8Α ΝΙΚΗΣΩ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Member
    είτε το πάρεις είτε όχι είναι το ίδιο πράγμα , αυτό προσπαθώ να σου πω! γιατί δεν κάνεις ένα πείραμα σήμερα που είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..μην το πάρεις να δεις τι θα γίνει και επικεντρωσου στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, στη λοβοτομή του βινς, στον απάλευτο...!

Senior Member
    Originally posted by antara
    vince ...επειδή δεν έχουμε γνωριστεί, εγώ είμαι η αντάρα που τα έκανε μαντάρα, πρεσβευτής της κοινής λογικής και της επιστήμης! εσύ πιστεύεις στην ομοιοπαθητική, ανθοιαματα, βαλεριανες ή στον παραδοσιακό μπάφο , για να συνενούμαστε δηλ όταν μιλάς για μητερα φύση!
    Θα έλεγα πως δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τα έχει κάνει μαντάρα κάποιες φορές στην ζωή...πρέπει όμως να προχωράμε με βάση των πραγμάτων που μας κάνουν χαρούμενους..

Ο παραδοσιακός μπάφος δεν μου είναι άγνωστος στην εφηβική μου ηλικία αλλά από τότε που έπαθα την ψύχωση δεν ασχολούμαι με αυτόν (μια φορά μόνο στο Άμστερνταμ έκανα την εξαίρεση..).

Γενικά πάντως πιστεύω πως οι χαρές της ζωής βρίσκονται στα απλά πράγματα..

Banned
    χαααχχα .ο βινς κανει την παπια ομως.ελα βρε πες καμια βλακια να γελασω.υποφερω.ειδη πηγα τουαλετα 3 φορε ς και αδιασα ο εντερο μοτυ τη τυχη μου!δεν θα παρω ζαναξ το υποσχεθηκα στον εαυτο μου.ας κοιμηθω κ 4 σημερα.μετα π παω τον μικρο στο σχολειο εξαλου ξανακοιμαμε μεχρι της 11.30 κ μετα παω για δουλεια.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    χαααχχα .ο βινς κανει την παπια ομως.ελα βρε πες καμια βλακια να γελασω.υποφερω.ειδη πηγα τουαλετα 3 φορε ς και αδιασα ο εντερο μοτυ τη τυχη μου!δεν θα παρω ζαναξ το υποσχεθηκα στον εαυτο μου.ας κοιμηθω κ 4 σημερα.μετα π παω τον μικρο στο σχολειο εξαλου ξανακοιμαμε μεχρι της 11.30 κ μετα παω για δουλεια.
    Την τρώω την πάπια...δεν την κάνω..

Banned
    με πορτοκαλι?νιωθω λιγο καλυτερα.παθενουν συσπασεις οι μυς μ εχω ταχιπλαμοδυσπνια αλλα την παλευω.

Banned
    μακαρι να ηταν ο παλικρινο εδω να με τσατισει να ξεχαστω χαχχα

Member
    πανικουλα , ξεκολα αυτη τη στιγμη απο τον ευατο σου και δες το βινς...η αληθεια ειναι οτι το προβλημα του ειναι πολυ πιο σοβαρο απο τις διαρροιες και την κριση ! ας το παρουμε χαλαρα ομως ! (και αυτό γιατι αλλιως δεν παλευεται η κατασταση)
    βινς τελικα αν παρεις αγκαλια την πανικουλα για να τη χαλαρωσεις , πιστευεις οτι θα σου σηκωθει , οπως ρωτησε η πανικουλα , η τα χαπια σε μπλοκαρουν ; ή μηπως θα σεβαστεις την ευαλωτη θεση της και θα συγκρατηθεις; η δε θα συγκρατηθεις και θα γινεις αβυσσαλεος;;
    με αυτες τις αποριες θα μεινω...

Banned
    βρε παιδια λετε να φταιει το βιβλιο π διαβαζω?τα παιδια της γης λεγεται και καπια στιγμη χθες συγκινι8ικα κ ενιωσα ενα ομπο στο λαιμο αλλα συγρατιθικα κ δεν εκλαψα.διαβαζα ενα θλιβερο κομματι του βιβλιου.

Banned
    Originally posted by antara
    πανικουλα , ξεκολα αυτη τη στιγμη απο τον ευατο σου και δες το βινς...η αληθεια ειναι οτι το προβλημα του ειναι πολυ πιο σοβαρο απο τις διαρροιες και την κριση ! ας το παρουμε χαλαρα ομως ! (και αυτό γιατι αλλιως δεν παλευεται η κατασταση)
    βινς τελικα αν παρεις αγκαλια την πανικουλα για να τη χαλαρωσεις , πιστευεις οτι θα σου σηκωθει , οπως ρωτησε η πανικουλα , η τα χαπια σε μπλοκαρουν ; ή μηπως θα σεβαστεις την ευαλωτη θεση της και θα συγκρατηθεις; η δε θα συγκρατηθεις και θα γινεις αβυσσαλεος;;
    με αυτες τις αποριες θα μεινω...

χαχαχαχααχαχαχχαχαχχα.καλ� �οοο.σιγα το σοβαρο π εχει η κατασταση του βρε.ειναι ελαφριας μορφης νομιζω.ο καθενας βεβαι α ξερει το πονο του καλυτερα,.....αραγε θα του σηκοθειλιγο?πολυ?η καγκελο?ιδου η απορια.

Senior Member
    Τι κακές που είστε...

Έχω σχέση εδώ και αρκετά χρόνια.

Banned
    ταπα μου εριξες τωρα?αυτο μ λειπε τωρα η χιλοπιτα.εσυ εισαι κακος!χαχα.

καλημερα παιδια,βαλτε λιγο μουσικουλα βοη8αει στη χαλαρωση

Member
    βινς είσαι φρικτός! εδώ η κοπέλα υποφέρει κι εσύ μιλάς για τη σχέση σου!!! ούτε ένα ψυχικό δηλαδή! ή μήπως έτσι υπεκφεύγεις των πιεστικών ερωτήσεων...και εν ΄πάσει περιπτωσει αν υποθετικα΄δεν είχες σχέση τι θα έκανες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή;;

Banned
    ανταρα δεν με περνεις εσυ αγκαλια?δεν υπαρχει και φοβος μηπως σου σηκωθει τπτ κιολας.ααχχαχα

κοριτσια μη με κραξεται αλλα υπαρχει γραφειο ζιγκολο για δισκολεσ ωρες σαν και αυτη

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast