Κατορθώματα!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 60 of 60
    ευχομαι να ρθει η κοπελα σου το σιγουρο ειναι δεν θα σε χαλασει παντως το μονο σιγουρο:P:P:P

Senior Member
    η αληθεια ειναι πως στο sex εμεις ειμαστε πιο εγκρατης...κοιταμε αλλα πραγματα,πιο συναισθηματικα..του στυλ μου λειπουν τα χαδια του,η αγκαλιτσα τα φιλακια και τετοια...Ασε που η πλειονοτητα απο εμας ειμαστε μονογαμικες...Και εγω παντα αυτο πιστευα,οσο και αν ακουγεται παλαιομοδιτικο..πως μολις βρω τον καταλληλο τελος,δεν κοιταμε αλλου.Χρηστο μου απο Θασο καταγομαιαλεξ μου μην ανησυχεις ωρε,θα βρεθει η καταλληλη και δεν θα σε ξεκολλαμε απο το κεχρι...χαχαχαχαχαχαχαχα:PPPP P...Μακαρι ρε παιδια να μας πανε ολα καλα....Εγω αυτη τη περιοδο ανασυντασσομαι και σκεφτομαι αν αυτοι που εχω διπλα μου μου κανουν πιο πολυ καλο παρα κακο...Για να δουμε τι θα βγει......Ως προς τις κρισεις πανικου να πανε να μαμηθουν...δεν προκειται να γινω υποδουλη τους..και σημερα ειμαι καπως ισως λογο ζεστης αλλα στον λουτσο μου..και θα βγω και θα παω θαλασσα...οχι θα κατσω να σκασω..ειπα..το νεο μου συνθημα ειναι...αν δεν ψοφολογησω εκει που ειμαι δεν φευγω......

Όλοι Θάσοοοοο στην Ντίνι που δεν έχω πάει κιόλας,έτσι βρε Ντίνι χαίρομαι που δεν μασάς,να πας στη θαλασσά σου να πλατσουρίσεις :d Που πας για μπάνιο?

Senior Member
    ααααα να ρθετε να ρθετε....δλδ να παμε..γιατι και εγω αθηνα μενω....ειναι μαγικα...ειδικα για ζευγαρακι...χιχιχιχι..για πλατσουρισμα δεν με κοβω γιατι διανυω αυτο που εσεις οι αντρες λετε δυσκολες μερες:Pομως θα παω βολτιτσα στη θαλασσα....Συνηθως παω στον Ωρωπο...ή Λουτσα ή κατι τετοιο...απλα δεν θελω να εχω τινγκα κοσμο διοτι κατουρανε ολοι οι ξυπνιοι μεσα(τι βρομιαρηδες Θεε μου)ε και δεν θελω να βαζω τη κεφαλα μου στα κατουρα των αλλων..Αν ηταν πηγαινα να χωσω το κεφαλι μου και στην τουαλετα...χαχαχαχαχαχχααχ� �χαχα....εσυ χρηστο εκανες κανενα μπανακι?

Χαχαχαχ βρε συ Ντίνι,Έχω κάνει 2-3,τώρα το σκ θα κάνω και άλλα 2 λέω,θα κάνω προσπάθεια να σου στείλω u2u λινκ

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!ntini ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!

παιδια καλο μπανιο το σ/κ !!!καλες βουτιες χαλαρωση ρακετες οφθαλμολουτρα κτλ καλο καλοκαιρι να χουμεεεεε

Senior Member
    Αλεξανδρε μου,ακουσα πως θα βρεχει αυριο και μεθαυριο..οποτε πως θα κανουμε ολα αυτα που λες καλε?βεβαια μπανακι με βροχη εμενα προσωπικα δεν με χαλαει...ειναι υπεροχο...))stress μου και εμενα μου αρεσει ο τροπος που το αντιμετωπιζεις...ε ας πλατιασουμε και λιγακι...δεν βλαπτει να μας ανεβαινει και λιγο η διαθεση.....Εμενα προσωπικως δεν με βλαπτει καθολου..εξαλλου ειμαι γνωστο χαζοχαρουμενο οπως λεει και η διαθεση μου....ΠΑντως κατι ασχετο..σημερα μιλαμε περασα τρελο σοκ..περνουσα ενα δρομο αμερημνη και λιγο στρεσσαρισμενη(αλλα κλασικα ελεγα στα @#$%^&* μου)και μου ρχεται ενας μαπας με το μηχανακη αναποδα και κατα πανω...Αφου ξεπερασα το σοκ...τιποτα το ιδιαιτερο,απλα ετρεμα το χαρηκα κιολας...Λεω κοιτα τι καλα το αντιμετωπισα......
    Αλεξανδρε αν παιζεις ρακετες να προσεχεις..προσοχη στο μπαλακι..εχω φαει κατι ξεγυρισμενες μπαλιες και ξερω....Και μετα σε κοιτανε ολο χαμογελο...και λες απο μεσα σου,να σε βρισ τωρα ή πιο μετα?χιχιχιχιχ

ντινι εχεις μαλλον λαθος πληροφοριες αθηνα δεν θα βρεχει μην ανησυχεις αλλα να μου πεις δεν θες αθηνα γιατι κατουρανε εγω παλι ειμαι στο ιονιο πελαγος κ οι θαλασσες ειναι απιστευτες !
    οταν περναμε τον δρομο κοιταμε δεξια κ αριστερα ντινι μου !!
    με τις ρακετες οντως ειναι το μπαλακι επικινδυνο αλλα κ καμια φορα το στελνεις εκει που θες ευκαιρια να πλησιασεις καπου με καταλαβαινεις!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχα.... σωστο και αυτο που λες....ισως συμφερει κιολας το μπαλακι...ως προς τον δρομο,ηταν μονοδρομος που να ξερα......Αυριο λεω να παω στην αγια Μαρινα...εχω ακουσει πως ειναι ωραια..για να δουμε τι θα δουμε......Παντως απο οτι βλεπω το αντιμετωπιζουμε οσο περναει ο καιρος καλυτερα...πιστευω βοηθαει η συμπαρασταση και απο εδω αλλα και ο χαβαλες που κανουμε

ε ναι αμα μιλας με ανθρωπους που το βιωνουν κ το νιωθουν πραγματικα κ χαβαλε μπορεις να κανεις κ σου φαινεται κ αστειο μερικες φορες λες τι μ@#$κας ειμαι κ καθομαι κ σκαω
    αγια μαρινα εχω ακουσει καλα δεν εχω παει ομως
    ελπιζω να ναι καλα ντινι γοργονα :P:P:P

Παιδιά πρέπει να είναι το μόνο κομμάτι του φόρουμ με τόσο χαβαλέ χαχαχ,να βρέξει γιατί καήκαμε,τυχερέ Άλεξ,σε νησάκι είσαι?την τύχη μου...όσο για τις ρακέτες,no comment,και να στείλεις το μπαλάκι εκεί που θες,πρέπει να πεις μετά κάτι,και όταν ανοίγει το στόμα αυτά που ακους πονάνε ακόμα περισσότερο και από το να σε χτυπήσει το μπαλάκι :d,να πας Ντίνι για μπανάκι,καλά λέει το κορίτσι,συγκρίνονται οι θάλασσες του νησιού της με την βρώμα εδώ?

φιλε οι παραλιες στην αττικη ειναι ολες ακαταλληλες απο την βρωμα που πεφτει αλλα κ που να πας!!
    ακου τεχνικη: στελνεις το μπαλακι εκει που θες οχι κ φεντερερ να τις σκοτωσεις αλλα να παει στα ποδια τους ξερω γω πας εκει λες μια συγνωμη κ ριχνεις κ ενα χαμογελο κ αμα δεις ανταποκριση κ δε σε κραξουν μετα το ριχνεις συνεχεια εκει !!!

Federer lol,τι να σου πω μπορεί και να πιάνει,δεν το κατέχω το άθλημα οπάτε οι πιθανοτήτες είναι 50-50 να πάει στο στόχο ή σε κανένα μαντάχαλο... Άντε πάω για ύπνο,πω πω ξεχάστηκα ,goodnight to all and fear nothing!!

Senior Member
    χαχαχαααχααχαχαχαχχαχαχαχ αχαχαχαχααχ.....πολυ σωστα τα λετε....βοηθαει να μιλησεις με μια κοπελα αυτο....Ως προς τον στοχο και εγω σαν τον Χρηστο ειμαι...αλλου πεταω αλλου βρισκεται...Ευτυχως τον τελευταιο καιρο εμαθα τεννις....Πολυ ωραιο αθλημα παιδια..να το δοκιμασετε...Ωραια μερα κανει σημερα...Εχει δροσουλα αλλα ο ηλιος ειναι νταλαμ αρεσει πολυ...καλημερα να χουμε παιδια

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234