Results 1 to 8 of 8
Thread: Συνειδητοποιησεις
-
25-05-2009, 04:51 #1
- Join Date
- Sep 2006
- Posts
- 89
Συνειδητοποιησεις
25 χρονων-10 χρονια κρισεις πανικου με και χωρις αγοραφοβια-8 χρονια ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη-2 χρονια φαρμακα και ψυχοθεραπεια-το μηνυμα ενα,δε το βαζουμε κατω.το παν ειναι να το δεχτεις και οχι να το πολεμισεις!σιγουρα ειναι δυσκολο το ξερω!εγω μετα απο τοσο καιρο τωρα εχω αρχισει να συνειδητοποιω καποια πραγματα!
Α)οσο κι αν το φοβαμαι,οσο κι αν το πιστευω,οσο κι αν νομιζω πως θα συμβει κατι κακο σε μενα δε γινετε να συμβει με καμια δυναμη γιατι ειμαι υγειης και η καρδια μου δεν εχει τιποτα!
Β)τα συμπτωματα απλα μας κοροιδευουν και μας αποπροσανατολιζουν,το προβλημα βρισκετε αλλου και οχι στην σωματικη μας υγεια...μολις λυθουν η τουλαχιστον μαθουμε να τα διαχειριζομαστε πιο σωστα τοτε και τα σωματικα συμπτωματα θα αποχωρισουν σιγα σιγα!
Γ)προσπαθω να το λεω σε οσους περισσοτερους μπορω!φιλους-γνωστους-ατομα που τα ξερω μια ωρα!Ναι εχω διαταραχη πανικου!προσπαθω να το διασκεδασω και να το απομυθοποιησω!
Δ)προσπαθω να μην υποτιμαω η να αποφευγω τα ασχημα συναισθηματα!προσπαθω να τα νοιωθω να τα ρουφαω στην κυριολεξια την στιγμη που τα νοιωθω διοτι αμα τα αποφευγεις θα τα βρεις μπροστα σου ολα μαζι μαζεμενα!
αυτες οι μικρες συνειδητοποιησεις με βοηθανε πολυ και ελπιζω να βοηθησουν και εσας!θα χαρω πολυ να ακουσω και τις δικιες σας!
Αλληλεγγυη και αγαπη σε ολους!!!
- 25-05-2009, 07:14 #2
- Join Date
- May 2009
- Posts
- 95
vincent δηλαδη απο τα 15 το εχεις; Πριν 2 χρονια πηγες για πρωτη φορα σε ειδικο; Το στρατιοτικο ποτε το τελειωσες....
25-05-2009, 07:41 #3
- Join Date
- Sep 2006
- Posts
- 89
ναι απτα 15 αλλα φυσικα υπηρχαν και περιοδοι υφεσης που δεν ειχα καθολου συμτωματα!ναι πριν δυο χρονια πηγα σε ειδικο πρωτη φορα γιατι ηταν η πρωτη φορα που δεν μπορουσα να το αντιμετωπισω μονος!το στρατιωτικο το τελειωσα το φλεβαρη με αραιες επισκεψεις στον ψυχολογο λογο του οτι ημουν στην λημνο και με την βοηθεια των φαρμακων και φυσικα με την ισχυρη θεληση μου!
25-05-2009, 08:02 #4
- Join Date
- May 2009
- Posts
- 95
μπραβο ρε φιλε, απ τα 15 το παλευεις..... εγω 3 χρονια το εχω και τωρα οχι τοσο εντονα οσο στην αρχη και δεν το αντεχω αλλο... Και μενα οταν με επιασε ειχα 20 μερες για να απολιθω και ημουν στην Λερο, μακρια απ τον πολιτισμο
(χωρις να υπονοω κατι για το ιδιο το νησι)
25-05-2009, 08:31 #5
- Join Date
- Sep 2006
- Posts
- 89
κι εγω εχω νοιωσει να μην αντεχω αλλο αλλα για σκεψου πολλοι το νοιωθουν αυτο κι ας μην εχουν κρισεις πανικου!αλλοι δεν αντεχουν την δουλεια τους,αλλοι των συντροφο τους,αλλοι την πεθερα τους!το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε γι αυτο!
κι εγω στο στρατο μια μονο κριση πανικου και τωρα που εχω απολυθει με αρχισαν παλι εντατικα!τι σου ειναι το μυαλο ε?αν θες καμια βοηθεια πανω στο θεμα στειλε μου MSN και οποιος αλλος θελει φυσικα!
25-05-2009, 21:48 #6
- Join Date
- May 2009
- Posts
- 95
vincent έχεις δίκιο σε αυτό αλά με την μόνη διαφορά οτι αυτοί που αναφέρεις ξέρουν τι φταίει και δεν αντέχουν άλλο, και όταν φτάσουν στο απροχώρητο χωρίζουν, σουτάρουν την πεθερά η \'\'αλλάζουν\'\' δουλεία. εμείς τι κάνουμε?
\'\'Ναι πρέπει να το κατεβάσω το μσν τελικά...\'\'
26-05-2009, 02:18 #7
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 163
vincent..to mhn. sou htan poli gliko & empsixotiko..mpravo sou!!!teleio!!!
31-05-2009, 17:33 #8
- Join Date
- May 2009
- Posts
- 150
vincent μπράβο σου! Δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω! Το μήνυμά σου ήταν πολύ καλό!
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....