αρρωστειες..HELP
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Banned

αρρωστειες..HELP

απεκτησα ενα κολλημα τωρα:mad:
    :mad:φοβαμαι τους γιατρους και προσφατα εμαθα οτι η αδερφη μ απεκτησε απο εναν παλιο συντροφο της που εχει χωρισει εδω και δυο χρονια τωρα οτι εχει κονδυλωματα..
    η μανα μ τα χε ολα και εχει φρικαρει τωρα
    και να μου λεει..να κανω και εγω εξετασεις εγω ειχα μονο ΔΥΟ!ερωτικους συντροφους στη ζωη μου ΠΑΝΤΑ με προφυλακτικο και οι δυο μακροχρονιες 4 χρονια η μια 3 η αλλη που μαι τωρα μια φορα μονο στη πρωτη χωρις προφυλακτικο απλα σαν αισθηση να δουμε δεν καναμε σχεδον τιποτα και ρωταω εγω παιζει μεγαλη πιθανοτητα να εχω παθει κατι απο τον πρωην μου και να μην το ξερω?οκ κανω σαν 14 χρονο αλλα εχω μια φοβια με γιατρους και δε εχω κανει τεστ παπ γιατι στα 13 μου με ριξαν απο ενα μωλο και σκιστηκαν ολα μεσα και εχω παθει σοκ με γυναικολογους και οποτε παω με πονανε ΟΛΟΙ help...

Member
    ο γυναικολογος προκαλει φοβο ακομη και σε γυναικες που δεν ειχαν ασχημη εμπειρια.
    δεν ειναι και το πιο ευχριστο να χωνει ενας αγνωστος κυριος το χερι του στον κολπο σου
    αλλα ειναι και καπως αστειο...
    επιπλεον βαζω στοιχημα οτι οχι μονο δεν εχεις κονδυλωματα αλλα οτι θα σε βρει σε αριστη κατασταση
    αν σε παρηγορει..παλιοτερα ειχα παθει κολλημα οτι κολησα aids και εμεινα εγκυος σε μια επαφη. ειχα καταθλιψη για μια εβδομαδα! ημουν τοσο σιγουρη...ελεγα το καημενο το παιδι...εμ θα το αφησω εκθετο στο ορφανοτροφειο, εμ θα ειναι και φορεας..

τεστ ΠΑΠ σαν καλα κοριτσια πρεπει να κανουμε καθε χρονο , άντε 2.
    οποτε
    βημα 1 : ζητα απο καποια φιλη η συγγενη να σου συστησει καποιον με τον οποιο ειναι ευχαριστημενη
    βημα 2: κλεισε ραντεβου
    βημα 3: οταν πας εξηγησε του οτι δε νιωθεις και πολυ καλα γιατι σου συνεβη το και το στο παρελθον και φοβασαι και μπορει να χτυπησεις και καμια κριση..πανικοβαλε τον λίγο κι αυτον ! μη μενεις εσυ με ολο το αγχος! γουρλωσε και τα ματια οταν τα λες για να φοβηθει
    (χωρις πλακα τωρα , το χω κανει...λεω τι; μονο εγω θα ειμαι πανικοβλητη; εξαλλου το αγχος ειναι μεταδοτικο!)

η εξεταση θα τελειωσει πριν να πεις κυμινο ! την ωρα που σε εξεταζει σκεψου κατι τελειως γελοιο, αν εισαι σφιγμενη πες του το...μιλα για ο,τι σου κατεβαινει!

στο γυναικολογο να πας ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΑΦΕΣ αλλα γιατι το τεστ ΠΑΠ ειναι πιο σημαντικό από τις κρίσεις που βαράμε!
    φιλικά και καλή δύναμη!

Banned
    πανικοβαλε τον λίγο κι αυτον ! μη μενεις εσυ με ολο το αγχος! γουρλωσε και τα ματια οταν τα λες για να φοβηθει

εισαι απιστευτη!με κανες και γελασα λιγο!(ναι το σκασα το χειλακι!)
    θα δουμε τι θα γινει απο δω και περα θα ηρεμησω και βλεπω...

συμφωνω με την υγεια μας αλλα αστα..εγω παθαινω το αλλο νομιζω οτι θα πονεσω και σφιγγομαι και αλλα εε τοτε παντα ποναω