Σκαμπανευασματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Σκαμπανευασματα

Μια ειμαι στα high μου μια στα down μου. Μια λεω θα αρχισω παλι απο το 0 και θα παω εμπρος μια θελω μονο να κοιμαμαι. Δεν τα μπορω αυτα τα σκαμπανευασματα. Εσεις εχετε σκαμπανευασματα? Τι φαρμακα παιρνετε γιαυτα? Σας βοηθησαν?

Banned
    εγω ναι εχω αλλα οχι εντονα αλλα την παλευω.περισσοτερο θα ελεγα ειμαι καλα αυτον τον καιρο .λογο ανοιξης.πρωτη φορα μαρεσει τοσο η ανοιξη,μυριζω τα λουλουδια,την φυση,πευτω στα χορτα και κιλιεμαι.....μαλλλον το παραχεσα ε?χααχ

Senior Member
    Υπάρχει περιπτωση να μου αλλαξει η διαθεση μεσα σε λιγα λεπτα... Επίσης οταν ξυπναω εχω παρατηρησει οτι ειμαι παντα απαισιοδοξος/πεσμενος.

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Μια ειμαι στα high μου μια στα down μου. Μια λεω θα αρχισω παλι απο το 0 και θα παω εμπρος μια θελω μονο να κοιμαμαι. Δεν τα μπορω αυτα τα σκαμπανευασματα. Εσεις εχετε σκαμπανευασματα? Τι φαρμακα παιρνετε γιαυτα? Σας βοηθησαν?
    winston μου,
    διαβαζοντας τα λογια σου ειναι σαν να τα εγραψα εγω!!!
    εχω και γω απιστευτα σκαμπανευασματα,τα οποια κατα κυριο λογο εχουν να κανουν με την συμπεριφορα της οικογενειας μου απεναντι μου.
    απο φαρμακα παιρνω πολλα(zypexa,xanax,remeron),αλλα παρολα αυτα τα σκαμπανευασματα εξακολουθουν να υπαρχουν.

Senior Member
    Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με τα remeron και τα zyprexa.Δεν σας δημιουργούν καμμία περενέργεια;Μου τα έδωσε ο τηλεοπτικός αστέρας όπως είχα γράψει και κόντεψα να λι\'ωσω.Δεν λειτουργούσα καθόλου ήμουν χάλια.Βέβαια τα σταμάτησα γιατί ήμουν σαν μαστουρωμένη.Οταν άλλαξα γιατρό και το ανέφερα ειδικά για το zyprexa απορούσε γιατί να μου τα δώσει.Το θέμα είναι να πάρουμε κάτι να ζωντανέψουμε.Τουλάχιστον εγώ δεν μπορούσα να τα πιώ.

Senior Member
    Ποιος ειναι ο \"τηλεοπτικος αστερας\"?? (Κατι υποψιαζομαι...)

Παιρνω το Zyprexa, 1 των 5 mg καθημερινα και δεν εχω καμια παρενεργεια. Για το Remeron δεν ξερω δεν το εχω παρει ποτε μου.

Senior Member
    winston μήπως έχεις διπολική διαταραχή; στις οδηγίες από τα φάρμακα γράφουν ότι το λίθιο βοηθάει!

Senior Member
    Αποτι μου εχει πει ο γιατρος μου δεν εχω διπ. διαταραχη.

Senior Member
    Σε πόσο χρονικό διάστημα απο την έναρξη της θεραπείας αισθανθήκατε ας πούμε καλά.

Senior Member
    εγώ κάνω τρεις μήνες και κάπου τώρα αρχισα να βλέπω βελτιωμένη διάθεση..χτες όμως ήμουν πάλι πολύ πεσμένη....

Senior Member
    Το βράδυ κοιμάστε καλά;εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αϋπνία αν και παίρνω αγχωλιτικό το βράδυ κοιμάμαι ελάχιστα

Senior Member
    εγω επειδη το βραδυ παιρνω zyprexa και remeron κοιμαμαι σαν πουλακι:P
    βεβαια αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι το πρωι ξυπναω με καλη διαθεση παντα.συνηθως ξυπναω με ταχυκαρδιες οποτε πλακωνω τα πρωινα zyprexa και xanax και ετσι ηρεμω καπως.
    γενικα παντως δεν με ενοχλει η \"μαστουρα\" των κατασταλτικων φαρμακων που παιρνω.προτιμω χιλιες φορες να εχω υπνηλια,παρα να ειμαι μεσα στα νευρα και το αγχος.

Senior Member
    ennoeite pws uparxoun skampaneuasmata,eidika sth diataraxh panikou,egw niwthw na pigainw 1 vima mprosta k 10 piswwwwwwwwwwww,sketi apogoiteusi.exw arxisei agwgh 1 trimino me xanax-ladose,eimai poli kalitera de mporw na pw...alla panta uparxei 1 ekneuristikos genikeumenos fovos,1 sinexis anisixia xwris telos,pou se dialuei...