Results 1 to 15 of 60
Thread: Κατορθώματα!!!
-
25-05-2009, 05:10 #1
Κατορθώματα!!!
Χμ επισης σκεφτικα να ανοιξω και αυτο το τοπικ για να γραψω καποια πραματα που μετα απο αυτα βγηκα πιο δυνατος!ετσι για να παρουμε δυναμη ο ενας απτον αλλον!εννοειτε πως περιμενω και τα δικα σας!
Α)εβγαλα το στρατιωτικο με μια κριση πανικου μονο!!!και ημουν αντιθετος και ιδεολογικα με την ολη φαση!
Β)εχω παιξει μπροστα σε εκατο ατομα με το συγκροτημα που εχουμε η καρδια μου χορευε break dance και τσαμικο μαζι απτο αγχος αλλα τα καταφερα χωρις να το βαλω στα ποδια!
καλα θα μου πειτε πως εδω αλλη ζουν η εχουν ζησει πολεμο και πιο δυσκολες καταστασεις και τα θεωρεις κατορθωματα αυτα!πραγματικα ωρες ωρες νοιωθω γελιος αλλα τι να κανουμε αλλοι ισως να ειναι πιο δυνατοι απο μενα!
- 25-05-2009, 11:20 #2
Να μη νιώθεις καθόλου γελοίος! μην υποτιμάς τα επιτεύγματά σου! σημασία δεν έχει τί κατόρθωμα έκανες , αν πήγες στον πόλεμο ή απλώς αν έκανες ένα ταξίδι με το τραίνο. σημασία έχει το μέγεθος του φόβου σου απένανατι σε αυτό που έκανες και το γεγονός ότι δεν το έβαλες στα πόδια!
όπως έλεγε και ο περικλής -κατά το θουκυδίδη- οι αθηναίοι δεν φάνηκαν γενναίοι επειδή πολέμησαν ατρόμητα όπως οι σπαρτιάτες , αλλά επειδή αν και ένιωσαν φόβο, τρόμο και δέος μπροστά στον πόλεμο, παρά το φόβο τους βούτηξαν στη μάχη....
(ελπίζω να το θυμαμαι καλα γιατί πέρασαν και 12 χρόνια από τότε που μελετούσαμε θουκυδίδη στην 3η δέσμη!)
ωραίο το τόπικ που άνοιξες για να αντλήσουμε δύναμη από αυτά που θεωρούσαμε ακατόρθωτα και όμως γίναμε και να συνειδητοποιήσουμε κάποτε πως η αρνητική αυθυποβολή μας και ο φόβος μας απέναντι σε ένα γεγονός ήταν μόνο φόβος και όχι πραγματικότητα!
καλά ρε συ ;; ένα πανικό σε ολόκληρη τη θητεία;; μας δουλεύεις;;; εσύ δεν έχεις τίποτα! είσαι καλύτερα και από τους καλά !
πάμε γι άλλα!
26-05-2009, 09:14 #3
Ναι εναν πανικο αλλα τωρα εχω υποτροπιασει παλι!ειναι υπουλη η διαταραχη πανικου.καλα επαιξε ρολο σιγουρα που εκοψα και τα φαρμακα με δικια μου πρωτοβουλια!Τελος παντων δε μασαμε ομως!
Εχω αλλο ενα τωρα που το θυμιθηκα!
Σε μια πορεια εφαγα τοσα ασφυξιογονα που νομιζα πως θα μεινω στο τοπο αλλα καταφερα να τρεξω και να μην κοκκαλωσω!το ενστικτο της επιβιωσης ειναι πιο δυνατο!
Τα δικα σας?αντε μην ντρεπεστε!!!
26-05-2009, 12:36 #4
- Πήρα το δίπλωμα αυτοκινήτου με αρκετό άχγος και ιδρώτες,
- Τέλειωσα το στρατιωτικό. Άγχος τις πρώτες μέρες στις μονάδες, αντικατάσταση με νεύρα και θυμό τις επόμενες, λόγω της όλης μπουρδελοκατάστασης.
- Έδωσα ΑΣΕΠ - τεστ δεξιοτήτων, πολύ σφίξιμο γενικά, αλλά σκόραρα πολύ καλά.
Αυτά προς το παρόν...
26-05-2009, 21:21 #5
Την περασμένη Δευτέρα, σε τρομερή κρίση πανικού, μόνη μου στο γραφείο, δεν άντεξα και κάλεσα ασθενοφόρο. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, αν και δεν είχα συνέλθει, είπα στον εαυτό μου ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ και ότι δεν έχω καμία δουλειά εκεί μέσα.
Σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να αφήσω να με εξετάσουν.
Έκανα λάθος που φώναξα ασθενοφόρο... κάποιος το χρειαζόταν περισσότερο από μένα. Λυπάμαι πολύ γι\' αυτό. Όμως το θεωρώ και μεγάλη μου νίκη.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο έκοψα το cymbalta απότομα. Απλά δεν ξαναπήρα το χάπι. Πέρασα δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και ΞΕΡΩ ότι έπρεπε να το κόψω σταδιακά.
ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Το άντεξα όμως, και είμαι πολύ περήφανη γι\' αυτό.
27-05-2009, 10:48 #6
Ειδατε παιδια!Εχουμε και νικες στο ενεργητικο μας!χα!τι νομιζατε?Πως θα κερδιζει παντα ο πανικος?Καποιες μικροαλλαγες θελουμε ακομα και παμε για πρωταθλημα!!!
08-06-2009, 21:17 #7
λοιπον δινω το εναυσμα!παμεεεεεεεεεεεεεε� �ε
08-06-2009, 21:40 #8
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ vincent!ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
-ΠΗΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΩ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ
-ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ-ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!
-ΧΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ!
08-06-2009, 22:28 #9
εγω παιδια μετα απο 2-3 μηνες που ελεγα θα παω γυμναστηριο αλλα δεν το τολμαγα με τιποτα 1 μηνα τωρα παω 5 φορες την εβδομαδα χωρις αγχος κ μεσα στον κοσμο κ μου αρεσει πολυ αυτο.ειναι να κανεις το 1ο βημα κ να επιμεινεις!!βινσεντ ειμαστε ουραγοι στην βαθμολογια αλλα θα ανεβουμε κ μακαρι να το σηκωσουμε το γαμ@#$ΝΟ το πρωταθλημαααα!!!
08-06-2009, 23:47 #10
Originally posted by vincent
Χμ επισης σκεφτικα να ανοιξω και αυτο το τοπικ για να γραψω καποια πραματα που μετα απο αυτα βγηκα πιο δυνατος!ετσι για να παρουμε δυναμη ο ενας απτον αλλον!εννοειτε πως περιμενω και τα δικα σας!
Α)εβγαλα το στρατιωτικο με μια κριση πανικου μονο!!!και ημουν αντιθετος και ιδεολογικα με την ολη φαση!
Β)εχω παιξει μπροστα σε εκατο ατομα με το συγκροτημα που εχουμε η καρδια μου χορευε break dance και τσαμικο μαζι απτο αγχος αλλα τα καταφερα χωρις να το βαλω στα ποδια!
καλα θα μου πειτε πως εδω αλλη ζουν η εχουν ζησει πολεμο και πιο δυσκολες καταστασεις και τα θεωρεις κατορθωματα αυτα!πραγματικα ωρες ωρες νοιωθω γελιος αλλα τι να κανουμε αλλοι ισως να ειναι πιο δυνατοι απο μενα!
08-06-2009, 23:51 #11
Originally posted by stress
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ vincent!ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
-ΠΗΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΩ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ
-ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ-ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!
-ΧΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ!
08-06-2009, 23:56 #12
Originally posted by Αλέξανδρος24
εγω παιδια μετα απο 2-3 μηνες που ελεγα θα παω γυμναστηριο αλλα δεν το τολμαγα με τιποτα 1 μηνα τωρα παω 5 φορες την εβδομαδα χωρις αγχος κ μεσα στον κοσμο κ μου αρεσει πολυ αυτο.ειναι να κανεις το 1ο βημα κ να επιμεινεις!!βινσεντ ειμαστε ουραγοι στην βαθμολογια αλλα θα ανεβουμε κ μακαρι να το σηκωσουμε το γαμ@#$ΝΟ το πρωταθλημαααα!!!
09-06-2009, 10:48 #13
Εγω επρεπε να μιλησω μπροστα σε ολοκληρο το αμφιθεατρο για την εργασια μου σχετικα με το μουσειο Ακροπολης και ενω στην αρχη ημουν ενα πραγμα\"φερτε μου τον αιθερα
\" ,μετα απο 10 λεπτα δεν με ενοιαζε τιποτα...Πηρα και 9....χιχιιχιχιχ..Επιπλεον καταφερα να παω να ψηφισω...το ειχα μεγαλο αγχος...περπατησα 20 λεπτα μεσα στο κοσμο,εκατσα στην ουρα,εκανα και πλακα με το παιδι που μου εδωσε τα χαρτια για να ψηφισω,γελασα και με το παιδι που ηταν αστυνομικος ο οποιος για να με γνωρισει μου ελεγε πως απο καπου με ξερει..εκατσα περιπου 15 λεπτα και στο τελος ειχαμε πεθανει στα γελια....επιστροφη με 20 λεπτα ποδαροδρομο στον ηλιο και μετα βολτα στην Γλυφαδα
τελος χτες αν και χαλια πηγα βολτα και δεν αφηνα τον εαυτο μου να γυρισει αν δεν ψοφολογουσα...χαχαχα...για να δουμε και σημερα
Μπραβο παιδια...ολοι σας το παλευετε...χαιρομαι πολυ για σας
))))))
09-06-2009, 18:10 #14
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΕGEL!ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ, ΤΟ \"ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΟΥ\" ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ...ΜΕΤΑ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΕ.
09-06-2009, 18:36 #15
Είναι καλό στην περίπτωσή μας να είσαι πεισματάρης,ιδανικό θα έλεγα.Ας βάλουμε όλοι εδώ μέσα από 50ε και το πρώτο άτομο που θα πάθει κάτι από κρίση πανικού τα παίρνει όλα...εκεί θα μείνουν να τοκίζονται,απλά είναι δύσκολο να το πιστεύεις και εκείνη την ώρα που σου συμβαίνει,πήγα σήμερα για μια δουλεία carless,κανά 20 λεπτα συνολικά περπάτημα,λίγο στην επιστροφή ζορίστικα αλλά το έκανα,απλά θα ήθελα ούτε στην επιστροφή να ζοριζόμουν.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....