Results 46 to 60 of 97
Thread: δεν θέλω μια σχέση ή παιδιά
-
07-08-2021, 19:46 #46
- 07-08-2021, 19:52 #47
07-08-2021, 20:39 #48MarilouGuestΕλισάβετ μου σκατενιο έναν ανθρωπο δεν τον κάνει όλο αυτό που λέτε ..
Έναν άννθρωπο τον κάνει μικρόψυχο θα έλεγα εγώ ότι υποβαθμίζει ότι δεν έχει εκείνος στην ζωή του .
Ει άι σεβαστές όλες οι απόψεις .
Είτε θες οικογένεια είτε θες παιδιά είτε θες να είσαι μόνη σου .
Σκατενιο , μικρόψυχο και οτιδήποτε άλλο νοσηρό για εμένα ειναι να σχολιάζεις υποτιμητικά οικογένειες και παιδιά γιατί πολύ απλά εσύ επέλεξες να μην είσαι "οπαδός " κάτι τετιου και προκειμένου να το υποβαθμίζεις μιλάς έτσι .
Γενικά μιλάω μην παρεξηγηθω ..
Ει άι σαν αυτές που έλεγες πιο πάνω που σε ορίζουν αν θα κάνεις παιδιά και οικογεια .
Άλλη νοσηρή κατάσταση και έχεις δίκιο ...
Να ξέρεις ότι στην αντίπερα όχθη είναι αυτές που όλο αυτό το προσβάλουν λέγοντας κατι τετοιο ενώ οι ίδιες οικογένειες δεν έχουν δώσει ποτέ κανέναν δικαίωμα ..
Εσύ τουλάχιστον ξέρεις πολύ καλά για το τι μιλάω και πόσο ευαίσθητο θέμα είναι αυτό όταν υποστηρίζεται από νοσηρα άτομα που ο λόγος τους είναι μόνο καθαρά για να καλύψουν δικές τους νοσηρες καταστάσεις .
Οπότε και στις δύο περιπτώσεις έχουμε νοσηρα άτομα .
Τι κάνεις ?
Απλά προσπερνας και κανείς την ζωή σου χωρίς να δίνεις σημασία αλλιώς πέφτεις στο επίπεδο τους .
07-08-2021, 21:25 #49
Ειλικρινά δεν καταλαβάινω τι ενόχλησε απτο σχόλιο μου και σε τι απαντάς.
Είπα εγώ οτι είναι σκατένιοι άνθρωποι όσοι κάνουν οικογένειες και παιδιά;;;;; Τυχαίνει να χω γνωρίσει και να χω στη ζωή μου υπεροχους ανθρώπους με οικογένειες και παιδιά. Ίσα ίσα που θεωρώ οτι ξεκαθάρισα πολυ καλά για ποιους μιλώ οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί μου χρεώνεις πράγματα που δεν είπα.
Αυτός που θεωρεί οτι παίρνει αξία ΕΠΕΙΔΗ έχει παιδιά και πηγαίνει και κάνει σχόλια όπως στην θεματοθετρια, ναι η γνωμή μου είναι πως είναι δυστυχής και απλά προσπαθεί να κρύψει την δυστυχία του και την μιζέρια του. Ο γεμάτος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη διαφήμισης της ευτυχίας του, ούτε κάνει επικρίσεις στους άλλους και τους "συμβουλεύει" για το πώς να ζούνε την ζώη τους.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν καταλαβαίνω πως σχετίζονται με το θέμα του μέλους.
07-08-2021, 21:41 #50MarilouGuestΔεν απαντάω συμπληρώνω Ελισάβετ σε όλο αυτό τον χαρακτηρισμό .
Σχετίζονται για το πώς βλέπει ένας άνθρωπος τον άλλον που τον πλησιάζει και τον ρωτάει για παιδιά και πως ένας άλλος κατακρίνει έναν που έχει παιδιά και το υποτιμά όλο αυτό λέγοντας ότι είναι καταπιεσμένος και επειδή μοιράζεται την χαρα του οι άλλοι το παίρνουν σαν διαφήμιση .
Αυτό λέω ότι παντού θα υπάρχουν οι κακοήθεις και προσβλητικοι άνθρωποι είτε εχεις οικογένεια και περνάς αλά είτε δεν έχεις και θα λένε γιατί δεν κάνεις .
Αν στην τελική η άλλη περνάει καλά μέσα στην οικογένεια της και το λέει γιατί εσύ που ομιζεις ότι είναι δυστυχισμένοι και κερατωνει δεν το αποδεικνύεις να το τρίψεις στην μούρη της και να μην μπορεί να ξαναμιλήσει?
Αν λοιπόν δεν έχεις στοιχεία που να αποδικνειουν κάτι τέτοιο καλύτερα λοιπόν να μην μιλάς όπως επίσης να μην μιλάς και πας και λες σε μια κοπέλα γιατί δεν κάνει παιδιά που για εμένα είναι ανήθικο και αγενές όλο αυτό .
Οπότε η θεματοθετρια πρέπει να καταλάβει ότι ο μικροψυχος άνθρωπος είτε έχει παιδιά είτε όχι την κακία του θα την πει αρκεί να είναι σε θέση εκείνη να τις κόψει τον αέρα ..
08-08-2021, 10:16 #51
Καλημερα
Σε ποιον χαρακτηρισμό συμπληρώνεις;;;
Που ανέφερα εγώ κέρατα και κερατωμένους;;;
Εγώ αναφέρθηκα ΜΟΝΟ σε αυτούς που πάνε και σπάνε τα νεύρα στην κοπέλα και την επικρίνουν για το αν πρέπει να παντρευτεί και πότε.
Σε αυτο απ ότι καταλαβα δεν διαφωνείς, οπότε τα υπόλοιπα που κολλάνε;;
Συμπληρώνεις ποιοι άλλοι μικρόψυχοι και βλαμενοι άνθρωποι μπορεί να υπάρχουν σε αυτό τον κόσμο....πολλοί! αλλά πώς σχετίζονται με το θέμα του μέλους; Το κοριτσι μίλησε συγκεκριμένα για τους άνθρωπους που πάνε και αγενέστατα την "συμβουλευουν" να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Σε αυτούς αναφέρομαι, δεν έκατσα να της αναλύσω πόσων άλλων ειδών βλαμένοι υπάρχουν.
Τεσπα, το λήγω εδώ γιατί αρκετά χαλάσαμε το θέμα της κοπέλας και θα σε παρακαλέσω οταν κάνεις παράθεση σε σχόλιο μου να αναφέρεσαι σε αυτα που χω γράψει εγώ κι όχι άλλα μέλη.
08-08-2021, 10:29 #52MarilouGuestΡε συ Ελισάβετ πραγματικά δεν καταλαβαινομαστε μου φαίνεται .
Το οτι η κοπέλα πρέπει να αντιληφθεί ότι σε όποια φάση και να είναι οι άνθρωποι πάντα θα βρίσκουν λογους να πουν την βλακεία δεν κολλάει με το θέμα ?
Οι άνθρωποι που επεμβαίνουν σε ζωές άλλων ανθρώπων είναι το θέμα και κατά πόσο μπορεί να την επηρεάζουν ..
Αν διάβαζες από την αρχή θα έβλεπες ότι αυτό λέμε ..
Δίνεις δικαιώματα σε τέτοιους ανθρώπους να ερχονται να σου τα λένε ,δεν το παίρνουν από μόνοι τους ...
Είτε είσαι ανύπαντρος χωρίς παιδιά είτε είσαι παντρεμένος με παιδιά και όλο αυτό συμβαίνει γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κουβαλάνε απωθημένα και πολύ κακία ..
Δύο όψεις έχει το νόμισμα ,σε όποια και να είσαι θα ακούς για αυτό τους γράφεις ....
Και εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο αλλά να καταλαβαινομαστε κάποιες φορές γιατί πραγματικά να εξηγείς τα αυτονόητα σε αυτά που λες δεν ωφελεί ...
Άντε καλημέρα μας !
08-08-2021, 10:52 #53
Μια χαρά απτην αρχή το διάβασα το θέμα και δεν έχω πρόβλημα αντίληψης.
Προφανώς δεν καταλαβαινόμαστε όταν πάμε να τα ανακατέψουμε όλα μαζί και να τα κάνουμε σούπα κι όταν βλέπω ότι απαντάς σε λόγια άλλων μελών όπως στης Ρεμ που ανέφερε για κέρατα και τα λες σε μένα! Ή όταν μου κάνεις διορθώσεις και γράφεις " ελισάβετ δεν είναι σκατενιοι αυτοί που λετε".
Είμαι παντα πολυ προσεκτική σε αυτά που γράφω.
Και όχι δεν χρειάζεται να δώσεις δικαίωμα σε έναν μπάρμπα ή μια θεια που απλά τυχαίνει να στε συγγενείς ή γνωστοί πχ και θα τον συναντήσεις και θα ρθει ξαφνικά να σου πει "αχ μωρε γιατί δεν παντρεύεσαι εσύ να κάνεις κανα παιδί; άντε αργησες...", μια χαρά από μόνη της το παίρνει το δίκαιωμα για να σου πετάξει στην μούρη όλη την καταπίεση και το κομπλεξ που κουβαλάει. Δεν θα βάλω κι ενοχές στην κοπελα οτι έδωσε δικαίωμα και της τα λένε. Εδώ βγήκαν πρόσφατα και μας τα παν κι από τηλεοράσεως μέσω διαφήμισης!!! Είχαμε δώσει δικαίωμα κι εκεί;;;
Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να τους την πει για να σταματήσουν να της τα λένε ή να εκπαιδευσει τον εαυτό της έτσι ώστε να μην την επηρεάζουν. Αλλά μιλάμε για μια κοπέλα που βρίσκεται σε κατάθλιψη και φαρμακευτική αγωγή....προφανώς και την επηρεάζει η μαλακία του καθενός.
08-08-2021, 11:20 #54MarilouGuestΤι λες βρε Ελισάβετ τώρα έχεις ξεφύγει μου φαίνεται ..
Για ποιες ενοχές και ποια λόγια λες ..
Είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ότι θέλω να δημιουργήσω ενοχές στην κοπέλα από την στιγμή που της λέω να τους γράψει και να μην ασχολείται με πικροχολους ανθρώπους ?
Δουλευομαστε τώρα ή λέμε για να τα λέμε ?
Το να δείχνεις σε έναν άνθρωπο ι ότι πάντα υπάρχουν ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤοι και πάντα βρίσκουν και λένε και ΑΝ θα το συνεχίσουν εξαρτάται από εσένα φορτώνω ενοχές ?
Οκ πραγματικά έχουμε θέμα συνεννόησης και μάλλον πρόθεσης μια που διαστρεβλώνει το τι λέω ..
Όσο για τα λόγια της Ρεμ μάθε και εσύ ότι δεν τα βλέπω καν τις περισσότερες φορές γιατί δεν με ενδιαφέρουν σε κάποια θέματα ...
Πάμε παρακάτω σε παρακαλώ πολύ γιατί είναι τελείως άκυρος ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα όσα τινίζω έρχονται ΩΣ συμπλήρωση στην συζήτηση δεδομένων των όσων βλέπω και διαβάζω ..
Αυτά δεν έχω να πω κάτι άλλο δεδομένου ότι πραγματικά δεν θες να αντιληφθείς και στην τελική δεν είσαι εσύ τι θέμα αλλά η κοπέλα αλλά δεδομένου της πρόθεση μια συζήτηση που είναι προς όφελος της δεν υφίσταται.
08-08-2021, 11:34 #55
ΕΓΩ δεν θα της βάλω ενοχές είπα, όχι εσύ, εσύ κάνε ο, τι θες. Απλά σύ υποστήριξες οτι δίνει δικαίωμα για να της τα λένε. Και σου απαντώ, επειδή είναι ένα θέμα που το κέρω οτι ΟΧΙ δεν χρειάζεται να δώσεις δικαίωμα για να σου πουν τέτοια. Το παίρνουν από μόνοι τους.
Μα η Ρεμ εγραψε για κερατα και μετά εσύ κάνοντας παράθεση σε μένα αρχίσες και μου γραφες για κερατωμένους κι αν έχω αποδείξεις να τις δείξω αλλιώς να μη μιλάω κτλ κτλ....πιο πάνω είναι δες τα! Εγώ δεν είχα αναφερθεί σε κέρατα. Αν μπερδευτηκες κ διάβασες της Ρεμ κ νόμισες πως το γραψα εγω...οκ, άνθρωποι είμαστε δεν έγινε και τίποτα, απλά το διευκρινίζω γιατί εκεί έγινε όλο το μπερδεμα.
08-08-2021, 11:53 #56MarilouGuestΟκ Ελισάβετ σου είπα δεν υπάρχει λόγος παρεξηγήσεις ειλικρινά στο λέω !
Οι περισσότεροι εδώ είμαστε πλέον για να βοηθάμε και ξέρω πολύ καλά και ποια είσαι και τις προθέσεις σου γι αυτό μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά
Κοίτα σε κάποια θέματα επειδή ξέρω ακριβώς και τις απαντήσεις από τα γνωστά άγνωστα μέλη και τις προθέσεις τους μπορώ να πάω την συζήτηση ένα βήμα παρακάτω γιατί γνωρίζω πολύ καλά τις προθέσεις .
Κάνοντας λοιπόν μια παράθεση λέμε κάποια πράγματα εν μέρη που αφορούν τον λόγο αυτής αλλά συμπληρώνουμε και πολλά άλλα που είναι συνέχεια της γενικής κουβέντας ..
Νομίζω τώρα να έγινα ποιο σαφής!
Καμία πρόθεση κανένας δόλος λοιπόν ,όλα καλά !
10-08-2021, 17:26 #57
10-08-2021, 19:04 #58
Μια απαντηση που θα εδινα εγω ειναι η εξης.. "Δεν βρηκα ακομα το σωστο ατομο, εκεινον που θα ηθελα να κανω μαζι του οικογενεια" Την θεωρω μια ειλικρινη απαντηση
Ομως το θεμα σου ειναι "δεν θελω σχεση και παιδια". Αντε για τα παιδια ειναι μια ευθυνη που δεν την σηκωνουν ολοι. Μα η σχεση? Υπαρχει ανθρωπος που θελει να ζησει μονος? Ειναι μια αντιδραση πανικου στις αδιακριτες ερωτησεις ή το εννοεις?
10-08-2021, 19:23 #59
Να τους απαντάς κάθε φορά που ανακατεύονται και να τους κόβεις την φόρα ώστε να μην σου ξαναπουν.
Όταν η κάθε άσχετη θειτσα πχ σε ρωτάει πως και δεν παντρεύτηκες ακόμα να της λες πως θεωρείς αδιάκριτη την ερώτηση της και πως δεν την αφορά το τι κάνεις στην ζωή σου. Γίνε αγενής εν ανάγκη ώσπου να σε αφήσουν ήσυχη.
10-08-2021, 23:16 #60MarilouGuestΑν κάνεις το λάθος και μπεις στην διαδικασία τέτοιον απαντήσεων να είσαι προετοιμασμένη και για μετέπειτα κουβέντες του στυλ " κοίτα να βιαστείς γιατί τα χρόνια περνάνε και μετά δεν θα μπορείς "
Επειδή τα έχω ακούσει και αυτά να τα λένε και τα θεωρώ ακόμα πιο τραγικά ,να κόβεις μαχαίρι τέτοιες κουβέντες χωρίς να δίνεις περιθώρια στους άλλους για περαιτέρω συνέχιση!
Σε τέτοια θέματα δεν χωράει καμία συζήτηση και καμιά διαπραγμάτευση όταν ο άλλος επιλέγει μια συγκεκριμένη ζωή ..