Κατορθώματα!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Senior Member
    Να ρωτήσω πως μπορείτε και πίνετε τόσους καφέδες; εγώ ένα αν πιώ θα κοιμηθώ μετά απο ένα μήνα.Δεύτερον ποιος είπε ότι το αγχος δεν κάνει δέκατα; Πριν 10 χρόνια θα πήγαινα Ολλανδία να συναντήσω τον άνδρα μου που ταξίδευε.Είχα άγχος για το αεροπλάνο και ανησυχούσα που θα άφηνα τα παιδιά στην γιαγιά τους.Η πτήση \'ηταν νωρίς το πρωϊ και το βράδυ είχα 37,4 δέκατα.Προτείνω να φυλάξεις το θερμόμετρο και να μην ξαναπάρεις την θερμοκρασία σου.Απο το άγχος δεν βλέπετε τι έχουμε πάθει;αναστατώνεται ο οργανισμός.Εγώ υποφέρω απο κατάθλιψη αλλά ότι με φοβιζει το κάνω είναι η καλύτερη λύση για να απαλλαγείτε απο τους πανικούς να εκτίθεστε σ΄αυτό που σας φοβίζει.Πανικό παθαίνω με την υγεία των παιδιών μου γιατί έχω περάσει πολλά.Εχω λυποθημήσει σε ιατρεία αλλά το παλεύω μόνη χωρίς βοήθεια ούτε απο τον πατέρα τους είτε γιατί ταξιδεύει είτε γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι περιμένει απο μένα και αυτός.

Ιωάννα γειά σου και σε εσένα Γενικά η ένταση νομίζω ότι ξεκίνησε μετά το συμβάν...καλά η ντίνι δεν μασάει,..εμένα μου έτυχε στην σχολή πρώτη φορά και πατούσα δεν πατούσα...θέλω 15 μαθήματα να πάρω πτυχίο αλλά και πάλι τι να το κάνω,την ίδια δουλειά που κάνω και τώρα θα έκανα,απλά το γαμώτο,άμα μου την βαρέσει μπορεί να το τελειώσω,μια χαρά είστε όλες, με τα αγόριας σας ,όλα θα πάνε καλά

Originally posted by giota
    Να ρωτήσω πως μπορείτε και πίνετε τόσους καφέδες; εγώ ένα αν πιώ θα κοιμηθώ μετά απο ένα μήνα.Δεύτερον ποιος είπε ότι το αγχος δεν κάνει δέκατα; Πριν 10 χρόνια θα πήγαινα Ολλανδία να συναντήσω τον άνδρα μου που ταξίδευε.Είχα άγχος για το αεροπλάνο και ανησυχούσα που θα άφηνα τα παιδιά στην γιαγιά τους.Η πτήση \'ηταν νωρίς το πρωϊ και το βράδυ είχα 37,4 δέκατα.Προτείνω να φυλάξεις το θερμόμετρο και να μην ξαναπάρεις την θερμοκρασία σου.Απο το άγχος δεν βλέπετε τι έχουμε πάθει;αναστατώνεται ο οργανισμός.Εγώ υποφέρω απο κατάθλιψη αλλά ότι με φοβιζει το κάνω είναι η καλύτερη λύση για να απαλλαγείτε απο τους πανικούς να εκτίθεστε σ΄αυτό που σας φοβίζει.Πανικό παθαίνω με την υγεία των παιδιών μου γιατί έχω περάσει πολλά.Εχω λυποθημήσει σε ιατρεία αλλά το παλεύω μόνη χωρίς βοήθεια ούτε απο τον πατέρα τους είτε γιατί ταξιδεύει είτε γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι περιμένει απο μένα και αυτός.
    Ποιούς καφέδες Γιώτα?Ότι διάβασες για εμένα ήταν...last year...decaf μόνο...ούτε coca cola πλεον...

Senior Member
    Την coca cola την πίνω μόνο όταν οδηγώ και πάω ταξίδι για να μην νυστάζω.Οσες φορές ήπια βράδυ δεν κοιμήθηκα

Senior Member
    Α ναι καφες?last year.........τωρα τιποτις..καλα εγω κανω και ομοιοπαθητικη και απαγορευεται ο καφες και η cola......χρηστο μου βαλτο στοχο να τελειωσεις..μπορει να μην αλλαξεις δουλεια αλλα μεσα σου θα νοιωθεις τελεια...Να σου πω και κατι?Αν τελειωσεις με το καλο,θα ερθουμε ολοι στην ορκομοσια σου..τελος..μην τυχον δλδ και δεν μας καλεσεις:PPPPΙωαννουλα μου,μια χαρα τα πας..συμφωνω για το sex(και μην ντρεπεσαι να το πεις σιγα,ενηλικες ειμαστε)κανει απιστευτο καλο.....Παραλληλα σου ριχνω και αλλο ενα φτυσιμο..στου σου κοριτσακι μου,ευχομαι να μην σε πιανει τιποτα....Παιδια να σας ρωτησω και κατι αλλο..εσεις πηρατε φαρμακα?εμενα μου ειχαν δωσει seroxat και οποια και διεκοψα σε ενα μηνα..μου την βαρεσε και δεν ηθελα χαπια..τωρα κανω ομοιοπαθητικη...Γιωτα μου εμενα ουτε ο καφες ουτε και η cola με ξυπνουσε ποτε...αμα σου λεω επινα 7-8 καφεδες...φαντασου...ειχα γινει κινητη καφετεριααφου στο αιμα μου δεν ετρεχε αιμα αλλα καφες....))))Αλλα δεν μετανιωνω..δεν βαριεσαι?θα τα θυμαμαι οταν γερασω και θα γελαω με τις μαλακιουλες μου....Τελος Χρηστο εχω να πω το εξης..τυχερη η κοπελα σου που της συμπαραστεκεσαι τοσο..δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι...μπραβο αγορινα μου....ευτυχως και το δικο μου αγορι ειναι σαν εσενα..δοξα τον Θεο δλδ.....

Senior Member
    Ξεχασα να ρωτησω κατι την Ιωαννα..Ιωαννα μου εχεις πολυ καιρο να πας στην σχολη σου?Και αν ναι με τι ασχολεισαι τωρα?Μην τα παρατας κουκλα μου...εισαι νεα κοπελα...δεν μασαμε εμεις ειπαμε...ειδαμε τα χαλια και ξερουμε πιο πολλα απο τους υπολοιπους.......Εισαι και καλο κοριτσι κριμα ειναι....και εγω φοβαμαι αλλα θα το τολμησω..αει σιχτιρ το πολυ πολυ να ταβλιαστω...που δεν παιζει δλδ απο οσο ξερω....

Τι είναι η ομοιοπαθητική Ντίνι που κάνεις? Thanks για τα καλά σου λόγια Στην δική σου ορκομωσία να έρθουμε,είναι ποιό πιθανό ,πάντως οι καφέδες οι δικοί σου είναι πάρααααα πολλοί,δεν το έφτασα ποτέ αυτό.Καπνίζεις?Μόνο αυτό δεν έχω κόψει,αλλά νορμάλ...εσείς έχετε τα αγόρια σας εδώ,εγώ την έχω στην Βουλγαρίααααα

Senior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.
    ΠΙΝΩ ΦΡΑΠΕ-ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ - ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ Ή ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ntini, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑΒΛΙΑΣΤΕΙΣ! ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!
    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ: ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Γειά σου Ευγενία,έχεις και το όνομα της αδελφής μου Βασικά καφές και άγχος μόνο καλό δεν κάνουν μαζί άσε που επιτείνουν το αίσθημα της ανυσηχίας,τώρα άμα την βολεύεις και δεν σου προκαλεί μεγαλύτερη ένταση...πάντως καλό θα ήτανε αν μπορούσες να μην πίνεις καθόλου...εμένα καφείνη δεν με πέρνει πλεον,άσε που δεν την θέλω κιόλας.

Senior Member
    Ευγε stress Μου...αει στο καλο το παλιοθερμομετρο...ουστ απο εδωΧρηστακο ναι καπνιζω(δυστυχως δλδ)..βεβαια κανω γυρω στα 12 τσιγαρα την μερα..ευτυχως ειναι ελαφρια..0,3...κοιτα Χρηστακο εγω τον πανικο πλεον τον αντιμετωπιζω σαν πρωην γκομενο που μου σπαει τα νευρα...χιχιχιχιχιχιχιχιχι� �χι.....αφου μεχρι και τραγουδι του εχω αφιερωσει...το θα μαι αλλιως της Παπαριζου..χιχιχιχι...μ αρεσει η παπαριζου γιατι και αυτη περασε το ιδιο προβλημα...Ως προς την ομοιοπαθητικη ειναι ενα παρακλαδι της ιατρικης..εμενα δλδ η ομοιοπαθητικος μου ειναι και γιατρος...και ειναι κορυφη..Με ηρεμησε απο την πρωτη στιγμη που απλα μιλησαμε..Κανω 2 βδομαδες τωρα και εχω δει αλλαγη..ειμαι πιο χαλαρη και δεν το σκεφτομαι ολη μερα....Θα σου ελεγα να το δοκιμασεις δεν εχεις να χασεις και τιποτα...Απο την αλλη για την κοπελα σου εχω να πω το εξης...να πας να την βρεις καλε μου....κανε της μια εκπληξη δεν θα χασεις..τουλαχιστον προσπαθησε το και αν δεν σου βγει δεν εγινε και τιποτα....ΟΣο για την ορκομωσια δεν το συζητω και δεν το διαπραγματευομαι....θα ερθουμε και στην δικη σου....)))))ολοι θα παρουμε τα πτυχια μας.......))αληθεια στην δουλεια δεν αντιμετωπιζεις προβλημα?μονο στην σχολη?

Και εγώ ελαφρά καπνίζω,έχω και τον decaf και είμαστε οκ Πρώην γκόμενος που μου σπάει τα νεύρα χαχαχαχαχ,αυτό δεν είναι χειρότερο και από άγχος? :d. Δεν έιχα πρόβλημα με την δουλειά,αλλά μετά την υποτροπή είχα αν και φευγάτος είμουν.Είχα αλήθεια κολλήσει με την σχολή,πήγαινα αλλά τα πέρναγα τόσο αργά το μαθήματα που ήταν κουραστικό.Πήγαινα κάποια στιγμή σε σχολή για ecdl και δεν είχα κανένα πρόβλημα :d,καλά είναι που ειναι πολλοί σε λίγα χρόνια να δείτε τι θα γίνεται με το άγχος και τους πανικούς.Μάλλον αυτή θα μου κάνει έκπληξη να έρθει να με δει Να ρθει να δει και την Ελλάδα που το μόνο που έχει δει είναι η πόλη της,το πανεπιστήμιο και 1 εβδομάδα διακοπές μετά τις εξετάσεις Από ποιό νησί είσαι Ντίνι?

παιδια εγω μονο ντεκαφ κανω ομοιοπαθητικη κ απαγορευει την καφεινη χαλαει την θεραπεια κ μενα με βοηθαει πολυ!!
    το sex θα ηταν πολυ χαλαρωτικο αλλα δυστυχως πολυ αποχη τελευταια κατι σαν τις εκλογες ενα πραγμα!
    κ γω παλευω με την σχολη μιας κ σπουδαζω μακρυα αποτο σπιτι μου κ τον τελευταιο χρονο εχω παει σκατα κ ειμαι για να τελειωνω αλλα ευτυχως υπαρχει μεγαλη αγαπη κ κατανοηση απο τους δικους μου παλι καλα αλλα πιο πολυ για μενα που θελω να τελειωνω να προχωρησω!!να παω κ φανταρος 9 μηνες το μειωσανε !!!!!!!

παντως οσο περναει ο καιρος πεισμωνω παιδια δεν θα με παρει απο κατω
    θα του πιω το αιμα του π@#$τη του πανικου να παει να γαμ@#ει να με αφησει ησυχο αμαννννν

Ναι ρε Άλεξ μαζί σου,μην το αφήνετε παιδιά να σας φάει τα χρόνια.Το λέω γιατί και εγώ περιόρισα πράγματα and i have regret themmmm...Άλεξ παίζει αποχή και εδώ :d :d ,τα κορίτσια περνάνε καλύτερα όπως βλέπεις εδώ,αλλά πάντα έτσι ήταν σε αυτό τον τομέα,μην αρχίσω τους στοχασμούς :d ...για να δώ θα μου βγει σε καλό που περιμένω το κορίτσι?Πάντως να σας πω και την αλήθεια δεν πεθαίνω κιόλας,πέτυχε το μάτι μου σήμερα έναν τύπο στην τηλεόραση που πήγε σε κλινική αποτοξίνωσης απο το...sex,δεν πάμε καλάααααα

τι να πεις ρε φιλε ας ειχα τοσο πολυ σεξ κ ας πηγαινα σε κλινικη αποτοξινωσης!:ναι οντως εσεις οι κοπελες εχετε τον ελεγχο σ\'αυτο το θεμα ειναι αληθεια,αλλα δεν ειναι επι του τοπικ αυτο ...ας ξεπερασουμε την τρελα μας πρωτα κ μετα τα υπολοιπα :P:P:P:P:P

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast