Βοήθεια εκφοβισμός στην δουλειά και πρόβλημα υγείας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Senior Member

Βοήθεια εκφοβισμός στην δουλειά και πρόβλημα υγείας

Βρισκομαι σεζόν από 17 Μαΐου με ήδη 2 φορές παραίτηση γτ δουλεύω από τ πρωί ως τ βράδυ 12ωρα απλήρωτες υπερωρίες τρισαθλιες συνθήκες και συμπεριφορά έχω αρρωστήσει πάω να φύγω με απειλούν ότι δεν θα βρω αλλού θ με κάνουν ρεζίλι και και και μπαίνω στον τρίτο μήνα με καθυστέρηση περιόδου γτ έχω αρρωστήσει δεν ξέρω αν κόλλησα ίσως και κάποιο μικρόβιο τους λέω δεν θα μπορέσω να είμαι στο meeting που θα γίνει με τους προϊστάμενους γτ θ πάω γιατρό ή πρόβλημα υγείας και τ με νοιάζει μ κάνει δεν σου δίνω μισό ρεπό μα δεν τ είπα γ Ν πάρω ρεπό τ είπα γτ δεν θα πάω στο meeting τα βάρη που συκωνω ασχολίαστο ομπρέλες παραμάνες κουτιά κιβώτια έχω εξαντληθεί δεν ξέρω τ να κανω να κάτσω να περιμένω πότε θα λυποθυμησω η ναυφυγω μέσα σεζον να βρω αλλού αλλά πως και που θα γίνει αυτό γ αρχή πρέπει να πάω στον γιατρό γ τ πρόβλημα της περιόδου γτ με έχει επηρεάσει κι έχω πριστει ασχημα από εκεί κ πέρα στο κομμάτι της δουλειάς είμαι κάθε μέρα με κλάματα

Senior Member
    ΜΕ μικρές παραλλαγές ίσως, οι επιλογές σου είναι τρεις.

1) Μένεις και υπομένεις μέχρι να βγει η σεζόν
    2) Σηκώνεσαι και φεύγεις και βλέπεις τι θα κάνεις
    3) Αν έχεις ψυχικά αποθέματα και ακόμα καλύτερα στήριξη κι από άλλους συναδέλφους, φέρνεις επιθεώρηση εργασίας, κάνεις χαμό, αν η επιθεώρηση τα έχει πλακάκια με αυτούς ή είναι αδιάφορα κτλ το κυνηγάς μέχρι τέλους με συνήγορο του πολίτη, καταγγελίες στα κανάλια κτλ

Είναι γεγονός ότι οι συνθήκες είναι άθλιες στα περισσότερα μέρη, οι μισθοί μικροί και το κλίμα ότι να 'ναι, ωστόσο δεν ήσουν προετοιμασμένη κάπως για όλα αυτά; Σε ρωτάω γιατί εκτός κι αν μπερδεύομαι με άλλο μέλος, πάλι είχες παράπονα και ιστορίες σε αντίστοιχες δουλειές παλιότερα. Δεν λέω ότι φταις σε κάτι, να μη παρεξηγηθώ, όμως με τι ψυχολογία και σκεπτικό πήγες; Π.χ. "θα πάω να ζοριστώ για να βγάλω τα τάδε λεφτά που μου είναι απαραίτητα για να κάνω μετά το και το" ή " δεν την πάλευα άλλο σπίτι και έφυγα σεζόν να αλλάξει η ψυχολογία μου" ή "ήθελα να αλλάξω περιβάλλον να πάω κοντά σε θάλασσα να κάνω και τα μπάνια μου" ξέρω κι εγώ... Δες αν μπορείς να τη δεις αλλιώς ανάλογα με τις προσδοκίες που είχες και να προσαρμοστείς, αλλιώς αν δεν την παλεύεις κάστανο αλεβούρ.