Results 16 to 30 of 60
Thread: Κατορθώματα!!!
-
09-06-2009, 19:17 #16
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ Ο.ΤΙ ΛΕΣ! ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ...ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΕΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ, ΠΧ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ...
- 09-06-2009, 21:32 #17
Αν και είμαστε στα κατορθώματα,ε απλά το συζυτάμε και λίγο.Μεγαλώνουμε κιόλας δεν μπορούμε να είμαστε και όπως παλιά,πάντως πιστεύω ότι σιγά σιγά φτάνεις σε ένα σημείο που δεν σε ταλαιπωρεί τόσο πολύ,θέλει χρόνο όμως και προσπάθεια,πράγμα που εγώ προσωπικά δεν έκανα,μας τρώει το \"θα πάθω κάτι\" ενώ το ξέρουμε ότι δεν παθαίνουμε.Αυτό προσπαθώ να κάνω,όπως η ntini,εκεί πάνω του,διακοπές πάτε γενικά?
09-06-2009, 23:05 #18
Εγω προσωπικα παω...Και μαλιστα αρκετες φορες...Οταν παω στο νησι απο το οποιο καταγομαι δεν παθαινω τιποτα...Ισως γιατι ειμαι με γονεις...Οταν παω αλλου,συνηθως θα με πιασει ενα βραδυ αυτο το τρεμουλο και το αγχος..αλλα παντα οταν καθομαι πανω απο 5 μερες..Λιγοτερες απο 5 μερες δεν μασαω...Να σας ρωτησω ρε παιδια...Εσεις ποσο χρονων ειστε?Ετσι να γνωριστουμε κιολας
Εγω 25
10-06-2009, 00:01 #19
γεια σου ntini! ειδα οτι εισαι online+ειπα να σου απαντησω!
εχουμε +ιδια ηλικια
βασικα διαβασα +για την εργασια σου για το μουσειο της ακροπολης+ αναριωτιομουν τη σχολη εισαι?
αν δε σε πειραζει βεβαια!
παντως μπραβο!! απο αυτα που διαβασα πιστευω οτι εισαι σε πολυ καλο σταδιο με τις κρισεις, +γενικα με τη διαταραχη πανικου!
μπραβο+σε ολα τα παιδια για τα βηματα τους!καλο ειναι να τα σκεφτομαστε συχνα, γιατι πιστευω τετοιες σκεψεις μας δινουν θαρρος τις δυσκολες στιγμες!
εμενα το κατορθωμα μου ειναι οτι εχω ξεπερασει τελειως θα ελεγα το σταδιο των κρισεων (μη με ματοιασω+ολας+με ξαναπιασει τιποτα, χεχε), απλα με βασανιζουν συμπτωματα του stress απο οτι εχω καταλαβει απο μονη μου!!
10-06-2009, 01:44 #20
Εγώ βασικά παιδιά είμαι 33,μέχρι το 26 έκανα τα πάντα,όταν μου συνέβει πρώτη φορά τα έπαιξα αλλά σε ένα χρόνο είμουν πάρα πολύ καλά,ψιλοπεριόρισα πράγματα βέβαια αλλά έκανα το λάθος να μην προσέξω,το τι καφέδες,επί 3 χρόνια Red Bull (πειραματόζωο κανονικά) έτσι έσκασε μια υποτροπούλα και όπως σε όλα τα πράγματα οι υποτροπές είναι χειρότερες και μεγαλύτερης έντασης.Δεν έχω κρίσεις πανικού πλεον αλλά μπορεί να ζαλιστώ έξω ή να είμαι σε ένταση καθώς και σκαμπανεβάσματα στην διάθεση που δεν τα είχα...μια χαζοχαρούμενο που γράφει και η ντινι lol άλλη φορα μαυρίλα...τουλάχιστον οι ...χαζοχαρούμενες μέρες είναι περισσοτερες...έλα ρε ντινι μια χαρα είσαι,το νο1 του πανικού είναι το κλείσιμο.
10-06-2009, 01:47 #21
Originally posted by joen
γεια σου ntini! ειδα οτι εισαι online+ειπα να σου απαντησω!
εχουμε +ιδια ηλικια
βασικα διαβασα +για την εργασια σου για το μουσειο της ακροπολης+ αναριωτιομουν τη σχολη εισαι?
αν δε σε πειραζει βεβαια!
παντως μπραβο!! απο αυτα που διαβασα πιστευω οτι εισαι σε πολυ καλο σταδιο με τις κρισεις, +γενικα με τη διαταραχη πανικου!
μπραβο+σε ολα τα παιδια για τα βηματα τους!καλο ειναι να τα σκεφτομαστε συχνα, γιατι πιστευω τετοιες σκεψεις μας δινουν θαρρος τις δυσκολες στιγμες!
εμενα το κατορθωμα μου ειναι οτι εχω ξεπερασει τελειως θα ελεγα το σταδιο των κρισεων (μη με ματοιασω+ολας+με ξαναπιασει τιποτα, χεχε), απλα με βασανιζουν συμπτωματα του stress απο οτι εχω καταλαβει απο μονη μου!!
10-06-2009, 02:59 #22
γεια σου negel!!!
ναααιιιιι! ακριβως οπως το ειπες!!! μια \"μονιμη ανησυχια\"!
βασικα ημουν πολυ ηρεμο ατομο, ενω τωρα νοιωθω οτι δε μπορω να βρω ιδιαιτερα την \"ησυχια\" μου.ουτε οταν ειμαι μονη μου, ουτε οταν προσπαθω να συγκεντωθω σε κατι.. ουτε ουτε..
κρισεις πανικου δεν εχω παρα μονο καποιες φορες κατι σαν αποπροσωποποιηση-ζαλαδες η \"θολουρες\" οπως τις λεω εγω,+ σπανια.
αυτο που με ενοχλει επισης ειναι οτι υπαρχουν στιγμες που πραγματικα νιωθω να βραζω μεσα μου χωρις ιδιαιτερο λογο. εχεις και εσυ κατι παρομοιο, η μονο την ανησυχια?
βεβαια εγω εχω και ενα προβληματακι με κατι σαν καψιματα στα χερια δε ξερω τι ακριβως ειναι, αλλα εχω ακουσει οτι το stress φερνει παρομοια συμπτωματα..τωρα.. τι να πω παιζει να ναι κατι τετοιο.
10-06-2009, 03:35 #23
Γειά σου Joen! Ναi και εγώ το ίδιο μια ανησυχία έχω και νόμιζα ότι συμβαίνει μόνο σε εμένα,μόνο άμα αποσχολούμαι με κάτι ξεχνιέμαι.Μια μη χαλαρότητα νιώθω,σαν να έχω πολλά πράγματα να κάνω και δεν ξέρω ποιό να πρωτοαρχίσω.Και είσουν και χαλαρό άτομο,εγώ είμουν έτσι και έτσι.Έχεις βρει κανένα τρόπο να χαλαρώνεις?
A ναι μπράβο,και το βράσιμο που λες...χαχαχ...μάλλον είναι αυτό που λες,το stress...δεν μπορούσα να του δώσω ταυτότητα lol
10-06-2009, 16:03 #24
negel μου καλε,ποιος σου ειπε πως δεν περασα απο φαση κλεισιματος?ασε ασε...4 μηνες...φοβομουν και τον ισκιο μου ωρε...χιχιχιχι..Ως προς την ανησυχια παιδια και εγω την νοιωθω πολλες φορες αλλα δεν ειμαι αυτα τα χαλια που ημουν...joel μου πολυ ευχαριστως να σου πω σε ποια σχολη ειμαι..Ειμαι στο ιστορικο-αρχαιολογικο του καποδιστριακου.επεισης να σου πω χιλια μπραβο που ξεπερασες τους πανικους(παραλληλα ριχνω και ενα φτυσιμο στο pc να μην σε ματιασω κιολας;-))και σε συμβουλευω να προσωρησεις ακαθεκτη...Το πας καλα....¨)negel μου και εσυ ευγε...αλλα τι τα ηθελες τα red bull?Ακουσες πως δινει φτερα και πηγες να παρεις και εσυ μην χασεις?χιχιχιχιχιχιιχιΜην σκας και εγω καπως ετσι την πατησα...Επινα 7 φραπεδακια την ημερα...Εκανα και διαιτα εκεινη την περιοδο και επινα καφε γιατι μου εκοβε την ορεξη..Εκανα μαλακιουλες...Ειχα φτασει 54 κιλα με υψος 1.76..εκανα μαλακιουλες μην την ψαχνεις...ευτυχως δεν επαθα καμια νευρικη ανορεξια
Και παλι χιλια ευσημα σε ολους
10-06-2009, 19:30 #25
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΑΝΙΚΩΝ, ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ, Η ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΙΩΘΩ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ-ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΩ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ! ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΔΕΚΑΤΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ-ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΧ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΩ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ή ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΟΔΟ!
10-06-2009, 21:48 #26
Originally posted by ntini
negel μου καλε,ποιος σου ειπε πως δεν περασα απο φαση κλεισιματος?ασε ασε...4 μηνες...φοβομουν και τον ισκιο μου ωρε...χιχιχιχι..Ως προς την ανησυχια παιδια και εγω την νοιωθω πολλες φορες αλλα δεν ειμαι αυτα τα χαλια που ημουν...joel μου πολυ ευχαριστως να σου πω σε ποια σχολη ειμαι..Ειμαι στο ιστορικο-αρχαιολογικο του καποδιστριακου.επεισης να σου πω χιλια μπραβο που ξεπερασες τους πανικους(παραλληλα ριχνω και ενα φτυσιμο στο pc να μην σε ματιασω κιολας;-))και σε συμβουλευω να προσωρησεις ακαθεκτη...Το πας καλα....¨)negel μου και εσυ ευγε...αλλα τι τα ηθελες τα red bull?Ακουσες πως δινει φτερα και πηγες να παρεις και εσυ μην χασεις?χιχιχιχιχιχιιχιΜην σκας και εγω καπως ετσι την πατησα...Επινα 7 φραπεδακια την ημερα...Εκανα και διαιτα εκεινη την περιοδο και επινα καφε γιατι μου εκοβε την ορεξη..Εκανα μαλακιουλες...Ειχα φτασει 54 κιλα με υψος 1.76..εκανα μαλακιουλες μην την ψαχνεις...ευτυχως δεν επαθα καμια νευρικη ανορεξιαΚαι παλι χιλια ευσημα σε ολους
7 φραπέδες την ημέρα??Αλήθεια?Εγώ 2 με 3 την ημέρα + Red Bull εεεε,αφού έλεγα δεν πάω εκεί να δουλέψω μεταξύ σοβαρού και αστείου,να με πληρώνουν κιόλας,αφού είμαι πλεον πειραματόζωο :P, ntini είσαι super μην σε ματιάσουμε και εσένα,μια χαρά εσύ τα πας από οτι καταλαβαίνω και 1,76 κοπέλα,που βρίσκεις άντρα?
Εγώ παιδιά θα γίνω 100% μόνο αν αρχίσω τα ταξίδια τα μακρυνά όπως παλιά,και μιας και έιπα κοπέλα έχω και μια \"σχέση\" αλλά το κορίτσι είναι Βουλγαρία,που να ξαναπάω τώρα,ευτυχώς με καταλαβαίνει αν και τις φωνάζω για τους καφέδες γιατί έχει ήδη μικρές κρίσεις αγχούς
10-06-2009, 21:53 #27
Originally posted by stress
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΑΝΙΚΩΝ, ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ, Η ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΙΩΘΩ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ-ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΩ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ! ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΔΕΚΑΤΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ-ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΧ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΩ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ή ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΟΔΟ!
10-06-2009, 22:24 #28
εμενα παντως το nick μου πλησιαζει προς το ονομα μου..κωνσταντινα-ντινα-ντινι...
που βρισκω αντρα?βρηκα καλε..ουυυυυ εδω και 4,5 χρονια
παντως η αληθεια ειναι πως η πλειονοτητα οσων ειχα ηταν πιο κοντουληδες...Τωρα το αγορι μου ειναι 1.80..οποτε οπως και να το κανεις με περναει..
:PPPPθα αρχισεις μην ανησυχεις...εμενα δλδ αυτο που με αγχωνει ειναι η εξεταστικη..πως θα δωσω αν θα ειμαι οκ και τετοια..αλλα θα το παλεψω...δεν εγκαταλειπω
stress μου ελα να σου πω κατι...Τα δεκατα με αυτη τη θερμοκρασια και ειδικοτερα τωρα που ειναι καλοκαιρακι ειναι πολυ λογικα..Μικροεμμονουλα επαθες απλα...αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν θα περασει αυτο....Εννοειται πως θα περασει οπως ολα τα αλλα.....Και κατι ασχετο....Χαιρομαι πολυ που σας γνωριζω εστω και ετσι γιατι βλεπω,πως η πλειονοτητα ειστε πολυ καλα παιδια
11-06-2009, 01:07 #29
Νασαι καλά ντίνι και συ μια χαρά κοπέλα φαίνεσαι και έξω καρδιά...ναι 1,80 με 1,76 είναι perfect.Εγώ είμαι 1,88 και είχα το αντίθετο πρόβλημα,άρεσα σε πολύ κοντές κοπέλες :d,μια χαρά θα τα πας στην εξεταστική αν και έχω μπουχτίσει,έχω τελειώσει τόσα χρόνια με αυτά και έχω εδώ την κοπέλα που σπουδάζει οδοντίαντρος στο msn και την παρηγορώ κάθε εξεταστική...δεν ξέρω τίποτα,δεν μπορώ να θυμηθώ κτλ
11-06-2009, 01:26 #30
γεια σας παιδια!
να σας πω+γω το ονοματακι μου..να με γνωρισετε+μενα! ειμαι η ιωαννα εξου+το joen-joan.
κωσταντινα ευχαριστω! φτυσε-φτυσε γιατι δε θα το αντεξω παλι
καλα παντως τα πας+συ!μπραβο+σου ευχομαι ακομα καλυτερα!
για τη σχολη σε ρωτησα γιατι ειμαι αρχιτεκτονικησκεψου οτι εγω τη σχολη την εχω παρατησει μετα το συμβαν! οποτε εισαι ΘΗΡΙΟ!!
βλεπω εμφανιστηκαμε αρκετοι που εχουμε χασει τη \"ξενοιασα\" μας!!
+εχουμε+κατι αλλο κοινο δυστυχως..τους καφεδες!+ γω επινα καφε με τη σεσουλα!
χρηστο με ρωτησες αν εχω βρει καποιο τροπο να χαλαρωνω:
1.γενικος: προσπαθω να περναω καλα+να ξεχνιεμαι οσο γινεται(φιλοι,καφεδακι κοντα σε θαλασσα κτλπ)-αποφευγω εντασεις,την κανω με τα χιλια-
2.ειδικος: εχω καποιες συγκεκριμενες σκεψεις που μου ειναι ευχαριστες+μου δινουν ωθηση να σκεφτω κατι αλλο (η σκεφτομαι τι θα με ευχαριστουσε να κανω εκεινη τη στιγμη+το κανω)
3.την αληθεια? τη καλυτερη δουλεια κανουν το μασαζ+ το......πως να το πω...(sex).να ναι καλα το αγορι μου.λες+ερχονται στα ισια τους ολες μου οι ορμονες. χεχε ;P
ηθελα να σας ρωτησω εχετε παρει καποιο φαρμακο ετσι? οι ανησυχιες σας προυπηρχαν του φαρμακου, γιατι εμενα εμφανιστηκαν μετα. stress+γω εχω προβληματα με τη θερμοκρασια μου.δε τη μετραω αλλα νοιωθω πολλεες εξαψεις , δε ξερω αν ειναι το ιδιο. ασε.. τωρα που σφιξαν+οι ζεστες να δω πως θα τη παλεψουμε. μπαναααααακια!ολοι μερα θα πλατσουριζουμε μου φαινεται!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία