kafes k tsigaro... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    plaka kaneisssssssssss,ti les twraaaaaaa????2 xronia sinexomena pairneis farmakeutikh agwgh????ti perneis????

Senior Member
    esi ntini mou..akolouthouses kapoia agwgh..???!!

ναι περιπου δυο χρονια αλλα εχω κανει δυο φορες βλακεια γιατι μολις ενοιωθα καλα τα εκοβα με δικια μου πρωτοβουλια και εκανα υποτροπες οπως και αυτη την περιοδο!μετα απο τον στρατο τα εκοψα για ενα μηνα και παλι τα ιδια τωρα...περνω seropram των 20mg σπανια lexotanil των 1,5mg και Inderal που σταματαει τις ταχυκαρδιες αλλα κι αυτο σε ειδικες περιπτωσεις

Senior Member
    οποτε προσπαθησα να κοψω καφε ή τσιγαρο, ειχα τρομερους πονοκεφάλους, προσπαθω με μετρο πια, όμως για να το κοψω δυσκολο! πολλα κανουν κακο στην υγεία μας, όμως εκτος απο συνήθεια μοιαζει κ αναγκη..

Banned
    και εγω 1,5 χρονο πασχω απο διαταραχη πανικου.αρχικα το παλευα μονη αλλα με επιανε κρηση και μ αλαζε στην κυριολεξια τα φωτα.βινσετ δλδ μπορει κ σε εμας να κρατησει 10 χρονια?αχ!!

Senior Member
    na sas rwtisw paidakia mou eseis exete diataraxh panikou me h xwris agorafovia?thelw na pw na pw ows eiste ektos spitiou?entos.......?mporeite k antapokrineste kanonika stis kathimerines sas drastiriotites?sas epireazei olo auto sthn kathimerini sas zwh?douleuete?mporeite na pate se bar-cafe-estiatorio?

panikoula μην αγχωνεσε αφου εχει παει σε γιατρο θα σου περασει πιο γρηγορα απλα εγω αργησα να ζητησω βοηθεια απο ψυχολογο και ψυχιατρο!
    Βασικα εγω εχω με αγοροφοβια και τωρα που ειμαι σε φαση υποτροπης οταν βγαινω εξω ζοριζομε πολυ.στο σπιτι πλεον δε ζοριζομε ειμαι σχεδον οπως παλια!δε δουλευω προς το παρων γιατι προσφατα απολυθηκα απο φανταρος!Εσυ?

Banned
    εγω εχω με συνοδο καταθληψη.

Senior Member
    egw oxi akrivws agorafovia,tha vgw exw,alla eimai sth tsita,zalizomai poli,aisthanomai disforia.......einai apaisio..........

Senior Member
    ..........k orthia den mporw sxedon katholou,an tixei k xreiastei na perimenw as poume se oura,oute permatima makrines apostaseis,me to toutou na me pas,ok,alla me ta podia.........mexri to periptero k poli mou einai,skataaaaaaaaaaaa!!!!

Senior Member
    panikoula,otan les sinodo katathlipsi,ti akrivws ennoeis?

εγώ είμαι με κατάθλιψη, αρκετό καιρό...
    τα περί αγχώδους διαταραχής τα γνωρίζω αρκετά καλά καθ΄ότι 2 γνωστοί μου πάσχουν και πάθανε τις αρχικές τους κρίσεις (πολύ δυνατές) μπροστά μου.
    την πρώτη φορά δεν ήξερα με τι είχα να κάνω, την δεύτερη ήξερα αλλά δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πέραν να συμπαρασταθώ (όσο μπορώ) να μείνω ψύχραιμος και να βοηθήσω να μειωθούν τα σωματικά συμπτώματα.
    και οι δύο τους ήταν δεινοί καπνιστές (εξακολουθούν αλλά μειωμένο) και λάτρεις του καφέ(αρκετοί την ημέρα)
    ξέρω ότι γίνομαι σχεδόν γραφικός λέγοντάς το αλλά καφέ και τσιγάρο κόψτα! και τα δύο πλέον είναι εξαρτήσεις που μόνο κακό κάνουν... η βελτίωση της υγείας σου θα είναι τόσο μεγάλη που θα μείνεις έκπληκτη. και τα περί αγχώδους διαταραχής θα μειωθούν σε τέτοιο επίπεδο που η ποιότητα ζωής σου θα είναι αισθητά καλύτερη!
    περιμένω να ακούσω νέα σου (καλά!)

Banned
    Originally posted by haniel
    panikoula,otan les sinodo katathlipsi,ti akrivws ennoeis?

ενοω οτι ειχα και καταθλυψη μαζι.αλοι εχουν αγοραφοβια,

Page 2 of 2 FirstFirst 12