Τι Έχω???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: Τι Έχω???

Junior Member

Τι Έχω???

Γεία σας..βρήκα αυτό το site τυχαία και ειπα να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί..εδώ και μερικές μερες εχω ζαλάδες,πίεση στο κεφαλι,οταν προσπαθω να κοιμηθω νοιωθω οτι σταματαει η καρδια μου,πιεση στους πνευμονες..Η κοπελα μου λεει οτι εχω αρρωστοφοβια και αγχος..Να παω να κανω εξετασεις?? Ή να κοιταξω να ηρεμισω??

Senior Member
    Φωτη Καλωσορισες!

λοιποοον!

προτεινω να κανεις εξετασεις

και μετα να κοιταξεις να ηρεμησεις

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ RESEARCHER. ΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Senior Member
    Βασικά κάνε τις εξετάσεις σου πρώτα,αν βγουν καθαρές επισκέψου έναν ψυχολόγο και μετάααα είμαστε εμείς εδώ.
    Ψυχοθεραπεία online δεν γίνεται και ούτε είμαστε ψυχολόγοι.Μπορούμε μόνο να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας μαζί σου και να σε στηριξούμε με την εννοια ότι δεν είσαι ο μονάδικος που περνάει αυτό το πράγμα.

Όμως είμαστε πάντα στη διάθεση σου για να επικοινωνείς και να μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου!

Κουράγιο και υπομονή!Κάνοντας τα σωστά βήματα θα ξεμπερδέψεις πιο σύντομα απ΄ότι φαντάζεσαι!

Member
    fotis

μην φοβασαι, δεν εισαι μονος σου, ναξερες ποσοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν τα ιδια.
    αλλοι το παλευουν και αλλοι δεν το εχουν καταλαβει ακομη.

ολοι μας εχουμε απο κατι να μας ταλαιπωρει.
    κουραγιο ομως.

Junior Member
    Παιδία καλήμερα..Αρχίζω εξετάσεις..Παω για ένα εγκεφαλογραφημα και το απογευμα εχω καρδιολόγο...Αντε να δουμε...!Και σας ευχαριστω για την υποστηριξη...!!

Junior Member
    Λοιπόν πήγα σε νευρολόγο και μου είπε οτι δεν βλεπει τπτ...θα παω να κανω και μια μαγνητικη για σιγουρια...και καρδιολογο αυριο-μεθαυριο...αλλα ακομα εχω αυτην την πιεση στο κεφαλι..μου εδωσε κατι χαπια τα INDERAL 40mg..αλλά έχω σπαστική βρογχιτιδα και δεν μπορω να τα παρω...Και στις 18:00 έχω ψυχολόγο.

Member
    fotis,

μην φοβασαι, ολα αντιμετωπιζονται.
    να πανε ολα καλα σου ευχομαι.