ομοιοπαθητικη - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 148
    Junior Member
    με την ομοιοπαθητικη κανω πραγματα που δεν υπηρχε θεμα πριν ειμαι στην 2 εβδομαδα κ ολα σαν να γινονται οπωσ πριν 4 μηνεσ...

Senior Member
    πολυ ωραια..τι ομοιοπαθητικα σου εδωσε?ποσα χρονια εχειες αγχος και τι συμπτωματα?

Junior Member
    εχω αγχοσ τουσ τελευταιουσ 5 μηνεσ με ζαλαδεσ και αποφευγω να πηγαινω εξω το βραδυ .φυσικα δεν επεσα ποτε κατω.σε συνδιασμο με ψυχοθεραπεια βεβαια κανω την ομοιοπαθητικη .τα χαπια ειναι στον καθενα ξεχωριστα.εμενα περειχουν ενα οστρακο.

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους..Ζωζακι μου δεν χαθηκα,απλα ελειπα 1 μηνα διακοπουλες...))Με την ομοιοπαθητικη ολα οκ προχωρουν,))οκ ακομα τραβαω κανενα ζορι αλλα καμια σχεση με το πριν,Αυτο θελει υπομονη..τοσο καιρο εχουμε μαθει να φερομαστε καπως,τωρα πρεπει να ξεμαθουμε..Παντως,πηγα για μπανια,για καφεδακια,2 φορες σε γλεντι που ηταν 1000 ατομα και ολα οκ..Απλα θελει το χρονο του..Μου το χε πει η ομοιοπαθητικος μου...Μεχρι το καλοκαιρι θα μαι αισθητα καλυτερα και μεχρι του χρονου θα μαι τελειως οκ...Εεεε και οπως το βλεπω ετσι ειναι..Ειμαι αισθητα καλυτερα,,,Εσεις πως πατε βρε παιδια?Αντε και καλο χειμωνα να χουμε))

Senior Member
    ντινακιιιι μουυυ καλως ηρθες!χαιρομαι που εισαι καλα!εμενα πανω στο μηνα μου αλλαξε ο γιατρος θεραπεια...την οποια τωρα 20 μερες..τωρα ειμαι σχεδον οπως πριν ξεκινησω ομοιοπαθητικη...ουτε καλυτερα αλλα ουτε και με την τρελη εξαρση που ειχα με την πρωτη θεραπεια:P!!εγω δεν πηγα διακοπουλες γιατι ειχαμε δουλεια!καλο χειμωναααα!αχ μπαινει επιτελους το φθινοπωρακι η αγαπημενη μου εποχη!

Senior Member
    και εγω ζωζα απο τελη σεπτεμβρη ξεκινω!!
    μηπως παιζει προβλημα που θα κανω και ψυχοθεραπεια ταυτοχρονα?

Senior Member
    οχι melene μου ισα ισα πιστευω θα τα πασ ακομα καλυτερα...αυτο με τη ψυχοθεραπεια το σκεφτομαι κι εγω πια...δεν ξερω..καθε ποτε πας και ποσα σου παιρνει?

Senior Member
    παω μια φορα τη βδομαδα και ειναι 60ευρω...ειναι πααααααρα πολλα για αυτο και απο σεπτεμβρη και μεχρι να βρω δουλεια θα πηγαινω βδομαδα παρα βδομαδα.ομως ξερεις τι?αξιζει μπορω να πω..φευγω καθε φορα συγκλονισμενη απο τις συνεδριες,συνειδητοποιω τοσα,κανω τοσες συνδεσεις στο μυαλο μου καθε φορα.νιωθω οτι κανω κατι για εμενα οτι κανω καποια επενδυση!αξιζει νομιζω,αξιζει να στερηθεις κατι αλλο για να κανεις εστω 3μηνες συνεδριες..

Senior Member
    εγω εχω 14 χρονια σχεδον μια ζω.. με αυτη τη μ.... λες να δω καποα βελτιωση..εγω πιστευω μονο σε ενα θαυμα πια

Senior Member
    εννοεις αυτα τα 14 χρονια δεν εχεις παει ποτε??

Senior Member
    ποτε μονο χαπια πηρα για εναμιση χρονο..τιποτα αλλο δεν εχω κανει.ασε.

Senior Member
    κριμα..δεν ειχε την οικονομικη δυνατοτητα η δεν τους εμπιστευεσαι?

Senior Member
    εγω ρε κοριτσια νομιζω πως εμεις γνωριζουμε καλυτερα απο το καθενα τον εαυτο μας.....Αυτο ψυχαναλυση που λενε...χιχιχι...Αντε καλο φθινοπωρο να εχουμε το οποιο λατρευω και εγω...ολεεεεεε!!!χιχι

Senior Member
    καλο ειναι ομως να πας και σε εναν ψυχολογο να μαθεις πως λειτουργει αυτη η ριμαδα η αυτοψυχαναλυση.σου κανει καποιες ερωτησεις τις οποιες δεν μπορουσες καν να φανταστεις αναγκαζεσαι να δωσεις απαντησεις και ανακαλυπτεις...και ειναι τοσο ωραιο..

Senior Member
    οχι για οικονομικους λογους αλλα γιατι δεν πιστευω οτι μπορει να μου κανει κατι

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast