Results 31 to 40 of 40
Thread: βοηθεια δεν αντεχω αλλο!!!
-
29-05-2009, 19:51 #31
Πολύ ευχάριστο αυτό :)
- 29-05-2009, 20:12 #32
να σαι παντα καλα αγορι μου:)
19-06-2009, 02:22 #33
ευχομαι παντα να ειναι καλα η αδερφη σου.
κοιταξε ομως και τον εαυτο σου.....
κοιτα να ζεις και εσυ.....
δεν ειναι μονο η αδερφη σου, αι οι γονεις σου αλλα και εσυ.
μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα ουτε εγω ουτε τα παιδια εδω ζουν αυτο που ζεις.
οταν σκεφτεσαι τον εαυτο σου θα εχεις και δυναμεις να αντιμετωπισεις τα παντα.
δεν ειμαστε υπευθυνοι για οτι συμβαινει...
:)
19-06-2009, 10:21 #34
Originally posted by badboy
αντιθετως με εριξε πολυ:(
19-06-2009, 10:53 #35
Originally posted by badboy
φίλε...μου φαίνεται τελείως άκυρο αυτό που έγραψες
Δεν μπορείς να ξέρεις τι περνούν τα μέλη εδώ μέσα, (είναι πάνω από 2.000), οπότε άσε τα συμπεράσματα που επηρεάζουν αρνητικά και εντελώς άστοχα τον άλλο...
Φέρο...μην επηρεάζεσαι από του καθενός την εξυπνάδα...αγωνίζεσαι και πας καλύτερα και αυτό είναι που μετράει....
19-06-2009, 11:51 #36
σε ευχαριστω πολυ θεοφανια μου:)
19-06-2009, 11:58 #37
αν το παιδι κοιταει ολο τους αλλους και τον εαυτο του καθολου, και υποστηριζεις κατι τετοιο τοτε, σκεψου τα και εσυ αυτα που γραφω...δεν ειναι εξυπναδες...
το ξερω οτι πολλοι περνανε τα ιδια και ακομα χειροτερα.....σιγουρα τον καταλαβαινουν...
παντα θα ειναι εδω να βοηθανε...και εγω νιαζομαι και ενδιαφερομαι να εισαι καλα και εσυ και η αδερφη σου, αλιως δεν θα εγραφα.
ενοειτε πως εδω ειμαστε για σενα...
εχε τσαμπουκα
το υπομονη εμενα δεν μου λεει κατι..
επομενως φιλε μου, εκτος απο υπομονη προσπαθησε να μην στηριζεσαι τοσο στην γνωμη του καθενα....η δικη σου γνωμη μετραει πολυ πιο πολυ απο ολων.
και επειδη αγαπας πολυ την αδερφη σου, και φαινεται απο αυτα που γραφεις....αρχισε να τσαμπουκαλευεσε ....
αν βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα με τον γιατρο, και το πιστευεις, τοτε προσπαθησε να αλλαξετε γιατρο.....
φανταζομαι η αδερφη σου σου εχει εμπιστοσυνη σωστα?
ειναι μεν καλο να εξωτερικευει τα συναισθηματα της, αλλα οχι και τοσο πολυ...να φωναξει να βρισει ειναι υγιες κατα τη γνωμη μου.ισως ομως ειναι και παροδικο...ποσες φορες εχει συμβει?
το οτι σταματησαν τα ψυχωτικα συμπτωματα ειναι οτι καλυτερο!αυτα ειναι τα τελευταια που εχουν απομεινει πιστευω.
αν δεις ομως οτι συνεχιζει....κατι τρεχει με τον ψυχιατρο...
το ξερεις φανταζομαι πως ο περισοτερος κοσμος ζει μια φυσιολογικη ζωη με φαρμακα.....και αν την επιασε η θεραπεια θεμα χρονου ειναι να ηρεμησετε ολοι.....
τα φαρμακα θα την φερουν σε σημειο να καταλαβει τι της συμβαινει, να βρει τα λαθη που εγιναν και να ηρεμησει...αν την πιανουν και δεν αλλαζει καθε μηνα και αλλα...τοτε μην ανησυχεις...ειναι θεμα χρονου.
κοιταξε ομως αυτο με τον ψυχιατρο...
19-06-2009, 13:12 #38
δεν την πιανουν συχνα αυτες οι κρισεις.
κοπελα ειμαι :)
19-06-2009, 19:32 #39
ωχ....συγνωμη :)
εκανα πατατα...
λοιπον ρε συ, αλλοι ψαχνουν και αλλαζουν τα φαρμακα καθε μηνα και δεν τους πιανουν...και ταλαιπωρουντε χρονια.
το οτι παιρνει φαρμακα και την πιανουν στην ουσια αυτο ειναι το τελος. τωρα τα ξεσπαματα ειναι καλα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.
αλλα ειναι μεσα στους τυχερους...και αφου συνεργαζεται και με ψυχιατρο...σε λιγο θα τα ξεχασετε ολα.
η θεια μου ειχε σχιζοφρενεια...και μολις την πηγαμε στον γιατρο τα ειχε χαμενα εντελως.και μας λεει ο γιατρος...σε κανα χρονο θα την βλεπεις να πηγαινει supermarket, ενω ειχε να βγει απο το σπιτι χρονια.και η μανα μου απορησε..και εγω για να πω την αληθεια....ε τωρα οχι μονο παει supermarket, αλλα ανοιξε και μαγαζι.ευτυχως που υπαρχουν τα φαρμακα και ας τα αποδοκιμαζουν μερικοι.
η αδερφουλα σου θα γινει καλα....δεν ειμαι ψυχιατρος αλλα εχω δει πολλα..τα φαρμακα ειναι το α-ω.
λιγη υπομονη κανε και κοιταξε το θεμα με τον ψυχιατρο.
και κοιτα να περνας και εσυ καλα....υπαρχεις και εσυ:)
05-07-2009, 00:09 #40
υπομονη μονο αυτο εχω να σου πω
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....