Θέλω τη συμβουλή σας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Junior Member
    η πρώην μου, μου το ανέφερε στα μέσα της σχέσης. ο ιός είναι τόσο κοινός, απλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τον έχουν γιατί πολύ απλά στους περισσότερους δεν προκαλεί κάτι. κάνει το κύκλο του στο σώμα και στην συνέχεια πέφτει σε \"νάρκωση\".

δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα να το λέω από την αρχή...

αυτά είναι λόγια των ειδικών που ρώτησα και όχι δικά μου που μπορεί να θεωρηθώ ότι δρώ \"παρτάκικα\"

Banned
    Digweed ειλικρινά δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να κάνεις τεστ, να ενημερώνεις ή να το σκέφτεσαι. Τα πράγματα θα ήταν προφανώς διαφορετικά αν μιλούσαμε για ΗΙV, αλλά στην περίπτωση ενός HPV ιού, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απευθύνεσαι στο γιατρό όταν παρατηρείς κάτι ασυνήθιστο ή ενοχλητικό και να αντιμετωπίζεις τα συμπτώματα. Οποιαδήποτε μελλοντική σου σύντροφος οφείλει να κάνει έτσι κι αλλιώς τακτικούς γυναικολογικούς ελέγχους και τεστ Παπ. Θα έλεγα να το ξεχάσεις εντελώς και αν σε βασανίζουν συχνά εμμονές και φοβίες, να δεις τι μπορείς να κάνεις για αυτό το γενικότερο θέμα. Εδώ, ρεαλιστικά και με βάση τα σύγχρονα δεδομένα, δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω ανησυχία.

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου για την απάντηση σου. Μέσα μου γνωρίζω ότι τα όσα είπες είναι η σωστή προσέγγιση στο θέμα. Τα ίδια μου έχουνε πει και όλοι οι ειδικοί που ρώτησα. Ακριβώς τα ίδια όμως. Το θέμα είναι ότι αρνούμαι να τα πιστέψω… δυστυχώς…
    Τις προάλλες έκανα μία προσπάθεια να προχωρήσω σε κάτι νέο, και πήγε αρκετά καλά το ραντεβού, αλλά μέσα μου σκεφτόμουν το θέμα του τοπικ. Δεν μπορώ να πω ότι επηρεάστηκε η συμπεριφορά μου όσο ήμουνα με την κοπέλα αλλά αν το ραντεβού προχωρούσε και δεν έμενε στο «ψηστήρι» ίσως και να το σκεφτόμουν ακόμα περισσότερο...
    Τι να πω, ίσως επειδή είναι ακόμα πρώτες μέρες, να με απασχολεί τόσο.
    Εντωμεταξύ στο χώρο τον οποίο γνώρισα την πρώην μου (δεν θέλω να πω συγκεκριμένα που) είδα ότι μία άλλη κοπέλα με κοιτάζει γενικά και θέλω από βδομάδα να τις μιλήσω και να την γνωρίσω.
    Αυτό που σίγουρα πάντως κρατάω από την σχέση που είχα είναι το ότι είδα πόσο απλά είναι τα πράγματα στο τομέα των σχέσεων των δύο φύλων και πόσο όμορφο είναι το να «ψάχνεσαι» στον ερωτικό τομέα. Θα ήταν καλύτερα βέβαια να μην είχα αυτό που με απασχολεί στο κεφάλι μου αλλά τι να κάνουμε…

Junior Member
    να με πάλι...

συναντήθηκα στα μέσα της εβδομάδας με τον ψυχολόγο μου και μιλήσαμε αρκετά.

το βασικότερο που μου ανέφερε είναι ότι θα πρέπει να ξεχωρίσω μέσα μου τα 2 θέματα που με απασχολούν. δηλαδή από την μία την στεναχώρια που νοιώθω που δεν είμαι πια με την κοπέλα και από την άλλη το θέμα των φοβιών που έχω. μου είπε να μην τα συνδέω και να προσπαθήσω να τα δω σαν 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.

κάτι τέτοιο μου φαντάζει ακόμα δύσκολο...

ακόμα σκέφτομαι τις όμορφες στιγμές που πέρασα με την κοπέλα και τα όσα ζήσαμε μαζί. δεν τα είχα ξαναζήσει γαμώτο μου ποτέ όλα αυτά και μου άρεσε τόσο πολύ, και τώρα τα έχασα...
    ο ψυχολόγος το βρήκε λογικό να είμαι τόσο στεναχωρημένος καθώς αυτό που έκανα εγώ ήτανε, μέσα στο διάστημα που ήμουν με την κοπέλα, να προσπαθήσω να πάρω όσο πιο πολλές εμπειρίες γινότανε και να αναπληρώσω τα χαμένα χρόνια... έτσι δημιούργησα στο μυαλό μου εικόνες από αυτή την υπέροχη σχέση και τώρα τις αναπαραγάγω συνεχώς μέσα μου και κάτι τέτοιο με γεμίζει συνεχώς με νοσταλγία για τις μέρες εκείνες...

τι να πω... ο χρόνος λένε βοηθάει και προφανώς και σε μένα θα κάνει την δουλεία του... αλλά περνάει δύσκολα....

Junior Member
    καλησπέρα!!

θέλω κάπου να γράψω κάποια πράγματα να τα βγάλω από μέσα μου... να ξέρω ότι έχω ένα μέρος όπου θα γράφω κάτι και θα βγάζω λίγη από την πίεση που νοιώθω.
    είδα σήμερα μετά από αρκετές μέρες την πρώην μου και είπαμε ένα γεια και 2-3 κουβέντες ακόμα...

πάνω ρε γαμώτο που είχα τόσες μέρες να την δώ και την είχα βγάλει λίγο από το μυαλό μου έγινε αυτό και πάλι τώρα είμαι σε μία υπερένταση...
    εντωμεταξύ πριν κάποιες μέρες μου είχε μιλήσει στο msn για κάτι που ήθελε και την βοηθήσω. δεν ήταν τίποτα σημαντικό απλά δεν ήξερε πως να κάνει κάτι σχετικά με υπολογιστές... τότε δεν ένοιωσα αυτή την υπερένταση και το άγχος, απλά την βοήθησα και τελείωσε εκεί...
    ήταν η πρώτη μου \"κανονική\" ερωτική απογοήτευση και όπως πολλοί άλλοι γύρω μου, το χω πάρει βαρία και ακόμα να πω ότι είμαι οκ και προχωράω...

μέσα σε όλα αυτά έχω αφήσει πίσω και κάποιες υποχρεώσεις μου και αυτό με στεναχωρεί πολύ...

από την άλλη πλευρά στην γενικότερη σχέση μου με το αντίθετο φύλλο έχω ξεθαρρέψει πάρα πολύ... τις προάλλες μίλησα σε μία κοπέλα σε ένα club και η όλη ιστορία πήγε πολύ καλά. δεν εξελίχθηκε βέβαια σε κάτι αλλά το ότι για πρώτη φορά πήρα το θάρρος και προσέγγισα κοπέλα σε τέτοιο χώρο και έπιασα κουβέντα για ώρα, ακόμα και γω ξαφνιάστηκα...
    και γενικότερα όσο βγαίνω ή κυκλοφορώ έξω βλέπω ματιές και κοιτάγματα που παλιότερα δεν υπήρχε περίπτωση καν να τα συνειδητοποιήσω και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ...

τι να πω, αυτό είναι το καλό από την μία πλευρά αλλά από την άλλη το αίσθημα της κατήφειας και των σκέψεων παραμένει...

στο βάθος δυστυχώς βλέπω την φαρμακευτική αγωγή και αυτό μου δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο άγχος... ίσως με βοηθήσει γιατί από μόνος μου δεν έχω την δύναμη να βοηθήσω τον εαυτό μου δυστυχώς... αλλά από την άλλη αν μάθουν οι δικοί μου για την γενικότερη κατάσταση και την σκέψη περί φαρμακευτικής αγωγής θα φρικάρουν.... και δώστου περισσότερο άγχος μετά...

φιλικά...

Page 2 of 2 FirstFirst 12