Results 16 to 30 of 46
Thread: Ενα καλό για κάθε συμφορουμίτη
-
02-06-2009, 12:18 #16
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΟΛΟΙ μας ανεξαιρέτως έχουμε θετικά στοιχεία.
Όπως και το γεγονός ότι ΟΛΟΙ μας ανεξαιρέτως έχουμε και σκοτεινά στοιχεία:)
Προσωπικά, ευχαριστώ τα μέλη που εξέφρασαν κάποια από τα δικά μου θετικά στοιχεία αλλά και η όλη προσπάθεια που γίνεται να εκφράσει ο ένας για τον άλλο τα θετικά του στοιχεία, ειναι πολύ όμορφη...
Σε όλη τη διάρκεια που γραφω σε αυτό το φόρουμ έχω πει σε ολους όσους έτυχε να επικοινωνήσω μαζί τους για τα θετικά που βλέπω ότι χαρακτηρίζουν τον καθένα, ακόμα και σε άτομα που έτυχε να μη συμφωνήσουμε σε κάτι στο μέλλον... Οπότε θέλω να πιστεύω ότι το θυμάστε:)
Και κάτι τελευταίο. Δε σημαίνει ότι με όσους έτυχε να διαφωνήσω ότι τα θετικά τους αναιρέθηκαν στα μάτια μου. Εϊναι κάτι διαφορετικό το ένα με το άλλο.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 02-06-2009, 15:51 #17
Δοδις: ψυχουλα, ευαισθητη, συμπονετικη, φασαριοζα (με την καλη την εννοια), γεματη κεφι και καλο χιουμορ.
Κρινο: ευθυς, απαντα αμεσα χωρις ελιγμους, εκτιμα το καλο χιουμορ, σπευδει να βοηθησει σε οποιον του το ζητησει και τελευταια διαπιστωσα οτι ξερει να κανει πισω οταν πρεπει.
Saab: Με καλυψαν οι προηγουμενοι. Σε καμμια περιπτωση δεν θα δωσει μια επιφανειακη απαντηση, και αν δεν εχει κατι να πει, δεν θα μιλησει καθολου.
Panikoula: Τυπος \"εξω καρδια\" ( με οτι αυτο συνεπαγεται), κοινωνικη, προθυμη να δοκιμασει κατι καινουριο, μοιραζεται με ολους τις εμπειριες της χωρις να φοβαται να εκτεθει.
Νορα: ευαισθητη, συμπονετικη, γλυκεια, εναν καλο λογο για ολους.
Νεκταρια78:με τον καλο λογο στο στομα!
Λιτσα: Αγωνιστρια, ξερει να στηριζει και να μοιραζεται.
Θα επανελθωΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
03-06-2009, 09:48 #18
Ωραίο θρεντ!
Sofia:καλιεργημένη,με σπάνιες ευαισθησίες για το κοινωνικό σύνολο,καλή ακροάτρια,υπομονετική,ποιο τικός άνθρωπος,δοτική,δεκτική,σέ� �εται τον εαυτό της κ τους συνανθρώπους της,έχει κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό της.
weird:άνθρωπος με ιδιαίτερο βάθος κ ευαισθησία,ξεχωριστή,τολμη ρή,πρωτοπόρος,με καλλιτεχνικό ταλέντο.Επίσης ιδιαίτερα δοτική.
ανώνυμη:ιδιαίτερα έξυπνη,θετικός άνθρωπος,αισιόδοξη,με αγάπη για τους συνανθρώπους κ διάθεση για στήριξη,με ταλέντο να εκφράζει πολύπλοκες καταστάσεις μέσα απ\'την απλότητα ιδιαίτερα ευστοχα.
researcher:ιδιαίτερα ευαίσθητη απέναντι στον άνθρωπο,με αυτοέλεγχο,δεκτική,επιλεκτ ική,με αποθέματα αγάπης διαθέσιμη να τα προσφέρει.
sabb:καλιεργημένος,ώριμος,μο� �φωμένος άνθρωπος.\'Εχει καταφέρει να εξελίξει τον εαυτό του σε ένα ιδανικό σημείο χωρίς να συμβιβαστεί με το διάβα του χρόνου κ να φορεσει παρωπίδες,ανοιχτό μυαλό,με μια εξέλιξη που έχει προέλθει απ\'τη γνώση κ απ\'τη βίωση έντονων κ ιδαίτερων εμπειριών.Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω για το επίπεδό του.
keep walking:πολύ καλή ψυχή,ιδιαίτερα έξυπνος,αγωνιστής,ευαίσθητ ος,με διάθεση για προσφορά στους συνανθρώπους,μετριόφρων,ου σιώδης.
panikoula:αυθόρμητη,ειλικρινής-ντόμπρα,αληθινή,ευαίσθητη,� �ε αρχές.
krino:΄καθαρή΄ οπτική των πραγμάτων,άμεσος,ουσιώδης,� �ε διάθεση να βοηθήσει.
Θεοφανία:ειλικρινής,άμεση,� �εντράρει στην ουσία,με απόψεις απελευθερωμένες από ΄άχρηστα΄ ταμπού.
remedy:ειλικρινής,άμεση,δυναμ� �κή,εύστοχη,με διάθεση να βοηθήσει.
vince:ευαίσθητος,έξυπνος,καλι εργημένος,με διάθεση επικοινωνίας κ στήριξης.
afrula:αυθόρμητη,αυθεντική,αγ� �ή ψυχή.
nature:με ιδιαίτερη διάθεση για συμπαράσταση,με σεβασμό στο διάλογο κ στους συνανθρώπους.
εσωτερική σήψη:καλή ψυχή,ευαίσθητη,με ψυχικό πλούτο.
mstrouf:ευαίσθητη,δοτική,υπομο νετική.
boubourina:πραγματική αγωνίστρια,θετικός άνθρωπος,με διάθεση προσφοράς
εμπνευστής:υποστηρικτής εκεί που πραγματικά χρειάζεται,με ευαισθησίες απέναντι στους ανθρώπους,με δουλεμένη άποψη απέναντι σε διάφορες καταστάσεις.
θα επανέρθω κ γω εν καιρό......για συμπλήρωση....
03-06-2009, 10:16 #19
ολα_είναι_δανεικά:επιλεκτι� �ός,ουσιώδης,παρεμβαίνει όπου χρειάζεται,καλή ψυχή.
03-06-2009, 10:57 #20
θα πω για το Krino τον ευχαριστω πολυ με βοηθησε οταν το ειχα πραγματικα αναγκη!
03-06-2009, 11:20 #21
Εξαιρετικη η marina 38 .....την ευχαριστώ επίσης!!
03-06-2009, 12:16 #22
weird: ευαίσθητη, πρόθυμη παντα να βοηθήσει, αναλυτική, ξεκάθαρη σκέψη, ειλικρινής, ευγενική ψυχή.
sabb: πολυτάλαντος(!!!), δημιουργικός, ακουραστο μυαλό, έξυπνος, σκεπτόμενος, ώριμος, κατασταλλαγμένος, ανοιχτος σε νεες και διαφορετικές απόψεις, άμεσος, διάθεση να στηρίξει και να βοηθήσει ουσιαστικά.
krino: πολυυυυυυυ χιουμορ, απόλυτος, διαυγής σκέψη, όχι απλά ευθύς, κατευθείαν στα μούτρα στο πετάει (βοηθάει αυτό!!!)χμ...γμτ! διορατικός, λεει λίγα και καλά.
boubourina: μαχητική, δυναμική,δοτική, τρυφερή ψυχή, αστείρευτο χιουμορ, αισιόδοξη(αν και τώρα τελευταία μου το χάλασε!), σπεύδει πάντα να βοηθήσει, αληθινή
νόρα: Γκέισα!!!!!!!!με χιουμορ, πάντα προθυμη, ανοιχτό μυαλό, πολυ εύστοχή και ουσιαστική.
03-06-2009, 12:59 #23
Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια, αν και δεν εμφανίζομαι συχνά στο φόρουμ
Με κάνετε και κοκκινίζω:)
03-06-2009, 13:07 #24
αχ!!!δεν ξέρω αν πηγαίνει στις γκεισες το κοκκίνισμα!!!
δεν έχει σημασία πόσο συχνά εμφανίζεσαι...σημασία έχει όταν εμφανίζεσαι.
χμ..και η Μαρινέλλα κάνει σπάνιες εμφανίσεις...όταν όμως εμφανίζεται γίνεται χαμός..
:);)
03-06-2009, 15:32 #25
χμ εμενα δεν με εχετε μαθει καλα για να μου πειτε ακομα!!!αχ θελω κατι καλοοοο τωρααα!!
03-06-2009, 16:02 #26
Ok. ....Mπαίνεις στο waiting list!
03-06-2009, 16:55 #27
Arsi με συγκινησες πολυ με το αγνη ψυχη.Σευχαριστω πολυ εγω θα επανελθω για ολους σας μετα τη κριση που περνω ...:)
04-06-2009, 12:02 #28
λοιποοον...
εμενα μ επιασε ενα κατι...να πω για ολους...και τι ...και τετοια....
τελικα λεω ειναι θεμα ελευθεριας και αυθεντικης εκφρασης...
οποτε λεω για μερικους συμφορουμιτες
και εν καιρω συμπληρωνω...
κατ αρχην με αρεσαν αυτα που γραφτηκαν για μενα και ευχαριστω!
κατα δευτερον.... λεω εγω...λοιπον...
nature:...δικαιουται πρωτη μια και το αρχισε...φυσικοτητα διαυγεια εσωτερικοτητα αυθεντικοτητα
vince: ουαου! εξυπναδα ευαισθησια καθαρο μυαλο εγνοια ικανοτητα γνωση ειλικρινια
sofia: οταν ειναι on line νιωθω σαν να καιει ενα τζακι στη γωνια ετσι που καθομαστε και τα λεμε η τωρα που ειναι καλοκαιρι νιωθω σαν να εχει ετοιμα ποτηρακια με δροσερο νερο στα χερια της για τον καθενα....
keep-walking: για πολυ καιρο υπηρξε πολος ελξης για μενα ως προς το φορουμ..το ανοιγα μονο και μονο για να τον διαβασω
boubourina: αφοπλιστικα ειλικρινης δεν το βαζει κατω αγωνιστρια αλλα και ευαισθητη πολυ!
sabb: νηφαλια σκεψη , σωστη κριση , ωραια πεννα , κοντα και μακρυα οσο χρειαζεται καθε φορα , μα σεβασμο τοσο στον εαυτο του οσο και στους αλλους.
krino: με κανει και γελω λεγοντας μεσα μου α ρε μπαγασα τα λες ωραια! οξυνους , αυθορμητος, αυθεντικος , ειλικρινης , τσιμπαει καποιες φορες αλλα εν γνωσει του. και ισως χρειαζεται αυτο το τσιμπημα σε μερικους απο εμας.
weird: σου ρχομαι! θα με θεραπευσεις; με την εννοια οτι θα εμπιστευομουν κατι τετοιο...
πολυ ευαισθητη, εχει κανει δουλεια με τον εαυτο της...δουλεια που δεν κραταει μονο για τον εαυτο της κι αυτο ειναι που γοητευει...
Arsi: miss angel ,miss love ,miss nice, η αρση μου βγαζει ενα πραγμα...τη θεωρω πολυ ομορφη γυναικα κι ας μη την εχω δει....
anwnimi: εαν χρεισζοταν να ψηφισουμε καποιον να μας αντιπροσωπευσει σε διπλωματικη αποστολη θα ψηφιζα εσενα με χιλια! εχεις ολες τις ικανοτητες :)
07-06-2009, 17:40 #29
Λοιπον θελω να ευχαριστησω τη weird:ειναι ο φυλακας αγγελος μου,ευθυτατη,αμεση,η πιο καλη ψυχη εδω μεσα για μενα ,αναλυτικη ,ευγενικη,καλοσυνατη ,εξυπνη .ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΡΟΖ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ!Μακαρι να γινω σαν εσενα και να απελευθερωθω.Φιλακια πολλα
07-06-2009, 21:09 #30
NikosD:ειδα εναν ζεστο, γλυκο ανθρωπο με φιλοτιμη προσπαθεια να βοηθησεις με τον τροπο αυτο, πολυ υποστηρικτικα λογια, πραξεις κ αυθεντικοτητα στις κινησεις σου.
Keep_Walking:ειδα ειλικρινεια στον τροπο που εκφραζεσαι, καθαροτητα χωρις ομως καμια διαθεση να προσβαλεις ή να μειωσεις με οποιοδηποτε τροπο.
gus_1973: πιστεύω πώς εισαι πολυ ευστροφος κ πραγματικα ευαισθητος κ παρατηρητικος.
Arsi: μ αρεσει ο λογος σου, ο τροπος που εκφραζεις τα οσα νιωθεις, η εξυπναδα σου, το πεισμα σου, η δυναμη σου.
Helena: εκτιμω την επιμονη σου, κ την ειλικρινεια σου. οπως κ τον πολυ ομορφο τροπο που με καλοδεχτηκες οταν ειχα πρωτομπει στο φορουμ:)
Krino:τυπος μποεμ, νιωθω πώς οταν βοηθας το χαιρεσαι πραγματικα
evath: ομολογω πώς διαβαζοντας τα οσα γραφεις σε συνδιασμο με την ηλικια σου εντυπωσιαστηκα περισσοτερο απο καθε αλλη περιπτωση....πολυ ωριμος λογος λοιπον, με ισορροπια, ευαισθησια κ ηρεμια
marina_38: ψυχραιμη, με καθαρα ματια κ αυτια:)
Sabb:σε βρισκω μαχητικο, \"ετοιμοπολεμο\", καλοπροαιρετο και νομιζω πώς βρισκεις την ψυχραιμια σου ευκολα οταν την χανεις
giota: θαυμαζω τις αντοχες σου, την δυναμη σου, την διαυγεια σου μα κυριως την γνησια ευαισθησια σου. γνωριζωντας σε τωρα, χαιρομαι και θαυμαζω την προσπαθεια σου
Νορα: μου εδωσες την εντυπωση πώς εισαι αμεση, ευγενικη, βοηθητικη κ διακριτικη μα ουσιαστικη
Εμπνευστης: καταλαβαινω πώς εισαι ρομαντικος, εξαιρετικα υπομονετικος καποιες φορες και αναλυτικος
Weird: νιωθω την αναγκη να καταλαβεις, να αισθανθεις κ να βοηθησεις με τον πιο απαλο τροπο. η λυρικοτητα σου ειναι διαχυτη.
Vince:εχεις διατυπωσει παλιοτερα κατι θεματα απο τα εξυπνοτερα που εχω διαβασει εδω μεσα.
interrapted:παρα τα τοσα μεγαλα αντικειμενικα προβληματα θαυμαζω την μαχητικοτητα σου κ το σθενος σου
Kassi:καταπληκτικα χιουμοριστικος τροπος γραφης....εχω απολαυσει τα θεματα σου, κ τον τροπο που σχολιαζεις....ακομα κ οταν βριζεις....ακομα κι οταν διαφωνω εντελως....με κανεις κ γελαω....
Adzik:μ αρεσει που οταν εισαι παρουσα στο φορουμ αυτο, εχεις διαθεση να επικοινωνησεις, να βοηθησεις, με οποιον τροπο μπορεις κ οσο μπορεις. δεν εισαι απο τα μελη που μπηκες μονο για να παρεις βοηθεια, αλλα κ να δωσεις, αυτο το βρισκω πολυ σημαντικο κ σπανιο...
Anwnimi:νιωθω πώς εχεις διαθεση να μιλησεις, να υποστηριξεις κ να περασεις σε ενα αλλο επιπεδο, με εντονοτερη την επιθυμια να ανοιχτεις κ να επικοινωσεις διακριτικα αλλα μαλλον ουσιαστικα με περισσοτερους ανθρωπους
Liberchild:μου δινεις την εντυπωση μιας ατιθασης γυναικας με μια ευαισθησια που θελει να κρυφτει καλα...ελπιζω να σε ξαναδουμε:)
Φοιβη:με διαθεση οχι να κριτικαρεις, αλλα να ακουσεις κ να συμπαρασταθεις....πολυ διακριτικα
Afrula: βρισκω πώς εισαι πολυ γλυκος και τρυφερος ανθρωπος
researcher: νομιζω πώς εισαι επικοινωνιακη κ εχεις διαθεση τοσο να μιλησεις οσο κ να ακουσεις.
Psychangel:τοση αυθεντικοτητα, ακεραιοτητα κ ευαισθησια ειχα καιρο να συναντησω σε μια γυναικα
Remedy:ειχες γραψει κατι καποτε κ ηταν σιγουρα απο τα πιο ομορφα κ ευαισθητα λογια που χω διαβασει ποτε....με συγκινησες πολυ. ηθελα μαλιστα να στο πω, αλλα δεν στο πα ποτε....
Θεοφανια:πιστεύω πώς εισαι πολυ ειλικρινης, με ευθυ λογο χωρις περιστροφες
Oλα ειναι δανεικα:καταλαβαινω πώς εισαι ειλικρινης, επιμονος κ ψαχνεις την εξελιξη σου....
mstrouf: μου δινεις την εντυπωση ενος πολυ δυνατου κ μαχητικου ανθρωπου που μπορει να κανει παρα πολλα....
psychologist:μ αρεσει πολυ τοσο ο τροπος που γραφεις, οσο κ ο τροπος που επικοινωνεις.εισαι απο τα αγαπημενα μου μελη κ απο οσα γραφεις εχω να παρω κατι....
logopsychos: υπεροχο νικ, και το πιο ζεστο καλωσορισμα που ειχα...γραφεις υπέροχα κ η απουσια σου στο φορουμ σε μενα ειναι πολυ μεγαλη. ελπιζω καποτε να επιστρεψεις για να γνωρισουν κ τα αλλα μελη τον ομορφο λογο σου....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία