ομοιοπαθητικη - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 148
    Member
    παιδια καλησπερα. μηπως εχετε ακουστα καπιον (το όνομα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης) απο θεσνικη.................................... ............

Senior Member
    Εγω οχι..ΚΑθολου...βαση ενστικτου θα πας λογικα..Και εγω ετσι πηγα...

Senior Member
    παιδακια εκλεισα ενα μηνα ομοιοπαθητικη...βελτιωση δεν ειδα..ισα ισα το τελευται καιρο νιωθω χαλιααααα.πηρα τηλ το γιατρο μου και ειπε θα παμε σε πιο δυνατη θεραπεια....ntini moy εσυ πως τα πας?

Senior Member
    μπερδεμα η ομοιοπαθητικη!παντα εκανα ομοιοπαθητικη απο μικρη!μετα το ψυχωτικο συνδρομο που περασα, η περνω, συγχρονως με τα αλλοπαθητικα φαρμακα πηρα και ομοιοπαθητικα με την προοπτικη να σταματησω σιγα σιγα τα χημικα,ομως με βαρυνανε πολυ και σταματησα μετα απο δυο μηνες τα ομοιοπαθητικα, ισως δεν ηταν τα καταλληλα! ενα ομοιοπαθητικο ηταν το haloperidol {aloperidin σε φυσικη μορφη}περιεργο ε? τοσα χρονια διαβαζω για τα ομοιοπαθητικα φαρμακα και δεν ηξερα οτι το πιο κλασικο αντιψυχωτικο μπορει να υπαρξει και σε φυτικη μορφη!ειναι και αυτοι οι γιατροι βρε παιδι μου ολοι ιδιοι,νομιζουν οτι ειναι Θεοι,δεν λενε και πολλα ,λες και θα τους παρουμε το επαγγελμα,εχουν τον τροπο τους να διατηρουν την εξουσια τους πανω στην αγνοια μας.Ζωζα μηπως πρεπει να κανεις λιγο ακομη υπομονη?σου βγηκαν σωματικα?η επιτυχια της ομοιοπαθητικης στις ψυχικες παθησεις ειναι ,νομιζω, να περασει το προβλημα απο το ψυχολογικο στο σωματκο,σωματοποιηση του προβληματος και τελικη ιαση.Σε μενα δεν βγηκε τιποτα σωματικο,μονο περισσοτερα κιλα.

Senior Member
    κατερινακι εγω το τελευται μηνα ειμαι χαλια σωματικα...απο τοτε που ξεκινησα τα ομοιοπαθητικα νιωθω οτι ενιωθα σε μεγαλυτερο βαθμο...δηλαδη ζαλαδες φουντωματα κρισεις πανικου δυσπνοια κτλ....δεν ξερω αν ηταν φυσιολογικο...

Senior Member
    Δοκιμασες αλλοπαθητικα δηλ. χημικα φαρμακα?

Senior Member
    paliotera πριν 5 χρονια ειχα κανει θεραπεια με λαντος και σεροξατ απο 6 μηνες το καθενα...και τοτε μικρη βελτιωση ειχα

Senior Member
    μηπως θαταν καλο να επιμεινης λιγο ακομη με την ομοιοπαθητικη με την εννοια να δεις και για αλλους ομοιοπαθητικους και λιγο την διατροφη και ασκηση και μετα αν δεις οτι δεν λειτουργει ψαξε για ψυχιατρο.Τι να πω θελει πολυ υπομονη!

Senior Member
    ayto θα κανω κατερινακι μου...μου αλλαξε θεραπεια ο ομοιοπαθητικοσ και απο σημερα ξεκιναω τα νεα χαπια....να δουμε,,

Senior Member
    καλη δυναμη!!!

Junior Member
    καλησπερα θα ηθελα πληροφ για την ομοιπαθ σε σχεση με την αγοραφοβ!!!

Senior Member
    zed τωρα ξεκινησα...εχω αγχος πολυ, αγοραφοβια...κρισεις πανικου...ακομα δεν ξερω τιποτα...αν δω βελτιωση θα σου πω...

Junior Member
    ξεκιν και εισαι χειροτερα απο πριν?

Senior Member
    Ποιος εχει γινει καλα με την ομοιοπαθητικη?Γιατι αρκετοι καταφευγουν σε αυτη...Εχει αποτελεσματα σε καταθλιψη και κρισεις πανικου μαζι?

Senior Member
    παιδια στην ομοιοπαθητικη επιτρεπεται λιγο αλκοολ?εγω πινω μεσα μασα καμια μπυρα..ntini μου χαθηκες...πες μου νεα σου εσυ πως τα πας?

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast