστώ

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    4
    Χρύσα τις έχω από τις 15 Απριλίου φέτος γιατί προέκυψαν κπ πόνοι στην μέση που εννοείται εγώ η χαζή τις πέρασα για κτ πολυ σημαντικό κ νόμιζα ότι παθαίνω ΣΚΠ γενικά με τα ψυχοσωματικά έχω θέμα κ το κατάλαβα φέτος με τις εμβοες ότι ο,τι έχω ζήσει π.χ μυρμηγκιασμενες πατούσες που πονούσαν όταν ακουμπούσαν στο έδαφος, παλινδρόμηση, νευραλγία τρίδυμου και και και.. τελικά ήταν όλα ψυχοσωματικά λόγω βλακωδέστατου στρεσς κ όχι παθολογικά. Δε με τις εμβοες έχω πάθει μεγάλη πλακα γιατί τους δίνω σημασία σε παρακαλώ έχω στείλει το mail μου επικοινώνησε μαζί μου!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    4
    Εν τω μεταξύ κάτι είχα δει εδώ μέσα για ενέσεις Οζονοθεραπείας βρε παιδιά από έναν Κώστα κ του έστειλα mail κ στα δυο που είχε αναρτήσει…αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    27
    Τις εμβοες τις έχω αντιμετωπίσει μια φορά και ήταν καθαρα ψυχιατρικο θέμα, οπότε και έκοψα την αγωγή και επανήλθαν δριμύτερες.Ωστοσο έχω αναιμία, που απλά επιβαρύνει και μίλησα με τον ψυχίατρο και Μ είπε πως δεν με έπιασαν τα χάπια όπως την πρώτη φορά, οπότε θα αλλάξω και αγωγή.Δεν ξέρω την ιστορία σου αλλά αν είναι ψυχοσωματικο, η μόνη λύση είναι ο ψυχίατρος και έπειτα η ψυχοθεραπεια..καλή δύναμη!

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    1
    Έχω και εγώ το ίδιο θέμα σφύριγμα στα αυτιά και τα 2 μουδιασματα στα άκρα μια πίεση στο πίσω μέρος του κεφαλιού όλη μέρα αφού νομίζω ότι έχω όγκο στο κεφάλι

Similar Threads

  1. Ψυχοσωματικά εμβοές
    By Xrusam in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 12
    Last Post: 20-06-2021, 15:39
  2. ΕΜΒΟΕΣ
    By Δημήτρης1996 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 1
    Last Post: 26-08-2020, 02:36
  3. Εμβοες
    By Δημήτρης1996 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 1
    Last Post: 24-08-2020, 19:23
  4. Εμβοες
    By Δημήτρης1996 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 0
    Last Post: 24-08-2020, 02:08
  5. Εμβοες
    By Astronomy lover in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 6
    Last Post: 29-03-2020, 00:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •