Ψυχεδελικές ουσίες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Ψυχεδελικές ουσίες

Έχω διαβάσει σε διάφορα ξένα φόρουμ τελευταία αρκετές θετικές περιγραφές σχετικές με εμπειρίες με ψυχεδελικές ουσίες, μανιτάρια ψιλοκυβίνης συγκεκριμένα. Κάποιοι φτάνουν στο σημείο να ισχυρίζονται ότι ήταν η πιο έντονη και σημαντική πνευματική εμπειρία της ζωής τους. Δεδομένης του έντονου κενού και της απάθειας που με χαρακτηρίζει, μπορώ να πω ότι ψήνομαι αρκετά να δοκιμάσω κάτι που ίσως με κάνει να δω τα πράματα από άλλη οπτική γωνία. Απ'την άλλη, πέρα από ελαφρύ κάπνισμα και ποτό δεν είχα ποτέ εμπειρία με ψυχοτροπικές ουσίες (ούτε καν χασίς) οπότε κάπου διστάζω. Αν τυχόν έχει κανείς εμπειρία με μαγικά μανιτάρια ας πει τη γνώμη του εδώ ή ας μου στείλει πριβέ.

Junior Member
    Δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει με τα shrooms γιατι δυσκολα βρησκεις, αν βρεις στην Ελλαδα-Αθηνα.
    Βασικα καλα θα ηταν οταν ξεκινας κατι, να δοκιμαζεις σε μικρες δοσεις και καλο θα ειναι να ειναι και αλλος μαζι σου ειδικα οσον αφορα στις ψυχεδελικες ουσιες οπως lsd, shrooms, bio, xtc διοτι μια μικρη ποσοτητα για εναν αλλον μπορει να ειναι υπεραρκετη για εσενα.
    Βασιζομενος ππαντα σε προσωπικες εμπειριες

Administrator
    το θέμα κλειδώθηκε και θα διαγραφεί.
    Διαβάζουν πολλοί, διαβάζουν ανήλικοι και είναι ανεπίτρεπτο.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.