Results 91 to 105 of 148
Thread: ομοιοπαθητικη
-
19-07-2009, 19:00 #91
gia na to lene vre sofia kati tha kseroun....eksallou posoi giatroi psuxiatroi kukloforoun kai lene pos therapeunoun amesa kai einai mparoufes...kai gia na eimai kai pio eilikrineis tha po to eksis...thumaste pou sas eixa pei pos eixa paei se puxiatro kai mou edose seroxat?kai pos ta ekopsa se ena mina?loipon..milousa prosfata mekati filous tis ksaderfis mou pou einai giatroi opos kai ekeini se nosokomeio kai mou eipan pos ta sugkekrimena farmaka einai apagoreutika ilikies neares kai pos exou parenergeis..apo taseis autoktonias mexri oti thes...kai pos exoun paei polla paidia sto nosokomeio apo auta...loipon,,emena autos pou mou ta edose upotithetai pos einai korufi.kathigitis panepistimiou-psuxiatros apo tous kaluterous....auta den ta iksere?giati pige na me xosei se tetoio trupaki aneu logou..gia auto sou leo...min tin polupsaxneis
- 19-07-2009, 19:09 #92
ΖΩ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ.
19-07-2009, 19:14 #93
ντινι μου δηλαδη λες να εχω εξαρση τωρα και να μου βγει σε καλο...?
19-07-2009, 19:18 #94
ntini, θα σου μιλησω προσωπικα για μενα κ τι εκανα εγω: εφοσον προκειται για την υγεια μου (ψυχικη κ σωματικη πανε πακετο πολλες φορες) θα το ψαξω. Και οταν λεω θα το ψάξω, εννοω θα ρωτησω, θα ενημερωθω οσο μπορω κ θα δοκιμασω να βελτιωθω. Να νιωσω καλυτερα. Φυσικα με εναν τροπο που θα εμπιστευτω.
Σε οτι αφορα ψυχιατρο, ψυχοθεραπευτη καθηγητη ή οχι, ειμαι σιγουρη οτι υπάρχουν καλοι, κακοι, μετριοι, οτι θες. Αυτο ομως δεν σημαινει πώς δεν υπάρχουν κ πολυ αξιολογοι επιστημονες. Κ υπεύθυνοι. Υπευθυνοτητα για μενα σημαινει να ξερει ο καθε επιστημονας μεχρι που φτανουν τα ορια του κ οι αρμοδιοτητες του. Κ επειδη υπάρχουν ανευθυνοι λοιπον ψυχιατροι δεν χρειαζεται να προστεθουν κ ανευθυνοι ομοιοπαθητικοι στη λιστα.
Τώρα το \" οτι για να το πουν κατι θα ξερουν\", εμενα απο μονο του δεν μου λέει κατι. Ο καθενας μας λεει κατι, το θεμα ειναι αν κ κατα ποσο υποστηριζεται απο την παρατηρηση. Εγω προσωπικα σε αυτο το φορουμ αλλα κ απο ατομα που γνωριζω προσωπικα δεν εχω ακουσει να εχουν απαλλαγει απο ψυχαναγκασμους μεσω ομοιοπαθητικης. Ή απο την καταθλιψη ή οποια αλλη ψυχοσωματικη νοσο. Εχω ακουσει η ομοιοπαθητικη να λειτουργει βοηθητικα σε καποια αλλη θεραπεια. Οχι αυτονομα.
Παρολα αυτα, ελπιζω να εχω λαθος κ η ομοιοπαθητικη να ειναι αρκουντως αποτελεσματικη απο μονη της.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
19-07-2009, 22:41 #95
ζωζα μου τι να σου πω...εμενα ετσι μου ειπε η ομοιοπαθητικος μου....Σοφια μου,εννοειται πως πρεπει να το ψαξεις πριν καταληξεις καπου..Εγω ειχα αποφασησει να προσπαθησω μονη μου...αλλα δεν ειναι κακο να βοηθηθω και απο την ομοιοπαθητικη.Απλα σε ολες τις ειδικοτητες υπαρχουν κομπογιανητες...Απλα θελω να σου δειξω πως κατεληξα σε αυτη την αποφαση...Αλλα δεν ειναι μονο αυτο,ισως επειδη ειμαι λιγο σκληροπυρηνικη ως ατομο,δεν θελω ψυχοφαρμακα.Απλα πιστευω πως ειμαι μολις 25 χρονων για να μπω σε αυτων των κεικεωνα.Επιπλεον,θεωρω πως οποια οδο και αν διαλεξεις αν δεν προσπαθεις και εσυ δεν προκειται να γινεις καλα...Δεν υπαρχει χαπι της χαρας...Πρεπει να το θες και να εισαι ετοιμος...Εχω πεσει πολλες φορες αλλα εχω ανεβει αλλες τοσες...Καποια στιγμη ευχομαι να ανεβαινω μονο..
Παντα ημουν αισιοδοξο ατομο..Πριν 1,5 χρονο που με χτυπησε αυτο το πραγμα αρχησα να γινομαι μονοχνωτη,σπαστικη,να μου φταινε ολα και ολοι και δεν καταλαβαινα το ζωον πως αυτος που εφταιγε ημουν εγω και μονο..Αφησα να με πατησουν,να με μαμησουν,ημουν και ευαισθητο ατομο και τα εκανα ετσι τα πραγματα..Απλα τα ψυχοφαρμακα μου προκαλουν φοβο για τα μετεπειτα προβληματα.Ισως να ειναι ολα χρυσα και αγια δεν λεω,αλλα στο δικο μου το μυαλουδακι υπαρχει αλλη αποψηΤΟ θεμα δεν ειναι τι ακολουθεις(ποια μεθοδο ή τροπο)γιατι ολοι ειμαστε ασθενεις ετσι?Δεν μας νοιαζουν τα χρηματα αφου τα σκαμε που τα σκαμε...(δεν λεμε δλδ κατι για να κερδισουμε)αλλα για να γινουμε καλα...Εγω απλα προτεινω σε νεα ατομα να δοκιμασουν και κατι αλλο..αυτο ειναι ολο...Δεν ξερω αν θα γινω τελειως καλα,δεν με νοιαζει πια...Με νοιαζει να εχω ομορφες στιγμες στην ζωη μου...εχω συμβιβαστει πως θα εχω και τα ζορικα....Απλα σκεφτομαι μονο τα θετικα και τιποτα αλλο...annouk δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο..απλα μπες στο site της ελληνικης ομοιοπαθητικης εταιρειας και διαλεξε εσυ..Δεν τους ξερω τους ανθρωπους,,Μονο την δικη μου ξερω
)))Ευχομαι να ξημερωνουν μονο καλες μερες για ολους μας
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
20-07-2009, 10:11 #96
Registered: 21-2-2009
Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator
.i omoiopathitiki giatreuei...kriseis panikou.fovies,agorafovia,emmones.katathlipsi kai den ksero ti allo genikotera.. kaλημερα. δηλαδη ντιντι μου η ομοιοπαθητικος σου σου ειπε οτι θεραπευει την καταθλιψη΄ και το ανχος...................αυτο ειναι πολυ ευχαριστο. παιδια στην θεσ\'νικη κανενας καλος ομοιοπαθητικος.................... δεν βρισκω και που ειναι αυτο το ρημαδι το ερωτηματικο............................ ................
20-07-2009, 18:05 #97
originaly posted by tereza5
γλυκια μου ανωνιμη . αυτο το κατι που σναφερομαι ειναι το θεμα των σπουδων.για πολλους λογους που εγω δεν εφτεγα δεν μπορεσα να σπουδασω. σημερα ειμαι παντρεμενη με εναν πολυ καταξιομενο ανθρωπο επαγγελματικα.κι εγω διπλα του δεν ειμαι τιποτα. οχι οτι λεει κατι ο ανθρωπος . αλλα ειναι που εγω ετσι αισθανομαι. εχω χτιση ολο μου το ειναι γυρω απο αυτο. δεν καταφερα να σπουδασω αρα δεν ειμαι τιποτα. τωρα ειμαι καρφωμενη σε ενα σπιτι ατελιωτες ωρες με 2 πολυ ζωηρα παιδια να γυριζω γυρω γυρω και να καθαριζω τα καθαρα. αναρωτιεμε λοιπον .εγω μονον για αυτο ειμαι ..............ενα τιποτα δηλαδη. δεν θελω να σε κουρασω παλι με τα ιδια. σου τα λεω μονο γιατι μου ειπες να κανω κατι αλλο. τι θα μπορουσα να κανω τωρα ετσι οπως ειμαι. το σπιτι τα παιδια και ολα τα αλλα γυρω απο αυτα ειναι μονον επανω μου λογο της δουλειας τοθ συζυγου οπως σου ειπα. εργαζετε απο τις 5 το πρωι εως τις 6 το απογευμα τις επομενης μερας, μεχρι να ξαναφυγη απο το σπιτι παλι το επομενο πρωι. κ.ο.κ. γι αυτο σου ειπα τωρα πια παει .
Εσύ εχεις αναλάβει όλη την ευθύνη του σπιτιού και της ανατροφής των παιδιών σου πάνω σου. Λίγο το έχεις; Ένας καλός και σωστός γονιός δεν είναι και ότι πιο εύκολο μπορεί να είναι κανείς, πολύ πιο δύσκολο και από άριστος επαγγελματίας. Και η ανατροφή των παιδιών σου, η διάπλαση του χαρακτήρα τους, η γνωριμία με τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, είναι η ύψιχτη μορφή δημιουργικότητας, πέρα από οποιαδήποτε δημιουργική εργασία θα μπορούσες να έχεις.
Βέβαια, αν αυτό είναι όνειρό σου κάποτε να το κυνηγήσεις, γιατί όχι; Μπορεί όχι τώρα, μπορεί αργότερα, όταν τα παιδιά μεγαλώσουν. Κανείς δεν μπορεί να σου το στερήσει εφόσον το θέλεις. Ποτέ δεν είναι αργά και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που κυνηγούν τα όνειρά τους έστω και μεταγενέστερα.
Παρόλ\'αυτά δεν νιώθεις καλά με εσένα, καλή μου για να τα γράφεις αυτά μάλλον, έτσι;
Μήπως είναι η ρουτίνα και η έλλειψη άλλων δραστηριοτήτων που να γεμίζουν τις μπαταρίες σου;
Καταλαβαίνω πως μπορεί να έχεις δώσει την ψυχή σου ως μητέρα αλλά είσαι και άνθρωπος. Και για να είσαι ακόμα πιο καλή μαμά πρέπει να είσαι καλά με τον εαυτό σου, να καλύπτεις όλες τις πτυχές του εαυτού σου, γιατί δεν είναι μόνο τη Τερέζα μαμά, αλλά και η Τερέζα γυναίκα, φίλη, άνθρωπος.
Νιώθεις ότι τις καλύπτεις αυτές τις άλλες πλευρές της Τερέζας;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
20-07-2009, 18:37 #98
παιδια συγγνωμη εγω εχω τον χαβα μου..απο χθες το βραδυ νιωθω ενα καψιμο στο στομαχι και κατι παρομοιο
και στο πισω μερος του κεφαλιου μου... θα ηθελα να μαθω αν ειναι συμπτωμα του αγχους και του πανικου μου!
ευχαριστω
21-07-2009, 10:17 #99
ποσο δικιο εχεις γλυκια μου ανωνιμη. εχω ξεχαση πως ειναι να διασκεδαζης πως ειναι να γελας. δεν εχω χρονο για μενα ουτε μια ωρα. εχω να κατεβω στην αγορα απο τον μαιο. ετσι για να περπατησω λιγο ανεμελα. δεν παραπονιεμαι επιλογη μου ηταν. απλα θα ηθελα να μπορουσα να πιω εναν καφε στον ηλιο με μια καλη φιλη. τιποτε αλλο. και το κακο εναι οτι τα σχολεια αργουν να ανοιξουν ακομα. οσο για το να κυνηγησω το ονειρο μου................φανταζεσαι να ειμαι στην γυμναστικη ακαδημια ετων 40................................... υπαρχοθν μερικα πραγματα που γινονται μονο στον καιρο τους. οσο για την ελλειψη αλλων δραστηριοτητων το ψαχνω συνεχια. προς το παρων η μονη μου δραστηριοτητα που μου ειναι ευχαριστη εισται εσεις. ειναι πολυ ομορφα αυτα που πιστευεις για το τη κανει ενας γονιος. το κακο ειναι οτι η σωματικη και η ψυχολογικη κουραση δεν σε αφηνη ουτε να τα δης ουτε να τα απολαυσης. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
22-07-2009, 01:19 #100
καλησπερα σε ολους. παιδια μπηκα στο σαιτ της ομοιοπαθητικης και βρηκα πααααααρα πολους γιατρους. τωρα τι να κανω ................................................ν α διαλεξω εναν στην τυχη..................................... καμια βοηθεια κανεις.........................
22-07-2009, 02:29 #101
Χωρις την δικη μας συμμετοχή δεν θεραπεύεται τίποτα.Ουτε χαπια ομοιοπαθητικής ουτε τιποτα..
Tereza επέλεξε οποιον νιώθεις καλύτερα αφησε το ενστικτό σου να σε οδηγήσει..Αν εισαι Αθήνα θα μπορούσα να σου πω ποιους να αποφύγεις αλλα και παλι δεν θα ηθελα να επηρεάσω μια δικη σου επιλογη!Ναι βοηθάει η ομοιοπαθητικη αλλα μεχρι ενα σημείο.Ολες οι ενεργειακες θεραπείες ειναι απλα το φως ένα βοηθημα για να συνειδητοποιήσουμε καποια πραγματα κ να αποκτησουμε συνειδητότητα ,να συνδεθούμε με το πνεύμα μας!
Αν δεν εργαστουμε και εμεις παραλληλα λίγα πραγματα θα καταφερουμε
22-07-2009, 16:11 #102
Ετσι οπως τα λεει η orion ειναι...Αν δεν κανεις και κατι μονη σου δεν γινεται..Βεβαια σιγα σιγα εξαλειφονται τα συμπτωματα οποτε φευγει και ο φοβος..Εμενα μου ειπε πως στην ουσια εχω γιατρευτει απλα το μυαλο θυμαται οσα βιωσε και πρεπει να διωξω και τον φοβο...Οποτε πρεπει να κανω πραγματα...Ε και κανω...εξαλλου ειπα,βαρεθηκα να ειμαι η χεσ@@@@ ντινα...Δεν ξαναφοβαμαι να τολμησω...
Τερεζα μου,διαλεξε βαση ενστικτου,ειναι καλυτερα...
22-07-2009, 23:35 #103
παιδια ειλικρινα φοβαμε.εαν του απαντησω κατι λαθος........................
22-07-2009, 23:45 #104
δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση την ομοιοπαθητικη.ξερω οστοσο εναν που πρεπει σιγουρα να αποφυγεις στην θεσσαλονικη κι εναν που εχω ακουσει πολυ καλα κι ειναι παραλληλα ψυχιατρος η ψυχοθεραπευτης δε θυμαμαι ακριβως.
23-07-2009, 22:22 #105
μπορεις σε παρακαλω remedy να μου τους γραψεις και τους 2 αναλυτικα................................ ............................. ευχαριστω.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....