Βαθμολογική αντιστοιχία - ΔΙΚΑΤΣΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Βαθμολογική αντιστοιχία - ΔΙΚΑΤΣΑ

ithela na rwtisw kati sxetika me tin vathmologiki antistoixia. exw Msc apo agglia kai simera mou dothike i praksi anagnwrisis tou metaptuxiakou mou apo ton daotap.
    sunithws stis prokirikseis stin ellada de zitoun vathmologiki antistoixia tou metaptuxiakou apo ekswteriko me tis elladas. dustuxws omws se mia prokuriksi gia tin opoia endiaferomai twra zitane kai vathmo. moriodotoun diladi: arista-12 moria, lian kalws-8, kalws-6. egw den exw lavei akoma vathmologiki antistoixia kai mou eipan se 5 mines tha lavw! mporw omws na kanw xartia se prokirikseis giati exw praksi anagnwrisis apo dikatsa.
    sti sugkekrimeni prokiriksi pou zitane vathmo ti lete na kanw? sas exei tuxei kati antoistoixo?

euxaristw ek twn proterwn.

Member
    nipenthi , exw bsc apo agglia, to opio anagnwristhke apo to dikatsa to 2004, kai exw kai MA apo agglia, to opio to kata8etw twra gia anagnwrish, an anagnwrisw to masters, kai afhsw thn isotimia tou bachelor gia argotera, mais kai mou zhtane 10 ma8hmata, mporw na 8ewroume psyxologos sthn ellada? an xereis mporeis na apanthseis 8a sou eimai eygnwmwn
    nase kala

Junior Member
    afou les oti to bsc to exeis anagnwrisei pws tha afiseis tin isotimia gia argotera? an mporeis gine ligo pio safis...
    gia na pareis isotimia apo agglia xreiazetai bachelor+master (3 kai 1 eti)
    pairneis anagnwrisi apo doatap kai meta adeia askisews epaggelmatos.

Member
    ok loipon to bsc exei anagnwristei apo to palio dikatsa to 2004, mh rwthseis pws oute kai egw xerw, alla gia na ginei h isotimia kai h antistoixish zhtane na dwsw 10 ma8hmata, apla skeftomai na kataxwrhsw to masters twra kai na zhthsw enswmatwsh meto bsc me skopo na exafanisw h na elatwsw ta auta ta 10 ma8hmata. apla exe8e smilhsa kai me ton proedro tou pannelhniou psyxologikou syllogou kai mou eipe oti de symferei na \"kapsw\" to masters gia logous moriwn ktl...

Member
    epishs sto doatap mou eipan oti exw 3 epiloges, 1) na kata8esw to metaptyxeiako twra kai na to krathsw, giati sta8hka tyxeros pou mou anagnwristike etsi to ptyxeio (mallon tous epiasa se kalh mera logw olympiakwn xerw kai gw???), 2) na zhthsw an enswmatw8ei to metaptyxeiako me to prwto ptyxeio opws sou eipakai prin me skopo na ellatwsw ta ma8hmata h na ta exafanisw, kai 3) na ferw dikaiologhtika, study guide h otidhpote allo mporw na brw apo to panepisthmio pou ekana to bsc kaina kanw enstash se kapia ma8hmata, pou exw hdh didaxtei opws h exeliktikh 2, h statistikh, h koinwnikh 2 ktl, alla auto kai xronoboro einai kai psyxof8oro.