Results 1 to 4 of 4
Thread: Πίεση στο λαιμό
-
10-07-2021, 14:42 #1
Πίεση στο λαιμό
Γεια σας,
είχα ηρεμήσει εδώ και μέρες, λιγόστεψαν οι έκτακτες αρκετά από μόνες τους, όμως από χθες βράδυ μου συμβαίνει το απίστευτο. Νιώθω ένα πράγμα στο λαιμό, σα βάρος, σαν πίεση, σαν κάτι να έχει σταθεί εκεί και να πρέπει να πάρω βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω στιγμαία. Μου προκαλεί γενικευμένη ένταση όλο αυτό και νευρικότητα και φόβο. Δε μπορώ να ηρεμήσω, σκέφτομαι χίλια δύο σενάρια. Πολύ συχνά τελευταία,εκεί που είμαι ήρεμη και χαλαρή και μπορεί να χαζεύω στο ίντερνετ αισθάνομαι εντελώς ξαφνικά, από το τίποτα, να με κατακλύζει κάτι που δε μπορώ να το περιγράψω. Σαν δύο χέρια να μου σφίγγουν το λαιμό και να μη μπορώ να χαλαρώσω. Δεν έχω ωστόσο δυσκολία κατάποσης ή έλλειψη σάλιου. Όλα είναι φυσιολογικά, πέραν αυτού του συναισθήματος. Η αλήθεια είναι πως τελειώνει τον άλλο μήνα το ταμείο ανεργίας μου κι έχω που ψάχνω δουλειά από τον Ιανουάριο, δεν με έχει παρει κανείς κι έχω μεγάλη προϋπηρεσία...αυτό με έχει αγχώσει πολύ και δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί δε μένω με γονείς, έχω έξοδα. Υπάρχει περίπτωση όλο αυτό που νιώυθω να έχει σχέση με άγχος;
Έχω υποθυρεοειδισμό, πίνω Τ4 50mg, αυξημένη κορτιζόλη και αυξημένη προλακτίνη. Προσπαθώ να αδυνατίσω και δε χάνω κιόλας... όλα αυτά γυρνούν στο μυαλό μου αλλά φοβάμαι μήπως είναι κάποιας μορφής δύσπνοια;
- 10-07-2021, 15:55 #2
10-07-2021, 17:21 #3
10-07-2021, 18:29 #4
Η Δυσπνοια δεν ειναι ετσι οποτε αρχικα απεκλυσε αυτο το σεναριο.Εγω προσωπικα σε τετοια θεματα προσπαθω να αγνοησω αυτο που νιωθω βλεποντας μια ταινια η σειρα που ξερω θα με καθηλωσει και θα ξεχαστω.Επιπλεον μπορεις να ακουσεις μουσικη,να τραγουδησεις η να κανεις κατι δημιουργικο. Φυσικα ψαξε να βρεις τι σε βοηθαει εσενα προσωπικα.
Και μιας και το θεμα σου εχει να κανει με λαιμο δοκιμασε μια καραμελα τυπου halls. ισως να σε κανει να νιωσεις καλυτερα.